Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkaa26

związek z dojrzałym mężczyzną

Polecane posty

Gość bawicie mnie do lez
stokrotka to milego przemyslonka papapa powodzenia

Gość tez ze starszym siedze
wielka mi sztuka :D ja mojemu zamachalam doopa, pogadalam o milosci i juz rodzine rzucil. ale mowie: nie bylo warto. roznica wieku zawsze sie ujawni predzej czy pozniej.

Gość Nie lubie grubasow
Taa ciezko jest złapać starego ruchacza na mloda cipe:o

Gość O_o!!!
To i ja się wypowiem,bo widzę,ze temat też mnie dotyczy. Ja mam 33,mąż 52. Pobraliśmy się 9 lat temu,zaimponował mi dojrzałością,mądroscią zyciową,odpowiedzialnością. aczkolwiek po tych 9 latach zauwazyłam,ze w łozku zaczyna siadać:/ ja rozkwitam jako kobieta/kochanka a on swoje potrzeby ma juz w zaniku. Pary z taką dużą róznicą wieku rozmijają się w łózku na przestarzeni czasu/trwania związku.

w łóżku nie narzekam, nie ma najmniejszych problemów, dobija mnie fakt, że jeśli powiem rodzinie to mnie po prostu zaszczują

Gość poszukaj panny
chyba nie tylko w łóżku. biorąc pod uwagę tok rozumowania starszych, trudno się przebić przez ich porypaną psychikę.

Gość poszukaj panny
nie bój się rodziny, oni powinni cię zrozumieć ;) szukasz więcej miłości ze starym bo nie masz jej w domu rodzinnym :P

Gość O_o!!!
Mnie mój mąż ujął spokojem,dojrzałoscią,poprostu zaopiekował się nami(miałam 2 letnie dziecko jak się poznalismy),zapewnił nam poczucie bezpieczeństwa---to było tak dla mnie wazne i jest zresztą do tej pory. wiem,ze mnie nie oszuka,nie zdradzi, nie wykorzysta,ufam mu bo wiem,ze nie zrobi nic przeciwko naszej rodzinie, jest cudownym ojcem dla mojego dziecka.

Gość O_o!!!
DO AUTORKI: A JAK DŁUGO JESTESCIE RAZEM? JAK SIĘ POZNALISCIE? ROZMWIACIE O WSPÓLNEJ PRZYSZŁOSCI,PLANACH? ON BYŁ ROZWIAEDZIONY? MA DZIECI? MASZ JAKĄŚ WIZJĘ WASZEGO ZWIĄZKU NA PRZYSZŁOSC CZY POPROSTU SIĘ SPOTYKACIE?

jesteśmy ok. 2 miesiące razem, w kwietniu chce abym zamieszkała razem z nim, jest po rozwodzie i ma dzieci

Gość O_o!!!
widzisz,ja byłam w trochę innej sytuacji niz ty. ja miałam małe dziecko,więc rodzina patrzyła na ten rodzący się związek przez pryzmat tego jaki ten mężczyzna jest dla mojego dziecka--i tym ich do nich przekonał,bo traktuje moje dziecko jakby był jego rodzonym dzieckiem. na początku też nie byli zachwyceni,ze jest starszy,ale ja czułam przez skórę,ze jest dobrym człowiekiem i brnęłam w tą znajomośc. nie załuję ani minuty,ze go poznałam,bo to jest pierwsza i jedyna moja miłosc. a nie kazdemu jest dane taką przezyc wogóle. widocznie dla mnie przeznaczony był starszy;) a łozko to nie wszystko,troszkę nam "siada" w tej dziedzinie,ale seks nie jest najwazniejszy. zresztą,ja nie mam az takiego temperamentu:P

Gość O_o!!!
podejrzewam,ze rodzina nie będzie zachwycona i będzie cię przekonywała,zebys się z nim nie wiązała. u nas jest troszkę mniejsza róznica wieku-18 lat,a u was 29. Sama jako matka starałabym się porozmawiać z dzieckiem gdyby miało taka sytuację,gdyby poznało kogoś duzo starszego,obawiałabym się ,ze chce moją córkę wykorzystać. jak to mówi mój mąż: CZAS ZROBI WSZYSTKO i z nami faktycznie zrobił. tez się bałam na początku im go przedstawić,bałam się jak zareagują. jak macie byc dla siebie to będziecie.

Gość O_o!!!
no ale skoro macie razem zamieszkać od kwietnia--to niebawem musisz im powiedziec :O

Gość Dwa miesiące się znają i już
"Wielka, nieskończona miłość":o Weź najpierw ty dojrzej, bo u niego ten proces już dawno zakończony, teraz tylko dziadzieje i na stare lata dziadowi odbiło:o Jeśli nie jesteś atrakcyjną i temperamentną osóbką, to faktycznie bierz dziada, bo nic ci się lepszego nie trafi. Jednak jeśli seks jest dla ciebie w związku ważny, to daj sobie spokój zawczasu! Ty dobijasz do 30-tki, a zatem potrzeby coraz większe będą, a on, niestety, nawet na viagrze długo nie pociągnie:o Poza tym...gdybyś nie miała żadnych wątpliwości, nie zakładałabyś takiego głupiego topiku:o🖐️))

Gość O_o!!!
a co ten twój facet by powiedział na propozycję,zebyś poznał go ze swoją rodziną,rodzicami? To byłoby uczciwe postawienie sprawy z jego strony, skoro jest ciebie pewien i waszej miłosci to powinien pójsc z tobą do twoich rodziców,porozmawiac z nimi,przekonac ich do siebie,ze cię kocha,ze będzie potrafił się o was troszczyć itp. w innym przypadku--kiedy nie będzie chciał i będzie unikał takiej konfronacji--swiadczy tylko o tym,ze chce cię miec do łozka,zabawić się tobą jakis czas,to znaczy,że luzno traktuje waszą relację.

Gość O_o!!!
żebyś POZNAŁA*

ale ja do końca nie jestem pewna....jest nam narazie dobrze, chce aby było jak najdłużej, nie chce go od razu przedstawiać mojej mamie[tata nie żyje] najpierw sama muszę ją przygotować

Gość alenittttta
tu jest pies pogrzebany, szukasz sobie tatuśka!

Gość O_o!!!
jak do końca nie jesteś pewna to nie godź się na wspólne zamieszkanie z nim. szanuj się dziewczyno!!!!!! w/g mnie to on chce,zebyś z nim zamieszkala,bo chce cię miec pod ręką jak mu się zachce seksu to będzie cię miał na wyciągnięcie ręki--jak zabawkę.