Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

chciałabym bym by w końcu jakiś mężczyzna odkrył we mnie kobietę

Polecane posty

Gość uważam tak
widzisz no to jesteś porządną dziewczyną i tak trzymaj choć bycie taką osobą jak napisałem jak i poszukiwanie takiej osoby w dzisiejszych czasach naraża nas na deszcz opluwania przez niby nowoczesnych i wszechwiedzących ludzi co jest niby dobre

Gość taki jeden facet27
fiku musisz masz za duże wymagania na swojego księcia ...tak swoją drogą to ile trzeba z tobą chodzić ,żeby no wiesz :>?

Gość kiks
Masz pusty łeb

Gość Zyczliwa osoba ku
duże wymagania fiku: żeby facet BYŁ:) faktycznie, po prostu kosmos:):)

Gość Sylwia, ta dobra
A wy znowu to samo, już pocieszacie, dyskutujecie z tym trolem, który założy jeszcze ze 100 podobnym tematów - jaka to ona nie cudowna, nieodkryta i inne mityczne historie rodem z bajek dla zakompleksionych dzieci. Karmcie dalej trola no dalej !!! Dawać chłopaki, karmcie trolla!

Gość Sylwia ta dobra
Sami widzicie - a wy jak tampony emocjonalne z nią dyskutujecie - dzieciarnia i gimbusy. Karmcie dalej tego trolla i ta wasza wyobraźnia, czym to ona nie jest. Żałosne. Nie wiem kto bardziej - tacy co jej odpisują czy ona sama...

Robi Cię w balona trombolino.Wiesz o tym pomarańczko.?Bawi się tobą :D

Fikusiek na razie doskonale sie bawisz,czy sądzisz,ze ta gra kiedyś się skończy??:)

Gość Sylwia ta dobra
Sirocco, jak tak dalej pójdzie to na wszystko będzie durnowata odpowiedź i do wszystkiego dokleisz filozofię - lepiej jak się bawi ze mną(w koncu się znudzi, ale mi) niż bawić się z takimi ciapami jak wy, którzy wogóle tego nie widzą. Proste, a skoro jesteśmy przy dokręcaniu filozofii... ty nie jesteś lepszy, bo podbijasz jej temat także nie cwaniakuj, bo fikumiku nic ci nie da oprócz jej chorych fantazji w które ty wierzysz jak cała reszta gimbusów :)

Gość ojej pomarańczo
na każdym forum są tzw. boty. osoby które kreują jakąś postać i potem tworzą setki tematów aby rozruszać forum. takie maja zadanie. Fiku jest też botem, ten nick - niby młodej studentki, obsługuje jeden z informatyków portalu o2 wszyscy o tym wiedzą

Gość Sylwia ta dobra
Gdyby wszyscy to wiedzieli, to nikt by nie odpowiadał botom, widać gimnazjum nie śpi, to douczam dzieciarnie

Gość ojej pomarańczo
codziennie monotematyczne topiki na głupie tematy i krótkie, niezbyt mądre odpowiedzi. Ale zabawne. Oto cały bot :)

Gość ojej pomarańczo
My lubimy się zabawiać z botem Fiku :) Cześć ludzi z kafe o tym nie wie i się denerwuje, a nas to bawi:)

Sylwia ta dobra-- fikusiek poznałem jak przyszła na cafe i dokładnie mnie zna jaki jestem w/g Ciebie cwaniakiem.Więc sie nie sil na przymilanie :D

Gość zaprzyjaźniłeś się
z botem? :D

Gość Sylwia ta dobra
Przymilanie... ekhm... w każdym bądź razie miłej zabawy z botem skoro tak to lubicie i marnujcie dalej przed ekranem swoje życie. To chyba już gimbusy dają bardziej rade niż osoby świadomie gadające z tym czymś. Narka

Gość Mam dość kafeterii
Tutaj nic nie jest prawdziwe. Faceci okazują się babami, kobiety piszą pod męskimi nickami... Co krok to jakieś boty... Zmyślane tematy-prowokacje.. Tutaj jest kupa wariatów

Gość nawet duch nabrał się
na fiku-bota? :D

pocałuj w rączkę pana informatyka, twórcę bota :D

ależ ten duch ma powodzenie.Gdzie nie zajdę tam albo kochają albo nienawidzą go.:D Co w tym duchu siedzi że potrafi tyle osób zjednywać sobie :D

Najlepiej pomarańczko jak faceci przebierają sie w kobiety i takie przydupasy jak Ty dają sie w konia robić:D

ty też się tak dałeś nabrać :) nawet o tym nie wiesz