Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny i zamożny

Głupio jest zarabiać dobrze i być samemu po 30stce

Polecane posty

"Haha! KOMU było dobrze? Bo na pewno nie kobietom." 123 społeczeństwo drogi tłuku było dobrze. rozwijało się, bogaciło i nie cierpiało na "problemy demograficzne". nie musiało dla rozwiązywania tych "problemów" importować sobie siły roboczej z obszarów islamu (który bynajmniej nie jest za "równouprawnieniem") a wręcz przeciwnie, sami zasiedlaliśmy inne kontynenty. niestety najwyraźniej twoja perspektywa jest zbyt ograniczona żeby to pojąć dlatego zadajesz głupie pytania w stylu "komu było dobrze" i sam sobie na nie odpowiadasz.

"Taka zakamuflowana c*pka pod płaszczykiem nowoczesnej męskości." tego nie wiem. może po prostu zwykły tuman który jedyne co potrafi to powtarzać banały z telewizji a że są ze sobą sprzeczne to mu nie przeszkadza bo rozumu u niego za grosz.

"czemu my miałybyśmy chcieć bezrobotne trutnie?" 123 ty chyba nie zrozumiałaś o co autor miał pretensje. a miał je o to że kiedyś nie zwracałyście na niego uwagi a teraz jak ma chatę i dobrą pracę to podstarzałe i dzieciate "samotne matki" się na niego rzucają . te same które gdy nie były "podstarzałe i dzieciate" to jakoś nie miały ochoty niczego z nim tworzyć. wolały "związki" z tymi których dzieci teraz "samotnie" wychowują. czy tak trudno jest czytać ze zrozumieniem? pewnie to jedna z tych "ambitnych". miał rację korwin mikke że wykształcenie nie zmieni idioty w mądrego. zmieni idiotę w idiotę z wymaganiami.

Gość umieram ze śmiechu
"miał rację korwin mikke że wykształcenie nie zmieni idioty w mądrego. zmieni idiotę w idiotę z wymaganiami." - powiedział Kurwin, stojąc przed lustrem hahahahahhahahhahahhahhahha

Gość lkjhghjkjh
up

"tego nie wiem. może po prostu zwykły tuman który jedyne co potrafi to powtarzać banały z telewizji a że są ze sobą sprzeczne to mu nie przeszkadza bo rozumu u niego za grosz." ­ No ale on w przeciwieństwie do nas ma laskę i do tego cały czas podlizuje się tutejszym babom, zatem jego opinia nawet jeśli głupia (jak niemal każda) jest brana za prawdę objawioną.

16:23 [zgłoś do usunięcia]Darker Cokolwiek baba napisze to edek się zgodzi i będzie szedł w zaparte. Taka zakamuflowana c*pka pod płaszczykiem nowoczesnej męskości. x Lepiej zakamuflowana niż widoczna jak na dłoni jak ty Darkerze :D

Gość Krawawy Edzio
Jedyna laska którą mam, to ta między nogami

"Lepiej zakamuflowana niż widoczna jak na dłoni jak ty Darkerze" 123 jesteś pewien że lepiej?

"Lepiej zakamuflowana niż widoczna jak na dłoni jak ty Darkerze" ­ Akurat tym to się nie przejmuję. Nawet gdybym dziewczynie rodzinę z ognia ocalił to nie zmieniło by jej ignorowania mnie :D

"jesteś pewien że lepiej?" jesteś pewien że lepiej? Przecież na forum nie widzą kim jest. Ale wiedzą za to, że nie ważne co głupiego zrobią i opiszą tu; to zawsze będzie jeden co za nimi stanie murem.

"ale dlaczego mnie obrażacie ?" ­ Kwestia wzajemności. Jak ty nam tak my tobie. No i jeszcze, że pierdoły wypisujesz. Jak to ujął Pablo Francisco: Everything for a pussy!

Nie brakuje mi męskości niczego nie muszę udowadniać tutaj innym ani nie muszę się dowartościowywać w necie, bo jak wiele razy pisałem lepiej to czynić w realu a kafe to tylko odskocznia. Nic ciekawego, lepiej nie brać tu nic na poważnie

"Możecie się nie zgadzać z tym co piszę, ale dlaczego mnie obrażacie ?" 123 odpowiem za siebie. jeżeli wracasz na forum z tekstem "przyszedłem się pośmiać z ofermy" to potem płacze "dlaczego mnie obrażacie" kierowane do tegoż ofermy są co najmniej nie na miejscu. nie uważasz?

"Ja pierdoły no słucham co np ?" 123 no np to co ci odpisałem w sprawie równouprawnienia. że skoro uważasz "równouprawnienie jest OK" ale "to facet ma utrzymać rodzinę" to jest to niedorzeczne, znaczy "pierdoły".

Gość Zuzanna Amelia & 26
Edward to kobieta co probuje pisac jak facet.

Gość Siostra Brataaa
To moj brat tak ma Na studiach olewany, wyzyskiwany chociaz to glownie przez to, ze trafial na kiepskie dziewczyny;/ Teraz ma 24 lata, dostal sporo pieniedzy od rodzicow na rozkrecenie biznesu i 24/h kobity biegaja za nim. On przez te studia i wykorzystywanie dalej nie jest pewien czy powinien sie z kims wiazac

no to chyba ty jednak nie rozumiesz słowa "równouprawnienie" i traktujesz je jako dosłowne połączenie dwóch słów "równo" i "prawo". tymczasem tak nie jest. to słowo reprezentuje część ruchu feministycznego dążącego do zrównania ról społecznych mężczyzn i kobiet. jego najnowsza odsłona to podpisana ostatnio "europejska konwencja w sprawie zwalczania przemocy wobec kobiet" i zawarta tam ideologia "gender" twierdząca że płeć w ogóle nie jest determinowana biologicznie tylko jest kulturowym stereotypem z którym należy "walczyć". przecież wprowadzone ostatnio zrównanie wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn to element "równouprawnienia" właśnie. trochę to smutne że zabierasz głos w sprawie której zupełnie nie rozumiesz.

Ciekawe rzeczy mówisz. Pewnie masz rację, ja się nie interesuje takim rzeczami mam ciekawsze zajęcia. Ja tam feministek nie popieram bo każda skrajność jest zła, a z drugiej strony rozumiem nieudaczników którzy się burzą że "jak to facet ma rodzinę utrzymywać" jak oni sami siebie nie potrafią często utrzymać.

Gość iuoluikmh
A niby czemu to facet ma utrzymywać rodzinę? Kobieta tak samo jest osobą dorosłą i również powinna ponieść konsekwencje swoich czynów. Chyba, że uznamy kobietę jako istotę upośledzoną i niezdolną do bycia człowiekiem "dorosłym" wtedy sprowadzamy ją do rangi dziecka.

Gość kjhgjuyt
no tak bo teraz żaden kraj w eu się nie rozwija ani nie bogaci :D wybacz, ale to tylko twoje fanatyczne anty-komusze farmazonienie, a jeśli nawet jest w jakihś tam aspektach gorzej niź było kiedyś to sprawa państwa żeby sobie z tym radzić, ale na pewno nie kosztem ograniczania wolności kobiet

ależ facet ma rodzinę utrzymywać. tak jesteśmy przez tysiące lat ukształtowani że kobiety chcą "silnych samców" a "samcy" chcą być silni. no i mamy w tym wszystkim ideologię feministyczną, "równouprawnienie" która twierdzi że wcale nie. twierdzi że "kobieta ma być niezależna", mało tego że ma mieć równe prawa. nawet tam gdzie mimo równych praw sobie nie radzi tam "należy" wprowadzać parytety żeby nie tylko prawa były równe ale i pozycja kobiety w społeczeństwie. no i skoro w zarządzie firmy ma być 5 facetów i 5 kobiet to gdzie te kobiety mają sobie znaleźć mężów? facet weźmie za żonę swoją sekretarkę bo dla niej będzie "silnym facetem z wysoką pozycją społeczną". a jego koleżanka z zarządu kogo sobie ma wziąć? ano nie ma takich facetów w "wyemancypowanym" społeczeństwie. ona sobie nie weźmie swojego "sekretarka" bo on dla niej nie jest "silnym facetem z wysoką pozycją społeczną". i w ten sposób równouprawnienie zabija zachodnie społeczeństwo. stąd biorą się problemy demograficzne i kryzysy. bo nie ukrywajmy tego, kobiety są słabo innowacyjne. mimo że więcej kobiet niż mężczyzn kończy wyższe uczelnie to jedynie 5% wynalazków jest dokonywanych przez kobiety. największe firmy (te które osiągnęły największy sukces) mają jedynie 2% kobiet w zarządach (podczas gdy średnio firmy mają 20%). wśród najbogatszych ludzi na świecie kobiety zajmują bardzo odległe miejsca a wśród najsławniejszych bogaczy kobiet szukać na próżno. gates, slim, soros, kamprad - to wszystko są mężczyźni. słowem: równouprawnienie i feminizm to ruch który walczy z naturą i ewolucją. potwierdziła to niejaka anna smajdor, feministka: "Brytyjska bioetyczka Anna Smajdor wywołała burzę swym artykułem opublikowanym w „Cambridge Quarterly of Healthcare Ethic. Uczona dowodzi, że brak równości między płciami jest spowodowany w dużej mierze przez naturalną zdolność kobiet do zachodzenia w ciążę i rodzenia dzieci, a jedynym sposobem na pełne równouprawnienie jest ektogeneza i korzystanie ze sztucznych macic." a skoro tak jest to oczywiście że wygrać nie może bo z naturą nikt jeszcze nie wygrał. prędzej wyginiemy niż osiągniemy owo "równouprawnienie" którego tak bardzo domagają się feministki.

Gość offerma
jestem fajny.

"no tak bo teraz żaden kraj w eu się nie rozwija ani nie bogaci" 123 najwyraźniej parę spraw z ostatnich kilku lat ci "umknęło". m. in. tzw "problem demograficzny" który europa "rozwiązuje" importując arabów i czarnych (którzy bynajmniej za "równouprawnieniem" nie są). i inne sprawy nad któymi nie będę się rozwodził bo to nie ma sensu. jak do tej pory do ciebie nie dotarły to próżne moje wysiłki.

Gość KtosiktamA
To działa w obie strony :-) wiem o czym piszesz