Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wergilia

DJ vs zespół - co wybrać?

Polecane posty

Gość gość
Ja wybrałem zespól który w swojej ofercie ma też DJ- a, polecam zespól robsong. Fajnie grają a wokalista jest z tego co mówi on sam Dj- em od 12 lat... i czego chcieć więcej. Dobry zespól to koszt od 5000 do 8000zł , Dj to koszt 2000zł. a unich za 5500 mam wszystko razem. Pozdrawiam

Gość gość
zespół, to już oklepany temat lepszy dj, taki jak dj jonny's jakiego sobie wybraliśmy na wesele

Gość lawendona90
Wiesz co, ja na weselu miałam DJkę i wodzireja. I było super, bo wybrałam fajnych, pomysłowych ludzi. Puszczali muzykę i to było super. Był blok muzyczny dla moich znajomych (rock, disco, pop), blok dla starszych gości (jakieś stare utwory), blok dla gości ze Śląska (szlagry). Fajna sprawa i zapłaciłam jakieś 2600. Byłam za to na weselu u kolegi, który miał zespół. No i tak - babka śpiewała średnio. Utwory wszystkie na jedno kopyto. Nawet jak śpiewała coś znanego, to trudno było to stwierdzić :P Ze względu na to, że zdzierała sobie gardło, muzyki było mało. A w przerwach i tak puszczali muzykę z magnetofonu. Nie mogę uwierzyć, że za coś takiego ludzie płacą 10-12 tysięcy :P :P :P Tak naprawdę za zespołem stoi jedynie tradycja. Sama widzisz te komentarze - "nie wypada DJa", "jakoś tak głupio". Tradycja wynika z tego, że kiedyś nie było sprzętu nagłaśniającego, no i zwykle wśród sąsiadów był jakiś znajomy, który "muzykował" na weselach. I niszczył sobie wątrobę popijawami :) Ja miałam DJów, nie żałuję, wszyscy mi gratulowali super wesela. I nawet puszczali muzykę na zamówienie :) A tego nie zrobi zespół, jak jakiejś piosenki nie znają to nie zaśpiewają i już.

Gość gość
Dla ''znawców'' muzyki, zespołów proponuje kilka lekcji śpiewu, gry na instrumencie a zapewniam, ze większość z was tu wypowiadających się się nie ma nawet przeciętnego słuchu ani talentu. Pokaż na co cię stać a potem udawaj ''eksperta''

Gość gość
Z doświadczenia wiem ,ze dj-a wybiera często się ze skapstwa. Grając jako akordeonista nie raz słyszę w słuchawce odgłosy stękających par Młodych targujących się o każda złotówkę a to za drogo......... Moja odpowiedz jest zawsze prosta - Niech dj zagra. No, ale wie pan on nie umie, no to niech zagra sąsiad.........a może wujek? ........

Gość gość
Akordeon - najgorsze co może być. Wydaje paskudne dźwięki.

Gość gość
Tylko osoba taka jak wyżej o bardzo ograniczonym umyśle może takie bzdury pisać i to jest najgorsze, że tacy nieudacznicy jedynie co potrafią to chwalić się i to publicznie własną głupotą.

Gość gość
Na www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/ widziałam szereg artykułów i porad na ten temat! :) Zerknij, może pomoże!