Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietere

jaki macie telewizor lcd,led badz plazme?

Polecane posty

Ta wypowiedz nie byla kierowana do mnie wiec co mialo mnie zabolec? I niby dlaczego? Jak widac posiadacze telewizorow moga byc bardziej ''bogaci'' niz osoby ktore posiadaja stosy ksiazek. Niestety samo ich posiadanie nie dodaje automatycznie +20 do inteligencji przykladowo ;)

Gość Chunh Tzong
Nie poległem dziecino, pisałem że różnica jest niewielka ale pozwoliłem sobie sprawdzić i potrafiłem sie przyznac do błedu w sprawie tej różnicy, dziecko wie powiadasz, ja mysle, że dopiero teraz sie dowiedziałaś bo skad masz niby wiedziec, z książek? kupiłas najnowsza o konstrukcjach TV? a może łazisz po sklepach i skrycie sie nimi interesujesz i patrzysz na nie bo w domu nie masz?

Gość Ja nie mam wcale telewizora...
**Mychol - głupim osobom zawsze wydaje się, że są mądre... Więc żyj w ułudzie, jak to potrafisz oceniać kompetencje i inteligencje innych. :D Zdumiewające...

o tv juz wczesniej napisalam, ale teraz jak weszlam ponownie to az mnie rozsmieszylo..... Czemu ktos sie tak czepia tego pisania. ludzie ja tez nie mam polskiej klawiatury i naprawde ciezko jest sie polapac i faktycznie te Y i Z jak sie zamieniaja, a zostaje a i e zostaje e , Nie moge za kazdym razem przestawiac. Dajcie juz tej osobie spokoj. Przytrafia sie tak, ale to nie jest klasowka z polskiego. I wytykanie bykow.

**Mychol Ta wypowiedz nie byla kierowana do mnie wiec co mialo mnie zabolec? I niby dlaczego?" Widocznie była do Ciebie, bo Ciebie najbardziej zabolało. Nie piszesz w ogóle po polsku. Twój styl wypowiedzi woła o pomstę do nieba. Jednak dałaś sobie prawo do poprawiania innych. Ale Tobie wypominać nie można "bo masz niemiecką klawiaturę". A może ja mam mongolską? :P I u mnie zamiast "e" jest "a"? :D

arpad17 - to ona mnie poprawiła, więc oddałam. :D Skoro ona dała sobie prawo do tego, mnie go odbierać nie ma prawa. :D

Chunh Tzong - Nie poległem dziecino, pisałem że różnica jest niewielka ale pozwoliłem sobie sprawdzić i potrafiłem sie przyznac do błedu w sprawie tej różnicy, dziecko wie powiadasz, ja mysle, że dopiero teraz sie dowiedziałaś bo skad masz niby wiedziec, z książek? kupiłas najnowsza o konstrukcjach TV? a może łazisz po sklepach i skrycie sie nimi interesujesz i patrzysz na nie bo w domu nie masz?" Pudło! Akurat mój mąż jest dyrektorem takiej fabryki. Więc czy chce, czy nie często słyszę o takich sprawach technicznych.

Chunh Tzong - a z drugiej strony wystarczy trochę logiki i też się do tego dojdzie.

Gość Chunh Tzong
A co on robi teraz, bo wygladasz mi na starą panne hehe, on tez Tv nie oglada że nie macie w domu tego pudła? a może za mało zarabia i nie stac was na niego?

o dziwo nigdzie nie zasugerowalam ani ze jestem madra, inteligentna ani ze jestem najlepsza ze wszystkich :) Twoje argumenty sa rownie smieszne jak ty sama, zmien sobie opcje klawiatury na niemiecka na pasku jezyka to pogadamy bo do tej pory nie rozumiesz w ogole o czym pisze. I ''przyczepilam sie'' do ciebie bo sie rozprulas tutaj jakbys co najmniej kij w tylku sciskala, atakujesz kogos bezpodstawnie bo sie osmielil odpisac na te twoje zalosne madrosci, dajac przy tym subtelnie do zrozumienia, ze dana osoba jest lekko stwierdzajac glupsza od ciebie. Bawi mnie twoja zawiść :) to ci pokaze zebys sie mogla pouzalac troche: http://www.betabuzz.de/bilder/2011/09/Philips-Fernseher-philips_de-flickr.jpg u mnie podobnie wyglada moj Disco telewizor :D

Gość Chunh Tzong
O, jakiej logiki, wytlumacz to logicznie, zrób mi mały wykład jak logicznie wyjasniasz mniejsze zuzycie pradu z powody zastapienia jarzeniówki pakiem skladającym się np. z 30 diód świecacych zwanych LED? i jeszcze kobieta ma to zrobic, no ciekawe, tylko nie budź albo nie dzwon do męża, nie wolno podpowiadac hehe

Chunh Tzong - skoro wszystko wiesz, to o czym mam Cię informować? Co niby miałby tam oglądać? Koncert Disco polo, czy może serial brazylijski? Bo ja zanim wyrzuciłam, to niczego ciekawego nie zauważyłam tam...

streszczajac draznia mnie osoby, ktore wyzej sraja niz doope maja ty wlasnie tak sie prezentujesz na tle swoich wypowiedzi. Swoim wywyzszaniem sie poprzez brak pudla oraz krytykowaniem gustow utwierdzasz w przekonaniu, ze nie masz zbyt wiele do zaoferowania swoja osoba, mimo wszystko zal mi tego typu ludzi, potrafia sie tak zbulwersowac blachostka, ze nie moga potem przezyc i musza wiercic dalej, zeby wyszlo na ich, zeby mogli choc przez chwile poczuc sie lepiej. To tylko forum, moja rada dla ciebie - wyluzuj. Trzymaj sie :)

**Mychol o dziwo nigdzie nie zasugerowalam ani ze jestem madra, inteligentna ani ze jestem najlepsza ze wszystkich" Szkoda gadać... idź popatrzeć sobie na swoje podświetlenie... Kiedy sugeruje się, że ktoś jest głupszy, to tym samym podkreśla, że jest inteligentniejszy. Logiczne dla "posiadających polską klawiaturę":D (ironia)

**Mychol - a mi żal Ciebie, że musiałaś wszystkich poinformować, że podświetliłaś swoje wielkie pudełeczko. Woww... :D

Sama wyluzuj, może podświetlając sobie jeszcze coś... ? :D

Ty za to utwierdzasz, że masz wiele do zaoferowania... "podświetlony telewizor"... i każdy pada na kolana... :D

taak, juz ulzylas sobie? Dalas upust frustracji? Nabij jeszcze z 5 postow na koniec, jesli ci to pomaga, moze to jakis rodzaj terapii zaburzen? Hmm.. coz, od samego poczatku nie spodziewalam sie ani kulturalnej ani madrej ani chociazby specjalnie lotnej wypowiedzi z twojej strony, takze glowa do gory, nikogo nie zaskoczylas :) nie bede taka i sie pozegnam zyczac dobrej nocy i milego jutrzejszego dnia - aby cie tak nie stresowalo wszystko niepotrzebnie. Nabij sobie jeszcze kilka postow, bo taki osobnik jak ty przewaznie musi miec swoje na koncu, zegam :) (i posuwajac sie twoim tokiem myslenia zaznaczam, iz to ironia, widocznie sama potrzebujesz tej informacji za kazdym razem, wiec stawianie w nawias weszlo ci w nawyk) 🖐️

Gość Chunh Tzong
Strasznie sie powtarzasz, coś z twoim iq kiepskawo, co jest w TV? programy popularnonaukowe (BBC,discowery), filmy- nowości, stare klasyczne kino , polskie kino, historyczne kino, muzyka, znajdzie sie tez discopolo:D, sport jeśli biedactwo masz tylko kanal z serialami to przykro mi, cos powiątpiewam w tego męża dyrektora, myśle że jesteś zacofana starą panna nie grzeszącą inteligencja

Chunh Tzong Strasznie sie powtarzasz, coś z twoim iq kiepskawo, co jest w TV? programy popularnonaukowe" Widzisz oglądasz popularnonaukowe programy, a nawet nie wiedziałeś, że ledowe najmniej pobierają.... Jakim cudem? :D Opuściłeś ten program akurat? :D To wszystko co wymieniłeś jest i w książkach i w necie i w kinie... I to w nadmiarze..

Chunh Tzong - za to Ty grzeszysz inteligencją i to bardzo poważnie. Błyskasz mądrościami technicznymi, że aż oślepia... :D

I ja oczywiście nie wątpię, że oglądasz programy popularnonaukowe. :D Nie śmiem... :D

**Mychol - za to Ty jesteś i mądra i inteligentna i kulturalna, bardzo lotna... bardzo podświetlona.. ... Brak słów aby określić taki cud słowami... :D

Gość Chunh Tzong
Co jest w necie, znaczy kradniesz tak? nie bój nic, niedługo zapłacisz za piracenie fimow hipokrytko, tv be ale w mniejszy tv zwany komputerem patrzysz, nie no padam na twarz teraz samobója strzelilaś hehehehe

Gość Chunh Tzong
Patrze czasami, nie ma nic do rzeczy ciasna glówko, uswiadamiam cie co jest w tv poza serialami i discopolo

Chunh Tzong Co jest w necie, znaczy kradniesz tak? nie bój nic, niedługo zapłacisz za piracenie fimow hipokrytko, tv be ale w mniejszy tv zwany komputerem patrzysz, nie no padam na twarz teraz samobója strzelilaś hehehehe" Hahaha... Głodnemu chleb na myśli... niczego nie piracę... widzisz można legalnie... nie wiedziałeś? I nie oglądam tv - pisałam o kinie cymbale... książkach... a w necie informacje itd. Gdybyś to wiedział, to może byś najpierw sprawdził te mądrości, którymi tu się obnosiłeś... Sprawdzając te informacje o ledach, piraciłeś? :O Śmiechu warte...

Chunh Tzong Patrze czasami, nie ma nic do rzeczy ciasna glówko, uswiadamiam cie co jest w tv poza serialami i discopolo" Hehe...patrzysz czasami, a czasami udajesz niewidomego? Skoro tylko patrzysz czasami, to resztę czasu spędzasz z zamkniętymi oczyma?

Chunh Tzong Patrze czasami, nie ma nic do rzeczy ciasna glówko, uswiadamiam cie co jest w tv poza serialami i discopolo" Toś mnie uświadomił... Nigdy bym się o tym nie dowiedziała, wielka głowo.. :D

Mam ciasną głowę, a Ty masz wielkie luzy w głowie... Może powinieneś jakiś program zrobić na ten temat. Tyle wiesz... :D

Gość Chunh Tzong
Niezły bełkot, No jak widać nie wiedziałaś, teraz udajesz że niby wiesz, ale beka