Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zordonowka

CO TO ZA NOWA MODA??? niszczenie pamieci JPII

Polecane posty

Gość Laplaza Demon
bmblondyn [ja nie jestem, ani świecki, ani nowoczesny.] Z tym się zgodzę.W swych wypowiedziach nie jesteś ani "świecki" ani "nowoczesny" tylko zindoktrynowany.Klasycznie zindoktrynowany chwytami retorycznymi stosowanymi przez przeciwników kościoła.Oni doskonale wiedzą zresztą dlaczego tak robią.Ty masz tylko powtarzać.Bezmyślnie powtarzać,repetować teksty niczym papuga.Tak to jest.

"no jako Polacy, kraj od zawsze katolicki, może być lekko połechtany w swojej próżności, że wreszcie dopuścili do żłoba na najwyższym szczeblu jednego z naszych" ;-)))) dobre;-)) " Zrobił z siebie proboszcza całego świata i naprodukował tylu świętych, więcej niż wszyscy poprzednicy, przez całe wieki, Czy w nagrodę zostaanie , świętym, chyba nie za prędko, internet wynalazek Szatana trochę mu w tym przeszkodzi" moim zdaniem to nawet mily kolo byl - lubie ludzi kt w zyciu zajmuja sie glownie zwiedzaniem i podrozowaniem bo o tak prozaicz rzeczy jak finanse nie musza sobie glowy zawracac;-))) "macie jakies wypaczone podejscie do swiata" szczesliwie inne - to fakt;-)) zobaczcie jak nasza interlokutorka skuetcznie ucieka sie do infantylnego umniejszania mojej osoby - slodzuitka w tym jest;-))) "ROR, ksiadz ci sie nie wepchal po chamsku do domu, nie wiem czy wiesz, co roku odbywa sie takie cos jak odwiedziny ksiedza w mieszkaniach, kto chce otwiera drzwi i wpuszcza kto nie chce" byl chamski - naszedl mnie w domu i nawet za najscie nie przeprosil - wiadomo ze nie wszedl bo musialabym wtedy zadzwonic po policje i go oskarzyc, dlatego nie napisalam ze popelnil przestepstwo tylko ze byl chamski nie interesuja mnie zabobony oraz rytualy w sektach - chca niech sie odwiedzaja - ja im nie zabraniam - ale nachodzenie kogos w domu - to juz cos innego "wiec mi tu nie gadaj, ze ci sie ksiadz po chamsku wladowal do domu, bo robisz z siebie posmiewisko" nie tobie oceniac kto robi z siebie posmiewisko;-))) zobaczcie - jak probuje mi powiedziec co mam robic/gadac a co nie - ta cenzura wewnatrz sekciarska na mozg im sie rzuca i probuja ja jprzeniesc na reszte dziedzin;-0))) rozkoszne, czyz nie?;-)))) "robicie sobie jaja z s.p Lecha Kaczynskiego, robicie sobie jaja z ś.p Leppera, robicie sobie jaja z bl. JP II. dlaczego nie czepicie sie kogos, kto jeszcze zyje i moze sie przed wami obronic?" ale ja nie robie sobie jaj! stweirzdzam fakty tylko - czy gdzies napisalam jakas nie prawde? leppera pamietam jako glownego zadymiarza na drogach (nie cierpie ludzi kt blokuja ulice) a kaczynski byl ofiara wypadku, to obcy czlowiek , wiec jego los wzrusza mnie tak samo - jak wszystkich inntch ofiar wypadkow komunikacyjnych - wspolczuje najblizszym , poza tym nic szczegolnego - to dzieje sie non-stop "a poza tym, osoba taka jak papiez, zasluzyla sobie na szacunek na calym swiecie, od swoich rodakow powinna tez szacunek miec najwiekszy...a nie ma go prawie wcale" i widzisz wyszlo na "moje";-)))) nie tobie decydowac co sie dzieje na "calym swiecie" ;-)))))to co proonujesz wkladac glowy rodakow kyt go nie szanuja i z niego kpia pod zimna woide i trzymac tak dlugo az zaczna szanowac?;-))))) "ROR, a historia z kremowkami? co w tym zlego, ze mial poczucie humoru!?" starsi ludzie generalnie skupiaja sie na bzdurach i opowiadaja jakies fakty ze swojej mlodosci - dla mnie to nie bylo zabawne - zwykla oznaka spowolnieniea szarych komorek;/ dlatego starsi ludzie maja prawo do emerytury=powstrzymywania sie od pracy bo sie przestaja do tego nadawac - od zwykla bilogia sie klania

Gość :D-lol z plutona
Do venus z marsa A teraz powoli,wielkimi literami i najlepiej w punktach ze wskazaniem stosownych na poparcie tego materiałów uargumentuj kwestię rzekomej "obrony pedofili"w wykonaniu JPII. Jeśli tego nie zrobisz to wiesz na kogo wychodzisz?Na kłamcę i kretyna/kę.

venus z marsa, przestan pierdzielic to co gdzies tam uslyszalas, spodobalo ci sie i tak teraz powtarzasz... tak jaK juz ktos wczesniej pisal. pokaz mi dowod na to, ze Jan Pawel 2, popieral i ukrywal pedofilię.

Gość Do lol:D
Venus z Marsa tego nie zrobi.Od razu Ci mogę napisać,że to kretynka tak jak 90% tych co jadą po JP II:D

ror, to nastepnym razem zalatw se ochrone, co by cie ci chamscy ksieza nie nachodzili po domu i jeszcze listonosze i domokrązcy i ci...jehowi. jestes MOIM ZDANIEM prymitywna.

"zordonowka niee, to nie mi sie rzucilo na glowe, tylko wam "swieckim" i "nowoczesnym"" tobie sie naglowe nie rzucilo - ty masz problemy z wlasnym poczuciem wartosci ;/ stad drazni cie innosc pogladow - zeby nie powiedziec ze panicznie sie ich boisz (ale tutaj byl sie juz dopatrywala nauk sekciarskich kt na strachu swpoich klientow bazuja;-))) "....alenapisze wam jestescie zwyklymi plugawymi karaluchami ,ktore ciezko wytepic i na szczescie dla innych normalnych, porzadnych ludzi mozecie sobie tylko popisac na tym forum" zopbazccie kolejna katoliczka propoagujaca "milosc blizniego";-)))))) skad w tych ludziach - zwolennikach watykanu - tak duzo nienawisci?! "Jako anonimy obrazacie swietosci,zmarlych...wydzcie na ulice ,pokazcie sie...tacy jestescie swietni?masakra..." nie mierz swoja miarka bo ewidentnie jest za krotka;-))) "obronca pedofili...a to dobre...co jeszcze wymyslicie? do czego jeszcze sie posuniecie?" prawda w oczy kole - co widac po spazamtycznych reakcjach zordonowek;-))) "tak samo jak na ciebie nadmiar spermy z czlonow jakis transwestytow" katolikom rto soie kjakos tak wsztsyko ze sperma i penisem kojarzy - zauwazyliscie?:-)) "nie rozumiem jego fenomenu niepełnosprawny staruszek sobie jeździł po siwecie i gadał miłe rzeczy co w tym wielkiego?? ja tez sobie jeżdze na wakacje i mówie miłe rzeczy" dokladnie;-)) as easy as it is !

"zordonowka ror, to nastepnym razem zalatw se ochrone, co by cie ci chamscy ksieza nie nachodzili po domu i jeszcze listonosze i domokrązcy i ci...jehowi" wole jehowych- sa zazwyczaj inteligentniejsi i grzeczniejsi;-)) ochrone mam - ale akwizycja i sutannicy bywaja sprytniejsi;-))) ale jak widzisz sama sobie swietnie poradzilam z przebierancem;-))) "jestes MOIM ZDANIEM prymitywna." twoje zdanie jest mi obojetne;-))) tracisz czas wypisujac swoje zdanie;-))) ale jak cie to relaksuje to pisz wiecej co o mnie sadzisz - mi tam to zwisa a ty sie przynajmniej zrelaksujesz;-))))) mamy kolejny przyklad katoliczki, jak mniema, oraz "swidectwo jej milosci do blizniego', co nie ?:-))))

Gość Superloverr
Niech pokaże dowód na to o czym pisze.Nie wskaże konkretny dowód na "obronę pedofili"-albo co gorsza "poparcie".Co do "ukrywania"to jako,że z logicznego punktu widzenia łatwiej jest w tej materii fantazjować-zdarza się iż ktoś spłodzi jakiegoś gniota w tym kierunku.Wiadomo.To każdy może napisać,że "ktoś coś o czymś mógł wiedzieć"itd itp

" [zgłoś do usunięcia] Do lol:D Venus z Marsa tego nie zrobi.Od razu Ci mogę napisać,że to kretynka tak jak 90% tych co jadą po JP II" czy Wam tez sie rzucilo w oczy ze osoby popuioerajace pana karola - zeby nie pwoiedziec podkochujace sie w kulcie - wyjjatkowo sprawnie stosuja ino wyzwiska?:-)))) poza umniejszaniem wagi slow interlokutora oraz jego oosby - zapewne inne techniki "dyskusyjiiii" sa im niezane;-))))) ale musze kpowiedziec ze sa uroczy w swojej nieporadnosci;-))

"Superloverr Niech pokaże dowód na to o czym pisze.Nie wskaże konkretny dowód na "obronę pedofili"-albo co gorsza "poparcie".Co do "ukrywania"to jako,że z logicznego punktu widzenia łatwiej jest w tej materii fantazjować-zdarza się iż ktoś spłodzi jakiegoś gniota w tym kierunku.Wiadomo" alez ich ruszylo;-))) sprawdza sie powiedzenie - uderz w stol a nozyce sie odezwa;-) ze tez w XXI wieku kult jednostki w niektorych lbach trzyma sie mocno;-)) viva alleluja !;-))

Gość ona jest spoko
nie czytalam wszystkich wypowiedzi, ale na mysl przychodzi mi tez Rihanna i inni wykonawcy , w teledyskach , zachowaniach ktorych pojawiaja sie elementy nawiazujace do kultu szatana, wpiszcie w google illuminati przemysl muzyczny ..mozna tam przeczytac wiecej..

Gość hheheheh
janusz pawlacz 2 na propsie mocnym

"tak samo jak na ciebie nadmiar spermy z czlonow jakis transwestytow" katolikom rto soie kjakos tak wsztsyko ze sperma i penisem kojarzy - zauwazyliscie?" a ty, prymitywie, zauwazylas dlaczego tak napisalam? To moja odpowiedz na to : 11.03.2012] 12:35 [zgłoś do usunięcia] poczekamy, aż ciebie posunie porządnie jakis kiecun, abyś wreszcie zmądrzała, bo brak spermy w organiźmie bardzo żle na ciebie wpływa, i wali po deklu." wiec, nie tylko nam, katolikom wszystko kojarzy sie ze spermą. to jest wlasnie wasza doktryna, najpierw obrzydliwie zbluzgacie, a jak ktos osmieli sie obronic to mowicie, ze jest agresywny. jestem katolikiem i co z tego? jak kazdy katolik jestem czlowiekiem i tez grzeszę, moja cierpliwosc ma swoje granice. mam siedziec cicho, moze jeszcze przepraszac za to, ze jakis prymityw mi tutaj insynuuje jakies stosunki seksualne?

Gość kafina bbb
ROR, żal mi Ciebie, na prawdę. Pozdrawiam.

13:27 [zgłoś do usunięcia] Superloverr Niech pokaże dowód na to o czym pisze.Nie wskaże konkretny dowód na "obronę pedofili"-albo co gorsza "poparcie".Co do "ukrywania"to jako,że z logicznego punktu widzenia łatwiej niech weżmie, niech pokaże, z jakiej ty człowieku epoki jesteś, masz juz chyba ze sto lat......

"tobie sie naglowe nie rzucilo - ty masz problemy z wlasnym poczuciem wartosci ;/ stad drazni cie innosc pogladow - zeby nie powiedziec ze panicznie sie ich boisz (ale tutaj byl sie juz dopatrywala nauk sekciarskich kt na strachu swpoich klientow bazuja" nie mam problemow z poczuciem wlasniej wartosci i zajmij sie czyms innym a nie od wczoraj analizujesz moja osobe, nudzi ci sie? zopbazccie kolejna katoliczka propoagujaca "milosc blizniego" skad w tych ludziach - zwolennikach watykanu - tak duzo nienawisci?! to w was jest nienawisc, nie w nas. "Jako anonimy obrazacie swietosci,zmarlych...wydzcie na ulice ,pokazcie sie...tacy jestescie swietni?masakra..." nie mierz swoja miarka bo ewidentnie jest za krotka" kolejne twoje zdanie, wyrazenie powtarzane w kolko, gdzie tu masz mierzenie miarka? wiem, ze ci sie podoba ten uklad slow ale zacznij uzywac go zgodnie z kontekstem wypowiedzi. obronca pedofili...a to dobre...co jeszcze wymyslicie? do czego jeszcze sie posuniecie?" prawda w oczy kole - co widac po spazamtycznych reakcjach zordonowek" dowody, dowody prosze! narazie zadna prawda nie kole, bo nie ma zadnej prawdy w tym! "nie rozumiem jego fenomenu niepełnosprawny staruszek sobie jeździł po siwecie i gadał miłe rzeczy co w tym wielkiego?? ja tez sobie jeżdze na wakacje i mówie miłe rzeczy" dokladnie as easy as it is !" nie staruszek tylko papież. z szacunkiem prosze.

Gość Nocorell
Czytałem posta ROR odnośnie tego jako rzekomo w sposób chamski była nachodzona przez księdza. Nie posiadam się ze zdziwienia jak ludzie broniąc swoich tez mogą stać się tak infantylnie nieobiektywni.Wręcz śmieszni:D Ja w jej sytuacji bym nawet w ogóle nie otworzył drzwi.ROR nie mając nic pod szlafrokiem poszła i otworzyła.Po co?A ten opis dalszy toż to szok.Królewno gdzie ty mieszkasz,ze tak to przeżyłaś?W izolowanej rezydencji Wilanów?:D Proszę chociaż napisz ze miał maskę na sobie:D Czy Ty nie przesadzasz?Szczególnie zasadne wydaje się to pytanie dlatego ze ksiądz potencjalnie może Cię tak "najść"raz do roku.Mam znajomych do których w Ciągu miesiąca jedenaście razy pukali chcąc się dosłownie wyebać na rozmowę Świadkowie Jehowy .Raz laska dosłownie przez nich obiad spaliła tylko dlatego ze weszli równocześnie z listonoszem a gdy tamten poszedł oni chcieli zostać.I wiesz co?Ci ludzie mniej to przeżywają niż ty najście księdza.Ty chyba nie wiesz coś się dzieje w większych miastach jak to dla Ciebie taki problem.Kurwa akwizytorzy,żule,zwykli naciągacze każdego dnia potrafią bez pukania późnym popołudniem szarpać za klamki[jak ich tylko ktoś wpuści nieopatrznie za pośrednictwem domofonu.Na oko albo twoja historia jest ubarwiona albo jesteś niepoważna.Skoro jesteś gdzieś zagranicą to sobie tam siedź i celebruj wolność od "gangów w sutannach"ze Cię nie nachodzą.Heh ludzie są niepoważni.

13:27 [zgłoś do usunięcia] Superloverr Niech pokaże dowód na to o czym pisze.Nie wskaże konkretny dowód na "obronę pedofili"-albo co gorsza "poparcie".Co do "ukrywania"to jako,że z logicznego punktu widzenia łatwiej niech weżmie, niech pokaże, z jakiej ty człowieku epoki jesteś, masz juz chyba ze sto lat......" a co ma do tego jego/jej wiek?;O czasami was kompletnie nie rozumiem. to tyylko 100 letni ludzie domagaja sie dowodow, jesli sie kogos oskarza o cos?:O

Gość kokunia
eee, wszyscy jesteście zryci. Jeździcie po sobie, aby zrobić sobie na złość i popadacie ze skrajności w skrajność. Co Was obchodzi ten nieżyjący już człowiek? Niech spoczywa w pokoju. I każdy może szanować (albo nie szanować) kogo chce. Innym nic do tego.

jesteś podręcznikową katoliczką, głupia i bezrozumną. Tu chodziło o używanie archaicznego języka, który jest aktualnie śmieszny.

"a ty, prymitywie, zauwazylas dlaczego tak napisalam? " no dalej - popisz sobie o moim prymitywizmie;-)))))) whatever makes you happy;-))) "to jest wlasnie wasza doktryna, najpierw obrzydliwie zbluzgacie, a jak ktos osmieli sie obronic to mowicie, ze jest agresywny" moim zdaniem to ty jestes agresywna - nazywajac mnie prymitywnem bucem i spazmatycznie nerwowo reagujac;-)) juz ci pisalam zebys mnie nie mierzyla swoja miarka;-)) to ze ty wierzysz w dokktryny - nie znaczy ze ja takowym podlegam, - as easy as it is;) "jestem katolikiem i co z tego?" nie przejmuj sie - nikt nie ejst doskonaly;-))))))))))))) "moja cierpliwosc ma swoje granice" a kogo to obchodzi?:-) to twoj problem ze nad nerwami nie panujesz;)) "mam siedziec cicho, moze jeszcze przepraszac za to, ze jakis prymityw mi tutaj insynuuje jakies stosunki seksualne?" zobaczcie o tym wlasnie mowilam - katolik zwasze jakos tak znajdzie sprytnie droge zeby temat sprowadzic na stosunki skesluane;)) no cozz....glodnemu chleb na mysli;-))) "ROR, żal mi Ciebie, na prawdę. Pozdrawiam." wzruszyla mnie towja historia;-))) i nastepna - ale przynudza;-))

moja glupota i bezrozumnosc nie ma nic wspolnego z moim katolicyzmem. i w ogole to nie twoj interes.

ror od teraz cie ingoruje... nie chce mi sie z toba gadac.. ja tobie cos tlumacze, a tu jak grochem o sciane... typowe....

to niech weżmie i zacznie sie przygotowuwać do godziny miłosierdzia o godz 15:00 w Radio Maryja i nie truje dupy swoimi katolickimi bzdetami. Lepiej zrobi jak sie pomodli o przebaczenie grzechów.

kokunia eee, wszyscy jesteście zryci. Jeździcie po sobie, aby zrobić sobie na złość i popadacie ze skrajności w skrajność. Co Was obchodzi ten nieżyjący już człowiek? Niech spoczywa w pokoju. I każdy może szanować (albo nie szanować) kogo chce. Innym nic do tego" Oglądalas filmiki, ktore umiescilam w pierwszym poscie?? przykro mi, ale nie moglam tego zostawic "bez echa"...tylko myslalam, ze spotkam sie z troche inna opinią, zawodzi mnie co raz bardziej to nasze spoleczenstwo...

to niech weżmie różaniec, i mówi koronke do Bożego Miłosierdzia, lepiej zrobi, a nie truje dupsko, papieżem.

Gość Nocorall
o. 13:43 [zgłoś do usunięcia] bmblondyn A ty jesteś podręcznikowym przykładem głupiego bezrozumnego antykatolika i antyklerykała-dla jakiego co gorsza to o czym pisze stanowi jedyny problem jak i wg niego jedyny problem w kraju.NO I GIT?:D

bmblondyn to niech weżmie i zacznie sie przygotowuwać do godziny miłosierdzia o godz 15:00 w Radio Maryja i nie truje d**y swoimi katolickimi bzdetami. Lepiej zrobi jak sie pomodli o przebaczenie grzechów." dla ciebie to katolickie bzdety, a dla nas ma to jakas wartosc, wiec :nie obrazaj wiecej, nie obrzucaj mięsem"