Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizia

CZY KTORejs z was udalo sue schudnac 7 kg w 3-4 tyg/?

Polecane posty

5-6 kg w ciągu 3 tygodni chudnie się na I fazie diety south beach, oczywiście jeśli faktycznie jest nadwaga. Trzeba pamiętać, że jesli później nie stosujemy się do dalszych wskazówek, efekt jojo murowany.

ja nie mialam duzej nadwagi jak zaczynalam sb , bo wazylam 70 kg niecale wzrost 170. a to bylo 4 lata temu ponad przwie 5 teraz mam 65 kg czasem 64 , i to nie byl efekt j0-j0 tylko z mojej glupoty ale i tak dlugo mialam wage 55 a chcialam miec 60 ale tak jakos polecialo szybko ze ani sie ogladnelam

i do tych 60 doszalm jedzac wiecej bo bylam za chuda 55 kg , a potem to 60 kg juz dlugo sie utrzymywalo

Gość malwera
pizzy to ja zjem 1 kawalek czasem 2 , wiec jako 1 posilek ujdzie

Gość Marta135
ja mam 15 stosowałam już jedną dietę przez przez dwa tygodnie schudłam z 78 kg do 72 kg-to chyba dobrze, ale dla mnie za mało

Gość elwreria
buhaha siedzisz na paru nikach i sie zgrywasz spadaj stad

Gość elwreria
ja tez mam pare kilo

Gość takakulturalna
Dla mnie byłoby super gdybym znowu miała 56kg przy 173cm, ale myślę że aż tak mi się nie uda. 60kg będzie już okej. Tu nawet nie chodzi o nadwagę, ale o to aby dobrze się czuć w swoim ciele.

Gość Marta135
Jeśli schudniesz do 60kg to 4kg to nie problem-dasz radę:)

Gość malwera
no ja tez choc 60 bo 58 pewnie tez sie nie uda, najgorzej zrzucic te oststnie kg

Gość Marta135
masz racje

Gość takakulturalna
To racja, pamiętam jak przytyłam z 56 do 60kg- za Chiny nie mogłam ich zrzucić! Niby tylko 4kg. Może teraz będzie inaczej. Wiecie co jest najgorsze? Że ja tak przytyłam przez cholerne leki :/ Może jak je odstawię to waga nie tylko nie będzie rosnąć ale i spadnie...

Gość malwera
zeby tylko sie udaloo :) bo kupilam fajny ciuszek i deko za ciassny ( nie mierzylam go ) al;e to lepiej bo mam wieksza motywacje , i wogole mam kilka nowych ciuchow ktore zle leza a nie bylam w nich jeszcze :) dlatego się zawzięłam nie chce zeby mi boczki wychodzily na boki w jakims fajnym ciuchu teraz mamy kurtki ale niedlugo je sciagniemy i co wtedy?

Gość malwera
a ja ja przytylam te 5 kg to poszlo mi w brzuch tylko . paranoja jakas :)

Ja od tygodnia jestem na diecie, z początku miał to być Dukan, ale stwierdziłam, że rujnowanie sobie zdrowia dla paru cm w pasie szybciej jest bez sensu ;) zmodyfikowałam tą dietę, i postanowiłam jeść chudy nabiał i mięso, bez ograniczeń warzywa, dużo płynów (głównie herbaty wszelkiej maści, zielone, czerwone itp, uwielbiam :) ), otręby owsiane i z owoców - grapefruit. Oczywiście wszystko bez tłuszczu. Mięso (zwykle kurczak lub indyk) "marynuje" w jogurcie naturalnym, albo musztardzie, i smażę bez tłuszczu na teflonie. Pycha. Kiedy jestem głodna między "głównymi" posiłkami, zjadam nabiał - kefir, jogurt naturalny, twarożek. Najlepiej z otrębami, i popijam czymś, głód przechodzi. Głównie dzięki jajkom można wyczarować z takiego zestawu pyszności ;) omlety z warzywami, z wędliną drobiową, albo z kurczakim, "kebab" dietetyczny, czyli kurczak w obmlecie z sosem z jogurtu i warzywami.. Nie wiem, ile dokładie schudłam, po pierwsze nie mam wagi, a po drugie zależy mi na tym jak wyglądam, a nie ile pokazuje wskazówka :)

Gość mruffkavmala
a ja startuję od poniedziałku z dietą Cambridge. Wiem, że jest restrykcyjna ale jestem zdesperowana. 7 kg mi wystarczy aby wleźć w wiosenne ubrania.

Gość Marta135
a jaką dietę stosowałaś czy mogłabyś mi rozpisać bardzo proszę?

Gość Marta135
marzena1975

Gość malwera
rozpisz nam ta diete jesli mozesz :)

Gość takakulturalna
Kurcze, coś nie mogę nicka zaczernić, chyba coś nowego wymyślę. Ja liczę na to że jak schudnę to wymienię szafę na nową w nagrodę ;)

Gość latka88
czesc dziewczyny ! jak dobrze ze odkryłam wasz temat :))sama chce do konca marca scudnąć ok 8kg ! obecnie mam 63 i 169 wzrostu wierze, ze mi sie uda najwazniejsze zeby byc zawzietym i nie odbiegac od planu!!! Moj plan to 5 posiłkow duzo warzyw ryby jajka chude mieso 1 owoc dziennie i jak mi sie zachce slodkiego to kisiel lub galaretka:) Bede jadla ok 800/1000kcal i godzinka cwiczen dziennie:)

Gość takakulturalna
Jak tam dzisiaj jedzenie i ćwiczenia? :)

Witajcie dziewczyny :-) ja tez mam ten problem tylko troszke miej czasu bo dokladnie w polowie marca wybieram sie na urlopik( stroj kapielowy i te rzeczy) mam 172 i warze 60kg i zle sie w sobie czuje nie zakladam wagi do ktorej chce dojsc w tak krotkim czasie bo raczej zrzucic 6 kg to raczej nie mozliwe bede sie cieszyc z kazdego kg problemem jest to ze albo waga mi sie zepsola albo moj organizm strajkuje bo waga nie drgnie od 4 dni chyba sie zalamujeeee

Gość takakulturalna
Nie jest ważne to co pokazuje waga tylko jak realnie wyglądasz. Także jedz lekko aż do urlopu żebyś nie miała wzdęć i dużo ruchu, najlepiej na świeżym powietrzu- to dotleni Ci organizm i poprawi wygląd skóry. Do tego krem na cellulit (jeśli go masz) i troszkę balsamu brązującego i będziesz wyglądać super :)

Gość Elizia
no wiec dzisiaj czas start zaczac:) niezbyt dobrze zaczelam bo sklep kolo mnie zamkniety, nie kupie nawet jogurtu wiec do 16:30 bede na herbacie i kawie no ale niestety przynajmniej nadwyzek kalorii nie bedzie

Gość takakulturalna
Ja właśnie szukałam hula hop i nigdzie nie ma :/ Gdzie kupiłaś?