Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palllalla

Mężczyźni!!! Liczy się charakter i inteligencja!

Polecane posty

darker nie przesadzaj , nie jest tak zle masz prace, hobby, jestes wysoki , powinienes zainwestowac w siłownie (bedziesz miał zajęcie ) a wieczorem poczytasz książke

Gość jabadababad
ja pierdole,skąd wiesz ze jestem pustakiem?po paru postach?wiem jedno albo się godzisz z tym jaki jesteś albo starasz się coś zmienić,i nie trzeba być inteligentem by do tego dojść :) ''tak myślę aby skończyć z sobą, pie**olę to życie, ani jednego pozytywnego wspomnienia.'' a pewnie,tak najprościej ,ciachu rachu i po obciachu:P

Praca to jest dla wszystkich tylko byle jaka i za byle co. Ps. Czytanie książek to dziwaczne hobby :D

Gość lenkaanna
ty tak naprawdę darker z tym samobojstwem czy jaja sobie robisz?

Gość paaaaam
chyba : rachu ciachu i do piachu !

Gość kookookoo
ja wiem co jest lepsze od wyglądu>>>poczucie humoru i intelekt, a ja wiem co jest lepsze od poczucia humoru i intelektu>>>kasa i rasa

Gość jak darker odejdzie
to kto jego zastapi?

"I tak myślę aby skończyć z sobą," tak tylko gadasz, żebyśmy cię pogłaskali :P

Gość paaaaam
na szczęście nikt :)

Gość jabadababad
rachu ciachu i do piachu tak powinno być ale ''po obciachu''zabawniej brzmi ;)

Gość IMO12357
jak darker odejdzie "to kto jego zastapi?" Arqen - wystąp! :D

Gość wielki zły wilk
"nie zgodzę się z tym prędzej atrakcyjna kobieta zwiąże się z brzydalem niż przystojniaczek z grubą brzydulą ,faceci zwracają uwagę tylko na wygląd ,kobiety na wygląd+to słynne coś((( )))" nie wiem czy mi uwierzysz, ale wśród moich znajomych, osób które dobrze znam, wszystkie ładne dziewczyny są z przystojnymi facetami. Przystojni kumple też są z ładnymi laskami. Z jednym wyjątkiem. Jeden gość przystojny i z perspektywami (własna firma prężnie się rozwijająca) jest z dziewczyną którą naprawdę z trudem można zaliczyć do przeciętnych, która z pewnością bogata z domu nie jest więc dla kasy z nią nie jest :) Tak więc nie przesądzałbym że prędzej fajna laska zwiąże się z brzydalem niż przystojniak z brzydulą :) 🖐️

Gość kookookoo
darker nie słuchaj tych szmat co tu kłamią; ważny jest gruby portfel i wygląd, bo 80% dziewczyn w wieku 16-20 to głupie lachony; widzę, że nie jesteś głupi facet i się nie łam; zawsze istnieje jeszcze 20% normalnych dziewczyn, ale nie jest łatwo co ci będę mówił

Gość jak darker odejdzie
arqen - a kto to jest?

Gość paaaaam
nie mówi si e:szmat co tu kłamią można ewentualnie powiedziecć : nie słuchaj tych kłamliwych szmat

Gość jabadababad
Tak więc nie przesądzałbym że prędzej fajna laska zwiąże się z brzydalem niż przystojniak z brzydulą a wśród moich znajomych jest inaczej,moje 3 ładne koleżanki mają zwykłych przeciętnych facetów.:P a ,już wiem moze twoi znajomi mają po naście lat? ,to by się zgadzało,moi są po 25 rż :classic_cool:

Gość wielki zły wilk
"a wśród moich znajomych jest inaczej,moje 3 ładne koleżanki mają zwykłych przeciętnych facetów. a ,już wiem moze twoi znajomi mają po naście lat? ,to by się zgadzało,moi są po 25 rż " hej czy znajomi w wieku nastu lat mieli by własną firmę? Wiek podobnie jak u twoich znajomych 🖐️

Gość jabadababad
no tak ,racja ,muszę poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem ;) nie wiem od czego to zależy ,dlaczego twoi znajomi dobrali się tak ,a nie inaczej ,ale te moje 3 koleżanki mają brzydkich facetów,ale ...kurcze oni są zajebiści,wygadani ,wierni ,lojalni i tacy (jakby to ująć)nie z tego świata .

Gość do palllalla
jesli ja dla kobiety nie jestem przystojniakiem to nie interesuje mnie zwiazek z nia

Gość Zuzanna Amelia & 14
Czesc. Tu sie przeniesliscie ? Cos nowego czy nadal to samo ?

Gość gość
Ja uważałam, że feromony to mit, ogólnie nie jestem zbyt piękna i nie miałam nigdy powodzenia. Faceci zawsze woleli moje kolezanki. Ale spróbowałam ostatnio feromonow dla kobiet z pherowin.pl i ...zmieniłam zdanie. O dziwo ja też zaczęłam wzbudzać zainteresowanie facetów, i co było dla mnie wcześniej niewyobrażalne, oni sami za mną latają. Aż czuję się trochę dziwnie.... w swoim wyglądzie nic nie zmieniałam, dalej uwazam że jestem brzydka, i sama nie wiem co Ci faceci we mnie teraz widzą.