Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcasd

ktoś pije browara?

Polecane posty

Żyję bez radia und telewizora, więc nie znałam. Wstydełe :o:classic_cool: Ale ogólnie Lasagna Del Rey ma zajeebisty głos i mimo, że muzyka nie w moim stajlu to jej mogłabym słuchać ciągle 😭 Ja sobie nie wyobrażam śmierci, ale wszystkie jej piosenki kojarzą mi się wykoorwiście smętnie bez względu na treść i przekaz, więc przyznaję, że scenariusz śmierci by tu pasował :classic_cool: A fakt, popiertoliłam dostępne optzje :D:classic_cool: Rysę też raz miałam, bo mój pies przypiertolił mi pazurem po okularze i po ptokach, raz mi w sumie nawet nosem szkło wyłamał, więc tyle dobrego że nauczyłam się przy psie w oksach nie latać :classic_cool: Ale rysy są wkoorwiające, dobrze że można przywyknąć. Astygmatyzmu nie mam, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Moja mama ma, więc może to jakieś genetyczne i mnie też dopadnie za kilka lat (odpookać) :o:classic_cool:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to moja reakcja na SŁYSZĘ GŁOSY :o:o:o o koorwa, sama yebłam teraz decybelami :classic_cool: pierwszy raz dziś :D dobrze, że jesteś :) tylko co Ty robisz, skoro słyszysz głosy, niby nie pijąc? :o:D:classic_cool:

Ło koorwa, mam nadzieję, że nie masz nikogo kogo można by obudzić i kto się właśnie obudził zamierzając uśpić Cię strzałem z półobrotu lub z procy domowej roboty 😭:classic_cool: W każdym razie poletzam się :D:classic_cool: To pewnie to piertolone wesele, jakieś echo dźwięki niesie, a mój ślimak nie ogarnia i odpiertala mi dżołki jak Tadeusz Drozda połowie Polakó przed telewizorami kilkanaście lat temu 😭:classic_cool: Albo to wyżej sobie wmówiłam, a tak na serio mam schizofrenię :o:classic_cool:

pytałam, bo astygmatyzm to choroba inteligentnych, ja mam, byłam prawie że pewna, że Ty też :classic_cool: ale skoro mama ma, to wierzę, że Ty też :classic_cool: i nie pisz, że na szczęście czy odpukać, bo to nic strasznego :) pomijając wchodzenie w elementy budownictwa, na trzeźwo :classic_cool:

Szczerze mówiąc nawet nie wiem czym się to dokładnie objawia poza wpadaniem na potencjalne przeszkody i czy sprawdzają to przy normalnym badaniu okulistycznym czy trzeba się prosić o jakieś dodatkowe grzebanie w oczach, więc zawsze jest optzja, że żyję w niewiedzy :classic_cool: Ewentualnie nie jestem inteligentna, w co bym w sumie uwierzyła, bo moja inteligencja bankowo oscyluje w granicach wartości niżowych 😭:classic_cool:

owszem, są tacy, przecież mam dwóch współlokatorów i właściciela domu, co razem daje trzy osoby, ale piertolę to (ich), skoro jutro niedziela i oni nic ni e robią, mają wolne, a ja nie [cool ŚMIECHU WATRE!!!!!!!!!11 Tadeuszem tak ro$$piertoliłaś system, że jakieś 5 minut, o ile nie więcej, chichrałam się na łóżku, turlałam i zatykałam kołdrą gębę, żeby przypadkiem kogoś nie obudzić :classic_cool: śmiałam się w głos, jak byłam mała, to u mnie w domu zawsze była wojna, bo ja chciałam oglądać właśnie śmiechu warte na 1, a moje siostry beverly hills :classic_cool: na polsacie czy chooy wie gdzie. zawsze u rodziców wygrywałam ja ze swoim Tadkiem, bo najmłodsza :o:classic_cool:

astygmatyzm polega na tym, że linię prostą widzisz jako rozproszoną, tudzież krzywą, nic się nie martw, brzmi chooyowo, ale jeden chooy, jak i tak nosisz okulary :classic_cool: zostałam bez alko, łączę się z Tobą w bólu w takim razie 😭:classic_cool:

Bożełe, praca w niedzielę jest totalnie z doopy :o Zwłaszcza, że niedziela z ratzji bycia niedzielą mi kojarzy się tylko z rosołem i słodkim opiertolem, więc szczerze Ci współczuję 😭 Ja piertolę, ja to już się nie odzywam, bo jeszcze zgotuję Ci nalot anestezjologa albo się w końcu udusisz tą kołdrą :classic_cool: W każdym razie, u mnie były podobne bójki telewizorowe, z tym że to ja chciałam Beverly Hills, a mój brat z całą rodziną Tadka, więc wszyscy olewali moje dziecięce potrzeby i z wielkim smootem na twarzy oglądałam Tadeusza i jego blond asystentkę 😭 Ale program był w pytę to nie narzekam :classic_cool: Już sam fakt ślepoty jest na tyle choojowy, że astygmatyzm za wiele nie zmienia. Będę musiała się zainteresować tym tematełe i zagadnąć moją okulistkę, którą widziałam tak dawno temu, że nawet nie pamiętam jej fatzjaty :o:classic_cool: Jesteśmy udupioone :classic_cool:

A co do fatzjat, umówiłam się na środę z Empikowtzem, a nadal za chooja nie pamiętam jak on wygląda :o Ja piertolę, co za niefart, niech już będzie czwartek najlepiej 😭

Piwosz tradycyjnie przyorała fatzjatą w poduszkę, więc ja też się kładę :classic_cool: Słodkich snów Piwosz i do później :classic_cool:🖐️

Gość tacata bro :D
no ja jak zwykle stracilam kontrole i usnelam :D nie jest zle nawet i w te niedziele, chociaz tym rosolem wbilas mi noz w serce :P pozno wstalam, bo za cholere mi sie nie chcialo :o:) i troche przypozno bylam w pracy, ale kij z tym, i tak wiem o tym tylko ja ;):D:D jak mozna nie pamietac fejsa kolesia, z ktorym sie randkuje? :D albo spytam inaczej - to gdzie Ty patrzysz? :D:D hehe :) daleko masz z domu do Warszawy? kurcze, powinnam przestac pic, bo miewam bole glowy, takie wewnatrz, gleboko... to mozg mnie boli, lub jego pozostalosci :P to nie jest smieszne, od alkoholu, ja to wiem :o ale ja nie chce nie pic, wtedy nie mam po co wracac do domu w ogole :o :P:P

:)

wcielo mi komentarz, pisalam, ze rozwala mnie ta buzka :) jest przeurocza :):):):):):):) :D

znow leczylam sie butelka coli, tzn. cola, nie butelka :D ale kiepsko :P we lbie mi szumi, a raczej w uszach, w glowie to mi sie kolysze, kolyszy? jeden chooy, czuje sie niestabilnie zarowno stojac, jak i siedzac :) moze wziac se kawe... wcale nie mam na nia ochoty, ale moze postawi mnie na nogi jak wczoraj :) mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porzadku z podroza :) gdy czuje sie tak jak dzis czy wczoraj, czyli taka przepita, zeby nie powiedziec skacowana :P to mysle sobie, ze nie pije juz, ze to nie ma sensu, ale jak wracam do domu... to to podekscytowanie :P emocje jak na kiblu normalnie :D i nie moge nie pic, bo wieczor po chooyu wtedy :)

Gość święty mikojanu
Jestem taka leniwa, że nawet mi się logować nie chce 😭 Rosołem samą siebie zabiłam, bo ja już tak dawno żadnego rosołu nie jadłam, że aż się żal robi :o Mam nadzieję, że nie dopadną Cię żadne wyrzuty sumienia z powodu tego, co wiesz tylko Ty und ja teraz, plus kafeteriusze, którzy przypadkiem to przeczytali :classic_cool: No ja właśnie tego nie ogarniam, bo zazwyczaj pamiętam każdą fatzjatę spotkaną na ulicy i wcale nie przesadzam, bo mam zajeebistą pamięć do twarzy. A ten typ to jakaś umysłowa fatamorgana, może po prostu mój mózg dotrzymuje tempa mojej niechęci do tego samtza i selekcjonuje informacje, przy czym info o jego fatzjacie uznał za zbędne 😭:classic_cool: Chociaż przyznaję, patrzyłam tylko na ten zajeebisty krzywy nos und zajeebiste żyły na rękach, bo jarają mnie motzno. I to jedyna rzecz na plus u niego :o:classic_cool: Niecałe 100km do przejechania, więc to rzut beretem właściwie i to mnie pociesza, bo nienawidzę długich eskapad autobusowych/samochodowych. Przy okazji często mogę być w domu :classic_cool: Podróż na szczęście bez zbędnych emocji, jedynie buty sobie kupiłam, szkoda tylko, że jak zwykle postawiłam wygodę nad seksownością i skończyło się na trampku, mimo że planowałam szpilki, koturny und tym podobne. Ale z drugiej strony nie mam dla kogo się stroić, dla Empikowtza nie będę, bo jeszcze się nie daj Boże zakocha :o:classic_cool: Z ratzji braku alkoholu miałam choojową sobotę, a dzisiaj mam bardzo choojową niedzielę, więc już kombinuję jak tu koorwa przygruchać jakąś puszkę. Może chociaż monopol jest otwarty 😭 Ale Ty to powinnaś spasować, bo Twoje objawy mnie martwią, do chooja wafla 😭 Chociaż Ty się mnie nie słuchasz w ogóle, więc co ja mogę :o:classic_cool: Ciekawe kiedy ja dotrę do Twojego levelu syndromu alkoholika, bo póki co poza katzem mordercą und bólem wszystkich wnętrzności nie miewam żadnych dolegliwości poalkoholowych. Chociaż niedługo dojdzie rzyganie, bo mam dosyć piwa, czas się wziąć za driny :classic_cool:

Gość święty mikojanu
Idę się rozpakować, napełnić swój żołądek jedzeniem od mamuśki i wyruszę na poszukiwania procentów 😭

Gość święty mikojanu
Rozpakowywanie + Tacata, epitzka robota :classic_cool:🖐️

jak spojrzałam w pracy na ten tajemniczy nick, to pomyślałam, ba, byłam pewna, że ktoś się pod Ciebie podszywa :o bo ostatnio jesteś bardzo popularna na tym forum :classic_cool: ale nikt nie pisze tak, jak Ty i tego nie da się podrobić i uwierzyłam, nabrałam pewności, że jednak to Ty :)

jaki pijusie ? :o:classic_cool: kiedy ja miałam alkohol w ustach? :o :D no koorwa, aż nie pamiętam :classic_cool: dziś praktycznie cały dzień bez radia, dlatego teraz gwałcę swoje uszy (seks w obie dziurki, pora uwolnić tego demona :classic_cool:) http://www.youtube.com/watch?v=FGLCESkr9cM bo chodziło za mną cały dzień :) zayebista jest ta piosenka, tak wali energią i optymizmem :D jak i teledysk całkiem przyjemny :) a optymizmu jak pieniędzy - nigdy dość :classic_cool: chociaż nie będę kłamać, optymizmu mi ostatnio nie brakuje :) kasy niby też nie, ale tego koorewstwa to już naprawdę wiecznie mało

Jaka popularna Piwoszu 😭:classic_cool: Dotychczas dorobiłam się tylko jednego podszywa und jednego nickełe będącego moim lustrzanym odbiciem, więc na szczęście nadal nie jestem hot czarnuchem i mogę prowadzić spokojne, pijatzkie życie razem z Tobą :classic_cool: Ale dobrze wiedzieć, że mam niepodrabialny styl, zawsze to chciałam osiągnąć :D Co z kolei nie jest takie fajne, bo nawet nie mogę założyć zwykłego topełe incognito, gdzie się żalę und rozpaczam :o:classic_cool:

Faktycznie, pomyliłam Cię z innym pijoosem 😭:classic_cool: Zumba! Do tego zajeebiście baunsuje się w trakcie gotowania jajetz na kolację, uwielbiam ten kawałek, jak zresztą wszystkie kawałki z tego topełe przez sam fakt pozytywnych skojarzeń :classic_cool: A że optymizm jest to bardzo dobrze, sama świadomość Piwosza optymisty podnosi mi endorfiny :classic_cool:

Po zobaczeniu ilości łapek w górę und przeczytaniu komentarzy aż poczułam motz wsparcia ludności alkoholowej :classic_cool: Ja jutro zajebiście pośpię, nawet już odłożyłam mamonę na flaszkę und sok :classic_cool:

Piwosz wrzuciła link ze spaniem i z marszu poszła spać :classic_cool: Nowa forma wirtualnych usypiaczy :classic_cool: