Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowany9219

Czy na tym świecie nie ma już normalnych dziewczyn?

Polecane posty

@Zaczarowana Chodzę do 4 klasy technikum i uwierz mi u mnie w szkole nie ma za dużo dziewczyn a wszystkie "normalne" z wyglądu jak i z charakteru są już niestety zajęte. Przez co jestem zmuszony do chodzenia po mieście i zagadywania do obcych dziewczyn co kończy się tak jak to opisałem wyżej. ;(

Gość zaczarowanaaaaa
proszę cie nie zagaduj do obcych, ja tego nie znoszę i uważam to za w pewien sposób dręczenie zależy jeszcze w jaki sposób się odzywa do mnie ta osoba; sorry że tak w prost ale wiem że dziewczyny często odrzuca wygląd i sposób ubierania facetów; i uwierz nawet te normalne, które zwracają największą uwage na charakter, to też może je odrzucić od faceta

@Zaczarowana Oj uwierz mi. Jestem osobą bardzo uczuciową (czasami uważam to za sporą wadę) potrafiącą pocieszać, wspierać. Potrafię słuchać, wczówać się w emocje innych. Jednak przez te wszystkie związki nie otrzymałem praktycznie nic. Męczyłem się, kombinowałem jak dany problem rozwiązać, dokładnie słuchałem tego co do mnie mówiła dziewczyna i starałem się jej jakoś pomódz. A jednak i tak nic w zamian nie otrzymałem. Brzydki też raczej nie jestem (przynajmniej tak słyszałem wielokrotnie), jedynym minusem jest to że jestem niską osobą (1.70m ) co niektórym dziewczyną nie odpowiada za bardzo. ;(

@Zaczarowana To jak mam zacząć kontakt w inny sposób? Skoro na imprezach są same "pustaki", na dziewczyny w szkole nie mam co liczyć, na znajomych również. Tylko taki sposób mi pozostał.

Gość zaczarowanaaaaa
nie wiem czy jesteś katolikiem, ale dużo takich dziewczyn jest na różnych oazach itp , choć moim zdaniem to na takie wyjazdy człowiek powinien jeździć by pogłębiać wiarę

Jestem katolikiem, ale nie wierze w kościół. Możesz mi troszkę wyjaśnić o jakie oazy Tobie chodzi? Pierwszy raz o czymś takim słyszę.

Gość zaczarowanaaaaa
moje koleżanki często na takie jeździły, zazwyczaj były gdzieś w górach było to takie połączenie modlitwy z turystyką, rekreacją. Ja osobiście byłam kiedyś na święcie młodzieży na Górze św. Anny u franciszkanów, jest to co roku w lipcu, poznałam tam dużo niesamowitych ludzi i atmosfera nie do zapomnienia (choć jest tam ok 1000 osób, to i tak zapewniam cię ok 30 osób poznasz bardzo dobrze a tak 100 będziesz znać, trwa to wszystko coś ok 5 dni

Gość Delikatna jak koń :) :*
A według cb to jaka jest nie normalna dziewczyną co? Ja lubię kręcić dupa na baletach i lubię jak stają chłopakom.. Ale tyle i co nie chcesz mię?

Gość zaczarowanaaaaa
no to musisz się dowiedziec, ale tam mozna tez pojechac na wlasną rekre,ale powiem ci tak ja nie mam obecnie nikogo, ale mi z ty dobrze, szukam kogos kto mnie zrozumie, kto bedzie mnie kochac mimo wszystko; nie powiem ze czasem jest ciezko np. mam wesele brata niedługo i ie mam z kim isc ;/ oczywiscie moge isc z kolegą ale poco isc z kims na sile

@Delikatna Jeżeli jesteś wierna, uczciwa, nie ranisz ludzi wokół ciebie, potrafisz docenić starania innych, umiesz pocieszyć w tródnych chwilach. Nie uważasz Siebie za królewnę której wszystko się należy nie dając od siebie nic w zamian. To owszem nie mam nic przeciwko takiej dziewczynie jak ty. Ideały nie istnieją.

Gość ech......................
Watpie żeby lekarka chciałą sie umawiać np z elektornikiem.

@zawarowana Ja już nie potrafię być sam. Ostatni raz w związku (trwał 2 miesiące...) byłem pół roku temu od tego czasu szukam ciągle dziewczyny i jestem z dnia na dzień coraz bardziej przygnębiony. Jeżeli Sama dajesz radę i jesteś szczęśliwa to szczerze zazdroszczę Tobie, ponieważ sam jestem osobą dosyć uczuciową i nie potrafię żyć w samotności.

A ty taki jesteś? Skąd ty jesteś? Bo tu u mnie faceci tylko o jednym myślą .

@ehh Ale trafiłeś jestem na kierunku związanym pośrednio z elektroniką a dokładniej z transmisją informacji w mediach transmisyjnych, a po technikum mam zamiar iść na polibudę na wydział elektroniki.

Gość zaczarowanaaaaa
ech......................, - lekarka to człowiek i jak się zkocha to moze być i z elektronikiem. Zdesperowany9219 - ja nie znalazłam jeszcze faceta dla mnie i się nie przejmuje, a uwierz mi mam pasje, która chyba facetów odrzuca, i też jestem uczuciowa i lubie przebywać z ludźmi dlatego zapisałam się na wolontariat - nawet nie wiesz ile można zdziałać uśmiechem np w domu starów czy w szpitalu, hospicjum , zapełniasz sobie tym czas i nie myślisz już ze jesteś sam bo nie masz czasu

Bo u mnie tak samo bylo w technikum mialme 5 kobiet na 1600 Na studiach ostało sie 4 czy 5

Gość gggggggkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
przeczytałam na razie tylko pierwszy post ale odpowiem. Tak,np. jestem właściwie przeciwieństwem tego typu dziewczyn..za to mam inne wady,chyba jestem aż nadto nieśmiała a przyjaciółeczek nie mam prawie wcale.. ale co do 1 punktu. Przejmowanie sie wyglądem jest jednak troche ważne,bo chyba nie chcesz mieć zaniedbanej dziewczyny? tępa nie tempa.

PODAJ PASJE PODAJ PASJE PODAJ HOBBY PODAJ CO ROBISZ PODAJ CO LUBISZ

Gość gggggggkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
np. ja jestem miało być... ja nie gadam o ciuchach itp. ale za to w ogóle bardzo mało mówię szczególnie na początku znajomości..

Gość zaczarowanaaaaa
moja pasja - uwielbiam pomagać innym i jak skończę medycyne chcę pojechać na misje medyczną do Afryki tak na kilka miesięcy- ale od facetów zazwyczaj słyszę zwariowałaś, zarazisz się tam czymś, umrzesz, itp

Gość malinowa krolowa
ja jestem normalna -_-

TEZ MAM TAKA OPNIE :P Ale roznie zycie sie uklada ja nienawidze dotykac ludzi. I nawet jakbym mogl to uwazalem ze w zyciu nie poszedl bym na medycyne. Teraz bym został psychiatrą :) Robilem w sprzecie rehabilitacyjnym i te dziadki ble...... Teraz robie w chirurgii i jak nie zmienie roboty to zostane chyba sadystą. Na szczescie bylem tylko przy 1 zabiegu. I zaczolem traktować człowieka jak mięso

@Delikatna Oj ciężko opisać jaki jestem. Wewnątrz miły, sympatyczny, czuły, kochający, wierny, lekko zwariowany. Jednak wielu nie wie jaki naprawdę jestem. Zawsze staram się być twardy, krocząc do przodu nie spoglądając wstecz, nie daje sobą pomiatać, jestem stanowczy, zdecydowany, wiem czego chce. Ponieważ jeżeli bym każdemu pokazywał jaki jestem wewnątrz bym był uważany za słabego, czego jednak wolę unikać. Mógłbym tak pisać jeszcze długo ale i tak by to nie miało żadnego celu. Jestem taki być może dla tego, że pochodzę z małego miasta w którym od dzieciaka wpajano mi do głowy, że miłość i rodzina jest zawsze najważniejsza.

Zależy jaki masz target i jak szybko wyciągasz wnioski o danej osobie O mnie można generalnie powiedzieć wszystko, bo wiele osób nie odróżnia ironii czy też nie wzbudza mojego zaufania na tyle bym powiedziała coś głębszego prócz towarzyskich uprzejmości i gadek o dupie maryny. Zaczarowana, pewnie, ze Cię pogieło, powinnaś trzepać kasę jako lekarz;)

Gość zaczarowanaaaaa
ech......................, no widzisz facetów to odpycha, no ale cóż może znajdę takiego który będzie podzielać moją pasje

@Zaczarowana Wyjazd do afryki jest dosyć dziwnym pomysłem, widziałaś zdjęcia z takich wypraw? Ja jak przeglądałem kiedyś jakąś relację z misji to stwierdziłem, że nie dał bym rady tam wytrzymać. Jestem tak wrażliwy na cierpienie innych, że chyba bym tam oszalał z rozpaczy.

Wiesz jak ona widziała sekcje A PROPPOS MAM FILMIK Z SEKCJI :P jak ktos chce i inne biologiczne. http://www.youtube.com/watch?v=KYZm5rEBfB4&feature=related 1 lepszy link To w afryce ciula jest. Tylko tam sie objawia prawda o świecie ze wszystko idzie na garstkę ludzi. A mogli byśmy wszyscy w miarę żyć. No ale bill gates i inni musza mieć kasę której nie są w stanie wydać przez 500lat Teraz modna jest pomoc afryce więc przeznacza mniej niż 1% dochodu. Ot zycie

Zdesperowany taki facet jak Ty to skarb. Ja takiego szukam i takich tu nie ma

@ehh Ostatnio oglądałem dokument na temat pieniędzy do afryki. Chodziło w nim o to, że nie należy dawać pieniędzy afryce ponieważ ludzie u władzy kradną je i przelewają sobie na konto w szwajcarii. Za co później kupują sobie wille, drogie samochody i oczywiście wypłacają łapówki. Było też podane, że afryka zubożała jeszcze bardziej po tym jak zaczęły płynąć pieniądze z unii i usa.