Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny i zamożny

Głupio jest zarabiać dobrze i być samemu po 30stce

Polecane posty

Gość Fajny i zamożny
Jestem absolwentem politechniki.

Gość załamka stary
I po co ta złość na kolesia?:P może on własnie z tych, którzy uważają, że KAŻDEJ kobiecie można zaimponować tylko kasą i mieszkaniem... może tylko tym potrafi? w takim razie baaardzo mi go żal:(

Gość buhaahahaaa
a ty stary nie jestes po przejsciach? prawiczek sie znalazl:o?

Gość Taaak to jaaa
O politechnika ! Bardzo mądrze ! A jaki kierunek ? :) przepraszam za taką ciekawość :P

Gość buhaahahaaa
taaa, kilkuletnim sredniej klasy autem jak wiekszosc osob i mieszkaniem na kredyt, czyli standard trzeba byc w niezlej desperacji zeby leciec na takie parametry, sposoring jest zdecydowanie bardziej oplacalny, ale niektore laski sa totalnie nedzne i za nierobstwo i kawalek lozka zgodza sie na kazdego przecietnego faceta:o

Gość cara16100
Zawsze się znajdą blachary, laski patrzące tylko przez pryzmat pieniądza. Ale faceci rownież bywają kosmitami. Spotkałam się kiedyś z gościem, który na pierwszym spotkaniu (ostatnim) próbował ustalić czy oszczędzam po bożemu 10% pensji miesięcznie. Jak już ustalił, że raczej cięzko z tym, bo jestem totalnie niezorganizowana w tematach ;) powiedział, że stanowię zagrożenie i marnie się prezentuję w ewentualnych perspektywach zostania jego żoną :)

Wiesz dlaczego jestes sam i nikt cię nie chce? Bo jestes zwykły prostak i narcyz. Wstyd byłoby sięz kimś takim jak ty pokazać w towarzystwie niczego sobą nie reprezentujesz a szacunku i miłości sobie za te swoje pieniązki nie kupisz. Kobiety z dzieckiem nazywasz szamatami z bękartami? po pierwsze to ty masz zjeb*** musisz sobie znaleźć taką chamkęjak ty :) właśnie byle co hehe o żesz ja mam 3 mieszkania i jakoś się tym nie chwalę :P przede wszyskim kultura osobista- to cię musi odróżniać od świni

Gość gość ma RACJĘ bo Wy najpierw
robicie dzieciaki z byle kim i nazywacie to "błędami". ale czemu ktoś ma płacić za WASZE błędy? Znów samotne matki są usprawiedliwiane. Normalne. Na autorze Wasze ujadanie nie robi żadnego wrażenia, a Wy drwicie i szydzicie, a ona Wam normalnie odpisuje i grzecznie. to Wy raczej niski poziom prezentujecie:)

Gość okradną polskę okradają
-""głupio ci byc samemu""" a ""wolisz iś na dziwki""" hhaha zdecyduj sie y idioto za dychę :) co ty studoowałes

Gość zostaw te laski puste i zajmij
się własnym rozwojem. znajdzie się kobieta, to wtedy się ożeń i tyle.

człowieku zainteresuj się tymi nowymi "starymi ",kolezankami -nawet nie wiesz jakie są w łóżku -mogą dać ci dużo satysfakcji w sexie .Tylko oczywiscie w gumce żeby nie zaciazyly . Pomoż koleżankom i sobie Życie jest piękne :)

Gość ffgvcsfrdsv
Dzisiaj generalnie mało jest porządnych kobiet więc mężczyźni nie mają w czym żon czy partnerek wybierać. Jakby kobiety zeszły na ziemię i szanowali sie

Zacznijmy od tego, że samotne matki nie byłyby samotne gdyby ich faceci byli prawdziwymi mężczyznami, a czasto że tak nie jest ujawnia się właśnie jak dziewczyna zajdzie. Autorze, musisz być po prostu sztywniakiem albo nudziarzem. Skoro WSZYSTKIE cie olewały na studiach. Jest też możliwość, że trafiałeś na same idiotki, ale nie chce mi się w to wierzyć. Nie użalaj się nad sobą tylko działaj

ffgvcsfrdsv - po części się zgadzam, ale moim zdaniem ogólnie ludzie mają problem z prowadzeniem się i kobety i faceci. Oczywiście nie wszyscy. Zauważyłem że najgorsi są ci co tak płaczą jacy to oni porządni są...

Gość 12 letni syn
a co niby miały zrobić te babki jak panu znudziła się zabawa w dom i poszedł się bawić w świat ? upozorować porwanie dzieci ? I przestańcie już pitolić że "było myśleć przed" bo tego nikt nigdy nie wie jak będzie, mój ojciec ,ojczym w świetle prawa pokochał moją mamę i naszą trójkę,dał nam wszystko od miłości ,przez wykształcenie ,na mieszkaniach dla każdego z nas kończąc. Dziś sama jestem samotną mamą 12 latka i nie potrafię zrozumieć tego chłopięcego strachu pseudo meżczyzn przed moim synem .

Gość a ja myślę...
...że przyciska go iż na stare lata nikt mu szklanki chleba na kiju nie poda.

Gość obyć tak
Samotne matki to puszczalskie facet co wiąże się z taką to nieudacznik i frajer niezdolny zainteresować sobą wolnej kobiety.

Nie sądzę, że samotna mama to puszczalska a facet co sie z taką zwiąże to nieudacznik :o jak ją pokocha to dziecko nie będzie problemem, no o miłośni można rozmawiać z mężczyznami a nie chłopczykami ;) Nie uogólniajmy -.-

Gość mio-mio
A ja myślę, że byłeś frajerem i teraz też jesteś frajerem :) CO SIĘ TORBĄ URODZIŁO WALIZKĄ NIE BĘDZIE masakra...nazywasz siebie "fajny" a taka pustota z ciebie bije, że nie mogę :D masz racje,że desperatki na ciebie lecą no bo przecież normalne kobiety, tak jak w twojej wczesnej młodości, nie podejdą na odległość mniejsza niż kij od szczotki. Więc autorze- zgadzam się z tym co napisałeś..."byle co" na ciebie leci- bo swój do swojego ciągnie :D

[zgłoś do usunięcia]FACET 21lattt z tymi samotnymi matkami to prawda, jak było młode, wolne, bez dzieci to nie zwracały uwagi na takich facetów, a teraz jak mają 30 lat, dziecko 10 letnie, to nagle widzą kogoś na kogo nie zwracały wcześniej uwagi, tylko dlatego że Ci co wtedy przed nimi rozkładały nogi ich nie chcą x No nie mogę nie mogę z takich idiotów :D:D:D:D:D:D:D:D

Tak to po pirewsze A po drugie nie moja wina, że jesteś nudziarzem, ja nie rozumiem jak można nie móc zainteresować sobą ŻADNEJ kobiety. Nie wiem jakim trzeba być :o ...

tak właśnie wygląda "równouprawnienie". przez całe tysiąclecia facet dominował i było dobrze. no to się paru sfrustrowanym idiotkom zachciało "równouprawnienia". i dupa. i teraz mamy "kryzys" i "problem demograficzny, który "rozwiązujemy" importując sobie murzynów i arabów którzy na przedmieściach paryża w okolicach sylwestra podpalają samochody.

Nie zawsze, jak już wspomniałem jak ktoś kogoś pokocha to dziecko problemem nie jest. No tak to są niebotyczne wymagania :D Strach pomyśleć

Gość włam second
Najpierw bez dziecka Chcą tylko zabawy, mnie myślą czy facet jest porządny, będzie dobrym ojcem itp. A później z dzieckiem Chcą nagle faceta odpowiedzialnego, dojrzałego, porządnego Jakby takiego szukały od razu nie byłyby na 95% samotna matka

"Nie zawsze, jak już wspomniałem jak ktoś kogoś pokocha to dziecko problemem nie jest." 123 no ba. przecież żaden facet o niczym innym nie marzy jak o wychowywaniu cudzych dzieci. to właśnie jest "prawdziwy mężczyzna" gdy swoje zasoby przeznacza na dziecko innego gościa. jakże by inaczej. :) już co ta bzdurna lewacka propaganda robi ludziom z mózgu to szkoda słów.

chciałabym faceta, który szuka partnerki życia, kobeity której chce oddać serce i spędzić całe życie, ale takiego nie ma , wszyscy wolą bez zobowiązań

ale nawet ta bzdurna, lewacka propaganda nie jest w stanie przekonać kobiet ani mężczyzn że kobieta ma utrzymywać rodzinę, że to nic złego gdy facet zarabia mniej i de facto pozostaje na utrzymaniu swojej żony. czegoś takiego jakoś nikt nie jest w stanie przełknąć.