Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kana.de

-30 kg .!!!!

Polecane posty

Wg mnie activia dziala, albo w polaczeniu z czerwona herbata;P w kazdym badz razie oczyszcza mi sie organizm.

No i co tam dziewuszki? rozleniwilyscie sie z tym pisaniem:P u mnie jako tako leci, ale slabostki mnie nie opuszczaja;D jutro ide na silownie plus wibre wiec wejde ok 19. pewnie jutro nie wyrobie i wejde na wage, a moze akurat siebie zaskocze i sie powstrzymam. do uslyszenia, mua;*

Cześć dziewczyny :) Weszłam na tą stronkę i mnie to niestety nie motywuje ;/ Po pierwsze niektóre dziewczyny nie sa te same ;/ Wystarczy sie przyjrzeć :) Co nie znaczy że nie będę do tego dążyć :)

Gość Pulchna:))
Moim zdaniem to te same:)

Gość pulchna:))
Dziewczyny, zyjecie?:) jak Wam idzie?:)

Żyjemy, żyjemy :) Mały mi zachorował i mam mniej czasu :) No idzie mi całkiem całkiem. nie ważę sie narazie, dopiero przed świętami :) A Ty 'Pulchna' już się ważyłaś?

A ja postanowilam ze tez nie wleze na wage, tylko ostatni dzien przed swietami. ale nie dlatego, zeby bym efekt tylko dlatego ze podjadalam cholercia...

Paulina ja tez podjadałam ;/ i to sporo, mam taki okres że stres mnie zjada, a ja zjadam co się nawinie. Ale nic, nie mogę panikować, ani nic w tym stylu bo tylko sie zdenerwować można :)

Hej!!! oj widzę, że co raz rzadziej ze sobą piszemy, a szkoda :( jak tam u Was? ja miałam weekend pod hasłem " zjedz co się da:P", ale od wczoraj wróciłam do normy. taka mam przynajmniej nadzieieje. Jestem umowiona po swietach na wizyte u dietetyczki. no własnie swieta! jaka obieracie strategie na te dni? pozwalacie sobie na wszystko, tylko na troche czy moze na nic?:P ja oberiam chyba opcje b, czyli skusze sie na sernik i inne cuda, ale mam nadzieieje ze sie na nie nie rzuce:P udanego dnia i wracajcie mi ino na forum, bo sie samotna czuje w mojej walce! ;D

Cześć dziewczyny.! A właściwie Paulina :) Ja tez nie jestem najlepszej formie ;/ Dużo jadłam ;/ Nawet słodkie. No wszystko :) Ale teraz ten tydzień staram sie tego nie robić, na święta także wybieram opcję b. nie wytrzymam widząc te smakołyki :) Po świętach będę już miała rowerek do ćwiczeń i będzie mi chyba lepiej :) Poza tym mama rodzice wrócili po kilkutygodniowej nieobecności i mama mnie przypilnuje. Oj tak.!

Cześć dziewczyny! Jeśli szukacie motywacji, to obejrzyjcie sobie to reality show The Biggest Loser! Tam to dopiero goście mają wycisk :) Później jak ogląda się ich zdjęcia ile mieli przed, a ile po to aż chce się z nimi odchudzać! :D Daje link do zdjęć i ich ćwiczeń: http://chomikuj.pl/aaliyas/The+Biggest+Loser Przyznam się od razu, że jeszcze nie próbowałam ich treningów, ale zamierzam! ;)

Hej dziewczyny, Ja tez miałam kryzys, nie złamałam diety bardzo (choć miałam urodziny i 2! torty upieczone przez przyjaciół, wiec masakra:P), ale za to jakoś spadła mi wiara w to wszystko i w swoj wyglad. Cieżko walczę z tym wszystkim, a te kilogramy tak mozolnie spadają. Jeszcze pracuje z modelkami, wiec juz w ogole:((( czuje sie czasem jak kupa:( Na siłowni kryzysik mały, jestem obolała i przemęczona lekko. Wczoraj zaczął sie 4 tydzień diety. Wynik: -2,5 kg, w końcu odważyłam sie zwazyć:P waga wyjściowa: 76 waga obecna: 74,5 cel1: 1 maj- 70kg cel 2: 1 lipca- 64kg cel 3: 1 września- 60 kg

Eh, machnęłam sie w cyfrach:P chyba czas isc spac:P

Jak patrzę na Wasze godziny pisania to jestem zlekka przerażona:P ja to ok 23 nyny i o 6 pobudka. spojrzę na ten link z cwiczeniami, jak bede miala chwile, dzisiaj zbyt aktywny dzien mnie czeka. a Ty Kasia się wazylas? ja juz nie jestem na to taka chetna;P

Gość zeberka112
dziewczyny :( jestem pelna podziwu, ze tak dlugo potraficie oprzec sie pokusie.. ja tak nie potrafie:( kiedy sobie nie postanowie, ze zmienie nawyki zywieniowe i wlacze reglarny sport, to rownie szybko ten zapal sie konczy, jak i zaczyna :( strasznie chce schudnac, wiem, ze to wiele zmieni w moim zyciu, ale powera do dzialania BRAK :|

zeberka112: jak widzisz u nas nie same sukcesy, a wrecz mozna powiedziec ze ostatnio kiepsko, ale sie nie poddajemy.wiecie co mnie najbardziej irytuje: to ze ludzie chudzi mysla tak latwo pozbyc sie nadwagi, a g**** prawda. wkurza mnie to, bo uwazaja ze ładujemy w siebie nie wiadomo ile, a tak naprawde to zielenina to nasze glowne danie. czemu w siebie ladujemy jedzenie w czasie kryzysu? bo ciagle same albo ktos nam go zabrania. przezylam juz wiele upokrzen dotyczacych mojej wagi, gdzies to nadal we mnie siedzi, ale taka jest prawda ze moje ( i czuje ze Wasze tez) zycie to jedna wielka dieta. Wiem, ze o tym nie gadalysmy, ale musialam to z siebie wyrzucic. A komu jak nie Wam mam to powiedziec...

Zeberka jakoś się motywujemy, chociaż nam nie zawsze wychodzi ;/ Paulina, tak jak mówisz. Ja też miałam wiele przykrości z tego powodu ;( Tak już poprostu jest. Całkiem niedawno przeczytalam na forum temat że ''grubych ludzi nie powinno być na świecie'' oczywiście napisane w bardziej wulgarny sposób. grubi ludzie byli tam wyzywani, poniżani i wgl. Jak tak można? :( aż się popłakałam z tego powodu ;( i jak tu się nie stresować? a stres u mnie równa się jedzenie. Wszystkiego ;(

Dziewczyny, życzę Wam zdrowych, spokojnych i niezbyt przejedzonych Świąt;)

Tak, upokorzenie to jest uczucie, które pulchni świetnie znają. Ja nie jestem otyła jakoś specjalnie, od jakiś 10 lat ważę w przedziale 65-78, z wahnięciami, wiec BMI mam od 24-26, odchudzam się, bo jestem pulchna, a chciałabym być po prostu szczupła, jak kiedyś. Podobam się facetom, schodzę w ubrania od 38-42. Moi rodzice z mojej tuszy robią jednak aferę, wstydzą się mnie, próbują odchudzać. Zarabiam 2 razy wiecej niż oni, konczę doktorat, radzę sobie, a oni by mnie najchętniej wymienili na moją chudą kuzynke, w 5 minut. Często naśmiewają się przy ludziach ze mnie, widzę po minie mamy jak na mnie patzry, niemial z obrzydzeniem, nawet jak juz nic nie mówi, albo nie komentuje. Ona sama ma 61kg przy 162 cm. Eh, rzadko wracam do domu, a jak wracam to moja samoocena spada w dół i potem naprawdę nie lubię siebie;/ Uf, wyżaliłam się i mi lepiej:P Dziewczyny, tulę Was ciepło, nie poddawajcie sie!:* Po świętach wspieramy sie dalej, co?:)

Dziewczyny a moze podacie swoje imiona? Przyjemniejszy kontakt bedzie;)Ja jestem Paulina, a zalozycielka tematu to Kasia. Pulchna: naprawdę współczuję i zupełnie nie rozumiem Twoich rodziców. Nie chce wiedziec co bym o mnie powiedzieli;) Ja juz nie pamietam kiedy mialam taka wage jak Ty! Ale z tego co czytam to znasz własną wartosc a to najwazniejsze!:) ja tez podejrzewam, ze gdyby nie wysmiewanie sie to bylabym bardziej pewna siebie. W Swieta moja dieta została zupełnie stracona:p jakos sie wielce nie przejmuje, ale szkoda ze moja wola znikneła na ten okres:P uwaga dziewuchy: jade dzisiaj do dietetyka! bede miała robione wszystkie pomiary i az strach o nich pomyslec;) Podrawiam i zachecam do powrotu na forum bo zaraz zaczynamy walke:D

Dziękuję Paulinko za miłe słowa. Masz rację- znam wartość, ale długie lata do niej dochodziłam... dopiero teraz umiem żyć z sobą. Jestem Ilona:) ^^ Dietetyk to super sprawa, byłam, pozbyłam się dzięki niej wielu mitów i popełnianych na codzień błędów:) Polecam wszystkich, którzy chcą zmienić swoje zycie:)

Cześć dziewczyny .! Po swiętach przybyło mi kilka kg. ze 3 napewno :) Ale tak jak Paulina pisze od teraz walczymy.!!!!

Hej Laseczki :) Gdzie sie podziewacie? normalnie tęsknie za Wami. miałam ostatnio kupe spraw do załatwienia, ale obiecuje ze będę pisać codziennie :) WRACAJCIE.!!!! :D

wraaaacaaaaam:D zarówno do Was jak i do diety;P troche mi sie przybralo, ale zlekka podzeralam, ale od jutra kuniec:P wkoncu teraz mam kontrole;)

Cześć Paulina.! Miło Cię ''czytać'' :D Mi przybyło 2 kg, ale od jutra tak jak Ty biorę się w garść :) zamówilam sobie wczoraj orbitrek i już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie :) Teraz musimy dać radę ;D

Hejooo, gdzie się panienki podziewaja? :D ja wlasnie wrocilam z silowni. a Twoj Kasia orbitrek jak sie sprawuje? jak Wam idzie dietka? mi okej, na razie bez szwanku, oby tak dalej:P

Hej laski:) pisałam z Wami na początku ale potem wciągnęłam się w inny topik:) piszę żeby Was mobilizować ;p dalej ciągnę dietę ! nie poddałam się ani na chwilę i trzymam za Was kciuki :)

Gość Renatttkaa
Ten portal http://sukcesosobisty.pl/ jest SUPER!!! Extra diety i dodatkowo TV Sukces Osobisty! Polecam Wam dziewczyny i trzymam kciuki