Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata czarnulka

Mam dziwne publiczne zboczenie

Polecane posty

Gość Agata czarnulka

Bardzo lubię być podziwiana np jaka to piękna jestem Np w autobusie gdy widzę blisko siebie jakiegoś kolesia, który nie śmiało na mnie spogląda, a gdy np udaje że nie widzę bo np jestem tyłem, a jemu gały chcą wyskoczyć z orbit :) bardzo mnie to cieszy,wtedy bezczelnie staje sobie koło niego i cieszy mnie to jak się męczy, Pomijam zboków i różnych obmacywaczy,sliniejących,obleśnych itp od takich trzymam się z daleka Jakoś nie potrafię się tego wyzbyć, lubię to po prostu :)

Gość o;asugo
to zadne zboczenie, to normalne kazda dziewczyna tak ma

Gość Agata czarnulka
Zdarza mi się też czasem gdy jestem gdzieś w miejscu publicznym-przykładowo w galerii handlowej albo w parku,chodzić z dość dużym lusterkiem w dłoni zwróconym ku twarzy i bacznie obserwować siebie w otaczającej przestrzeni.Patrzeć na siebie i ćwiczyć przy tym gesty czy mimikę.Wypowiadać różne trudne słowa do lusterka też ćwicząc odpowiednio mimikę-np ostatnio przy kasie w markecie[stojąc w kolejce]trenowałam właściwie wypowiadanie słowa :"konsternacja".A jak się buraki patrzyły z podziwem na Mnie to szczegół.A wy?:)Kochani czy też tak macie?:)

Gość Junior Dziadyga
Taaa...Ja też tak mam

Gość Zdzisia na medal
Ja se lubie w galerii usiąść i naprzeciwko lusterko postawić i zerkam dyskretnie jak mi idzie wyglądanie i napisze wam że coraz lepiej mi idzie.

Gość Agata czarnulka
Najlepsze jest to że z praktycznego punktu widzenia wygląd w tym wypadku mnie nie obchodzi, ważne,żeby koleś nie śmierdział i nie był zboczony a ten podszyw jest właśnie przykładem takiego od którego bym uciekała na drugi koniec autobusu i którego to boli hahahahahahahaha

Gość (((((()))))))
nie. ja wolę żeby na mnie nie patrzono.

Gość mniamniusia
Ja lubię chodzić np w galerii w sweterku bez stanika

Gość Arnold UT
Jesteście publicznie zboczone:D

Gość Józka od Józka
A prywatnie?Czy prywatnie też macie jakieś zboczenia?:)

Gość (((((()))))))
nie zgadzam się, że każda jest taką próżną istota, a co się stanie biedulki jak uroda zniknie/ z czego bedziecie czerpać satysfakcję? bo chyba nie z rozumku?

Gość Pyszek myszek
ale żeby w kolejce do kasy patrzeć się w lusterko i jeszcze do niego gadać??Chciałbym to zobaczyć musiało wyglądać kretyńsko.

Gość Agata czarnulka
moje prywatne zboczenie Koleś musi być wyjątkowo ładny i mieć ciało jak bóg To zboczenie przeszkadza w znalezieniu chłopaka :)

Gość Agata czarnulka
No fakt ja lubię być podziwiana, skoro ty nie lubisz, albo wolisz być podziwia w czymś innym no cóż....................... kto by się martwił co będzie kiedyś Myślę,że każdy atrakcyjny jak by mógł zobaczyć swoja przyszłość w sensie urody to by się załamał