Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zordonowka

CO TO ZA NOWA MODA??? niszczenie pamieci JPII

Polecane posty

"A tak poza tym to nie wiem czy uwierzysz,że w necie nie trzeba się na coś "złapać"żeby to obejrzeć" zawsze mozna nie obejrzec do konca;-)) pamietam jak kiedys zginal taki dziennikarz - milewicz - swoja droga koszmarny dziennikarz - i zginal na maksa glupio - ale jego wybor, prosili tamtego dnia dzinnikarzy zeby nie jechali bo beda ostarzaly i nikt nie pojechal a ten sie polasil na 5 minut slawy i "unikatowych" zdjec i dostal kula, no ale mniejsza o to pamiatm jak dziennikarz oglosili potest bo jakis tabloid wydrukowal zdjecie - milewicza po smierci, a ci dziennikarze co wieczor pokazyja w wiadomosciach zabite osoby - skad wiec u nich taka zdziwka? bo na kolezke trafilo...? "Co do tezy że to marketing to w istocie tak jest.Nagminnie sprzedaje się pogardę i głupotę.Tak to widzę." alez opczywiscie ze glupote tlum chlonie najchetniej - wystarczy tu wspomniec przytoczonego przeze mnie wojtyle i jego bzdury o ciateczkach kt wpierniczal w mlodosci a tlum w ekstazie a cukierniana produckcji rece zaciera - i biznes sie kreci;-)

Gość Anioł ,m
Idźcie już spac ludzie

Gość Oollee!
2:16 ROR [moze dlatego ze ci sutannicy nachodza ich we wlasncyh domach - przychodza po chamsku nieproszeni] ROR Ty widzę też masz urojenia tylko w drugą strone.:D:D

"ROR Ty widzę też masz urojenia tylko w drugą strone" to nie urojenia;// to mi sie zdarzylo w waraszawie;/// siedze sobie przed tv po calym dniu pracy i po kapieli - szlafroku, a tu nagle dzownek do drzwi - az sie przestraszylam - patrze a tam stoi jakis kolo w tej czarnej kiecy i cos mowi ze chce mi do mieszkania wejsc - nie bardzo wiedzialam o co chodzi - ale mowil ze to jakies coroczne spotakania - ze idzie do domow ludzi czy cos - i mowie ze sie na nic nie zapisywalam itd. - pogapil sie na moj biust w szlafroku , odwrodil i poszedl - a niesma k pozostal - ani przepraszam a ni dowidzenia itd. - no zenada - starsznie chamskie;/// tez sie kiedys pomylilam i zapukalam nie pod te dzrwi -a le przynajmniej przeprosilam za najscie ;/

"Anioł ,m Idźcie już spac ludzie" nie ejstem niemowlakiem - nie spie w ciagu dni;-)) nie kazdy ma teraz noc;-)))

Gość Ach to taki numer
Czy nie byłby chamski gdyby Ci powiedział że masz Ładny biust?:classic_cool:

Gość Anioł ,m
RoR przepraszam :D

Gość As easy as it is...
Widac, ze ror miala to ostatnio na angielskim :d

"Ach to taki numer Czy nie byłby chamski gdyby Ci powiedział że masz Ładny biust?" chamski byl i niegrzeczny bo nie przeprosil za najscie;-) a kometarze jego na temat mojego biutu lataja mi kolo...noska;-)) nie gustuje w przebierancach - sa dla mnie aseksualni;-))) zwrocilam uwage ze zerkal mi na biust - bo juz dawno nikt kogo spotylkam pierwszy raz w zyciu tak ostentacyjnie sie wgapial - ale mi tam to nie przeszkadza - wstydliwa nie ejstem ;-)) "Anioł ,m RoR przepraszam " nie musizs przepraszac - nic sie nie stalo;-)

"As easy as it is... Widac, ze ror miala to ostatnio na angielskim :d" co to znaczy miec na angielskim? bo nie kumam?

Gość As easy as it is...
Nadużywasz tego wyrażenia i to brzmi dość kiepsko, wiec pomyślałem, że mieliście to ostatnio na zajęciach albo w tv podsłyszałaś i Ci się spodobało..

Gość mentaI cut
no i zakochałam się w ROR :classic_cool: papież jeszcze pisał jakieś książki

Gość Ciemna strona haju
Patriotyzm oznacza umiłowanie tego co ojczyste umiłowane historii, tradycji ,języka czy samego krajobrazu ojczystego . jest to miłość która obejmuje również dzieła rodaków i owoce ich geniuszu . próba dla tego umiłowania staje się każde zagrodzenie tego dobra jakim jest ojczyzna Bł. Jan Paweł 2

no jako Polacy, kraj od zawsze katolicki, może być lekko połechtany w swojej próżności, że wreszcie dopuścili do żłoba na najwyższym szczeblu jednego z naszych. A obiektywnie rzecz biorąć, JP2 był niestety bigotem, świetoszkowatym, wprowadził kult maryjny, co nie za bardzo sie innym księciom kościoła podobało. Zrobił z siebie proboszcza całego świata i naprodukował tylu świętych, więcej niż wszyscy poprzednicy, przez całe wieki, Czy w nagrodę zostaanie , świętym, chyba nie za prędko, internet wynalazek Szatana trochę mu w tym przeszkodzi.

"Zrobił z siebie proboszcza całego świata i naprodukował tylu świętych, więcej niż wszyscy poprzednicy," nie zrobil z siebie tylko zostal wybrany. papiez sam sie nie okrzykuje papiezem. macie jakies wypaczone podejscie do swiata, ROR, ksiadz ci sie nie wepchal po chamsku do domu, nie wiem czy wiesz, co roku odbywa sie takie cos jak odwiedziny ksiedza w mieszkaniach, kto chce otwiera drzwi i wpuszcza kto nie chce - nie wpuszcza. wiec mi tu nie gadaj, ze ci sie ksiadz po chamsku wladowal do domu, bo robisz z siebie posmiewisko.

robicie sobie jaja z s.p Lecha Kaczynskiego, robicie sobie jaja z ś.p Leppera, robicie sobie jaja z bl. JP II. dlaczego nie czepicie sie kogos, kto jeszcze zyje i moze sie przed wami obronic? a poza tym, osoba taka jak papiez, zasluzyla sobie na szacunek na calym swiecie, od swoich rodakow powinna tez szacunek miec najwiekszy...a nie ma go prawie wcale. posmiejmy sie jeszcze z pilsudskiego, mickiewicza, dabrowskiego, sklodowskiej-curie itd

nawet nie mowie o tym jakim byl papiezem, a o tym jakim byl czlowiekiem! takim co zasluguje na WASZ ZASRANY SZACUNEK. ROR, a historia z kremowkami? co w tym zlego, ze mial poczucie humoru!?

niestety przedobrzylaś nauki koscioła , radia Maryja, i rzuciło ci się na główkę, papieżem Go wybrali, ale na proboszcza świata sam siebie mianował. Módl sie do matki Boskiej i św Faustyny o zdrowie psychiczne dla siebie.

Gość venus z marsa
nie tobie decydowac kto zasługuję na mój szacunek!!! NAPEWNO NIE ON!!!!

Gość venus z marsa
żaden obronca PEDOFILII ie zasługuje na mój szacunek!!!

ja nie jestem, ani świecki, ani nowoczesny. A papież, dla katolików to pewno ktoś ważny, a może i święty, ich sprawa. Jako władca Watykanu, swojego państwa , sprawny polityk, mający posłuch a dla Polski nieszczęście, chodzi o konkordat.

Z calym szacunkiem:)jestescie tak zepsuci,ze nawet nie ma slow na to zeby Was okreslic...to znaczy nasuwaja mi sie na mysl najwieksze wulgaryzmy jakie posiada polski slownik...nie wypowiem ich poniewaz zostane zbluzgana przez was jako katoliczka,ale napisze wam jestescie zwyklymi plugawymi karaluchami ,ktore ciezko wytepic i na szczescie dla innych normalnych, porzadnych ludzi mozecie sobie tylko popisac na tym forum.Jako anonimy obrazacie swietosci,zmarlych...wydzcie na ulice ,pokazcie sie...tacy jestescie swietni?masakra...

Gość poczekamy, aż ciebie posunie
porządnie jakis kiecun, abyś wreszcie zmądrzała, bo brak spermy w organiźmie bardzo żle na ciebie wpływa, i wali po deklu.

Gość venus z marsa
nie obrażamy zmarłych tylko stwierdzamy fakty!!! nie rozumiem jego fenomenu niepełnosprawny staruszek sobie jeździł po siwecie i gadał miłe rzeczy co w tym wielkiego?? ja tez sobie jeżdze na wakacje i mówie miłe rzeczy

"As easy as it is... Nadużywasz tego wyrażenia i to brzmi dość kiepsko, wiec pomyślałem, że mieliście to ostatnio na zajęciach albo w tv podsłyszałaś i Ci się spodobało.." blednym tropem kroczysz ale twoje prawo;-) a nie pomyslales/as ze robie to specjalnie?;-)) "no i zakochałam się w ROR papież jeszcze pisał jakieś książki" nie ty pierwsza/y nie ostani/nia;-)))) tak byl grafomanem;/

venus z marsa, to nie sa zadne fakty, tylko paplanina biednych, zacofanych ludzi, ktorzy tak bardzo chca byc nowoczesni, tak bardzo, ze sie gubia po drodze i myla pojecia.

Gość venus z marsa
nie to nie żadna pomyłka !!! on unkrywał a teraz wy będziecie ukrywać i tak dalej aż wszyscy zapomną !!!