Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zordonowka

CO TO ZA NOWA MODA??? niszczenie pamieci JPII

Polecane posty

zordonowka, ty nawet nie wiesz jak żle robisz. Wklejając tu linki do tych filmików, lansujesz ta głupotę, internet to jest rynsztok, z potokami gówien i tylko idioci wchodzą w to gówno, a mądrzy ludzie ignorują, i taka jest smutna prawda.

Gość efrrrlm
powinni go wziac za morde i wsadzic za kratki najlepiej do celi z jego ukochanymi gejami i transwestytami. i żydami i lesbijkami i samotnymi matkami i..... itd.. itd...

Gość efrrrlm
zordonowka, ty nawet nie wiesz jak żle robisz. Wklejając tu linki do tych filmików, lansujesz ta głupotę, internet to jest rynsztok, z potokami gówien i tylko idioci wchodzą w to gówno, a mądrzy ludzie ignorują, i taka jest smutna prawda. dokładnie jakby człowiek chciał czytać wszystkie kretyńskie tekty w necie, to ... itd... po co komuś robić darmową reklamę?

tępić to ja sobie możesz pchły w ogonie swojego Azorka. A właśnie przez takich nawiedzonych durni jak ty zordonowska świat sie dowiedział, o krzyżu z kutasem na jakiejś wystawie, wylansowali katolicy, bo kto by inny był tak głupi, zamiast zignorowac i by umarło śmiercia naturalną.

"zordonowka bmblondyn- nie szukalam tego specjalnie, trafilam przypadkiem" tylko winni sie tlumacza;-)) "bo myslalam, ze prawidlowa jest moja reakcja i przynajmniej wiekszosc z was mnie w tym poprze, nawet bez wzgledu na swoje poglady dotyczace religii. ale nie. spotkalam sie z prymitywizmem i tałatajstwem" i tupie nozka jak male dziecko - coz naiwnosci;-))) " do porzygu" coz za skojarzenia;-)) "Oswajania z pogardą,brakiem czystoludzkiego szacunku dla pewnych spraw.W społeczeństwie, w których nie respektuje się pewnych granic łatwiej prowadzić dalsze gry między innymi polityczne.To dla mnie dnoTo jest ignorowane wg mnie.To ze ktoś napisze taki czy inny komentarz?Przecież to chyba normalne ze ktoś może wyrazić swa opinie" zgadzam sie w 100% "niejaki ks.natanek, ma swoja jazde, kazdemu sie moze zdarzyc, wystarczy, ze sie ma swoj rozum i potrafi sie rozgraniczac pewne sprawy. notabene ks. natanek nie robi nikomu krzywdy. a wy robicie" ;-)))) wariaci zawsze bywaja szkoldiwi - ajak widzisz sam przyznales ze ma "zjazdy";-)))

druga sprawa , Nergal, prawie nieznany hewimetalowy artysta, coś tam podarł, i odbyło sie to na zamknietej imprezie, ale nie musieli głupie katole wylansować Nergala, do tego stopnia, że dostał niezłą posadkę w tv2. Głupich nie trzeba siać, sami sie rodzą.

"zordonowka wieksza krzywde robicie wy sami sobie, swoim dzieciom ich dzieciom i dzieciom ich dzieci" moim zdaniem to krzywde robia katolicy swoim dzieciom nie swiadomie ich chrzacza poprzez wylewanie im zimnej wody na lep;/ postawy takich obrzedow sa zvblizone do tego czym kieruja sie np. przty damskim obrzezaniu;/ "powinni go wziac za morde i wsadzic za kratki najlepiej do celi z jego ukochanymi gejami i transwestytami" zobaczvie milosc blizniego katoliczki;-)))) do wiezenia by wsadzala gejow;/// "bmblondyn takich rzeczy NIE POWINNO sie ignorowac, to trzeba tępic!!!!" tepic to nalezy glupote oraz sekciarstwo;/ "tępić to ja sobie możesz pchły w ogonie swojego Azorka" dobre;-)))

" ale nie musieli głupie katole wylansować Nergala, do tego stopnia, że dostał niezłą posadkę w tv2. Głupich nie trzeba siać, sami sie rodzą" to akurat dobrzez sie stalo - dobrzez ze jego osoba "uwiera" sekciarstwo w polsce - w ten spsob zmusza ich do refleksji , a to jest niezwykle trucdne w przypdku zamknietych i zaleknionych umyslow

Gość fin111
ten caly nergal to prymityw jakch malo, w dodatku antysemita mial wczesniej pseudo holocausto

słyszał ktoś przed laty o zespole Piersi, i Kukizie, prawie nikt, ale wystarczyło, że nagrał piosenke z kościelnym tekstem i jaki lans, katolicy nawet debatę w sejmie wszczęli a co zyskał Kukiz, darmowa reklamę, taką że normalnie zapłaciłby tyle,za reklamę w tv, żeby mu gały na wierzch , a tak miał za darmo.

"fin111 ten caly nergal to prymityw jakch malo, w dodatku antysemita mial wczesniej pseudo holocausto" e tam;-)) mnie najbardziej bawi ten zacietzrwiony gej - pseudo-podroznik (pt z kamera tvn w "dzungli") zwany wojeciech cejrowskim ;-))) ktoremu najiwekszych emocji w "karierze" dostarczyla frytka kapisac sie w wannie z jakims koleseim ;-)))) - cejrowski szczytowal niemalze na wizji;-))))) jak nia gardzil po co ja zapraszaal do programu? ;) zeby sie podniecic?;-) zaenada;/

" [zgłoś do usunięcia] bmblondyn słyszał ktoś przed laty o zespole Piersi, i Kukizie, prawie nikt, ale wystarczyło, że nagrał piosenke z kościelnym tekstem i jaki lans, katolicy nawet debatę w sejmie wszczęli a co zyskał Kukiz, darmowa reklamę, taką że normalnie zapłaciłby tyle,za reklamę w tv, żeby mu gały na wierzch , a tak miał za darmo." fakt ze reklame robia sami katolicy;-)) ale to akurat duzo dobrego wnoci - bo roznorodnosc opinii (mam tu na mysli antyklerykalne teksty) katolicy w ogole sa tacy spieci przez co zabawni i non-stop sie tylko bulwersuja;-)))))))

Oj tak, ten chrześcijanin co ręki komuś nie poda bo "pedał" jest dobry. Swoją drogą, czym Wy się tak podniecacie? Jeżeli kogoś można tak łatwo "odmóżdżyć" głupim filmikiem zrobionym po to, żeby wkurzyć innych to śmiem wątpić, że od początki dana osoba była zdolna do samodzielnego myślenia.

"Moorland Oj tak, ten chrześcijanin co ręki komuś nie poda bo "pedał" jest dobry" zechcesz rozwinac swa mysl?;-) "Swoją drogą, czym Wy się tak podniecacie? Jeżeli kogoś można tak łatwo "odmóżdżyć" głupim filmikiem zrobionym po to, żeby wkurzyć innych to śmiem wątpić, że od początki dana osoba była zdolna do samodzielnego myślenia" tez racja, przekaz zawsze swiadczy o autorze - aczkolwiek prowokacja zawsze w cenie - bo zmusza do refleksji;-)))

Cejrowski raz powiedział, że nie poda ręki "pedałowi" bo jeszcze zarazi się czymś "pedalskim". Uroczy facecik, prawda? :)

Gość Nocorall
14:13 [zgłoś do usunięcia] kretu Zgadzam się z tym co napisałeś,że u podstaw to trolling.Ja się jednak nie mogę oprzeć wrażeniu,iż w pewnych wypadkach jest to dodatkowo wysterowane.Dlaczego? Gro internautów zna już tekst JPgmd...ten filmik tu wklejony to jeszcze lajt.Są naprawdę gorsze gdzie to stanowi refren.Wg mnie nie dające szans na to by uznać to za trolling czy śmieszny przekaz.Prymitywne obrażanie kogoś i nic więcej.Bardzo zresztą arbitralne i zdecydowane obrażanie.Tak sobie myślę,że jeśli nawet tworzone to jest jako trolling to czy idąc dalej nie będzie sprytnie wykorzystane.Na przykład w sprawie acta wraz z pojawieniem się w necie wielu filmów stanowiących cześć rzetelnej kampanii i protestu na jej fali pojawiło się też sporo filmów gdzie informowanie o wolnościach w środkach masowego przekazu łączono na siłę z jeżdżeniem bo różnych osobach w tym i papieżu.Po różnych instytucjach ale tak jakoś dziwnie od d. strony startowano od kościoła.Jaki to ma sens?Wg mnie to poprostu sprytna manipulacja na kojarzenie czegoś jako "be"itd itp Takie przynajmniej mam wrażenie.

taka jest już przewrotna ludzka natura. Dzięki takiej reklamie, jak zordonowki, zapoznałem się z twórczością Hanny Samson, czy z jakimś antegradowym malarstwem

"Moorland Cejrowski raz powiedział, że nie poda ręki "pedałowi" bo jeszcze zarazi się czymś "pedalskim". Uroczy facecik, prawda?" z tego co ja wiem to on jest gejem "niepraktykujacym" - stad rozpad zwiazku damsko-meskiego w jego wykonaniu, ale o tym pss;-) on jeste przede wszytskim niesamowicie agresywny w swoich wypowiedziach - nie chodzi juz o meritum (czy sie z nim zgadzamy czy nie) a to zawsze swiadczy o kompleksach i braku bycia pogodzonym ze soba, braku akceptacji dla samego siebie oraz nieksiej samooceny. Stad przedrzeznianie innych celem umniejszenia ich wartosci a zarazem podniesienia wlasnej;)i on to wszystko robi na wizji;-)) jedyne co w nim pozytywnego to ze tak pieklac sie bywa zabawny;)))

Gość proxxxy proxxxy
Bardzo kocham desznika:o:(

Gość Nocorall
13:53 [zgłoś do usunięcia] ROR "W Pl nie ma dużych miast..." Rozwalił mnie ten argument.Jasne.Warszawa to nie Pekin ale w każdym kraju istnieje i jest możliwa do zdefiniowania w odpowiedni sposób hierarchia wielkości miast.Przykładowo w Polskich Warunkach Warszawa czy Kraków to miasta duże.Inne są warunki amerykańskie gdzie najprawdopodobniej Nasza stolica nie znalazłaby się w pierwszej piątce.Czy teraz rozumiesz? Ksiądz nie jest akwizytorem.Ta przenośnia nawet na siłę przez Ciebie tu zastopowana ma poważne ułomności.By do tego nawiązać należałoby wiedzieć iż akwizycja jest świadczona w sposób stały,zorganizowany jak i tylko sprowadza się do bezpośredniej sprzedaży czegoś konsumentowi poza siedzibą tego kto działalność prowadzi lub dla kogo pracuje akwizytor.Pod tym wg jak raz to właśnie Świadkowie Jehowy do tego bardziej pasują.Po drugie.Naprawdę miałbym wątpliwości czy otwieranie komukolwiek w negliżu jak to opisałaś w ogóle stanowi dowód savoir vivre.Lepiej raczej nie otworzyć.Nie to żebym był jakiś pryncypialny bo jeśli jesteś fajną dupą to nie miałbym nic przeciw.Nie stanowi to jednak wg mnie savoir vivre.I właśnie dlatego że dom to twierdza jak to ujełaś ja bym przykładowo nie otworzył.I na koniec Ci napisze,że ja bym zaliczył rozmów ze Świadkami Jehowy do "przeżycia natury intelektualnej".Być może dla Ciebie tak jest ale dla Mnie rozmowa z kimś kto twierdzi,iż w biblii mamy odpowiedź na wszystko(figuralnie rzecz biorąc)to strata czasu(nie wspominajac już o tym iż wspomniany przez Ciebie ksiądz conajwyżej o coś pytał a nie z Tobą dyskutował).Lubię tych ŚJ których znam jako ludzi ale rozmowy z nimi jako ŚJ są niestety dla mnie meczące.Może postarajmy się być bardziej obiektywni.

powiem tylko tyle. prosze dobrze czytac moje wypowiedzi i nie insynuowac czegos, czego nie napisalam. np. nigdy nie powiedziałam, ze geje powinni isc do wiezienia, bo są gejami. mowiąc, ze tworce filmiku powinno sadzic sie za kratki do celi razem z gejami i tras, mialam na mysli to, ze ci wiezniowie mogliby przypadkowo okazac się gejami i zrobic z nim porządek. sprawa nergala- ludzie, katolicy czepili się go wlasnie wtedy, kiedy dostal prace w tv2. dlatego, ze nie chcieli ogladac czlowieka, ktory drze biblie, krzyczac "zryjcie to gowno". moim zdaniem to normalna reakcja. tak samo powinnismy zareagowac na bezczeszczenie pamieci Jana Pawla II. Powinnismy to tepic, dokladnie tak jak "pchly z ogona azora" jak powiedzial bmblondyn.

a skąd wiesz, co krzyczał Nergal do mikrofonu?, Czyżbys była satanistką i uczestniczyła w koncercie Behemot w klubie Ucho w Gdańsku?????

ale nie przejmuj się papieże z Borgów, w średniowieczu też wyznawali satanizm.