Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

dlaczego ludzie na tym forum sa tacy ....?

Polecane posty

dziwni ? jacys zgrzybiali nie wiem skostniali itp ja tylko staram sie znaleźć kogoś fajnego milego sympatycznego normalnego wielu z was nazwie mnie desperatem dlaczego ?? internet jest dla ludzi moze idzcie do zakonu ;D

Gość Pewien miłości?
Z toba jest za to wszystko w porządku, skoro nawet znajomych w prawdziwym zyciu nie potrafisz znaleźć... eh

Gość bez ograniczeń
w tych słuchawkach rewelacyjnie wyglądałeś

Gość Pewien miłości?
A co ciebie obchodzą ludzie z tego forum i jakim prawem mowisz im co maja robic, gdzie isc

Gość bez ograniczeń
przepraszam że to pisze w tym temacie ale musiałam to napisać on jest z Siemianowic

Gość kolejny gamoń pokroju zyeba
z ciebie. dlaczego tacy ludzie mają dostęp do internetu? powinniście być opodatkowani.

Gość bez ograniczeń
Adasiu Kocham Cię

dlaczego jestescie tacy pseudo inteligetni ze odrazu kogos oceniacie chcialbym sie dowiedziec w jakiej szkole tego ucza oceniania 2 osoby po kilku zdaniach po paru sekundach :D

Gość Pewien miłości?
Nigdzie nie napisalam ze "karzesz", moze pora zebys sięgnął po słownik ortograficzny, byc moze to cos zmieni w twoim zyciu i wkoncu znajdziesz internetowych znajomych

Gość Muti60
A ja tam nigdy się nikogo i niczego nie czepiam i widze tu dużo ciekawyc a nawet sympatycznych osób choć większość przeważa z problemami życiowymi a głównie sercowymi ale podoba mi się tu szczerze:)

jestes iditoka albo schizofreniczka albo 14 letnim dzieckiem napisalas dlaczego mowisz ludzia co maja robic czy mowic a to jest to samo co kazac :D wez sie zastanow

Gość Pewien miłości?
Jakie błędy popelniam w pisowni? Bo jesli chodzi o polskie znaki to nie mam ochoty tego poprawiać. I och wybaczam, skoro tak gorliwie przepraszasz

Gość Zuzanna Amelia & 6
Masz zly dzien UNMO ?

dlaczego wielu z was : wytyka innym błedy samemu je robiac dlaczego uwazacie sie za takich idealnych a tak naprawde jestescie bez mozgie dzieci :D taka fiku mikku jest strasznie dziecinna to moj siostrzeniec 3 letni ma lepsza gadke i nawijke :D

ładnie mowi ze jestem analfabeta a potem sie mnie pyta jakie błedy popelniam paranoja :D gdzie jest rywinski :D co za schizofrenicy

Gość Pewien miłości?
A co ty robisz w tym momencie? Jestes hipokryta.

Gość Pewien miłości?
Skoro nie umiesz pisać to jak mozna cie nazwać?

na tym forum jestem raz na jakiś czas powiedzmy raz co pol roku i trochę sobie czytam 2-3 dni i zauważalnym ze tu ludzie chodź nie znam ich osobiście i nie oceniam ale śmiem watpic czy aby sa normalni po ich wypowiedziach i stwierdzeniach to jacyś emocjonalni furiaci i paranoicy notoryczni zalicza-cze panienek i laski które daja sie zaliczac (1 raz w wieku 17 lat )dewoty co udaja swiete nie pojęte świętsze od papieza mądrzejsze od nie wiadomo kogo :D poprostu genialne :D a w glebi to dzieci albo nie wiem osoby dorosłe zs brakiem wiedzy o ludziach zyjace w jakims mistycyzmie mamy 21 wiek a jest gorzej niz w epoce kamienia lupanego i to przed 3 wojna swiatowa :D :D

w sieci nikt nie jest anonimowy :D mam nadzieje ze ktos zdobedzie wasze adresy i sad przyzna dla was przymusowe leczenie w klinice psychiatrycznej :D pozdrawiam Tworki zapraszaja :D

"dlaczego uwazacie sie za takich idealnych a tak naprawde jestescie bez mozgie dzieci " a Ty dlaczego generalizujesz i obrażasz uczestników forum? Nie wszyscy tu są "tacy", widocznie wchodzisz na takie nieciekawe tematy... ja się tu spotkałam zarówno z przygłupami jak i z miłymi, inteligentnymi kobietami.

Gość Muti60
UważajNaMnieOn-a ja myśle że definitywnie nie pasujesz do tego portalu człowieczku ponieważ niepotrafisz pewnych rzeczy przemilczeć i spojrzeć krytycznie na siebie tylko ciągle oceniać niezłomnie innych i chyba masz problem z własną wartością.

Gość Muti60
A tak wogóle to niema co polemizować z takimi kretynami bo szkoda cennego czasu na to i zdrowia również.

nie jestem czlowieczkiem tylko czlowiekiem pewnym siebie itd nie mowie tego o wszyskich ale widze ze pisze o tych co najbardziej ich to razi to zaraz odpisuja:D jak to stare przysłowie uderz w stół a nozyce sie odezwa :D paranoicy sami sie ujawnia :D juz mam kilku na liscie :D

Po pierwsze nie wszyscy tutaj są tymi, za których się podają. Jest tu dużo gimnazjalistów, to oni są tak bardzo wulgarni. Część ludzi tutaj, w internecie daje upust swoim żalom i pretensjom do swiata, na codzień mili, przykładne matki, ojcowie tutaj odreagowują to,ze mąż zapomniał o urodzinach i że auto znowu się popsuło.