Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

chciałabym bym by w końcu jakiś mężczyzna odkrył we mnie kobietę

Polecane posty

Fiku nadal jesteś dziewicą? JAk chcesz to chętnie pozbawie cie tego problemu i zrobie z ciebie kobiete. Jestem z woj. śląskiego.

Gość bo pekne ze smiechu
rajstopki welniane--- ty sie ubirasz jak dziewczynka z zapalkami a nie jak studentka :D i sie dziwisz ze chlopa nie masz ja pierdole

Gość uważam tak
kobietę hm kobieta to : delikatność, skromność, uczuciowość, instynkt macierzyństwa, opiekuńczość to cechy które dla mnie czynią dziewczynę kobietą z którą chcę stworzyć rodzinę, odpowiem od razu, że jeszcze nie spotkałem takiej, oczywiście wygląd jakoś tam istotny jest ale tylko na początku ale ważniejsze jest co w pudełku za prezent ;-)

Gość bo pekne ze smiechu
sa dobre dla dziewczynki do lat 20. Powiedzmy sobie wprost jestes cnotka niewydymką Pewnie zatwardziala katoliczke (seks po slubie i takie tam) zapisz sie na oaze czy cos to w koncu poznasz swojego faceta. Bo u normalnych nie masz szans zaden szanujacy sie facet nie bedzie cie wiecznie kokietowal.

Gość miss koalla
dziewczyno nie ryczz i nie czkaj. Albo idz na Sympatię, to Ci się odechcę bycia odkrywaną jak Ci oczko prześle takich dwóch jak mi jednej przesłali Obczaj sobie: starky lar 28 oraz ksys80 -obaj z Wawy ...albo ktoś chce mnie nastraszyć, albo i/lub zrobić sobie jaja 😭

Gość uważam tak
fiku miku raj stopy---- masz rajskie stopy? :-)

Gość uważam tak
jako facet uważam iż są kobiece i dodają uroku, nóżki wyglądają ładnie zwłaszcza w delikatnych koloru czarnego

Gość miss koalla
ktoś chciał mnie nastraszyć :/...tak, tak :o

Gość miss koalla
jeden wygląda jak zza grobu a drugi jak znad grobu :/ Po co ja tam wchodziłam ;(

Gość do fiku mikuuu
rajstopy sa kobiece ale nie grube tylko cieńkie

ja wyglądam kobieco i stylowo, ciut dziewczęco ale taka jestem więc nei widzę powodu zgrywac femme fatale :)

Gość uważam tak
fiku mikuu ja napisałem co to jest być według mojej opinii atrakcyjną kobietą, jeśli taka jesteś to jest z Ciebie kobieta z perspektywą na dobrą żonę

Gość przyszedl wielbiciel-czubek
powiniscie znalezc wspolny jezyk :D

uważam tak moje instynkty nie moga sie rozwijać bez mężczyzny :( czuje że pewna część kobeicosci jest przez to tłumuiona

Gość uważam tak
fiku mikuu no ale by się coś rozwijało trzeba miec je w sobie

Gość dfsgfsdgfsdg
fiku mikuuu wg siebie ubierasz sie modnie ? a powiedz mi tak faceci zwracaja na ciebie uwage, bo skoro tak atrakcyjna jestes to powinni zagadywac ?

Gość uważam tak
choć wiem, ze większość facetów olałoby takie cechy kobiety i wybrało taką co ma przebieg jak merol z lat 80 jakby się dała im nią przejechać a ja wolę taką wiesz prosto z salonu :-) a tak na marginesie bez żartów to fajnie że takie jeszcze żyją, to daje nadzieje dla takich facetów jak ja szukających kandydatki na żonę, no i jeszcze jedno miło by było jakby ta kandydatka była wierząca ;-)

Gość dfsgfsdgfsdg
czyli faceci widza w tobie kobiete wiec po co ten temat na forum ? :o