Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasametha21

Bartek i Kasia zamieszkają w 150 metrowym apartamencie

Polecane posty

Gość Tasametha21

- Wprowadzi ich w nowe środowisko, w którym się zaaklimatyzują. Na kolejny etap życia przygotował dla nich różne prace. Wszystko jest już zorganizowane - mówi Wirtualnej Polsce narzeczona Krzysztofa Rutkowskiego Luiza Kobyłecka. Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą też płacić za czynsz ani media. Pytana, dlaczego nie brała udziału w ostatniej konferencji prasowej podczas której Krzysztof Rutkowski zapowiedział, że małżeństwo Waśniewskich już wkrótce na stałe wyjedzie z Sosnowca, odpowiada, że „uznała, że najwięcej do powiedzenia na zakończenie całej sprawy ma rodzina i że jej obecność nie jest konieczna. Nie da się żyć, czekając na wyrok pod pręgierzem mówił Rutkowski i dodał, że Kasia i Bartek znajdą schronienie w mieszkaniu konspiracyjnym gdzieś na terenie Polski lub zagranicą. - Jesteśmy przy nich z Krzysztofem oboje, dajemy wsparcie naszą obecnością. Jesteśmy z tą rodziną nadal, mimo że sprawa jest już zakończona mówi Wirtualnej Polsce Kobyłecka i zaznacza, że rodzicom Madzi potrzebne jest teraz wsparcie. Pytana o to, jaka przy bliższym poznaniu jest Katarzyna, odpowiada, że „jest bardzo skrytą osobą. Przez to, co się wydarzyło, jeszcze bardziej odsunęła się od świata i otoczyła murem niedostępności. Nosi w sobie poczucie winy mówi. Pytana, czy wierzy Katarzynie, odpowiada, że wierzy i wie, że Katarzyna działała sama, a jej największą tragedią była strata dziecka. Przyznaje, że Krzysztof Rutkowski pomoże rodzinie Waśniewskich „by mogli zbudować swój świat na nowo. Wprowadzi ich w nowe środowisko, w którym się zaaklimatyzują. Na kolejny etap ich życia przygotował dla nich różne prace. Wszystko jest już zorganizowane zaznacza Kobyłecka. Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą płacić za czynsz ani media. Rutkowski ma im również pomóc załatwić pracę. Pytana też o szczegóły przesłuchania jej i Krzysztofa Rutkowskiego ws. śmierci małej Madzi w prokuraturze 22 lipca, odpowiada, że chodziło o informacje dotyczące sprawy i śledztwa jakie prowadzi prokuratura. Nie było dla mnie żadnych zaskakujących czy trudnych pytań. Nie mam w tej sprawie nic do ukrycia mówi. W rozmowie z Wirtualną Polską odniosła się również do kontrowersji związanych z nagraniem i upublicznieniem przez Krzysztofa Rutkowskiego rozmowy z mamą małej Madzi, w której kobieta przyznaje się, że dziecko wypadło jej z rąk. Kamery miały należeć do jednego z tabloidów. Nie wiem, czy obecność kamer można nazwać „układem. Nagranie tej rozmowy okazało się bardzo sensowne z uwagi na jej jawny charakter. Nikt nie może zarzucić, że została szantażowana czy zmuszona do wyreżyserowanej treści wypowiedzi mówi Kobyłecka i podkreśla, że komentarze, iż Rutkowski bezprawnie wyciągnął informacje od Katarzyny uważa za „zupełnie absurdalne i złośliwe. W pracy Krzysztofa nie jest to pierwszy przypadek, gdy nagrywa swoje akcje, czy realizacje, czego dowodem jest chociażby film „Detektyw zaznacza. Kobyłecka pytana o to, jak odnajduje się w sporze Rutkowskiego z policją, odpowiada, że „sama ocena uznania społecznego i pracy prywatnego detektywa i policji obnaża słabość instytucji. Krzysztof w swoich wypowiedziach był szczery i bezpardonowy, choć i tak uważam, że był powściągliwy. Krzysztof nie funkcjonuje w żadnym politycznym układzie i nie stara się nikomu przypodobać. Jego siła, odwaga i bezkompromisowość są jego mocnymi stronami puentuje. wp.pl

Gość =====*,
Bartek i Kasia zrobią se nowego bobasia.

Gość Jednym słowem...
Opłaca się być nieodpowiedzialną matką i zabić swoje dziecko. Kurwa jaki ten świat jest niesprawiedliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość radiomaryja
NO I PO CO ROZPOCZYNASZ TĄ MARNĄ DYSKUSJĘ? DAJCIE LUDZIOM SPOKÓJ ŚWINIE

I bardzo dobrze :) niech sobie zamieszkają. Moim zdaniem odkąd wyszło że dziecko nie zaginęła i pomoc społeczeństwa nie jest potrzebna media w ogóle nie powinny sie tą sprawą interesować i jej nakręcać bo nie miało to ŻADNEGO sensu i wtedy nie byłaby potrzebna ani ochrona ani żadna kosztowna pomoc

Gość radiomaryja
DOKŁADNIE. a teraz będziecie się wszyscy jarać tym i płonąć z zazdrości. Tacy własnie są polacy. Gorzej jak świnie walczące o paszę.

Gość leyja
Wychodzi na jedno- opłacało się nie ratować dziecka tylko szybko zakopać je pod gruzem! Co tam, że przez kłamstewka pani Katarzyna podatnicy zapłacili około 400 tysięcy złotych za poszukiwania dziecka, które i tak nie żyło? Szkoda, że nikt nie przejmuje się tym, że kamień, którym były przykryte zwłoki, musiało odsuwać dwóch policjantów, a Kasia niby dzialała sama, mimo iż taka drobniutka.... Kraj absurdu!!!

Gość zabictomalo
jak dla mnie jesteście obłudni

Gość xzycx
a niech mieszkają sobie tylko ciekawe kto bedzie za to wszystko płacił? Czy ich jest stać na taki apartament?

Gość jestem już zmęczona21
Kasia już swoje wycierpiala! Dajcie jej spokój!

Gość leyja
Niektórzy podejrzewają, że Rutkowski nie płaciłby za takie luksusy dla nich i nie starał się tak zupełnie bezinteresownie i że jest to tylko budowanie zaufania żeby odkryć prawdę o śmierci dziecka i znów zabłysnąć jako superbohater

Płacić będą podatnicy :) bo to z ich winy doszło do tego że takie środki są potrzebne. Zresztą połowę powinny dołożyć media które rozdmuchiwały całą sprawę i napuszczały na rodzine dziecka głupie dewoty, które potem ziały nienawiścią i groźbami...

Gość radiomaryja
WSZYSCY DO KOŚCIOŁA! TAM WYMÓDLCIE SWOJE MARZENIA! ZOSTAWCIE MAGDE I JEJ RODZICÓW. ZOSTAWCIE TO. WSTYD MI ZA WAS

Gość leyja
Lisabet S- bzdura, co Ty piszesz? Przecież teraz za wszystko płaci Rutkowski. Rodzina nie jest już pod państwową policyjną ochroną!!!

Gość Sama nie wiem...
Oj tak :-) Przeszła :-) Taka biedna, bo nie ma już córeczki.... Jak można własne dziecko potraktować tak, jak ona to zrobiła? A gdzie odpowiedzialność za zbeszczeszczenie zwłok? !!!

Gość radiomaryja
MÓDLCIE SIĘ! BÓG ZABRAŁ MADZIĘ, TERAZ TRZEBA DAĆ SPOKÓJ JAK MARYJA NAKAZAŁA

Gość leyja
podniecamy się, bo dla mnie na przykład jest kompletnie niezrozumiała jak można w ten sposób traktować przestępców, którzy zamiast zostać ukarani, zostają nagradzani za swoje zbrodnie

Gość Sama nie wiem...
radiomaryja - Ty chyba nie masz dzieci, prawda?

Nie wiedziałam, nie śledzę tej sprawy i nie interesuje mnie to kto dokładnie płaci, nie na takie głupoty są wydawane publiczne pieniądze, a tak chociaż zwykli podatnicy by skorzystali. Skoro Rutkowski placi to juz zupełnie nie wiem co was to może obchodzić :o

Gość Sama nie wiem...
leyja - Takie rzeczy tylko w Polsce :-( To chory kraj :-(

Gość radiomaryja
JEZUS WAM WYBACZY, MÓDLCIE SIĘ ZA NICH

Gość radiomaryja
Sama nie wiem... mam syna, ale trzeba się modlić za tych co zbłądzili

Gość Sama nie wiem...
Nikt nie pomyślał o tym, kto przykrył to dziecko głazem, który musiało ściągać z Magdy dwóch mężczyzn? Może matka i ojcecie dziecka? :-(

Gość leyja
Sama nie wiem- no niestety, kraj absurdów. Teraz niektórzy pewnie się skuszą takimi rarytasami i specjalnie będą dzialać przeciwko prawu, robić krzywdę swoim dzieciom by później zgrywać ofiary i żyć w luksusie.

Gość Sama nie wiem...
radiomaryja - też postąpiłabyś tak ze swoim synem? A potem udawała, że zostało porwane?

Gość radiomaryja
BÓG WYBACZA ZAZDROŚNIKOM I NIEUFNYM, BÓG WYBACZA SPRAWIEDLIWYM, UWIERZCIE W MARYJĘ

Gość Sama nie wiem...
leyja - Zgadzam się z Tobą. Wielu rozpacza, że K. miała trudne dzieciństwo. No proszę, jak wszystko można świetne wytłumaczyć... śmiechu warte :-(

Gość leyja
Właśnie, ten głaz nasuwa tyle podejrzeć, kompletnie nie wiem czemu policja to olała- skoro jeden mężczyzna nie był w stanie go przesunąć, to jak niby zrobiła to drobna dziewczyna?

Gość radiomaryja
Nie można osądzać... Wszyscy przeżywali, ale już nic nie zrobicie... Módlcie się za jej odkupienie...