Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno o prawdziwego mężczyznę?

Polecane posty

"taaa i jeszcze obraża kobiety, bo dziewicy mu sie zachciewa, widizalam kiedys jego posty, dno nei facet" Loserowi się zachciewa w każdym poście. Następnym razem nie pij będąc na forum bo nicki mylisz.

a ja to się w ogóle nie zgadzam z teorią że "kiedyś" to byli tacy "prawdziwi" a teraz to nie są. kiedyś to przeciętny facet w wieku 40 lat miał co drugiego zęba a w ogóle mył to się raz w tygodniu jak był wielkim czyściochem. jak nie to dwa razy do roku. tak za tym tęsknicie? z kobietami tak samo mniej więcej. moim zdaniem teraz po prostu mamy wyśrubowane oczekiwania. naoglądamy się w tv modelek, sportowców i innych przystojniaków i laski. wszyscy piękni, bogaci i wiodący bajeczne życie więc chcemy tak samo. a że to mało ma wspólnego z rzeczywistością to się mówi że "kiedyś byli prawdziwi faceci" albo "kiedyś były prawdziwe kobiety". bzdura.

Looser to tez idiota, ale Kaliban pisał kiedyś że z niedziewicą nigdy by sie nei zwiazał na powaznie i z takimi ejst tlyko dla seksu poki nei spotka dziewicy i znalał zakompleksionego zelka, która sika ze szczęscia ;)

Gość żelek nie kłam bo to żałosne
potwierdzałaś jedynie słowa offermy ale chyba do końca nie rozumiałaś co on miał na myśli. teraz sobie wymyślasz bzdury że chodziło o 20 latków

Gość Trent Easton
No własnie, offerma, teraz to się lansuje taki model faceta: piękny, opalnony, wysportowany i chuj wie co jeszcze musi mieć. I kobiety to łykają - a potem płacz, bo to , to i to im nie pasuje.

Gość Rewolwer214
Kobiety jak młode szukają faceta typu macho, potem okazuje się że ten macho bije i pije to szuka się spokojnych facetów tzw tatuśków (często z kasą). No i rodzi się takim tatuśkom dzieci ale wciąż marząc o typie macho. Przychodzi wyjazd służbowy z firmy i na popijawie wychodzi... Powyższy opis pasuje do 70-75% kobiet. Teraz przeciętna kobieta traci dziewictwo w wieku 15lat a partnera szuka do 35 roku życia. Świat się wali. W Polsce co 10 dziecko nie jest dzieckiem ojca do którego zostało przypisane jako biologicznego. Morał jest taki że dla każdej kobiety znaczenie słowa "prawdziwy" jest inne. Jedna szuka miłości,druga sexu ,trzecia kasy,czwarta łatwego życia a piąta nie wie sama czego szuka. Toćka.

Gość dokładnie fuku było tak jak
piszesz żelek tu pisał że miał lęki i kompleksy, bała się nawet jeść przy ludziach :O dziwaczka :O

"teraz to się lansuje taki model faceta" taki sam "się lansuje" model kobiety. jak wyszła ta afera ze szkodliwym silikonem to dopiero zdałem sobie sprawę jak ogromna ilość kobiet robi sobie sztuczne cycki. to nie są aktorki, modelki i inne takie. "Francuskie władze chcą poprosić 30 tysięcy kobiet o usunięcie wszczepionych wcześniej silikonowych implantów piersi. Mogą być one szkodliwe dla zdrowia." 30 tys tylko we francji i tylko tych które wszczepiały te szkodliwe implanty.

Gość Trent Easton
tylko po co te glupie implanty sobie wpychac do cycków?. nie lepiej zostawić tak jak natura stworzyla? nie lubie silikonowych biustów.

Przecież ja pamiętem co zelikowa pisalą tutaj 2 lata temu, to jest żalosne ze teraz ubliża fikuśnej, moimo iż samam jest na pewno nie lepsza.

nie wiem co pisała żelek, teraz zgrywa wszechwiedzacą, widizalam natomiast wpisy Kalibana i to zwykły huj jest

Gość każdy pamięta żelka, a jak nie
to przecież widać co ona teraz wypisuje, dno i wodorosty, żałosna dziewczyna z żałosnym życiem

"tylko po co te glupie implanty sobie wpychac do cycków?" Bo jak się nie ma w głowie to ma się w cyckach :D

"i znalał zakompleksionego zelka, która sika ze szczęscia " nie zauważyłam, żebym sikała jakoś więcej odkąd mam faceta :D za to ty dziecino niepotrzebnie sikasz z zazdrości. w każdym poście przypierdalasz się do kalibana. czyżbyś się w nim skrycie podkochiwała i analizowała całą jego trollerską działalność na forum? :D

"piękny, opalnony, wysportowany i ch*j wie co jeszcze musi mieć. " no weź, nie ma nic bardziej żałosnego nic facet zjarany na solarium. a poza tym osoby o naturalnie jasnej skórze maja delikatniejszy zapach ciała :)

Gość kaliban jest ciulem to nic
dziwnego że ludzie się do niego przypierdalają, ty już się nie bój że któraś oprcz ciebie się tym nieudacznikiem zainteresuje 🖐️

"ja mam bardziej wyrafinowany gust" tak, gapisz się w jakiegoś gościa na korytarzu i masz problemy rodem z gimnazjum :D

Gość Trent Easton
Raz byłem na solarce. Okazało się że mam uczulenie na lampy. Morda czerwona - e, więcej tam nie posdzedłem.

Milena20 "Są wartościowi faceci tylko sami rzadko podrywają, leczą sie długo ze złamanego serca... :/ palanci nie mają takich problemów" Niestety to nie jest takie proste, niekoniecznie ci 'wartościowi' muszą być nieśmiali i nieobyci z kobietami. Nawet ci niepozorni zawsze mogą się okazać wspomnianymi 'palantami'.

Niestety to nie jest takie proste, niekoniecznie ci 'wartościowi' muszą być nieśmiali i nieobyci z kobietami. Nawet ci niepozorni zawsze mogą się okazać wspomnianymi 'palantami'. Muszę Ci tu przyznać rację... czasami wygląd i zachowanie mylą pozory znałam takiego jednego jaki to on miał być pokrzywdzony przez kobiety, że wybierają sobie jakichś tam dresiarzy bla bla i jaki wartościowy a co sie okazało? że to nadęty bufon i zbok do tego, trzeba kogoś najpierw dobrze poznać żeby sie dowiedzieć co w trawie piszczy

"jaki to on miał być pokrzywdzony przez kobiety, że wybierają sobie jakichś tam dresiarzy bla bla i jaki wartościowy a co sie okazało? że to nadęty bufon i zbok do tego," znamy się? :D

Gość Dobra Kobieta
Sama chciałabym wiedzieć.

Gość dajcie spokoj.............
kobiety wiedza ze 99% tych tzw niesmialych spokojnych itp to zwykli nudziarze z ktorymi nie ma co robic ani o czym gadac dlatego wola dresiarzy