Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcasd

ktoś pije browara?

Polecane posty

Trzeba było spojrzeć na nią wzrokiem zapracowanej ofiary losu i poprosić o wpisanie Cię na cywilizowane godziny :classic_cool: Ja jestem taka głodna, że zaraz chyba jebnę 😭

ja też jestem głodna 😭 chooy, nie jem już, łyknę mojej jagodowej tajgi (jak to brzmi :o) bo piwo właśnie kończę (coś długo mi z nim zeszło), a nie mam ochoty na całe drugie, więc szkoda otwierać. a napiłabym się jeszcze, bo playlista czeka :classic_cool:

Ja nawet nie mam co zjeść, a do tego współlokatorka śpi, więc nawet nie mam szans na przygruchanie gorącego kubka grzybowej 😭:classic_cool: Jesoo, ale kusisz tym alkoholem i jeszcze mi tu ślina zaraz zacznie na klawiaturę kapać 😭:classic_cool:

niech Cię nie kusi, bo to niedobre jest 😭 i alkohol szkodzi zdrowiu :classic_cool: :D to w końcu Ty sama mieszkasz czy ze współlokatorką? i w czym ona przeszkadza, czy zrobienie gorącego kubka wywoła jej pobudkę, tudzież pobudzenie u niej? :D

"alkohol szkodzi zdrowiu" Od dzisiaj nie piję :classic_cool::classic_cool: Od czerwca mieszkam już sama, współlokatorka jest tu tylko na dwa tygodnie w celu poprawki egzaminów i obronienia licencjata, ale już z przyzwyczajenia nazywam ją współlokatorką :D:classic_cool: Z racji ubogiej w metraż kuchni mam czajnik elektryczny w pokoju, który stoi właściwie kilka centymetrów od jej głowy, więc jakbym go odpaliła to wpiertol murowany :classic_cool: Koorwa, to z księżniczką boskie :D:classic_cool:

Ja piertolę, nie dziwię się, że zgarnął taką ilość łap w górę :D Przy okazji chciałam obejrzeć wideo z Szymona i nie dałam rady, bo Dereszowska jest fest wkoorwiająca :o:classic_cool:

Fakt, przeca to tylko alkohol dodaje kilkaset dodatkowych szarych komórek 😭 Tęsknię za alkoholem :classic_cool:

Koorwa, nie sądziłam, że Biest tak atakuje przy polsko-tureckich historiach, ale z racji własnej antypatii ją popieram :classic_cool: A Toorasy sami sobie winni :classic_cool:

oj baby, dopóki nie znałam żadnego osobiście (a nie znałam), to miałam podobne zdanie do Was :) wszędzie - w każdym kraju, w każdej narodowości i w każdej religii znajdą się i idioci, i normalni, człowiek to człowiek, liczy się charakter. laska pisze, że jest z Turkiem 11 lat (to przecież w chooy czasu, u mnie ponad pół życia :classic_cool::D), a oni jej piszą, że on ma ją za gówno, że jest arabską (następna sprawa nierozróżnianie Turków od Arabów) koorwą i że i tak ją będzie napierdalać :o no sorry. bo kurde żaden Polak żony czy dziewczyny nie bije, nie?

Jesoo, jestem człowiekiem, który po 2 w nocy zaczyna wysiadać i w końcu zasypia z mordą na klawiaturze. Dobrze, że zaczęłam trzymać laptopa od strony ściany, bo w innym wypadku któregoś dnia wypiertoliłabym go z łóżka na podłogę :o:classic_cool: Ja miałam do czynienia z paroma Turasami i każdy z nich szukał jednorazowego doopska do zamoczenia, więc na ich przykładzie wyrobiłam sobie obecną opinię. Nienawidzę Turasów i raczej nie będzie szans, żebym kiedykolwiek zamieniła z jakimś dwa słowa albo dała jakiekolwiek inne szanse, ale wiem, że nie każdy taki jest i jeśli ktoś się z nimi wiąże to mnie nic do tego, więc jawnie jadem nie rzucam :classic_cool: I przy okazji nie popieram piertolenia, że każdy Polak to złodziej, Turas to damski bokser i inne tym podobne, bo zdarzają się wyjątki od wszystkiego :classic_cool: Koorwa, w środę albo w czwartek piję, już nie mogę się doczekać 😭:classic_cool:

Spałam :o:classic_cool: Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień jest bardziej pozytywny niż wczorajszy, w końcu dzisiaj już wtorek :classic_cool:

Zaraz się chętnie napiję browara, tylko siostreue mi go przyniesie ze sklepu. Pozdrawiam piwoszów :classic_cool:🖐️ Mikojanu, spanie to sama słodycz :classic_cool:

Uroczy Fajanseue, jutro mógłbyś się ze mną napić do komputera to nigdy nie chcesz mi towarzyszyć w tej wspaniałej und niebezpiecznej przygodzie :classic_cool: Widzę, że nawet siostrełe nie może Ci się oprzeć i robi Ci piwne zakupy :classic_cool: Na zdrowie :classic_cool:🖐️

Ależ ja chcę, tylko ciężko mi się w tych sprawach zsynchronizować :classic_cool: Poza tym nie ukrywam (co Ci będę kłamał), że trochę paraliżuje mnie podświadomy lęk przed niebezpieczeństwem 😭 Nawet wspaniałym :classic_cool: Siostrełe i tak szła do sklepu, także tego :classic_cool: A Ty coś pijesz?

Obroniłabym Cię przed każdym możliwym niebezpieczeństwem własną klatką piersiową, która z racji swojej ubogości może z powodzeniem robić za tarczę balistyczną, ze mną przeżyłbyś każdą alkoholową przygodę :classic_cool: Mam nadzieję, że jesteś prawdziwym dżentelmenę i siostrełe również może na Ciebie liczyć w kwestii zakupów :classic_cool: Jutro się fest upiję, bo moja ex współlokatorka będzie opijać zdane lub niezdane egzaminy, będzie groobo :classic_cool:

No! Taka kobieta... To ja rozumiem :classic_cool: Jestę dżentelmenę, a jakże :classic_cool: Tyle że ostatnio nic jej już nie kupuję :( Poza gumami :classic_cool: A kiedyś były i dezodoranty, i podpaski, i tampony 😭 Łezka się w oku kręci :classic_cool: Środek tygodnia jest idealny na upicie się, niezależnie od okoliczności :classic_cool:

Przynajmniej jeden, który doceniłby moją lichą klatkę piersiową, mimo że Pawełe chyba też nie narzeka :classic_cool: Jesoo, co z Ciebie za cudowny brateue, Fajanseue 😭 Mój mi kupował jedynie karnety do psychiatryka, a ja dzisiaj mam wyrzuty sumienia, że z nich nie skorzystałam, bo może dzięki niemu byłabym osobą normalną :classic_cool: Racja, zwłaszcza jeśli to ostatnie tygodnie und ostatnie środy wolnego 😭:classic_cool:

No widzisz, i co jush tak tragizooyesh?! 😭😠 A tam zaraz cudowny (((:classic_cool:))) W psychiatrykach różnie bywa, także bym jednak tak pochopnie nie żalował :classic_cool: Dobra, broczek się schłodził jak czeba, czas se go nalać jak prawdziwy dżentelmę do szkła :classic_cool: Otworzywszy uprzednio OTWIERACZEM :classic_cool:

Gość tacata bro
dzis juz spoko, tylko glowa mnie boli jak glupia :o nie pilam wczoraj, koorwa nastawilam sobie budzik chyba na 8, do Niemiec chcialam jechac, nie moglam wstac :o:P wiec mowie nie jade, jeszcze zdaze, no i wstalam o 1 :D ja nie moge, a taka piekna pogoda byla mmm.... :) przespalam tyle dobrego dnia :P nic, przynajmniej sie wyspalam. postaram sie jechac jutro.