Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zordonowka

CO TO ZA NOWA MODA??? niszczenie pamieci JPII

Polecane posty

" [zgłoś do usunięcia] zordonowka mysl sobie co chcesz...ja po prostu nie widze sensu mojej dalszej rozmowy z toba, gdyz uwazam, ze moj poziom jest za wysoki by rozmawiac z kims takim malutkim jak ty." ajakos skonczyc nie mozesz;-))) gadasz i gadasz - zaklnijac sie ze juz nie bedziesz - widze ze rzucanie slow na wiatr nie jest ci obce - wojtyla cie tego nauczyl?;-))))

Gość dydeeeek
Nie rzucaj pereł przed wieprze zordonowka nie zniechęcaj si ę !

bo tak to jest... ze jak widze, jakie bzdury wypisujesz to nie moge sie opanowac. ale to nie ma najmniejszego sensu. po pierwsze. nie powiedzialam, ze sobie ide, tylko, ze nie bede z wami gadac (nie udalo mi sie, bo za bardzo mnie razi, co piszecie) wiec teraz gasze kompa, zeby mnie juz nie kusilo znizanie sie do waszego poziomu i gadanie z wami. mam tylko nadzieje, ze nie wszyscy sa takimi ignorantami i bucami jak wy. podsumowujac ogolnie temat, uwazam, ze tworcy tych filmikow, ktore umiescilam w pierwszym poscie to zdemoralizowane pomioty wspolczesnego lewactwa, ktorych moim zdaniem powinno sie wziac za mordy wreszcie zanim zapluja tym swoim jadem cala polske. jeszcze na koniec powiem ci tylko ROR wytrzezwiej, bo trudno rozszyfrowac co piszesz.

ocho;-))) wyznawcy wojtyly sie najezyli na topik;-))) z ta dubeltowka - to dopeiro musi byc nerwica, cio?;)))

"zordonowka bo tak to jest... ze jak widze, jakie bzdury wypisujesz to nie moge sie opanowac" mowilam juz - reprezentujesz chaos wewnetrzyny, tobie by sie psycholog raczej przydal;/ mnie twoje wywody tylko bawia;-))) "po pierwsze. nie powiedzialam, ze sobie ide, tylko, ze nie bede z wami gadac (nie udalo mi sie, bo za bardzo mnie razi, co piszecie)" no bo masz problem ze skrajan nietolerancja na poglady inne niz twoje - stad ta nerwica u ciebie;/ tak czy siak - rzucasz slowa na wiatr;-)) "wiec teraz gasze kompa, zeby mnie juz nie kusilo znizanie sie do waszego poziomu i gadanie z wami" patrzcie jakich srodkow musi uzywac bo sie postrzymac nie moze;-)))) dobre;))) "mam tylko nadzieje, ze nie wszyscy sa takimi ignorantami i bucami jak wy" o zaczynaja sie epitety;-))... jakiez to typowe gdy mowa o wyznawcach papieza i spolki;-))) "to zdemoralizowane pomioty wspolczesnego lewactwa, ktorych moim zdaniem powinno sie wziac za mordy wreszcie zanim zapluja tym swoim jadem cala polske" no ulzyj sobie , ulzyj;-))) przy twojej nerwicy to wskazane ;-)) "jeszcze na koniec powiem ci tylko ROR wytrzezwiej, bo trudno rozszyfrowac co piszesz" nie mierz mnie swoja miarka - widac tobie sie trzesa rece po alkoholu a mi w podrozy;-))) ale nie musisz rozszyfrowywac - nie trudz sie;-))

"Kilgore Trout aka Sraka mam tylko nadzieje, ze nie wszyscy sa takimi ignorantami i bucami jak wy.To bardzo katolicka w swej wymowie wypowiedź" dokladnie;-)) i taka niemoc jak u dziecka ktore tupie nozka bo dorolsi nie chca go powaznie traktowac;-))))

ja uwazam natomaist ze sady kategoryczne sa wydawane przez dwie grupy ludzi: -szalenie swiatlych i rzadko wystepujacych w przyrodzie oraz -pospolitych wariatow i glupkow ktorych z kolei nie brakuje

Gość Euroentuzjasta liberał
To nie jest w ogóle "nowa moda".Ten problem jest stary jak ludzkość. W każdym społeczeństwie zawsze będą kurwy jakie uwielbiają wkładać kij w mrowisko i obrażać poprostu dobrych ludzi za to że byli dobrzy.Problem w tym czy zaradnie jest tolerować takie kurewstwo.Wg mnie nie.Ale sama widzisz autorko jak jest.Napisze,że to potępiasz a za chwilę jaki fiutek ci wskoczy z tekstem,że JP II nie jest dla niego autorytetem.Coś wam napisze fiuty bez wychowania.To,że ktoś dla was nie był autorytetem nie oznacza,że można go obrażać i poprzez to również obrażać ludzi dla których nim był.Wiem że to i tak niewiele zmieni bo ludzie jacy kręcą te lody w internecie są upośledzeni ale szczegół. A tym jacy tu natrętnie pojeżdżają tekstami o rzekomym "tolerowaniu pedofili" napisze jedno-dowodziki poproszę.Bezpośrednie na to dowody.Nie chłam przeczytany w gazecie gdzie piszą pawiany z czerwoną dupą tylko konkretne dowody.A z tym jest problem.Jak zawsze.

a co do kosciolow/sekt/ zw. wyznaniowych - to same w sobie mnie jedynie bawia;-) nie ejstem przciewniczka i zwolenniczka delegalizacji, jesli kogos takie choralne spiewy np. przez godzine uszczeliwiaja i poprawiaja mu nastroj to czemu nie? jeden wierzy w boga , inny w feng shui;-) przerazajace jest to ze te oragznizacje sa strasznie polityczne i probuja przejmowac wladze nad osobami kt soebie tego nie zycza;/ ja sama z kolei jestem wierzaca....wierze w zdrowy rozsadek;-)

Gość gromaczka
ROR ma racje i tyle w tym temacie nie podoba się to załóżcie sobie forum JPII i tam usuwajcie kazdą krytykę!! !!! narazie nerwusy

Gość gromaczka
już od dłuższego czasu chcą zrobić z kafeterii jakieś forum katolickie! co to to nie! i przestańce zagłuszac głos rozsądku bo to już 2012 lat !! mam nadzieje że moje dzieci jak dorosną to Polska będzie w pelni świecka

"W każdym społeczeństwie zawsze będą k**wy jakie uwielbiają wkładać kij w mrowisko i obrażać poprostu dobrych ludzi za to że byli dobrzy" ocho - nadciagaja "pokojowo nastawieni" zowlennicy wojtyly;-))) czemu ich tak drazni ze ktos ma inne zdanie ze chcieli by go zywcem na krzyzu powiesiec , skad taka nerwica u tych ludzi?:-)) a poza tym co maja - jak to zechcialas okreslic "k....y" do tego? przeciez to nie ejst dyskusja o wyborze sciezki zawodowej;-))) "Problem w tym czy zaradnie jest tolerować takie k**ewstwo" a ta tylko o jednym;-))) glodnemu chleb na mysli;-))) "Napisze,że to potępiasz a za chwilę jaki fiutek ci wskoczy z tekstem,że JP II nie jest dla niego autorytetem.Coś wam napisze fiuty bez wychowania" czemu ci zwolennicy wojtyly tak chetnie znizaja sie do obelg? ;-)) mysliscie ze im to ulge przynosi i zaspokojenie nierozladowanego zazwyczaj napiecia?:-)))) i tak promuja ze pan karol byl autoruytetem dla wszystkich;-)))) jak mozna sie "osmielic" myslec inaczej?:-))) "To,że ktoś dla was nie był autorytetem nie oznacza,że można go obrażać i poprzez to również obrażać ludzi dla których nim był" alez tu nikt pana karola nie obraza - po prostu koncentrujemy sie na innych aspektach jego poczynan;-)) that's all;)) jedynie zowlennciy p. wojtyly obrazaja swoich interlokutorow nazywajac ich cyt "fiutkami";-))) (swoja droga ze zawsze oni we wszystkim widza podteskt sekaulny;-))))) " napisze jedno-dowodziki poproszę" och - uderz w stol a nozyce sie odezwa ;-))) mozesz prosic, byle na kolanach;-))) "pawiany z czerwoną dupą" a ty ciagle o jednym, jednej czesci ciala - czyzby ci oczy przyslaniala?;-)))

Gość Azisss
01:47 [zgłoś do usunięcia] gromaczka A czemu fiuty co jadą po JP II też se nie pójdą tylko się w kółko wpieprzają i przeżywają każde pierdniecie w Watykanie jak dziffka miłość?Ciągle zaglądają pod sutanny klerowi i ciągle o tym młócą do zrzygania?Tak to nie będzie mądralo że ty się przykładowo wysrasz na jakimś temacie i Ci wszyscy będą bili brawo.To jest tylko twoje marzenie.

bo "oni" jus taka maja ;-))) musza jakos rozladowywac napiecie ...-a obrazanie jest dla nich latwodostepne i reprezentuje ich poziom;-)

Kilgore Trout aka Sraka-w katolickiej zawziętości?Człowieku o czym ty piszesz w ogóle.Zawziętość to jest drugie imię tych wszystkich patologicznych pryszczy jacy nadają na JP II a czy oni są ateistami czy kimś to już nie powiem kto ich tam wie.

Gość Psychoanalitykk
Kilgore Trout aka Sraka-z jednym się mogę zgodzić.Ta "krytyka"jest nie tyle emocjonalna co psychopatyczna.Mam na myśli te prezentowane z uporem maniaka obrazki i przeróbki filmików z tandetnym wixiarskim podkładem.W gównie z pewnością babrze się niejeden psychopatyczny typek.To prawda.

" tych wszystkich patologicznych pryszczy jacy nadają na JP II a czy oni są ateistami czy kimś to już nie powiem kto ich tam wie" pogoda ducha oraz brak zawzietosci az bije z twojego posta;-)))))))) pewnie o te "zyczliwosc wobec blzibiego" pytal Kilgore;-)))

och ;-)) i kolejny katolik , jak sadze, palajacy "milosci do blizniego";-))) "A czemu fiuty co jadą po JP II też se nie pójdą tylko się w kółko wpieprzają i przeżywają każde pierdniecie w Watykanie jak dziffka miłość?" a, tam;-)) orojenia masz;-)) "Ciągle zaglądają pod sutanny klerowi i ciągle o tym młócą do zrzygania?" moze dlatego ze ci sutannicy nachodza ich we wlasncyh domach - przychodza po chamsku nieproszeni ;-))) "Tak to nie będzie mądralo że ty się przykładowo wysrasz na jakimś temacie i Ci wszyscy będą bili brawo.To jest tylko twoje marzenie" coz za duza dawka tej "milosci blizniego":-))) i po co w to fekalia wplatujesz, hm?;-)) ach ci papiezu-zwolennicy zawsze sa tacy perwesryjni;-))))

Może nie zrozumiałeś killgore ale to było skierowane do osób jakie rozmaite występy w internecie naruszające dobra osobiste zmarłego poniekąd uważają za "krytykę kościoła"o zgrozo "gruntowną".Pewnych rzecz się tak nie da przedstawiać i argumentować chyba że jest się bardzo bardzo głupim albo zakłamanym.Teraz już rozumiesz?

"Ta "krytyka"jest nie tyle emocjonalna co psychopatyczna.Mam na myśli te prezentowane z uporem maniaka obrazki i przeróbki filmików z tandetnym wixiarskim podkładem.W gównie z pewnością babrze się niejeden psychopatyczny typek.To prawda" tego to ja nie wiem bo do glowy mi nie przyszlo co by wpisywac sobie wojtyle w yoputuba czy inne, nie sledze tej tamatyki;-)))) moze ma taka sama potrzebe prezentacj i wprost proporcjonalna do autorki tego topiku i jej zapedow wypowiadania sie w imieniu "wszystkich", hm?

Gość Act eclare:)
och i kolejny katolik , jak sadze, palajacy "milosci do blizniego" ROR bystrzacho...:)Zmartwię Cię ale katolicka miłość bliźniego nie ma tu nic do rzeczy.

"Euroentuzjasta liberał Może nie zrozumiałeś killgore ale to było skierowane do osób jakie rozmaite występy w internecie naruszające dobra osobiste zmarłego poniekąd uważają za "krytykę kościoła"o zgrozo "gruntowną".Pewnych rzecz się tak nie da przedstawiać i argumentować chyba że jest się bardzo bardzo głupim albo zakłamanym.Teraz już rozumiesz?" na tym polega wolnosc wypowiedzi;-) amen;-) a smak i gust estetyczny to sprawa indywidualna i swiadczy o autorze. ja osobiscie nie klikam a takie linki;)

"Act eclare:) och i kolejny katolik , jak sadze, palajacy "milosci do blizniego" ROR bystrzacho... Zmartwię Cię ale katolicka miłość bliźniego nie ma tu nic do rzeczy" tia....uderz w stol a nozyce sie odezwa;-)))

Gość Act eclaire...
02:18 [zgłoś do usunięcia] ROR Niestety kolejny zonk. Przeczytaj sobie tytuł filmiku.Bynajmniej nie jest o Karolu Wojtyle tylko o Acta.A napisze Ci coś jeszcze.Swego czasu podobny filmik tego typu został udostępniony pod tytułem "Pamięci A.Leppera"-i kogo ty chcesz tu bronić?Chcesz usprawiedliwiać takie gówno wolnością słowa i walka z zacietrzewieniem wyznawców kościoła?Zastanów się.Coś tu jest nie tak.

wiesz czy wojtyla czy lepper czy acta wzrusza i diotyczy mnie w rownym stopniu ;-))) niewielkim;-)) dlatego nie klilam na takie filmiki - a kazdy przekaz swiadczy o aoutorze, mnie tam to nie bulwersuje -ani grzeje ani ziebi;-)) wiec nie wiem po co mnie informujesz o lepperrze - nastepny "wielki polak";-) znany glownie z blokowani drog i fakty ze zszedl z tego swiata

ad marketingu - robia krzykliwe tytuly zeby przywolac uwage i tacy jak ty sie na to lapia - ot i cala zagadka;-)))

Gość Act elaire...
ROR był taki był.Ja nie wnikam.Tu chodzi o bądź naruszanie osobistych dóbr.To jest wg mnie żenujące.Ale cóż.Mnie dziwi że to jest wam obojętne.Trudno.

Gość Act eclaire..
*Jaki był taki był-miało być. A tak poza tym to nie wiem czy uwierzysz,że w necie nie trzeba się na coś "złapać"żeby to obejrzeć.Akurat świeżo po śmierci wspomnianej osoby to wpuścili.Co do tezy że to marketing to w istocie tak jest.Nagminnie sprzedaje się pogardę i głupotę.Tak to widzę.

ale swiat jest pelny zenujacych kwestii - taka prawda;// i akzdy sie uwaza przy tym za "artyste" natomaist ludzie pchajacy sie na afisz - czy to czolowi politycy, czy stojacy przydocy org religijnych czy nawet kiepawe aktoreczki - musza sie liczyc z faktem ze udostepniaja swoj wizerunek - kt potem jest przetwarazny - ze smakiem i bez - w trakcie ich zycia i po... taka prawda i nie rozumiem skad ten problem - nie popieram taniego wandalizmu - ale tez nikt nikogo do niczego nie zmusza wojtyla - jego organizacja - blokowala panstwa i miasta zeby jeden staruszek mogl sobie przez ulice pzrzejechac i pomachac reka do tlumu, chyba mial swiadomosc ze kazdej akcji towarzysz reakcja - skoro "gwiazdorzyl" to "sprzedal' swoj wizerunek as easy as it is