Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu A gdy zostajesz logicznie i sensownie pojasniony i poskładany jak zawsze odwracasz kota ogonem i próbujesz nieudolnie robić z ludzi na kafe idjotow. Niestety ze słabym skutkiem. Przykro mi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: I jeszcze ten grzyb w domu. Hit. Ten grzyb to chyba najmniejszy problem, bo jeszcze nie widziałem żeby typ nie musiał czegoś odreagować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Siura grzyb to ta sama historia z chorej głowy jak moja bezdomność i złodzieje majtek więc podniecanie się mitomania lysej to już wyższy poziom zidjocenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 171 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: A gdy zostajesz logicznie i sensownie pojasniony i poskładany jak zawsze odwracasz kota ogonem i próbujesz nieudolnie robić z ludzi na kafe idjotow. Niestety ze słabym skutkiem. Przykro mi. Gdzie te pojaśnienia? Bo coś ani widu, ani słychu. Twoje daremne próby spływają po mnie niczym krople deszczu po parasolu. ️ pulardo. Tak więc kolejną narracją będzie pozbycie się ciebie z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 20 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ale wiesz, że te jego niby trójkąty były przed urodzeniem się dzieci? To tak jakby się oburzać, że to co od rana tu wypisywałaś daje zły przykład twoim nieistniejącym. Zakończmy drobną korektą- "wtórować". Pisał o trójkątach z ciężarna żoną, więc akurat braku odpowiedzialności/dojrzałości to nie powinien innym wypominać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 327 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Ten grzyb to chyba najmniejszy problem, bo jeszcze nie widziałem żeby typ nie musiał czegoś odreagować. Jak zwykle zmyślasz albo przekręcasz bo zwyczajnie nie masz się czego uczepić. Ani jak odbić piłeczki za swoje jukońskie kompromitacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Gdzie te pojaśnienia? Bo coś ani widu, ani słychu. Twoje daremne próby spływają po mnie niczym krople deszczu po parasolu. ️ pulardo. Tak więc kolejną narracją będzie pozbycie się ciebie z forum. Logiczne że nie widzisz oczywistości gdyż to by było dla ciebie nie do zniesienia tak masz zaburzony własny obraz. Masz jakiś syndrom Boga a prawda jest taka że gowno od ciebie zależy mój drogi głąbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, szmul napisał: wole twoje ameby od ciebie, nie musisz sie nade mna zastanawiac okej Nie pytałem cie co wolisz i przyszedł leżak niech on robi za psychoterapeutę na zmianę z munkiem, bo ja sie nie nadaje do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 725 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kolargol napisał: A gdy zostajesz logicznie i sensownie pojasniony i poskładany jak zawsze odwracasz kota ogonem i próbujesz nieudolnie robić z ludzi na kafe idjotow. Niestety ze słabym skutkiem. Przykro mi. Uwielbiam Cię czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 327 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Janusz z wąsem napisał: Pisał o trójkątach z ciężarna żoną, więc akurat braku odpowiedzialności/dojrzałości to nie powinien innym wypominać. Nie wiem czy wypomina, nie widziałam też tekstów o trójkątach z żoną w ciiąży. Ale nadal co jest w tym nieodpowiedzialnego, niedojrzałego? O dzieci już nie pytam, pewnie podglądały z brzucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 90 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Nie pytałem cie co wolisz i przyszedł leżak niech on robi za psychoterapeutę na zmianę z munkiem, bo ja sie nie nadaje do tego. a czemu czujesz sie do tego zobligowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Uwielbiam Cię czytać. Naprawdę myślisz że wchodzenie mi w odbyt cokolwiek odmieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 725 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nie pytałem cie co wolisz i przyszedł leżak niech on robi za psychoterapeutę na zmianę z munkiem, bo ja sie nie nadaje do tego. Kto to jest Munek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 171 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kolargol napisał: Logiczne że nie widzisz oczywistości gdyż to by było dla ciebie nie do zniesienia tak masz zaburzony własny obraz. Masz jakiś syndrom Boga a prawda jest taka że gowno od ciebie zależy mój drogi głąbie. Cokolwiek tam sobie roisz w zakutym łbie, to nie zmieni oczywistości, że twój bennie wciąż tu siedzi i śmieje się z pulardy, co za nim ryczała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Nie wiem czy wypomina, nie widziałam też tekstów o trójkątach z żoną w ciiąży. Ale nadal co jest w tym nieodpowiedzialnego, niedojrzałego? O dzieci już nie pytam, pewnie podglądały z brzucha. Manipulują skùrwysyny aż miło na każdym kroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 725 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: Naprawdę myślisz że wchodzenie mi w odbyt cokolwiek odmieni? Taką mam nadzieję a nawet pewność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Jak zwykle zmyślasz albo przekręcasz bo zwyczajnie nie masz się czego uczepić. Ani jak odbić piłeczki za swoje jukońskie kompromitacje. Ale co tu odbijać skoro typ traktuje to miejsce żeby odreagować jakiś syf, bo nagminnie znęca sie nad innymi użytkownikami co widać codziennie czarno na białym. Edytowano 4 godziny temu przez Get Оut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Cokolwiek tam sobie roisz w zakutym łbie, to nie zmieni oczywistości, że twój bennie wciąż tu siedzi i śmieje się z pulardy, co za nim ryczała. Ani on mój ani ryczała. Jeśli byłaby to prawda a jest to urojenie to bardzo dobrze ze sie ukrywa bo ja takich fałszywych ludzi spuszczam w klopie z miejsca. Ale jego tu nie ma więc skoncz se robić fejm na historiach wyssanych z odbytu. Słabe to i daremne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 327 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ale co tu odbijać skoro typ traktuje to miejsce żeby odreagować jakiś syf, bo nagminnie znęca sie nad innymi użytkownikami co widać cidziennie czarno na białym. Ale teksty o kradzieżach czy grzybie to naciąganie na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Taką mam nadzieję a nawet pewność. To mało o mnie wiesz mimo wszystko ptaszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 171 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: Ani on mój ani ryczała. Jeśli byłaby to prawda a jest to urojenie to bardzo dobrze ze sie ukrywa bo ja takich fałszywych ludzi spuszczam w klopie z miejsca. Ale jego tu nie ma więc skoncz se robić fejm na historiach wyssanych z odbytu. Słabe to i daremne Wiem więcej, niż ci się wydaje, choć specjalnie mnie ta wiedza nie interesuje, ot nabyta przypadkiem. I spuść z tonu, gdzie ten twój udawany dystans do wszystkiego? Pulardo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 327 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: Ani on mój ani ryczała. Jeśli byłaby to prawda a jest to urojenie to bardzo dobrze ze sie ukrywa bo ja takich fałszywych ludzi spuszczam w klopie z miejsca. Ale jego tu nie ma więc skoncz se robić fejm na historiach wyssanych z odbytu. Słabe to i daremne No, to też przykład na zmyślenie sobie czegoś z palucha. zero dowodów, ale jak napisze to 100 razy to myśli, że ma asa którym pokona swoje własne wpadziochy, na które jest mnóstwo dowodów i świadków. Normalnie tak to nie działa, ale tu się dzięki temu utrzyma na powierzchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wiem więcej, niż ci się wydaje, choć specjalnie mnie ta wiedza nie interesuje, ot nabyta przypadkiem. I spuść z tonu, gdzie ten twój udawany dystans do wszystkiego? Pulardo. Guwno mnie obchodzi temat bene. Spuść to ty z krzyża bo robisz się marudny i coraz gorsze pierdy tworzysz. Nawet do srånia sie nie da tego czytac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 725 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kolargol napisał: To mało o mnie wiesz mimo wszystko ptaszku Każdego dnia wiem więcej niż poprzedniego i ciągle odkrywam coś fascynującego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Nie wiem czy wypomina, nie widziałam też tekstów o trójkątach z żoną w ciiąży. Ale nadal co jest w tym nieodpowiedzialnego, niedojrzałego? O dzieci już nie pytam, pewnie podglądały z brzucha. Ty nie widziałaś, ale inni widzieli. Serio pytasz co jest nieodpowiedzialnego w ryzykowaniu złapania wenery będąc w ciąży? Hahaha. Ślepy koniunkturalizm niektórych jest tu na serio porażający. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, szmul napisał: a czemu czujesz sie do tego zobligowany? Szukaj głupich do pisania bo ja nie mam ochoty i czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: No, to też przykład na zmyślenie sobie czegoś z palucha. zero dowodów, ale jak napisze to 100 razy to myśli, że ma asa którym pokona swoje własne wpadziochy, na które jest mnóstwo dowodów i świadków. Normalnie tak to nie działa, ale tu się dzięki temu utrzyma na powierzchni. Kto z lysa przystaje ten lysom się staje no co poradzisz. Fan zawsze do idola chce się upodobnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 327 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Janusz z wąsem napisał: Ty nie widziałaś, ale inni widzieli. Serio pytasz co jest nieodpowiedzialnego w ryzykowaniu złapania wenery będąc w ciąży? Hahaha. Ślepy koniunkturalizm niektórych jest tu na serio porażający. Jakiej wenery, skoro to był podobno stały, zamknięty i dłuższy układ? Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Każdego dnia wiem więcej niż poprzedniego i ciągle odkrywam coś fascynującego. Wez odjedź do gniazda wysiadywać jaja bo ja cie nie będę zabawiać gdy ci czapa staje i propsy na babke ci sie wydaje ze masz. Wole gdy na mnie sråsz ignorancjo jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 725 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Janusz z wąsem napisał: Ty nie widziałaś, ale inni widzieli. Serio pytasz co jest nieodpowiedzialnego w ryzykowaniu złapania wenery będąc w ciąży? Hahaha. Ślepy koniunkturalizm niektórych jest tu na serio porażający. A dlaczego uważasz, że pani od trójkąta miała syfilisa albo co innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach