Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zordonowka

CO TO ZA NOWA MODA??? niszczenie pamieci JPII

Polecane posty

bmblondyn to niech weżmie różaniec, i mówi koronke do Bożego Miłosierdzia, lepiej zrobi, a nie truje dupsko, papieżem." to nikomu nie szkodzi, a wasze plucie jadem szkodzi calemu spoleczenstwu.

"Nie posiadam się ze zdziwienia jak ludzie broniąc swoich tez mogą stać się tak infantylnie nieobiektywni.Wręcz śmieszni" zgadzam sie - mam to samo odczucie gdy czytam wypowiedzi zosrdonowki o "acalym swiecie";-))) "Ja w jej sytuacji bym nawet w ogóle nie otworzył drzwi.ROR nie mając nic pod szlafrokiem poszła i otworzyła.Po co?" hahaha;-))) na szczescie roznimy sie manierami - ja otwieram drzwi - a ze moj dom=moja twierdza to otwieram w neglizu - a za buractwo uwazam nachodzenie ludzi w domach;-)) "Królewno gdzie ty mieszkasz,ze tak to przeżyłaś?W izolowanej rezydencji Wilanów? Proszę chociaż napisz ze miał maskę na sobie Czy Ty nie przesadzasz?" zdarzenie mialo miejsce w warszawie - juz wspominalam - natomiast to gdzie obecnie mieszkam nic ci nie powie;-)) poza tym to zdarzenie tam mialo miejsce - ja nie posiadam stalego adresu w obecnej chwili;-) po prostiu nie nawyklam do tak niegrzczenych zachowan;/ zeby sie kogos nachodzi w domu i nawet nie mowi na dowiedzenia czy przepraszam "Szczególnie zasadne wydaje się to pytanie dlatego ze ksiądz potencjalnie może Cię tak "najść"raz do roku.Mam znajomych do których w Ciągu miesiąca jedenaście razy pukali chcąc się dosłownie wyebać na rozmowę Świadkowie Jehowy" do mnie ci drudzy tez przyszli ale byli grzeczni i dosc inteligentni wiec ok;-) natomaist tematen kolo w sukience byl tragiczny w swojim zachownaiu;-))) "Ci ludzie mniej to przeżywają niż ty najście księdza.Ty chyba nie wiesz coś się dzieje w większych miastach jak to dla Ciebie taki problem" w polsce nie ma duzych maist ;-)) to po pierwsze;-)) a kwestia przezywania jest kwestia zlozona i wysoce indywidualna;-))) "K**wa akwizytorzy,żule,zwykli naciągacze każdego dnia potrafią bez pukania późnym popołudniem szarpać za klamki[jak ich tylko ktoś wpuści nieopatrznie za pośrednictwem domofonu.Na oko albo twoja historia jest ubarwiona albo jesteś niepoważna" ten sutannik to wlasnie taki akwizytor, tak go traktuje - dlatego napisalam ze akwizytorom sie czasejm sprytnie udaje wtargnac;-))) "Skoro jesteś gdzieś zagranicą to sobie tam siedź i celebruj wolność od "gangów w sutannach"ze Cię nie nachodzą.Heh ludzie są niepoważni" nie ma czego takiego jak zagranica;-))) historia z chamskim sutannikiem dosc mnie ubawila i jeszcze dlugo sie z tego smialismy - wiec nie tobie decysdowac co ja bede celebrowac;-)))

no to jak jesteś taką katoliczka, to sie módl za grzeszników, a nie trujesz dupę na forum.

" Co Was obchodzi ten nieżyjący już człowiek? Niech spoczywa w pokoju. I każdy może szanować (albo nie szanować) kogo chce. Innym nic do tego" dokladnie !

13:54 [zgłoś do usunięcia] bmblondyn no to jak jesteś taką katoliczka, to sie módl za grzeszników, a nie trujesz d**ę na forum. komu truje dupe? nie chce ci sie w tym temacie rozmawiac? to wypad stad! mi nie zalezy na twojej opinii.

"zordonowka moja glupota i bezrozumnosc nie ma nic wspolnego z moim katolicyzmem. i w ogole to nie twoj interes" dobrze ze sie chociaz przyznalas do swojej glupoty i bezrozumnosci, mniejsza jkuz o ich zrodlo;-))) "ror od teraz cie ingoruje... nie chce mi sie z toba gadac.. ja tobie cos tlumacze, a tu jak grochem o sciane... typowe...." nie obiecuj kochana nie obiecuj - i tak sie nie powtrzymasz - takie jak ty tak maja;-))) a ja cie nie prosilam o tlumaczenia - wiec faktycznie tracilas tylko energie- as easy as it is;-)))] "przykro mi, ale nie moglam tego zostawic "bez echa"...tylko myslalam, ze spotkam sie z troche inna opinią, zawodzi mnie co raz bardziej to nasze spoleczenstwo..." nie moglas zostawic bez echa - bo masz typowa nerwice natrectw;-)) i jestes nietolerancyjna - naiwnie myslalas ze kazdy pwoie dokladnie to co chcesz usylyszec?;-)) "dla ciebie to katolickie bzdety, a dla nas ma to jakas wartosc, wiec :nie obrazaj wiecej, nie obrzucaj mięsem" to ze czujesz sie obrazona to twoj problem i ty go musiz przepracowac a nie "wyeliminowac" przyczyne...;/ "to nikomu nie szkodzi, a wasze plucie jadem szkodzi calemu spoleczenstwu" nudzisz;-))

Gość 2one2one
Zordonowka tak trzymaj.Dokładnie.Jak pisze ze ktoś truje to po ch. się tu ładuje?Bo chyba to faktycznie "blondyn":D

Gość kokunia
zordonowka kokunia eee, wszyscy jesteście zryci. Jeździcie po sobie, aby zrobić sobie na złość i popadacie ze skrajności w skrajność. Co Was obchodzi ten nieżyjący już człowiek? Niech spoczywa w pokoju. I każdy może szanować (albo nie szanować) kogo chce. Innym nic do tego" Oglądalas filmiki, ktore umiescilam w pierwszym poscie?? przykro mi, ale nie moglam tego zostawic "bez echa"...tylko myslalam, ze spotkam sie z troche inna opinią, zawodzi mnie co raz bardziej to nasze spoleczenstwo... oglądałam Mnie takie "żarty" absolutnie nie śmieszą. Uważam, że to dosyć prymitywny humor. Ale nie podoba mi się, nie oglądam. Każdy ma własne sumienie, jeżeli kogoś to bawi, ok. Nie warto przez coś takiego obrażać się i wyzywać.

"komu truje d**e? nie chce ci sie w tym temacie rozmawiac? to wypad stad! mi nie zalezy na twojej opinii" zobaczcie te katolickie zachownia - jakze pokojowe;-))) pt "wypad mi stad";-)))) ad nie zalezy mi na twojej opinii - to cisnie mi sie na usta takie powiedzenie - "nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza";-))

Gość sojusz r-ch
Blondyn do Wawy jeszcze zdążysz na manife.Feministki szaleją.Jest też coś dla Ciebie.Nadają na kościół.Jeszcze zdążysz pociągiem.:D Może Ci nawet dadzą:D

Gość kretu
wszyscy katolicy przez takie filmiki daja sie sprowokowac i placza ,,jak to tak mozna?!" TAKI JEST CEL TYCH FILMIKOW, ZEBY WAS DUPSKO BOLALO. o to im chodzi, nie potraficie tego zignorowac?

" Każdy ma własne sumienie, jeżeli kogoś to bawi, ok. Nie warto przez coś takiego obrażać się i wyzywać" dokladnie , popieram

Gość Nocorall
ROR no sorry ale pierwszy z pokojową propozycja wyszedł szanowny "blondyn".Zordonowka ma tu nie truć tylko iść się modlić za grzeszników.No może mi powiesz ze to było zaproszenie do dalszej dyskusji;)???

ROR, przestan sie powtarzac bo jestes nudna czy nudny.. napisz cos sensownego a nie domniemywaj kto jest tutaj gowniarzem czy starym bo tego nie wiesz. idz stad, wlacz sobie powyzsze filmiki i dobrze się baw.

"Blondyn do Wawy jeszcze zdążysz na manife.Feministki szaleją.Jest też coś dla Ciebie.Nadają na kościół.Jeszcze zdążysz pociągiem" no chyba ze ktos na kolei zaspi i zwrotnic nie przetawi;/ "TAKI JEST CEL TYCH FILMIKOW, ZEBY WAS DUPSKO BOLALO. o to im chodzi, nie potraficie tego zignorowac?" moim zdaniem to katolicy lubia sie tym podniecac - skoro i tak wacghlarz podnieta maja mocno ograniczony;-)))

14:03 [zgłoś do usunięcia] kretu wszyscy katolicy przez takie filmiki daja sie sprowokowac i placza ,,jak to tak mozna?!" TAKI JEST CEL TYCH FILMIKOW, ZEBY WAS DUPSKO BOLALO. o to im chodzi, nie potraficie tego zignorowac?" a moim zdaniem, takie dzialania maja na celu duzo wiecej- czyli totalna demoralizację i odmozdzenie spoleczenstwa, co, jak widac udaje sie niestety.

no to wróciłem na 1 strone i obejrzałem dwa filmy. Zordonowka, niezłe i ciekawe masz zainteresowania, serfując po necie i poszukując takich głupawych filmików. Raz szukając czegoś po youTubie trafiłem na te debilizmy, i nie otwierałem, bo nie było sensu, ale dla katolików owoc zakazany i wypiekami na twarzach, i tarciem ud ogladają. Masz jeszcze godzine do Godziny Miłosierdzia i Koronki, przygotuj się, i pros o zmiłowanie poogladaniu takich filmików.

bmblondyn- nie szukalam tego specjalnie, trafilam przypadkiem i jestem zdruzgotana, poruszylam temat bo myslalam, ze prawidlowa jest moja reakcja i przynajmniej wiekszosc z was mnie w tym poprze, nawet bez wzgledu na swoje poglady dotyczace religii. ale nie. spotkalam sie z prymitywizmem i tałatajstwem. i przestan powtarzac jak mantre te swoje gadki o tym gdzie i o co mam isc sie modlic, bo to nudne, do porzygu.

Gość Nocorall
kretu-gdyby to nie było ignorowane to autorzy tych "dzieł"ponieśliby tego konsekwencje.Problem jest znacznie bardziej złożony niż Ci się zdaje.Tu chodzi o prawo do krytyki tego co stanowi przegięcie.Myślisz,ze chodzi tu tylko o tyłek katolików?Mylisz się.To są próby oswajania odbiorców z tym na czym bardzo zależy wielu pomysłodawcom tego typu goovienek.Oswajania z pogardą,brakiem czystoludzkiego szacunku dla pewnych spraw.W społeczeństwie, w których nie respektuje się pewnych granic łatwiej prowadzić dalsze gry między innymi polityczne.To dla mnie dno.To jest ignorowane wg mnie.To ze ktoś napisze taki czy inny komentarz?Przecież to chyba normalne ze ktoś może wyrazić swa opinie.

Gość kretu
nocorall bez przesady, tu chodzi o czysty trolling

a tak a'propos, bardziej ciekawe są filmiki z ks.Natankiem, o niego nie zapomnij zordonowska w swoich modlitwach, bo spotami sie w Piekle z ks, Natankiem.

kretu nocorall bez przesady, tu chodzi o czysty trolling nie, tak jak juz wczesniej pisalam, chodzi o odmozdzanie spoleczenstwa.

bmblondyn a tak a'propos, bardziej ciekawe są filmiki z ks.Natankiem, o niego nie zapomnij zordonowska w swoich modlitwach, bo spotami sie w Piekle z ks, Natankiem." niejaki ks.natanek, ma swoja jazde, kazdemu sie moze zdarzyc, wystarczy, ze sie ma swoj rozum i potrafi sie rozgraniczac pewne sprawy. notabene ks. natanek nie robi nikomu krzywdy. a wy robicie.

"anjaaa71 ROR, przestan sie powtarzac bo jestes nudna czy nudny.. napisz cos sensownego a nie domniemywaj kto jest tutaj gowniarzem czy starym bo tego nie wiesz idz stad, wlacz sobie powyzsze filmiki i dobrze się baw"" ;-))))) jestes rozkoszna;-))) naprawde myslisz ze zastosuje sie do takich "prosb"?;-)) zwykle robie to na co mam ochote a nie co ktossobie zyczy;-))

na razie nie robi, ale Rycerze Niepokalanej, mogą zrobić i to dużą krzywdę. Historia zna aż za dobrze takich dobrodziejów.

wieksza krzywde robicie wy sami sobie, swoim dzieciom ich dzieciom i dzieciom ich dzieci.

"a moim zdaniem, takie dzialania maja na celu duzo wiecej- czyli totalna demoralizację i odmozdzenie spoleczenstwa, co, jak widac udaje sie niestety" jak sie przejela;-)) "no to wróciłem na 1 strone i obejrzałem dwa filmy. Zordonowka, niezłe i ciekawe masz zainteresowania, serfując po necie i poszukując takich głupawych filmików" dokladnie;-)

[zgłoś do usunięcia] Rajska Pomarańczka Widziałam to już kiedyś. Mam nadzieję, że łapa uschnie temu autorowi filmiku. " powinni go wziac za morde i wsadzic za kratki najlepiej do celi z jego ukochanymi gejami i transwestytami.