Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna;(

Co myslicie o ojcu który bez powodu

Polecane posty

Gość kto wie kiedy
indor do prania, rzeczywiscie wyslalas linka na policje ?

Gość kto wie kiedy
chociaz nawet jesli to przeczytaja to na bank sie nie zainteresuja :(

Gość takajedna;(
nasze prawo jest takie ze predzej ja tego pozaluje niz on... pedagog szkolna to matka dziewczyny z mojej klasy,wrednej plotkary,pozatym nie jest chyba kompetentna bo ile razy ja prosilismy nie pomogla(chodzilo o sprawy klasowe) ,nie reagowala,kolezanka ze starszej klasy ma problemy w domu,nie wiem w jaki sposob ale podobno pogorszyla tylko sprawe, nawet jesli odwazylabym sie to musze miec dowody ale jak mam to zrobic, w szoku nie zdaze i z reszta gdyby sie zorientowal to by mnie zabil za to

Gość takajedna;(
taa indor pierdoli jak potluczony kiedys pisalam to tak samo niby link byl wyslany do organow i co,nico temat nie dosc ze zostal skasowany po kilku tygodniach to w nim same wyzwiska, nikt nie wzial mnie na powaznie w matce nie mam oparcia,ona mnie nienawidzi, jest falszywa do tego

a mi się wydaje, że coś kręcisz.. zresztą, indor wysłał już linka na policję, więc wystarczy poczekac ;)

Gość takajedna;(
a ja z ciekawosci zapytam dlaczxego myslisz ze krece?doprawdy nie wiem co w tym takiego nierzeczywistego

Nie martw się i nie przejmuj zarzutami kafeterianek. Policja sama to sprawdzi i już niedługo to piekło się skończy.

Gość takajedna;(
up

Gość kto wie kiedy
tezmi sie wydaje, ze krecisz ojciec ci skore tzrepie bo sie pewnie nie uczysz i stad ten jeden kibel ktory sobie w tym roku strzelilas. Cos jest nie halo w ty wszytskim .

Gość takajedna;(
no zobaczymy

Mogę jeszcze wysłać na niebieskalinia.pl Oni na pewno mają w tym większe doświadczenie, niż Policja i Ci pomogą. Nie martw się.

Gość takajedna;(
mam wywlekac wszystkie brudy? nie starczy mi nawet czasu zeby opisywac co i jak! owszem nauka mi nie idzie,choc w gim wyszlam z dobra punktacja z testow bo glupia nie jestem ale bedac w ciezkiej depresji ktora narasta z kazdym dniem dochodzi sie do takiego momentu,ze nie mam sily nawet czegos zjesc a co dopiero sie uczyc, i nie chodzi tu o nauke, bo nawet majac pasek zawsze znalazl powod dla ktorego moglby mnie zwyzywac i pobic,tak bylo od dziecka tylk oze jak mialam jeszcze z 3 lata to bil matke,pamietam to

Ojciec cię bije... a ty żalisz się na kafe, skocz z mostu, najlepiej z cegłą przy głowie.

Gość takajedna;(
nie skomentuje tego nawet

Gość kto wie kiedy
dzwon na niebieska linie bo co my ci tu pomozemy??? :( nie ma innej rady

Gość takajedna;(
no w sumie to masz racje, nie potrzebnie napisalam :( trzymajcie sie