Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kitka2444

poznac smak kobiety .....

Polecane posty

w wieku 25 lat naszla mnie ochota zeby sprobowac pobaraszkowac z kobieta :p Jest tylko jedno allllee :x romawialam o tym z moim facetem niestety on nie chce tego slyszec- stwierdzil ze to bedzie dla niego zdrada :( Rozumiem jakbym zrobila to na boku .... ale ja chcialam trojkacik :) z jego udzialem..... czy jestem jakas dziwna??? faceci wypowiedzcie sie co o tym myslicie ??? P.s. jedyny moj warunek bylby taki ze to ja musialabym znalezc odpowiednia kobietke... a gust mam dobry i jestem wymagajaca.. wiec napewno bylaby to szczupla zadbana opalona brunetka :)

Ja trzy razy uprawialam seks z kobieta, raz nawet byl to dluzszy romans:)

Gość zdegenerowanaMaupa
DZiwny chłop.... niejeden mąż o tym marzy. Gdzie nie zagadać to WSZYSCY CHCĄ TRÓJKĄTA . I to takiego, nie innego. A najlepsze są chłopaczki co namawiają na trójkąt, a jak im się zaproponuje jeszcze jednego pana, żeby był czworokąt, to wyzywają od dewiantów.... :o

jak chcesz to spróbuj, ja myślę, że każdy powinien robić to, co lubi, jeśli nie krzywdzi innych. A jeśli namóisz meża to czemu nie? ;-)

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
jakis dziwny twoj maz.. rzadko ktora dziewczyna wychodzi z taka propozycja.. raczej na odwrot