Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorka1990

Gdyby rzadzil Kaczyński...

Polecane posty

Tak czytam i podejrzewam, że jesteś najzwyczajniej w świecie bazrobotnym, który nie moze się pogodzić z tym, że nie dostaje od państwa tej wymarzonej średniej krajowej i musi stołować się w Biedronce. Troszeczkę pomyśl, to nie boli. i czemu klamiesz i pomawiasz ? nie jestem bezrobotny prowadze wlasna dzialalnosc od wielu lat i wiem co to znaczy ciezko zapierdalac po drugie nie kupuje w biedronce wiec po co tak klamiesz?

Gdyby rządził Kaczyński - W Polsce byłoby gorzej niż jest teraz w Grecji - Teraz w naszym kraju byłby stan wojenny ponieważ Kaczyński wypowiedziałby wojnę Rosji - Za każdy atak na Rydzyka byłby 5-letni areszt - Znów powstałyby obozy koncentracyjne do których trafialiby wszyscy ci którzy nie popierają PiS-u Można zatem powiedzieć , że Polska byłaby wierną kopią teraźniejszej Korei Północnej - Jeżeli takiej Polski chcecie to głosujcie na PiS zajebiste :D

Gość fewfwefefefff
Ja tam dalej obstaje przy tym ,ze ten kryzys nie jest wymyslony. i to nie dlatego ,ze niby mi to ktoś wmówił. może gdyby tylko w Polsce bylo bezrobocie i wyzsze ceny to bym tak myślała ,ale popatrzcie sobie na całą Europe co sie dzieje . I może to wszystko wina Tuska? tez sie bardzo zawiodłam na Tusku ,ale probuje to sprawiedliwie ocenić bo nie wiem jakby sobie dzisiaj Kaczynski poradzil . myśle ,ze wcale nie lepiej ,a ceny tez by zdrozały . zreszta już w 2009 , 2010 roku powoli sie ten kryzys zaczynał jak jescze PO nie rządziło . już wtedy wszystko drożało i bezrobocie sie poglebialo

Gość duch_alika
wawcio propagando pisu jeszcze ci sie chce działaczu??? z czego jestes pis liga polskich rodzin czy mlodziez wszechpolska przyznaj się pewnie ci wstyd??

Gość fewfwefefefff
ceny by wzrosly miało byc żeby sie ktos zaraz nie czepial

Gość PO DRUGIE
GDYBY MIELI OKAZJE RZĄDZIĆ TAK JAK PO W TEJ CHWILI TO BY SIĘ TAK NIE POROBIŁO JAK JEST. WY NIE DOSTRZEGACIE PROBLEMU BO ZWYCZAJNIE SIE W TYMWSZYSTKIM NIE ORIENTUJECIE,NATOMIAST PRAWA WYBORCZE MACIE STĄD TAKA SYTUACJA W KRAJU JAK JEST!

wawcio propagando pisu jeszcze ci sie chce działaczu??? z czego jestes pis liga polskich rodzin czy mlodziez wszechpolska przyznaj się pewnie ci wstyd?? z niczego nie jestem tumanie po prostu nie wierze w to co mi mowi tv ani co pisza gazety to nas rozni ja mysle samozdielnie za ciebie mysla media dlatego taki jestes glupi

Gość duch_alika
wawcia czytalam co pisalas wczoraj a ty siedzie tak codziennie widac codziennie po 8 godzin i prowadzisz propagadne pisu cos jest nie tak z toba??

Gość fewfwefefefff
po drugie- a skąd wiesz czy nie byloby gorzej? Kaczynski ma bardzo radykalne poglady i jeszcze jakąś wojną by sie to mogło skonczyć Ja zawsze bede za umiarkowanym liberalizmem i nic mnie nie przekona ,ze inny ustrój jest lepszy

kurwa fajki tez cena rosnie bo kryzys tak? a moze bys kurwo przez chwile jedna z drug apomyslala ze fajki np drozeja bo tak nam unia kaze!! a unia to sie kurwa nadaje !! po to nas do niej przyjeli zeby z nas wyssac cala kase i zebysmy zapierdalali na zmywakach co by ich potomkowie mogli sie rozwijac i nami zarzadzac kiedy jakis tuman jeden z drugim to w koncu zrozumie do kurwy nedzy? czy na tym forum to jest wylegarnia samych wiesniakow jakis??

jaka kurwa wojna czlowieku jak my armii nawet nie mamy ja pierdole co za brednie takich jak wy co tak pisza powinno sie poddawac przymusowej eutanazji

Gość duch_alika
ty myslisz chyba o tym co sobie wymyslisz?? nie sciemnaj bo smierdzi tu propagandą pisu prawie 3 tysiace postów żeby bronić pisDY

Gość fewfwefefefff
założe sie ,ze jakby Kaczynski rządził wcale by nie było lepiej. owszem jak rządził bylo lepiej niż teraz ,ale to nie była jego zasluga. tylko lepszej sytuacji ogólnoświatowej. głupi są ci co nie potrafią wyciagac wniosków ,ze nie może być tak ,ze cały świat jest pogrążony w kryzysie ,a tylko Polska np może tego uniknąć To nie jest mozliwe. a jak juz mowiłam już za czasów kaczynskiego sytuacja w Polsce zaczynała się powoli psuć

Gość duch_alika
wawcia powinienes się zglosic do specjalisty a tak wogole to jestes jak zywcem wyciagniety z... onionforum :D

bez pisu nie ma PO i to widac golym okiem :D kaczynski zamknal ryja i zobacz co sie dzieje :D nie masz kurwo o czym czytac nie wiesz czym sie dzis zesral kaczynski co powiedzial jak sie ubral gdzie byl czy podrapal sie po pizdzie czy nie nie ma nic!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Gość fewfwefefefff
wojna przez jego głupote. nie mamy armii ,ale Rosja jest bardzo mściwa co bys wiedział gdybys znal troche historie i mogłaby nas zaatakować,a wtedy bysmy nie miali szans

Gość PO DRUGIE
BO TO LUDZKI CZŁOWIEK A TUSK NIE- I to tak w skrócie. fewfwefefefff w europie nie ma kryzysu-nikt nie klepie biedy,zarobki wysokie nie ma porównania z nami a przeciez my też w europie.

kaczynski juz dawno powinien opuscic pis ale nikt z politykow ani z ludzi tutaj nie dorasta mu do piet powiedz czy znioslbys jeden z drugim taka krytyke jaka ciagle na niego spada?? powiedz czy on cos ukradl komus? czy zamieszany jest w jakies afery ?? czy mozna sie przyjebac do jego majatku ze cos jest nie tak ? zobacz ile hujow na niego polecialo a po nim to ciagle splywa :D czy jest jakis taki polityk ktory by to przetrwal??

Gość duch_alika
wawcio kafeteria to nie jest miejsce dla ciebie wawcio widac masz takie problemy w zyciu to nie wina rzadu tylko twojego zycia ... moze zglos sie do jakijes fundacji jak cie na nic nie stac bo z kad ty wiesz ze wszyscy tak przymieraj glodem i bieda

wojna przez jego głupote. nie mamy armii ,ale Rosja jest bardzo mściwa co bys wiedział gdybys znal troche historie i mogłaby nas zaatakować,a wtedy bysmy nie miali szans rosja to pokazala gdzie jest nasze miejsce po katastrofie w smolensku

Gość PO DRUGIE
przedewszystkim musztarda po objedzie Przyszedł wilk zerzarł owce i nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem

Gość wawciaDZIALACZpisuSZKODAczasu
wawciaDZIALACZpisuSZKODAczasu

Gość PO DRUGIE
Kto z was prowadził chociaż jedną firmę? ręka w góre! Ja miałam kilka! Serio bez ściemy gadac prawde kto?

Gość wawciaDZIALACZpisuSZKODAczasu
wawciaDZIALACZpisuSZKODAczasu

Gość fewfwefefefff
i wierzysz ,ze to była sprawka Rosji? jasneee... jaby rosja nam chciala pokazać na co ja stać to by się posuneła do innych , bardziej radykalnych metod.. a jakby chciała pozbyć się naszych najwazniejszych osob w rządzie to w jakimś celu. jakos by wykorzystala ten fakt ,a nie udawała ,ze to nie ona