Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bułaa

SZUKAM WSÓŁODCHUDZACZKI !!! :) RAZEM RAŹNIEJ

Polecane posty

Gość bułaa

Tak jak wyżej :) KTO CHĘTNY ??? :):)

Gość bułaa
Tak to ja :D jakoś mi smutno tak samej tu siedzieć :O

Gość bułaa
Nie ma nikogo :O :(

Gość alla bammma
jaaa sie odchudzam:P

Gość bułaa
Oo super :D no to może na początek podajcie swoje wymiary wieku nie musicie jeśli nie chcecie :) no i napiszcie jeszcze czy jesteście na jakiejś konkretnej diecie czy po prostu ćwiczycie i ograniczacie słodycze itp :)

Gość bułaa
Asiek tzn ja waże 58,5 kg przy wzroście 160 i może się to wydawać nieduża waga ale jednak brzuszek dość duży jest :) a wiosna tuż tuż Ogólnie to jakiegoś konkretnego pomysłu na siebie jeszcze nie mam tyle że na razie ograniczam słodycze i chleb i staram się jak najwięcej ćwiczyć :)

jezu jak ja ci zazdroszczę, nie pamiętam kiedy ja tyle ważyłam;/ Mam 24 lata i 3,5 letnią córeczkę:) Przed porodem było ok byłam zadowolona ze swojego ciała. za to teraz katastrofa;/ Nie dosyć ze wszędzie mam rozstępy to jeszcze okropny brzuch, blee nawet nie moge na niego patrzeć. Ja ogólnie zastosowałam mż już od tygodnia, zamiast ziemniaków jem ryż lub kasze mięso na parze gotuje, tylko ciemne pieczywo no i słodyczy sobie odmówiłam;/

Gość bułaa
Ja ogólnie jestem od ciebie młodsza :) mam siostrę w twoim wieku hehe :) ja zazdroszczę moim koleżankom które są chude jak patyki a jęczą że są grube itp. ja też nie mogę się patrzeć na mój brzuch :O mam mały problem bo niedawno założyłam aparat orto. i nie mogłam jeść bo mnie strasznie zęby bolały i drastycznie schudłam,jakieś z 5 kg i neistety było to za szybko i teraz muszę pracować nad moim brzuchem bo jest tak jakby obwisły.fujjj :O

hej;) mogę się do was przyłączyć? co prawda nie zaczynam od dziś bo jestem na diecie w czwartek bedzie 2 tygodnie. ale mam nadzieje że to w niczym nie przeszkadza;)

Gość bułaa
No pewnie że możesz :) im więcej tym lepiej :) WITAMY!! To może nam napiszesz ile masz wzrostu i ile ważysz :D

Gość grace.
Jak pozwolicie, to i ja się przyłączę :-) 170 cm i 66 kg :-P U mnie nawet waga nie jest problemem, uwazam, ze proporcje mam dobre, nie cierpię tylko swojego brzucha, ktory po 2 ciażach za bardzo flakowaty i trochę za tłusty. U mnie sadło gromadzi się głównie na brzuchu :-O

mjluska89 i jak twoje ciało reaguje na odchudzanie, tzn skóra. Ty ważysz sporo mniej ode mnie wiec to też różnica. Ja się boję tego że jak schudnę to obwisły brzuch mi zostanie i ta skóra się nie napnie bo jest pełno rozstępów na brzuchu a wiadomo że skóra z rozstępami to zniszczona skóra i nie jest tak elastyczna o ile w ogóle jest;/

Gość bułaa
Super :) jest nas coraz więcej :) u mnie też głównie brzuch jest problemem

Gość grace.
odchudzajaca sie.... wiesz, to tez zalezy, jak ci sie te kilogramy rozkladaja... u mnie jak pisalam, glownie na brzuchu, wiec wyglada to brzydko po prostu :-O zdałam sobie sprawę, ze musze chyba nie tyle na diete klasc nacisk, co na cwiczenie ujedrniajace brzuch no i ogolnie modelujace cialo, bo jak mi zejdzie te 6 kg tak jak planuje, to tez nie chce tyczka taką być :-D

Asiek2950 ja ważyłam 108kg zaczęłam od 31 stycznia dzis sie wazyłam i mam 99,4:) to prawie tyle samo teraz wazymy:D

Gość grace.
a macie jakies konkretne diety, czy po prostu MŻ???

Gość bułaa
Ja nie mam żadnej konkretnej :) moja własna dieta :) dieta buły hehe

ja np. nie stosuje zadnej konkretnej dietki;p odżywiam się zdrowo 4-5 posiłków co 3 godziny;) warzywka owoce, serki wiejskie, ser chudy, makrele, tuńczyk, pieczywo cos podobnego do wasy;) duzo wody niegazowanej i sok z marchwi i jablkek robie w domu;) pełno sałatek narobiłam dietetycznych więc lodówka zapełniona;) nic w domu nie ma takiego co mogłoby mnie kusić więc mi to pomaga i mam w domu rowerek stacjonarny na którym zaczynam jezdzic;d

Gość grace.
odchudzajaca sie... to wazne, co napisalas, by nic w domu nie bylo, co bedzie kusic... ja za cholere nie mam silenj woli, moge nie jesc np. czekolady, ale jak bedzie w domu - zjem zawsze :-O ja tez jem 5 posilkow, tylko ciemne pieczywo, tez nie za duzo, wywalilam makarony, sporadycznie jem ziemniaki, duzo salatek... no i orbitrek mam i ćwicze :-) od 2 osob uslyszalam, ze schudlam, zeszly mi raptem 2 kilo, ale zauwazalnie jak sie okazuje :-)

grace- ja jem ziemniaki ale pieczone w piekarniku pokrojone na male swiarteczki posypane curyy i ziolami prowansalskimi pycha! i zjem tak z 1 wiekszego ziemniaczka;) jem tez ciemny makaron ;) jutro np. robie makaron z tunczykiem a ostatnio robilam makaron ze szpinakiem i mozarellą;p teraz wlasnie jem kolacyjke;p

Gość bułaa
Ja mam słodycze w domu bo rodzinka zajada ale sama ich nie jem bo już mnie nie kusi :) a i też od chyba 2 osób usłyszałam że połowa ze mnie została :)

Gość grace.
smacznego :-) mi akurat makaronów nie brakuje, moja zmora są słodycze :-(

Gość grace.
wiesz, ale przepis na ten szpinak to moglabys wrzucic :-) szpinak uwielbiam!!!