Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak prawiki

prawiczki lecą tylko na dziewczyny o wyglądzie modelek dlatego są sami

Polecane posty

Gość tak tak prawiki
prawiczki mają całkowicie wypaczony obraz kobiety, chcą pięknej, młodej i do tego dziewicy :D taki offerma sam ma już 40 lat na karku a chciałby dwudziestolatki :O albo looser ciągle daje zdjęia jakichś modelek i pisze że taka miałaby u niego szanse i mogłaby go poderwać :D żenua :O

Gość tak tak prawiki
SR ty też jesteś jakimś zyebem i pewnie projektem :O

Gość tak tak prawiki
ja projektuję ławki w parku

Gość prawiczki mają wymagania
z kosmosu

Gość kazdy ma prawo miec
wymagania. to ze na kogos uwagi nie zwracaja modelki nie oznacza ze ma sie od razu interesowac brzydula z nadwaga. moze woli byc sam.

Gość no ale skoro się nad sobą
ciągle użalają, że im tak jest źle samym, to niech się zabierają za te przeciętniary, nikt tu nie pisze o skrajnościach czyli tłustych brzydkich krówskach :O

Gość kazdy ma prawo miec
mnie sie wydaje ze tej bardzo brzydkiej kobiecie czesto wydaje sie ze jest przecietna :D

Gość life is brutal.........
jasne każdy ma prawo mieć dowolne wymagania:) tylko musi mieć świadomość że te jego wymagania są całkiem istotnym przyczynkiem do ich samotności:o czy w takim razie prawiki musza podrywać brzydule? jasne że nie;) z tym że zwyczajnie musza sobie zdać sprawe że te ładniejsze maja dokladnie to samo co i oni czyli wysokie wymagania i wybieraja najlepszy dostepny model, a jak u takiego prawika dochodzi dodatkowo niesmialosc i liczenie że to dziewczyna w dodatku ładna będzie podrywać jego to już szanse na zwiazek zblizaja sie do prawdopodobieństwa trafienia co najmniej piątki w totolotku🖐️

Gość co zrobic jak ani te ani te
ich nawet te przecietniary nie podrywaja i te brzydkie ich nie cchca tez

Gość nawet te zalace sie ich nie ch
ile brzydactw zalilo sie na forum ze same i nikt ich nie chce a prawikow nie chcialy tez

Gość kazdy ma prawo miec
w pelni sie zgadzam ale niech sobie nadal zyja w swoim swiecie. po co zakladac tematy aby onizali wymagania niech sobie maja jakie chca i beda sami i marudni :D

Gość tak tak prawiki
te starsze prawiczki się już nigdy nie zmienią i umrą w samotności, nikt nawet nie zauważy że odeszli no chyba że ich mamusie

Gość life is brutal.........
jakby chcieli żyć w swoim świecie to nikt nie zakładałby takich tematów;) takie tematy sa reakcją na tematy zakładane przez zdesperowanych prawików którzy chca sie wyrwac z tego wlasnego swiata a jednoczesnie nie chca zmieniac swojego postepowania aby zwiekszyć szanse na poznanie kogos

Gość tak tak prawiki
niech prawiczki mają jeden temat do użalania się i niech tylko tam się udzielają, nigdzie więcej, bo wszędzie psują topiki swoją obecnością, albo przyjdzie ten cały yyughiuh z gołą dupą i małych chujem i zacznie pierdolić bzdety :O

Gość prawiczki same niczego sobą
nie reprezentują a wymagania mają nieprawdopodobne, taki offerma stary dziad a mówi na kobiety 30letnie stare rury, albo taki darker mysli że znajdzie piękną dziewicę :D darker pisał, że podrywał dziewczynę w gotyckim stylu która wyglądała jak megan fox czy tam agelina joli. oczywiście ona miała go w dupie

"w pelni sie zgadzam ale niech sobie nadal zyja w swoim swiecie. po co zakladac tematy aby onizali wymagania niech sobie maja jakie chca i beda sami i marudni " w dodatku w gorszym swiecie wystarczy ze mam malego fiuta i juz moge zapomniec o wielu rzeczach o jakich moga myslec i marzyc normalni ludzie jestem brzydki wiec nie moge sobie poprostu podejsc do kobiety i ja poderwac bo wiem na 100 procent ze ma mnie gdzies i sobie tego nie zyczy

Gość hjhjbhj
a darker ma prawko i samochód ale mimo to do żelka nie chciał podjechac jak go zapraszała, ale do jakiejś top modelki to jechałby na złamanie karku :O

gdzie wy macie te top modelki wogóle to jest nie l;ogiczne jesli facet boi sie podbic do przecietnej albo brzydkiej dziewczyny to tym bardziej nie bedzie podbijal do ladnej

"nie reprezentują a wymagania mają nieprawdopodobne, taki offerma stary dziad a mówi na kobiety 30letnie stare rury" a jak będę miał 80 lat to na 60 letnie babcie mam mówić "młode dupy"? :D

Gość no ale trzydziestka może
być stara jedynie dla dziesięcioletniego dziecka a nie dla dorosłej osoby :O

zależy. jak na żonę to nie stara ale jak na dziewczynę to jest starą rurą i tylko w takim kontekście o niej pisałem.

Gość spork
Przeciętne też nas nie chcą

Gość spork
Zelek nigdy nie zapraszała Darkera

Gość zapraszala go w gory b
darker pisal ze zelek go chciala naciagnac na jakis wypad w gory a on nie chcial bo nie jest jakims sponsorem i nie bedzie ciagnal baby obecej w gory zeby sie rozerwala

Gość strach go oblecial ze nie spro
offerne to jakies z forum namawialy na randke i nie chcial

Gość a to moja wina
ze przecietniary mnie nie pociagaja? przecietniary i szare mysze sa totalnie aseksualne dla wielu facetow. niektorzy wola byc sami niz byc z brzydka. to nie jest kogos wina, ze kreca go opalone, zadbane, seksowne dziewczyny

"albo taki darker mysli że znajdzie piękną dziewicę darker pisał, że podrywał dziewczynę w gotyckim stylu która wyglądała jak megan fox czy tam agelina joli. oczywiście ona miała go w dupie " Niczego poza tym, że miała gotycki image nie pisałem. Kolejny pomarańczowy masturbator i jego fantazje :D

"a darker ma prawko i samochód ale mimo to do żelka nie chciał podjechac jak go zapraszała, ale do jakiejś top modelki to jechałby na złamanie karku " Akurat wtedy to nie miałem auta a do Zakopanego i tak bym się nie tłukł dla obcej panny.

Gość Papayka
Jakieś wytłumaczenie dla Waszej nieudolności trzeba znaleźć, nie? :D