Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny28

Zakochałem się w dziewczynie która ma faceta :(

Polecane posty

Krótka piłka kolego. Jeżeli Ci na niej zależy, to staraj się wybadać sytuację, wiesz czasami ludzie są z kimś bo boją się samotności, z przyzwyczajenia itd. Pod żadnym pozorem nie staraj się ingerować w ich relacje, nie staraj się "mieszać" jej w głowie. A ci co tu podrzegują do tego, żebyś się starał, walczył itd. to jacyś niepoważni ludzie (w większości kobiety raczej). Wiem co mówię, bo przechodziłem przez to.

Gość Kroliczek w
powiedz cos wiecej o tej dziewczynie.jak dlugo sie znacie? Jak czesto sie widujecie?

Gość gdzie zakopywać?
mężczyzna przed trzydziestką, dokładasz innym - "A ci co tu podrzegują do tego, żebyś się starał, walczył itd. to jacyś niepoważni ludzie". A co piszesz Ty, nie podrzegując oczywiście, poważny LUDZIU? "Jeżeli Ci na niej zależy, to staraj się" - to jest PODŻEGANIE! W jakim celu miałby się starać?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania koleżanko/kolego. Wybadać sytuację, w sensie, czy jest sens kontynuowanie znajomości (tak jak wspomniałem, ludzie, zwłaszcza kobiety czasami trwają w czymś bo się boją samotności, z wygody, z przyzwyczajenia, a tak naprawdę z chęcię by ten stan rzeczy zmieniły). Nic nie wspomniałem o staraniu się - rozpieprzaniu komuś relacji. Wszystko delikatnie i z taktem, bez nachalności.

Gość Schoulda Woon
mężczyzna przed trzydziestką , a ja zakochalam sie w przyjacielu mojego faceta. Nasze tematy uzupelniaja sie. Ty jestes po jednej stronie, a ja po drugiej. zajzyj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5138794

Gość gdzie zakopywać?
Spróbuję jeszcze raz. mężczyzna przed trzydziestką, uważasz, że facet, który jest zakochany powinien się starać wybadać SYTUACJĘ. Ale ciągle nie wiem do czego owo badanie miałoby być mu potrzebne. Cóż może mnie obchodzić z jakich motywów kobieta, którą kocham jest z jakimś innym gościem. Mnie interesuje tylko JEDNA RZECZ. ABY ONA POKOCHAŁA MNIE!!!!!!!!!!!!! "(tak jak wspomniałem, ludzie, zwłaszcza kobiety czasami trwają w czymś bo się boją samotności, z wygody, z przyzwyczajenia, a tak naprawdę z chęcię by ten stan rzeczy zmieniły)" Jeżeli by z CHĘCIĄ zmieniły to dlaczego tak NIECHĘTNIE to robią? Bo wolą to co już mają, od tego co BYĆ MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE. A co jeżeli REALNIE ODDZIAŁOWUJE? Może to Ty powinieneś wybadać (w celach np naukowych) dlaczego ludzie, a zwłaszcza kobiety, są tak CHĘTNIE NIECHĘTNI. Nie jest sztuką "zdobyć" coś co Ci się chętnie podkłada. Sztuką jest tak się pokazywać osobie którą kochasz, aby pokochała Ciebie. I nie ma tu nic do rzeczy wybadanie czy dzisiaj jest chętna.