Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Czy one niedawno poznały słowo "pularda" że teraz je wciskaja wszędzie gdzie popadnie bez ładu i składu, żeby brzmieć elokwentnie? Może zamiast udawać elokwentne najpierw zajrzyjcie do słownika tępe pozerki.

Edytowano przez salix
  • Like 1

2 minuty temu, Janusz z wąsem napisał:

Ty nie widziałaś, ale inni widzieli. Serio pytasz co jest nieodpowiedzialnego w ryzykowaniu złapania wenery będąc w ciąży? Hahaha. Ślepy koniunkturalizm niektórych jest tu na serio porażający.

Niektórzy się badają przed seksem. Wiem że dla ciebie jest to jakaś fantazja wykraczająca poza rozum jaki posiadasz ale takie są fakty. Brzmisz jak bicu przychlast

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

No, to też przykład na zmyślenie sobie czegoś z palucha. zero dowodów, ale jak napisze to 100 razy to myśli, że ma asa którym pokona swoje własne wpadziochy, na które jest mnóstwo dowodów i świadków. Normalnie tak to nie działa, ale tu się dzięki temu utrzyma na powierzchni.

Przecież czerwony docent sam sie przyznał nie raz że kradnie w pracy i ma grzyba w domu. A jest tak dumny z tego i tępy, że jeszcze nie raz sie przyzna nawet do tego że mu babę obracał drugi uj nawet jak ta była w ciąży, bo jest zwyrolem. 😁

4 minuty temu, Kolargol napisał:

Wez odjedź do gniazda wysiadywać jaja bo ja cie nie będę zabawiać gdy ci czapa staje i propsy na babke ci sie wydaje ze masz. Wole gdy na mnie sråsz ignorancjo jednak

Nie mogę omijać Twoich postów i nie mogę się powstrzymać, żeby nie pochylać się nad ich głęboką mądrością wyrażaną w oryginalnej formie, której Ci głęboko zazdroszczę. 

Edytowano przez murb

Przed chwilą, murb napisał:

Nie mogę omijać Twoich postów i nie mogę się powstrzymać, żeby nie pochylać się nad ich głęboką mądrością wyrażaną w joryginalnej formie, której Ci głęboko zazdroszczę. 

Fałszywy lizodup. Taki obraz twój.

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Fałszywy lizodup. Taki obraz twój.

Czyj?

1 minutę temu, murb napisał:

Nie mogę omijać Twoich postów i nie mogę się powstrzymać, żeby nie pochylać się nad ich głęboką mądrością wyrażaną w joryginalnej formie, której Ci głęboko zazdroszczę. 

Oczywiście że możesz się powstrzymać ale jestes podłym ptaszyskiem które tylko lata nade mną jak golembie i srå w uciesze. Paszoł won 

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Przecież czerwony docent sam sie przyznał nie raz że kradnie w pracy i ma grzyba w domu. A jest tak dumny z tego i tępy, że jeszcze nie raz sie przyzna nawet do tego że mu babę obracał drugi uj nawet jak ta była w ciąży, bo jest zwyrolem. 😁

Bo jak weźmiesz spinacz z pracy, gdzie są ich tysiące do twojej dyspozycji, to nie jest jakaś straszna kradzież. W końcu ty tu podobno siedziałeś, nie ja. Jak ci w domu z lat 80 na jakimś ganku czy coś wyjdzie trochę pleśni to też nie jest żaden wypadek w Czarnobylu.

A wy właśnie robicie z igły widły bo nie ma się czego bardziej chwycić. Gdyby tu wpadł na czymś grubym nawet byś tych spinaczy nie zauważył.

etam wydaje mi sie ze to nie sa falszywe pochwaly tylko murb nie jest jakos bardzo stronnicza i kieruje sie bardziej logika niz imocjami a tu musza byc stronnictwa jednak

powiedzom ci hejkuj na zlecenie jakiegos widmo albo nibumbe i bez dyskuji tak robisz

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Bo jak weźmiesz spinacz z pracy, gdzie są ich tysiące do twojej dyspozycji, to nie jest jakaś straszna kradzież. W końcu ty tu podobno siedziałeś, nie ja. Jak ci w domu z lat 80 na jakimś ganku czy coś wyjdzie trochę pleśni to też nie jest żaden wypadek w Czarnobylu.

A wy właśnie robicie z igły widły bo nie ma się czego bardziej chwycić. Gdyby tu wpadł na czymś grubym nawet byś tych spinaczy nie zauważył.

Widmo to wyższa szkoła spjerdolenia mózgowego. Zadziwiające jak te wszystkie pokemony amnezji dostają na swoje własne historie typu wiadro i kaloryfer albo cyce na priw w nadziei na zachwyt. 

• Like 2

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Jakiej wenery, skoro to był podobno stały, zamknięty i dłuższy układ? 

Podobno. A jaką można mieć pewność co do tego? Nikt odpowiedzialny ani rozważny nie będzie ryzykował z ciężarną partnerką u boku.

Przed chwilą, Janusz z wąsem napisał:

Podobno. A jaką można mieć pewność co do tego? Nikt odpowiedzialny ani rozważny nie będzie ryzykował z ciężarną partnerką u boku.

Z tego co ja zrozumiałam, to to był związek długo przed ciążą. Nie widzę tu żadnego ryzyka, po prostu zamiast jednej żony ma jakby dwie. Można oceniać z punktu moralnego, ale zagrożenie chorobowe chyba było takie same z 3 stron, czyli znikome.

5 minut temu, Kolargol napisał:

Oczywiście że możesz się powstrzymać ale jestes podłym ptaszyskiem które tylko lata nade mną jak golembie i srå w uciesze. Paszoł won 

Mogę czytać choć z daleka i ukradkiem? Okiem jednym tylko patrzeć będę i nic nie napiszę. 

Może nie napiszę. Obiecać tego nie mogę. 

2 minuty temu, Janusz z wąsem napisał:

Robiąc badania synku. Nic o bzykaniu ciężarnej nie bylo nigdy grane więc skoncz. Chyba że podnieca cie wizja trójkąta z ciezarnom

14 minut temu, Janusz z wąsem napisał:

Ty nie widziałaś, ale inni widzieli. Serio pytasz co jest nieodpowiedzialnego w ryzykowaniu złapania wenery będąc w ciąży? Hahaha. Ślepy koniunkturalizm niektórych jest tu na serio porażający.

Wiadomo, że Śliwka jak zawsze "obiektywma". Bronić będą r..chania z obcymi w ciąży, ale zrobią z Ciebie najgorszą jak wyślesz nudesa jakiemuś przegrywowi... I to jest właśnie "obiektywizm" tutejszej kliki. Włazodoopstwo za każdym razem, aż do porzygu. Dno.

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Tego zwyrola z wąsem też tak broniłeś i na nieświadomce tylko pomogłeś go zgnoić więc w tym przypadku będzie to samo, bo raczej mądrzejszy już nie będziesz na stare lata. 😁

Preparat grzybobójczy wynosił z roboty , bo szkoda mu było kupić, albo kasy nie miał i tego nie wybronisz choćbyś jajami syna klaskał i imne twoje słynne fikoły robił. 😆

• Haha 1

1 minutę temu, murb napisał:

Mogę czytać choć z daleka i ukradkiem? Okiem jednym tylko patrzeć będę i nic nie napiszę. 

Może nie napiszę. Obiecać tego nie mogę. 

Zalecam poszukanie innego pisarza na kafe. Zegnam ozieble.

1 minutę temu, Babcia Sratuszczak napisał:

Wiadomo, że Śliwka jak zawsze "obiektywma". Bronić będą r..chania z obcymi w ciąży, ale zrobią z Ciebie najgorszą jak wyślesz nudesa jakiemuś przegrywowi... I to jest właśnie "obiektywizm" tutejszej kliki. Włazodoopstwo za każdym razem, aż do porzygu. Dno.

Hehe o już się odezwała amatorka wysyłania wdzięków przegrywom i szuka usprawiedliwienia dla własnej głupoty poprzez jakieś fikoly nielogiczne xD

5 minut temu, Kolargol napisał:

Widmo to wyższa szkoła spjerdolenia mózgowego. Zadziwiające jak te wszystkie pokemony amnezji dostają na swoje własne historie typu wiadro i kaloryfer albo cyce na priw w nadziei na zachwyt. 

O wiadrze i kaloryferze akurat śliwkowy zwyrol pisał z podszywa więc pretensję już do niego kieruj. 😁

Przed chwilą, Get Оut napisał:

O wiadrze i kaloryferze akurat śliwkowy zwyrol pisał z podszywa więc pretensję już do niego kieruj. 😁

Ale o klaskaniu jajami syna już ty co brzmi dosyć kripi a nie od dziś wiemy że nekromancja z dziećmi w tle jara się mocno

11 minut temu, Kolargol napisał:

Niektórzy się badają przed seksem. Wiem że dla ciebie jest to jakaś fantazja wykraczająca poza rozum jaki posiadasz ale takie są fakty. Brzmisz jak bicu przychlast

Poza rozum to wykracza Twój komentarz, jeżeli nie widzisz różnicy w przypadku kobiety ciężarnej. Tylko nieodpowiedzialny egoista będzie ryzykował zdrowiem własnych dzieci. Tak, przed każdym rozłożeniem nóg na pewno pokazywała im dzisiejsze wyniki.

• Like 1
  • Thanks 1

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Tego zwyrola z wąsem też tak broniłeś i na nieświadomce tylko pomogłeś go zgnoić więc w tym przypadku będzie to samo, bo raczej mądrzejszy już nie będziesz na stare lata. 😁

Preparat grzybobójczy wynosił z roboty , bo szkoda mu było kupić, albo kasy nie miał i tego nie wybronisz choćbyś jajami syna klaskał i imne twoje słynne fikoły robił. 😆

Zwykle nie bawią mnie teksty o genitaliach, ale to Ci się udało. 🖤 Widzę, że mitoman z Auckland ma tu sporą rzeszę fanów i obrońców.

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Zwykle nie bawią mnie teksty o genitaliach, ale to Ci się udało. 🖤 Widzę, że mitoman z Auckland ma tu sporą rzeszę fanów i obrońców.

Idz jedz batona princu tatusia i się nie kompromituj. Zajmij paluchy batoniskiem i wypad stary ritardzie

4 minuty temu, Kolargol napisał:

Zalecam poszukanie innego pisarza na kafe. Zegnam ozieble.

Nie ma na tym forum nikogo, kto by Tobie dorównał. 

Przed chwilą, Kolargol napisał:

Ale o klaskaniu jajami syna już ty co brzmi dosyć kripi a nie od dziś wiemy że nekromancja z dziećmi w tle jara się mocno

Chyba nie sądzisz że będzie jakiś szacunek wobec zwyrola który przebrał się za babe dla niepoznaki i uprzykrza tu funkcjonowanie tym którzy nie są mu na rękę. 😁

3 minuty temu, Kolargol napisał:

Hehe o już się odezwała amatorka wysyłania wdzięków przegrywom i szuka usprawiedliwienia dla własnej głupoty poprzez jakieś fikoly nielogiczne xD

Hehe, rozkładanie nóg przed osobami trzecimi, będąc w ciąży jest 100x głupsze i ryzykowne niż wysyłanie nudesów. Ale to oczywiście zignorujesz.

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Chyba nie sądzisz że będzie jakiś szacunek wobec zwyrola który przebrał się za babe dla niepoznaki i uprzykrza tu funkcjonowanie tym którzy nie są mu na rękę. 😁

Widzę że piszesz z takowym i se jajcami klaszczecie miło wespół zespół 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się