Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny i zamożny

Głupio jest zarabiać dobrze i być samemu po 30stce

Polecane posty

Ludzie :o czy wy myślicie, że każdy od razu chce mieć kogoś na stałe ?! Ja też na początku o tym nie myślałem, ważne żeby się wyszaleć, dojrzeć to poważnego związku. A nie od razu a będę z tym czy z tą bo on ona będzie dobry rodzicem. Tego nigdy nie wiadomo kto jaki będzie

"wszyscy wolą bez zobowiązań" bo kobiety "równouprawnione" przestały być kobietami. nie mają poza seksem niczego do zaoferowania. logiczne wobec tego że faceci poza seksem niczego od nich nie chcą.

Gość RaZR
Wieje od was hipokryzją. Dobrze wiecie że kawaler 30 lat, z dobrą pracą, mieszkaniem i samochodem jest na wagę złota. Problem kobiet polega na tym że w przeciwieństwie do facetów ich wartość z wiekiem maleje, a samotne matki do już naprawdę desperatki. Kobieta lubi wybrzydzać do 25 r.ż ale zanim się obejrzy to już nie jest taka ładna jak kiedyś i już nie ma tylu adoratorów, natomiast mężczyzna z wiekiem staje się coraz bardziej wartościowy, jest bogatszy, mądrzejszy. Tak więc nie bądźcie obłudne.

nie wiem po co niektórzy kierują swoje słowa do autora, który pisał tu jakiś rok temu :D no ale jak tam chcecie. ­ kto wymyślił, że dobrze zarabiający facet po 30stce ma sobie brać matkę z dzieckiem? jest przecież pełno wolnych, pięknych i młodych kobiet. ­ ale ja na przykład na takiego wulgarnego frustrata jak autor nawet bym nie splunęła :D ­ zresztą i tak to była tylko prowokacja 🖐️ mam nadzieję.

"bo kobiety "równouprawnione" przestały być kobietami." ­ wdech - wydech, wdech - wydech, wdech... ;) ­ ja gotuję, sprzątam etc., ale jak mam do tego jeszcze zapierdalać w robocie, a wieczorami zadowalać w łóżku "jaśnie pana tradycjonalistę" to stwierdzam, że pierdolę, nie robię :P ­ doprawdy, nie opłaca się dzisiaj wchodzić w żadne związki. faceci oczekują od kobiet tego wszystkiego, co oczekiwali kilka wieków temu ze wszystkimi tymi "lewackimi" - jak mawia nasz drogi offerma - naleciałościami. ­ kobietom obecnie zupełnie nie opłaca się wchodzić w żadne związki.

Gość pooolitechnika
autorze! :D a czego się spodziewasz od kobiet w takim wieku? one nie mają już czasu na podrygi :D a tak ogólnie to wokół czego kręci się dzisiaj świat? oczywiście że pieniędzy, ludzie są zaślepieni, i żądni luksusów :D Kobiety tym bardziej :) szkoda tylko że Ty tak dziadziejesz, nie wiem jakim jesteś człowiekiem, ale widocznie nie za dobrze Ci szło w sprawach damsko-męskich. Ale nie uogólniaj, bo kiedyś stracisz szansę na super dziewczynę może żonę i rodzinę. Przykre jest to że massz w sobie tyle złości i goryczy :P

tak samo, jak kobiety nie chcą mało doświadczonych w seksie facetów w wieku około 30 lat, lub jeśli ktoś nie był w związku, x A skąd tym to możesz wiedzieć :D ?

"facet który nie umie utrzymać rodziny to nieudacznik. Tak było zawsze i tak będzie" ­ w takim razie polska jest jedną wielką farmą nieudaczników :D ­ ile znacie małżeństw (pomijając waszych rodziców i dziadków), w których kobieta nie pracuje? oczywiście pomijam czas urlopu macierzyńskiego. ­ poza tym - facetom dziś ufać nie można. kobieta musi zabezpieczać się finansowo na wypadek, gdyby szanownemu panu przyszło do głowy poruchać młodszą. ­ więc na ch... komu taki związek, skoro i tak nie wiadomo, czy to wszystko pewnego dnia nie pierdolnie i człowiek nie zostanie na lodzie, z samymi stratami? ­ dla przereklamowanego seksu, zakłamanej "miłości", interesownej czułości? to już lepiej przytulać się do psa, który kocha tylko jednego pana i jest mu wierny do końca życia :)

"ja gotuję, sprzątam etc., ale jak mam do tego jeszcze zapie**alać w robocie, a wieczorami zadowalać w łóżku "jaśnie pana tradycjonalistę" to stwierdzam, że pie**olę, nie robię". czyli tak jak pisałem - "równouprawnienie" jest naprawdę żałosne, jego skutki są fatalne. jest przeciwne naturze naszym wykształconym przez miliony lat potrzebom. i to zarówno ze strony kobiet jak i mężczyzn. to bzdura która wykańcza naszą cywilizację. 123 "facet który nie umie utrzymać rodziny to nieudacznik. Tak było zawsze i tak będzie" czyli też jesteś przeciwny tej bzdurnej ideologii równouprawnienia. dobrze wiedzieć.

To prawda ofermo, ale to nie znaczy, że nie zgadzam się z tym jak jest, mi to nie przeszkadza. Bądźmy szczerzy że tylko nieudacznicy się burzą tacy jak ty czy tyen facet 21 lat który wie już co 30 latkowie oczekują :D:D:D:D

A jak wielki pan oferma wyobraża sobie rodzinę ? Ah tak kobieta pracuje 12 godzin dziennie + robi obiad, wieczorem seks dobrej jakości, sprzątanie, a pan oferma siedzi z piwkiem przed tv ;)

"tak samo, jak kobiety nie chcą mało doświadczonych w seksie facetów w wieku około 30 lat, lub jeśli ktoś nie był w związku" ­ no ja chciałam. ­ a teraz to już nikogo nie chcę, bo wiem, jak ta cudowna "miłość" wygląda w praktyce. dziękuję, postoję. ­ generalnie teraz uważam, że sfrustrowani faceci "po przejściach" powinni sobie szukać również sfrustrowanych kobiet po przejściach 🖐️

"A jak wielki pan oferma wyobraża sobie rodzinę ? Ah tak kobieta pracuje 12 godzin dziennie + robi obiad, wieczorem seks dobrej jakości, sprzątanie, a pan oferma siedzi z piwkiem przed tv" ­ nie znasz się, offerma ma dobre serce ;) ­ ale wymaga od kobiety reprezentatywnej urody, a ja tego na przykład nie mam :P

jest jeszcze jeden czynnik przez który mamy sfrustrowanych nieudaczników którzy nie potrafią sobie znaleźć baby. ano po prostu obecnie żyjemy w luksusie i bezpieczeństwie. wielu facetów - nieudaczników jeszcze kilkaset lat temu by po prostu nie przeżyło. zawsze rodziło się więcej chłopców niż dziewczynek ale zawsze też było mniej mężczyzn niż kobiet bo mężczyźni/chłopcy częściej ginęli. np taki ja to te kilkaset lat temu dawno byłbym martwy. jestem tak ślepy że bez okularów nie zobaczę nawet godziny na budziku koło łóżka. gdyby nie okulary to dawno bym wpadł w jakąś dziurę i się połamał albo coś by mnie zeżarło. i nie było by 38 letniego prawika bo od 20 albo więcej lat już by go robaki jadły. a kobiety mają tradycyjnie bezpieczniejsze zajęcia więc więcej przypadało by na jakiegoś innego chłopa. oczywiście zakładam że moja krótkowzroczność nie jest chorobą cywilizacyjną i rozwinęła by się tak samo w innych warunkach ale krótkowzroczność to tylko przykład. to samo dotyczy wszystkich "za małych", "za słabych", "za mało męskich" żeby sobie znaleźć laskę.

Gość Zuzanna Amelia & 26
12:38 [zgłoś do usunięcia] żaba na odwyku facetom dziś ufać nie można. kobieta musi zabezpieczać się finansowo na wypadek, gdyby szanownemu panu przyszło do głowy poruchać młodszą. ­ Nie tylko to. Ogolnie bycie zalezna finansowo od innej osoby to nienajlepsza sytuacja.

Gość psiara?
żaba na odwyku pisze ^^^^^^^^^^^^^^^^^poza tym - facetom dziś ufać nie można. kobieta musi zabezpieczać się finansowo na wypadek, gdyby szanownemu panu przyszło do głowy poruchać młodszą. więc na ch... komu taki związek, skoro i tak nie wiadomo, czy to wszystko pewnego dnia nie pie**olnie i człowiek nie zostanie na lodzie, z samymi stratami? dla przereklamowanego seksu, zakłamanej "miłości", interesownej czułości? to już lepiej przytulać się do psa, który kocha tylko jednego pana i jest mu wierny do końca życia czyli mam rację ? ^^^^http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5488098

"normalne kobiety nei gustują w facetach po przejsciach" ­ normalne kobiety nie zakładają 479 topików na temat swojego syndromu niedorżniecia :D ­ 'np taki ja to te kilkaset lat temu dawno byłbym martwy. jestem tak ślepy że bez okularów nie zobaczę nawet godziny na budziku koło łóżka. gdyby nie okulary to dawno bym wpadł w jakąś dziurę i się połamał albo coś by mnie zeżarło' ­ cholera jasna. rozczuliłeś mnie... ­ ale powtórzę sobie jeszcze 100 razy "faceci to zuo" i zaraz mi przejdzie :classic_cool:

"Ah tak kobieta pracuje 12 godzin dziennie + robi obiad, wieczorem seks dobrej jakości, sprzątanie, a pan oferma siedzi z piwkiem przed tv" 123 no właśnie takie są skutki lewackiej propagandy. "facet z piwkiem przed tv i harująca jak wół kobieta". jak trzeba być ograniczonym umysłowo żeby coś takiego łykać? powiedz mi czy w krajach, kulturach w których o równouprawnieniu nie ma mowy mężczyźni leżą a kobiety na nich harują? to feministyczna propaganda takiej wody z mózgu wam narobiła żeby was przekonać że albo "równouprawnienie" albo coś takiego właśnie. tymczasem ideologia równouprawnienia datuje się gdzieś od I wojny światowej czyli początku XX wieku. czyżby wcześniej mężczyźni nie pracowali w ogóle tylko leżeli i byli obsługiwani przez kobiety? czy ty człowieku myślisz choć trochę?

Gość odchody drucik
Żaba jesteś pojebana facet nieudacznik bo kobieta pracuje? A co to kobieta jakiś ponadgatunek? Że facet ma ja utrzymywać. Kiedyś kobiety nie pracowały bo były inne czasu i inne warunki życia. Kiedyś kobiety nie miały takiego dostępu do nauki ale miały ogromne ambicje. Dziś macie możliwości ale za gros ambicji.

"Nie tylko to. Ogolnie bycie zalezna finansowo od innej osoby to nienajlepsza sytuacja." 123 a dlaczego tylko "finansowa zależność" jest "nienajlepsza"? inny rodzaj niezależności już zły nie jest?

"Kiedyś kobiety nie pracowały " a kiedyż to kobiety "nie pracowały"? bardzo jestem tego ciekaw bo w znanej mi historii ludzkości taki moment nigdy nie miał miejsca.

w ogóle dziwne to co piszecie. jeden mi tu pisze że bez równouprawnienia to faceci nie pracują tylko "z piwkiem przed telewizorem", za chwilę ktoś inny że "kobiety nie pracują" gdy nie było "równouprawnienia". zajebiste czasy musiały być bez tego równouprawnienia. nikt nie musiał pracować. :D ciekawa sprawa.