Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna NO

Problem z Kurdem mam :-)

Polecane posty

Gość Aitem
Droga Elizabet Bardzo Ci współczuję, ja wprawdzie nie doświadczyłam od Murata żadnej przemocy i poniewierki, ale tylko może dlatego, że byłą od niego niezależna finansowo i mieszkaniowo, ale poznałam ból rozczarowania i zawiedzenia się na nim. Myślę, że żywot jego młodej tureckiej zony bez wykształcenia i zawodu będzie smutny... Chciałam zapytać czy oprócz niego masz jakiś przyjaciół z Polski którzy by Ci mogli pomóc. Może twoje przyjaciółki mają mężów, którzy mogliby C***omóc> Najlepiej by było, żeby jakiś facet (najlepiej też Turek lu Kurd, bo oni się boją siebie nawzajem) zadzwonił do niego i powiedział mu że chce być z Tobą i ma kilku braci a oni kuzynów i mają go na oku. Oczywiście wcześniej musisz się wyprowadzić od niego (czy masz gdzie). napisz w jakim mieście mieszkasz, ja przez mojego znam małżeństwa mieszane polsko-kurdyjskie w Monachium ( o dziwo dobre, ale teraz myślę, że chyba tylko dlatego, że one tak naprawdę zarabiają) może by Ci jakoś pomogli. Głowa do góry! na razie daj sobie spokój z facetami a życie samo przyniesie perspektywę i inne spojrzenie na przyszłość.

Gość gość
Zgłoś przemoc i groźby na Polizei Jaki ten typ ma status -obywatelstwo prawo pobytu czy na nielegalu ?Jak znasz niemiecki to wejdź na fora i dowiedz sie czy go mogą deportować do rodzimej lepianki w Turcji

Gość Elisabet388
Powiem tak nie jestem na jego utrzymaniu bo sama na siebie zarabiam....Na ich temat moge duzo powiedziec bo duzo o nich wiem a wiem rowniez za maja tez swoje kurdyjskie zony a nie sa im wogole wierni bo znam takie przypadki ze z innymi maja dziecko.Wiem rowniez ze jesli nadal bedzie mi grozic to zglosze na policje chociaz wiem ze jest on tu legalnie bo byl wczesniej zonaty z niemka a u siebie w kraju mial zone.

Gość Aitem
Do Elisabet A co myślisz o moim przypadku i o tym że biorą żony w ciemno, myślisz że były mój to robi dla wizy szwedzkiej. w Polsce mia tylko wizę czasową do maja?

Gość gość
aitem jak to dla wizy szwedzkiej? przecież pisałaś o tym ze będzie miał kurdyjską żonę, to teraz jeszcze za szwedkę się wziął?

Gość Aitem
Nie przyszła zona jest kurdyjką mieszkającą w Szwecji jej rodzice wyemigrowali a ona ma obywatelstwo

Gość Aitem
Do Turcji wyjeżdża bo tam może się tylko ożenić z Kurdyjką (on nie dostanie wizy do Szwecji dopiero jako jej mąż) a do końca maja ma pobyt w Polsce.

Gość gość
Jemu nie zależy aż tak bardzo na wizie, bo byś już była jego żoną, przemęczyłby się i byłby rozwód. On wypełnia po prostu swój obowiązek względem rodziny i spełnia życzenie rodziców. Na prawdę wierzyłaś, że oni zaakceptują niewierną na matkę swoich wnuków? Na poprzedniej stronie masz wyjaśnione o co chodzi, skoro jeszcze nie zaskoczyłaś.

Gość gość
aitem to zwykly materac dla brudnego kurda.

Gość Aitem
materacem...jak wszystkie inne dziewczyny na tym forum, które przyznały się do związków z Kurdami, ale to forum chyba nie zostało stworzone po to by dokuczać tym dziewczynom ani po to by sobie niektórzy podnosili samoocenę o sobie będąc "materacami" innych może nawet większych popaprańców tyle że Hansów etc.

Gość gość
dlaczego tak naskakujecie na dziewczyny/kobiety, bedace w takich zwiazkach? wiecie co... w kolko to smao, ale napisze raz jeszcze - nie trzeba byc w zwiazku z muzulmaninem, zeby byc kobieta zle traktowana, jak i nie kazdy muzulmanim bedzie zle traktowac swoja babke. x niektorzy sa ograniczeni... -.- w Niemczech pewnie tez panuje STEREOTYP, ze jak Niemka wezmie sobie za meza Polaka to bedzie ja okradal, bil i chlal dnia kazdego. :D :D

Gość 0 Terenia 0
14.01.14 [zgłoś do usunięcia] Aitem "może nawet większych popaprańców tyle że Hansów etc." Nawet nie próbuj porównywać Europejczyków, zwłaszcza niemieckich Hansów :D do jakiegoś Kurda z trzeciego świata, dla którego byłaś tylko zabaweczką przed ślubem z jego nieznajomą, nastoletnią, kurdyjską żoną 😴

Gość gość
Faktycznie nie ma co porównywać, bo być może dziadek Hansa wypuścił kominem niejednego dziadka i babcię polskiej wdzięcznej panny, z której niemiecki Pan łaskawie sobie zrobił materac...

Gość 0 Terenia 0
Co innego jak Europejka zwiąże się z innym Europejczykiem, a co innego jak Europejka weźmie sobie kogoś z trzeciego świata z Azji czy Afryki. Różnice kulturowe są nie do przeskoczenia, a jeśli jakaś tu pieprzy, że jej się udało z jakimś ciapatym to zwyczajnie mu się podporządkowała i jest mu posłuszna, a chyba nie na tym rzecz polega? Gdybyście miały trochę oleju w głowie, to byście znały takie podstawy, jednak jesteście naiwne jak dzieci i są tego skutki co widać chociażby w tym temacie, nawet nie wiecie jak bardzo wasze brudasy są oddani rodzinie i tradycjom, nie wyrzekną się ich dla jakiejś poleczki. Pobzykają i zostawią, ewentualnie pobzykają i wezmą na którąś z kolei żonę, a najpewniej zrobią z was kochankę na niezobowiązujący seks, a w międzyczasie nadużyją waszej gościnności i dobrego serca pożyczając od was kasę i pomieszkując w waszych domach 😴

Gość gość
Boze a ten wycieruch nadal pieprzy. Luudzie ilez mozna? Wycieruch nie ma przyjaciol, pracy, faceta I wlasnego zycia tylko siedzi 24/7 na kafeterii I napieprza o tym samym caly czas. Lecz sie na leb psychopatko bo to normalne nie jest. Albo po prostu pierdyknij sobie kulke w leb. Zrobisz przysluge innym przynajmniej

Gość gość
Powiedziala prostaczka, ktora nie atakuje personalnie... :D :D

Gość gość
uwazaj wiesniaro bo sie wlasna slina zadlawisz :P

Gość gość
Przeszkadza Wam, ze Terenia pisze prawde?

Gość gość
Terenia _ osoba z ogromnymi kompleksami. Zadna szczesliwa osoba nie przesiadywalaby na kafe codziennie tyle godzin piszac non stop te same obelgi. Aha I przestan sama siebie bronic dziecko drogie. Nikt CIE na tym forum nie chce, nawet zony Niemcow CIE pogonily ze swojego watku. Masz problemy ze soba o podlozu psychicznym dziewczyno :o

Gość gość
problemy to ty masz z Terenia idiotko, ona celnie pisze a ty jak tluk ja napadasz, czy to jej wina ze parzysz sie z ciapakami jak suka ?

Gość gość
Jak zwykle wulgarne poleczki muszą dac upust swych emocji ;) Prostaczki i materace dla równie prostych jak one pijaczkow z Polski ;) życzę miłego dnia sfrustrowany samotnice 🖐️

Gość gość
ja popieram terenie, dobrze napisała a problemy macie wy ze nie potraficie przyjąć prawdy do wiadomości.

Gość gość
bo to jak prostytutki, powiesz takiej ze sie puszcza to cie opluje, co iinego takiej szmacie zostalo ?

Gość Aitem
Poziom dyskusji sięgnął dna, czy ktoś sprawuje kontrole nad tym forum????

Gość gość
wiec/ i / poziom zostalo ocenzurowane. Mnie by do glowy nie przyszlo wyczytac w tym wulgarne slowo c********* :D Dopiero po ocenzurowaniu :D Hahahahahahaa, glupia ta kafeteria jak kozo/jebca :D

Gość gość
Ja Wam powiem, ze nie znosze muslimow i Kurdow. Ale ten Arab z Arabii Saudyjskiej jest z***biscie przystojny, no nic nie poradze ze mi sie tak strasznie podoba. Nie rozumiem, co mowi ale ma piekna twarz. http://www.youtube.com/watch?v=LUtbr6pHMvA

Gość gość
Aitem prosze o kontakt z Tobą, odezwiesz się gdy podam Ci maila ? Pozdrawiam

Gość gość
do gość napisz maila to odpowiem, Aitem