Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata04

Alimenty na dorosłą córkę mojego męża

Polecane posty

Gość jest takie
Przecież tylko o sobie myślisz, nie o dzieciach, nie o mężu, tylko ja, ja, ja... Dla 2 starszych dzieci nic nie zrobiłaś, teraz postanowiłaś wziąść się za pasierbicę. Jeszcze 2 zostalo.

Gość Masz ustach Bóg a za uszami...
... no no a ty to jesteś z tych, co za wszelką cenę chcą osiągnąć swój cel... tylko i wyłącznie swój... to jest największa plaga XXI wieku i nazywa się EGOIZM, objawia się na różne sposoby, nawet na takie jakie ty cytujesz, trzeba umieć, go tylko rozpoznać, no sorry ale ja do takich maluczkich co postraszysz ich starym piekłem nie należę... hej ile ty masz w sobie jadu!!!kobieto opamiętaj się. nie pielęgnuj urazy bo to sie odbija na twoim zdrowiu.niczego ciebie twoja choroba nie nauczyła mimo ze twoje życie wisiało na włosku. otrzymałaś szansę więc ja wykorzystuj w sposób najlepszy-staraj się nie żyć cudzym życiem. rozpamiętując to, co było - możesz stracić to, co się rodzi... ps: nie wiesz kim jestem,nie znasz mnie - ja nie piszę pamiętnika na forum,nie opisuję swojego życia odpuść sobie to pisanie dla własnego dobra zobacz sama ile ty tracisz tu czasu-dukasz w klawiaturę by po raz kolejny obrazic kogoś

Gość MonikaNoawckaLuzik
beata to ty zrobiłas ze mnie chirurga, potem psychologa, a kim jestem sie nie dowiesz bo ja w przeciwienstwie do ciebie chronie swoja prywatnosc i nie wypisuje o sobie i swojej rodzinie na forach. beata widzisz drzazgi w oczach innych a w swoich belki nie dostrzegasz....

jest takie Jest takie stare przysłowie: "jak trwoga to do Boga" Beata04 przecież reprezentujesz sobą i egoizm i mega materializm. Czy za wszelką cenę nie chcesz osiągnąć swojego celu, chociażby ta sprawa w sądzie - czy to nie jest za wszelką cenę? Albo opisywanie cudzego majątku, pożądanie pieniędzy itd. Czy to nie jest materializm? ... hm, jak Ci to wytłumaczyć, żeby zakończyć alimentację córki mojego męża to sprawę trzeba było oddać do Sądu. Gdyż w naszym Państwie prawomocnym uważa się, że skoro Sąd zasądził - to tylko Sąd może uchylić. Dziecko w szkole podstawowej to rozumie! A Ty nadal nie? A skąd ta interpretacja, że opisywanie cudzego majątku to pożądanie pieniędzy, i że jest to materializm!!! Dla mnie to jest abstrakcja!! I mylenie pojęć. Czy Ty aby czytasz od początku wszystkie posty w tym temacie? Chyba nie? Bo gdybyś czytała, to wiedziałabyś, że ja nie pożądam niczyjego majątku i niczyich pieniędzy. Unieważnienie alimentacji dorosłej kobiety odbierasz w ten sposób? No moje gratulacje, widać, że przez 12 lat to dorosłe dziecko tak bardzo przywiązało się do pieniędzy, zaznaczam cudzych, że teraz przykro jest z wielkim bólem się z nimi rozstać. Jak takie roszczenia się według Ciebie nazywa??!! Ja mam rentę przyznaną do września br. i sorry, ale jak lekarze uznają, że nadal renta mi nie przysługuje, to pójdę do pracy!! Dziecko dorosłe - kobieta matka-kochanka, kończy w czerwcu licencjat a zachowuje się nadal jak dziecko, dziecko to de facto będzie miało zawód, w końcu skończy szkołę i jak ktoś zauważył i napisał, Sędzina przeciągnęła tę sprawę od grudnia do czerwca, żeby dziecko dokończyło szkołę i nadal ojciec wspomagał ją w tym przedsięwzięciu, ale od czerwca ... jak się nie skończy alimentacja dorosłej kobiety to moje przekonanie w praworządność tego Państwa polegnie... ale sprawę trzeba będzie i tak doprowadzić do końca, bo ani ja ani ojciec dojną krową nie jest i w ciągu dnia nam nie przybywa pieniędzy tak jak krowie mleko... Ponadto czas najwyższy zakasać rękawy i wypracować sobie emeryturę, więc kobieta będzie zmuszona pójść do normalnej pracy a nie świrować... bo ma też małoletnie dzieciątko na utrzymaniu. Ale Wam przecież to tak trudno zrozumieć, bo postawa roszczeniowa stała się dla Was oczywista i naturalna!! Są jeszcze małoletnie niezdolne do pracy i trzeba je utrzymać i jeżeli ma być sprawiedliwie to po 300 złotych tyle ile przeznaczam na moje małoletnie dzieci. Zobaczymy jak Sąd się do tej sprawy przychyli, a jak nie ten Sąd to jest przecież jeszcze apelacja i Sąd Najwyższy albo ET.

Masz ustach Bóg a za uszami... ... no no a ty to jesteś z tych, co za wszelką cenę chcą osiągnąć swój cel... tylko i wyłącznie swój... to jest największa plaga XXI wieku i nazywa się EGOIZM, objawia się na różne sposoby, nawet na takie jakie ty cytujesz, trzeba umieć, go tylko rozpoznać, no sorry ale ja do takich maluczkich co postraszysz ich starym piekłem nie należę... hej ile ty masz w sobie jadu!!!kobieto opamiętaj się. nie pielęgnuj urazy bo to sie odbija na twoim zdrowiu.niczego ciebie twoja choroba nie nauczyła mimo ze twoje życie wisiało na włosku. otrzymałaś szansę więc ja wykorzystuj w sposób najlepszy-staraj się nie żyć cudzym życiem. rozpamiętując to, co było - możesz stracić to, co się rodzi... ps: nie wiesz kim jestem,nie znasz mnie - ja nie piszę pamiętnika na forum,nie opisuję swojego życia odpuść sobie to pisanie dla własnego dobra zobacz sama ile ty tracisz tu czasu-dukasz w klawiaturę by po raz kolejny obrazic kogoś ... nie pouczaj mnie, bo ja niczego nie pielęgnuję, bo zdaję sobie sprawę, iż moje zdrowie jest najważniejsze, choroba mnie nauczyła dużo rzeczy, ale Ty widać chora nigdy nie byłaś, bo gdybyś była nie pisałabyś tych bzdur, otrzymałam szansę życia ale nie od ciebie i szansę na życie w pełni wykorzystuję w sposób najlepszy z możliwych dla mnie. Ja w twoje życie nie wchodzę i w twoje garnki nie zaglądam i nie mówię co masz dzisiaj ugotować na obiad. Uwierz mi niczego nie rozpamiętuję, nie żyję cudzym życiem tylko moim. A to co się dzieje teraz jest po części wpisane w moje życie! Mnie nie interesuje kim jesteś, bądź sobie kim tylko chcesz. I nie interesuj się mną tylko sobą. I zapamiętaj nikt nie będzie mi mówił co ja mam robić, gdyż jestem dorosła. A jak Tobie to nie pasuje i się nie podoba, to nikt nie karze tutaj tobie zaglądać i czytać i się zagłębiać. Dotarło, czy mam to przełożyć na inny tobie zrozumiały język?

Gość gorzka prawda.....
beata04 Masz ustach Bóg a za uszami... ... no no a ty to jesteś z tych, co za wszelką cenę chcą osiągnąć swój cel... tylko i wyłącznie swój... to jest największa plaga XXI wieku i nazywa się EGOIZM, objawia się na różne sposoby, nawet na takie jakie ty cytujesz, trzeba umieć, go tylko rozpoznać, no sorry ale ja do takich maluczkich co postraszysz ich starym piekłem nie należę... hej ile ty masz w sobie jadu!!!kobieto opamiętaj się. nie pielęgnuj urazy bo to sie odbija na twoim zdrowiu.niczego ciebie twoja choroba nie nauczyła mimo ze twoje życie wisiało na włosku. otrzymałaś szansę więc ja wykorzystuj w sposób najlepszy-staraj się nie żyć cudzym życiem. rozpamiętując to, co było - możesz stracić to, co się rodzi... ps: nie wiesz kim jestem,nie znasz mnie - ja nie piszę pamiętnika na forum,nie opisuję swojego życia odpuść sobie to pisanie dla własnego dobra zobacz sama ile ty tracisz tu czasu-dukasz w klawiaturę by po raz kolejny obrazic kogoś ODPOWIEDŹ BEATY KTÓRA KOMUS CYTUJE BIBLIĘ A SAMA JEJ NIE STOSUJE ... nie pouczaj mnie, bo ja niczego nie pielęgnuję, bo zdaję sobie sprawę, iż moje zdrowie jest najważniejsze, choroba mnie nauczyła dużo rzeczy, ale Ty widać chora nigdy nie byłaś, bo gdybyś była nie pisałabyś tych bzdur, otrzymałam szansę życia ale nie od ciebie i szansę na życie w pełni wykorzystuję w sposób najlepszy z możliwych dla mnie. Ja w twoje życie nie wchodzę i w twoje garnki nie zaglądam i nie mówię co masz dzisiaj ugotować na obiad. Uwierz mi niczego nie rozpamiętuję, nie żyję cudzym życiem tylko moim. A to co się dzieje teraz jest po części wpisane w moje życie! Mnie nie interesuje kim jesteś, bądź sobie kim tylko chcesz. I nie interesuj się mną tylko sobą. I zapamiętaj nikt nie będzie mi mówił co ja mam robić, gdyż jestem dorosła. A jak Tobie to nie pasuje i się nie podoba, to nikt nie karze tutaj tobie zaglądać i czytać i się zagłębiać. Dotarło, czy mam to przełożyć na inny tobie zrozumiały język? JESTES CHORA,PRÓŻNA I MSCIWA-NICZEGO CIEBIE CHOROBA NIE NAUCZYŁA!! NIE POWOŁUJ SIE NA JEZUSA BO GO W OGÓLE NIE ZNASZ,NIE STOSUJESZ JEGO NAKAZÓW NICZEGO NIE ROZPAMIETUJESZ? NIE TYLKO ZE SIEDZISZ TU JUŻ 4 MIESIAC!! NIE ŻYJESZ CUDZYM ZYCIEM? NIE TYLKO WIESZ DOKŁADNIE Z KIMA MA DZIECKO TWOJA PASIERBICA,Z CZEGO SIE UTRZYMUJE,ILE ZARABIA I ZE DOKONAŁA APOSTAZJI ... LUDZIE SIE DZIELA NA PROSTYCH I PROSTAKÓW-TY DO TYCH PIERWSZYCH NIE NALEŻYSZ

do gorzka prawda JESTES CHORA,PRÓŻNA I MSCIWA-NICZEGO CIEBIE CHOROBA NIE NAUCZYŁA!! NIE POWOŁUJ SIE NA JEZUSA BO GO W OGÓLE NIE ZNASZ,NIE STOSUJESZ JEGO NAKAZÓW NICZEGO NIE ROZPAMIETUJESZ? NIE TYLKO ZE SIEDZISZ TU JUŻ 4 MIESIAC!! NIE ŻYJESZ CUDZYM ZYCIEM? NIE TYLKO WIESZ DOKŁADNIE Z KIMA MA DZIECKO TWOJA PASIERBICA,Z CZEGO SIE UTRZYMUJE,ILE ZARABIA I ZE DOKONAŁA APOSTAZJI ... LUDZIE SIE DZIELA NA PROSTYCH I PROSTAKÓW-TY DO TYCH PIERWSZYCH NIE NALEŻYSZ ... skończyłaś? a jak jeszcze nie - to pozamiataj:)

do gorzka prawda ... to że lubię mieć wszystko poukładane i wszystko, żeby było jasne to to iż temat założyłam 2 kwietnia br. a dzisiaj mamy 21 maja? czyli nie minęły jeszcze pełne 2 miesiące, więc skąd się wzięły u ciebie 4 miesiące!!! liczyć do 2 nie potrafisz aż nader to takie trudne???

Gość skąd ty czerpiesz siły
i ziejesz nienawiścia?! tu jest kilkanaście osób dyskutujących tylko z tobą co niektóre już wymiękły a ty nadajesz i nadajesz. Zawsze musi być twoje na wierzchu tylko po co? gderaj aż zsiniejesz

Gość piszesz że,
piszesz że od 12 lat pobiera cudze pieniądze, jak to cudze???? możesz to wytłumaczyć???? przecież to jej ojciec!!!! a kto miał płacić alimenty na nią??? sąsiad???? 12 lat temu miała 11 lat. Czyli pewnie marzyłaś po cichu żeby tą córke mężą coś trafiło i miałabyś spokój. Mam nadzieję, że kiedyś ktos pokaże to twojemu mężowi. NIGDY JESZCZE DO TEJ PORY NA KAFETERII NIE BYŁO TAKIEJ ZŁEJ I PAZERNEJ KOBIETY JAK TY. TY I JEZUS, OBY CIĘ BÓG ZA TO NIE POKARAŁ.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rany beata ma teksty niczym przygłupia 14 latka :o żenada czytac i przyznam szczerze ze za przeproszeniem chuj mnie strzela jak wcielony diabeł powołuje sie na Boga :o kobieto Bóg juz Cie pokarał rakiem jeszcze ci mało??? (pytanie retoryczne nie wysilaj sie z odpowiedzią )....

Temat: Alimenty na dorosłą corke mojego męża . .Podobno nie rozpatrujemy tu moralne,tylko prawne zachowanie pasierbicy .Skoro tak to dlaczego ty beato wyciagasz na swiatlo dzienne zachowanie etyczne ,moralne 23 latki .A jezeli juz tak robisz ,to nie dziw sie ,ze Twoje zachowanie też jest wyciagane i oceniane . Macie podstawy sadzic .Wróc ,ma Ojciec podstawy sadzic ,ze corka oszukuje . Jest sad .Zapominasz o tym ,ze w sprawach takich ,to ojciec ma udowodnic wine córki .To nie jest sprawa karna .To sad rodzinny .Sąd przyznał alimenty ,sad kiedy bedzie mial podstawy uchyli je .To ojciec ma udowodnic ,ze corka zyje ponad stan a od niego ciagnie pieniadze . I spokojnie .Macie dokumenty ,Macie potwierdzenie ,ze pracuje ,ze oszukuje .No to do sądu z tym .I czeka Ojciec na orzeczenie sądu .Do czerwca .prawda ? Zostaw wiec morale pasierbicy w spokoju .Wtedy i ja i wielu innych zostawimy twoje morale w spokoju :) Zreszta wymiekłam już i pewnie to juz moj ostatni wpis do czerwca :)

Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rany beata ma teksty niczym przygłupia 14 latka żenada czytac i przyznam szczerze ze za przeproszeniem ch*j mnie strzela jak wcielony diabeł powołuje sie na Boga kobieto Bóg juz Cie pokarał rakiem jeszcze ci mało??? (pytanie retoryczne nie wysilaj sie z odpowiedzią ). Witam wszystkich, nie zawiedliście mnie swoimi wpisami, wiedziałam, że przeczytam wszystko to, co powyżej... ... Mam tylko bardzo dużą prośbę, nie piszcie takich bzdur bo obrażacie samego Boga, że Bóg ukarał mnie rakiem? Co to za herezje?! Ja jestem żywym świadectwem Jego miłości i wielkiej łaski!!!!! :) ... Chociaż większość z was wygląda jak człowiek, to wcale nie oznacza, że jest człowiekiem!!! Od faszystów różnicie się tylko tym, że nie nosicie mundurów!!! Ale zdaję sobie sprawę dlaczego tak się dzieje, źródłem waszej podłości jest wasza niska samoocena oraz wszechobecna zazdrość.

Czytaj i ucz się "cud miłosci " "do czego przyda sie chustka " "w strone precla " "rakija " Bez komentarza .................

Gość wpadłam na chwilke
cytat beaty "... Mam tylko bardzo dużą prośbę, nie piszcie takich bzdur bo obrażacie samego Boga, że Bóg ukarał mnie rakiem? Co to za herezje?! Ja jestem żywym świadectwem Jego miłości i wielkiej łaski!!!!!" Istotnie to nie kara bo przecież Bóg nie karze-On nas doświadcza lecz ty żadnych wniosków z tego nie wyciagnęłaś Szkoda że o tym zapominasz i nie potrafisz okazać wdzięczności - za miłość Boga odpłać miłością do bliźnich "... Chociaż większość z was wygląda jak człowiek, to wcale nie oznacza, że jest człowiekiem!!! Od faszystów różnicie się tylko tym, że nie nosicie mundurów!!! Ale zdaję sobie sprawę dlaczego tak się dzieje, źródłem waszej podłości jest wasza niska samoocena oraz wszechobecna zazdrość." A źródłem twojej nienawiści co jest? Żadna z Nas nie pała taką nienawiścią do dzieci swoich ukochanych nie wspominając obcych którzy maja inne zdanie niż twoje a których w ogóle nie znasz. Nie sil się na te płytkie wywody bo jedynie się ośmieszać-każda z Nas potrafi czytać i składać w jedną całość to co ty tu codziennie piszesz Trzeba mieć istotnie niską samoocenę aby rywalizować ze swoja pasierbicą jeśli tak bardzo kochasz Boga to okaż mu swoją wdzięczność i stosuj jego nauki które poprzez swojego Syna nam przekazał - zaprzestań ubliżać i porównywać Nas do najgorszych z możliwych

Gość wpadłam na chwilke
3,14 Czytaj i ucz się "cud miłosci " "do czego przyda sie chustka " "w strone precla " "rakija " jesli mozesz podaj linki

wpadłam na chwilke cytat beaty "... Mam tylko bardzo dużą prośbę, nie piszcie takich bzdur bo obrażacie samego Boga, że Bóg ukarał mnie rakiem? Co to za herezje?! Ja jestem żywym świadectwem Jego miłości i wielkiej łaski!!!!!" Istotnie to nie kara bo przecież Bóg nie karze-On nas doświadcza lecz ty żadnych wniosków z tego nie wyciagnęłaś Szkoda że o tym zapominasz i nie potrafisz okazać wdzięczności - za miłość Boga odpłać miłością do bliźnich "... Chociaż większość z was wygląda jak człowiek, to wcale nie oznacza, że jest człowiekiem!!! Od faszystów różnicie się tylko tym, że nie nosicie mundurów!!! Ale zdaję sobie sprawę dlaczego tak się dzieje, źródłem waszej podłości jest wasza niska samoocena oraz wszechobecna zazdrość." A źródłem twojej nienawiści co jest? Żadna z Nas nie pała taką nienawiścią do dzieci swoich ukochanych nie wspominając obcych którzy maja inne zdanie niż twoje a których w ogóle nie znasz. Nie sil się na te płytkie wywody bo jedynie się ośmieszać-każda z Nas potrafi czytać i składać w jedną całość to co ty tu codziennie piszesz Trzeba mieć istotnie niską samoocenę aby rywalizować ze swoja pasierbicą jeśli tak bardzo kochasz Boga to okaż mu swoją wdzięczność i stosuj jego nauki które poprzez swojego Syna nam przekazał - zaprzestań ubliżać i porównywać Nas do najgorszych z możliwych 00:26 [zgłoś do usunięcia] wpadłam na chwilke 3,14 Czytaj i ucz się "cud miłosci " "do czego przyda sie chustka " "w strone precla " "rakija " jesli mozesz podaj linki 00:53 [zgłoś do usunięcia] 3,14 wystarczy wygooglować ... o jakich wy wnioskach mówicie? jakie wnioski? proszę przytoczyć mi przykłady? proszę najpierw spojrzeć na swoje wpisy i jeżeli czytacie "cud miłości", "do czego przyda się chustka" , etc. to proszę wyciągać właściwe z tego wnioski dla siebie!!!! Dla was samych one są pomocne, bo ja już jestem na właściwej (dobrej) drodze, czego o was nie można powiedzieć. Chcecie mnie pouczać, a same jesteście za mną daleko w tyle. Cytowane przez was blogi są dla was nie tylko do czytania, ale do przemyślenia i zadania sobie pytania, dokąd zmierzam?! We waszych wpisach nie zauważyłam odrobiny tolerancji dla bliźniego!! A to, że ja potrafię powiedzieć w pewnych momentach swojego życia "NIE" odebrałyście w taki sposób, że ja nic nie robię tylko uwłaczam "godności" mojej pasierbicy, i to że piszę o niej prawdę, o zgrozo jakże ja mogłam, najlepiej własne skurwysyństwo trzymać za zamkniętymi drzwiami a na zewnątrz pokazać się, jaka czy jaki ja jestem dobroduszny i ok. Otóż nie ... i gdybyście czytały ze zrozumieniem wszystkie moje wpisy, wiedziałybyście o co chodzi. Ale wasze wpisy to ciosy w moją stronę kierowane na na zasadzie "oko za oko", "ząb za "ząb" albo i jeszcze lepiej, kierowane na oślep, po to tylko, żeby poczuć się lepiej i odreagować, jak Ja śmiałam cokolwiek napisać o swojej pasierbicy i o każdej z was, przecież pasierbica i wy to chodzące ideały, według was pasierbica jest taka nieskalana i może jeszcze według was niepokalanie poczęła swoje dziecko? A wpisy moje traktujecie jak jak i nienawiść. Nienawiść i jad to ja widzę w waszych wpisach. Malo było ludzi z klasą, ale i oni wymiękli, bo po co angażować się...? Wszyscy jesteśmy ułomni i popełniamy błędy, ale wy pobiłyście wszelkie rekordy jeśli chodzi właśnie o tolerancję wykazałyście najwyższy szczyt braku zrozumienia dla mnie!! Ale wybaczam wam... i nie robię tego dla was... tylko dla siebie!!! Kto mnie rozumie, będzie wiedział o czym piszę. Ponadto, wszystkich przyzwoitych i dobrych ludzi serdecznie i z całego serca pozdrawiam! Resztę ludzi pozostawiam samych sobie... i bez komentarza.

Gość wpadłam na chwilke
skoro we wszystkich wypowiedziach widzisz atak na swoja osobę-to źle widzisz zadna z Nas nie opowiada cudzej historii nawet jesli byłaby ona prawdą-nikt Nam nie dał takiego prawa skoro chciałaś wiedzieć Nasze zdanie to trzeba nie było opisywać szczegółów (np o apostazji pasierbicy i jej matki,o żonatym narzeczonym swojej pasierbicy { sama byłaś nie lepsza-żyłaś z cudzym mężem w konkubinacie!!}, o samotnych matkach które nazwałaś patologią,o nieuczciwości która akurat tobie była bliska {konkubinat -zasiłki dla samotnych matek,rodzinne,dodatki mieszkaniowe},o twojej matczynej miłości do swoich starszych dzieci które de facto wychowywał kto inny....) Mogłaś to pominąć ale wolałaś wdawać sie w dyskusję wywlekając na światło dzienne coraz to nowsze historyjki dzieki którym łatwo można była zidentyfikować ciebie i twoja pasierbice i jej matkę. Nikt ciebie do takich szczegółów nie upoważnił jak również nikt ci nie dał prawa do atakowania Nas i przyrównywania do najgorszych

wpadłam na chwilke skoro we wszystkich wypowiedziach widzisz atak na swoja osobę-to źle widzisz zadna z Nas nie opowiada cudzej historii nawet jesli byłaby ona prawdą-nikt Nam nie dał takiego prawa skoro chciałaś wiedzieć Nasze zdanie to trzeba nie było opisywać szczegółów (np o apostazji pasierbicy i jej matki,o żonatym narzeczonym swojej pasierbicy { sama byłaś nie lepsza-żyłaś z cudzym mężem w konkubinacie!!}, o samotnych matkach które nazwałaś patologią,o nieuczciwości która akurat tobie była bliska {konkubinat -zasiłki dla samotnych matek,rodzinne,dodatki mieszkaniowe},o twojej matczynej miłości do swoich starszych dzieci które de facto wychowywał kto inny....) Mogłaś to pominąć ale wolałaś wdawać sie w dyskusję wywlekając na światło dzienne coraz to nowsze historyjki dzieki którym łatwo można była zidentyfikować ciebie i twoja pasierbice i jej matkę. Nikt ciebie do takich szczegółów nie upoważnił jak również nikt ci nie dał prawa do atakowania Nas i przyrównywania do najgorszych ... wiesz, mów za siebie!! a nie wypowiadaj się za całą resztę świata!!! Albo to ty podszywasz się pod inne osoby pod różnymi nickami i atakujesz moją osobę, bo napisałam właśnie o tobie!!! papa

Gość zZ Zniecierpliwiony
Problem polega głownie na tym ,że wiele tu osób usprawiedliwi każde draństwo by tylko uzyskać alimenty. Wy tak naprawdę wcale nie wypowiadacie się ani na temat pasierbicy ani na temat " beata04 ' Wy bronicie na siłę tych alimentów ...,które de facto wcale tej pasierbicy się nie należą ...i to od kilku lat. Idziecie po trupach,by uzyskać swój cel . A celem są alimenty. Prawdopodobnie wiele z was korzysta z tej instytucji lub ma taki zamiar. Ewentualnie trzyma je w zanadrzu. " beata04 " próbuje wam uświadomić pewne fakty ale do was nic nie dociera. BO ROZMOWA Z WAMI TO JAK ROZMOWA ZE ŚCIANĄ . WY WIDZICIE TYLKO ALIMENTY. I nie ważne ,że się nie należą . Mają być i koniec. " " beata04 " daj sobie spokój... to jakbyś ze ścianą dyskusje prowadziła. Do " " beata04 " mąż niech się zastanowi nad wystąpieniem o zwrot płaconych alimentów od czasu nowelizacji Kodeksu Rodzinnego tj. 13.06.2009 rok.

zZ Zniecierpliwiony Problem polega głownie na tym ,że wiele tu osób usprawiedliwi każde draństwo by tylko uzyskać alimenty. Wy tak naprawdę wcale nie wypowiadacie się ani na temat pasierbicy ani na temat " beata04 ' Wy bronicie na siłę tych alimentów ...,które de facto wcale tej pasierbicy się nie należą ...i to od kilku lat. Idziecie po trupach,by uzyskać swój cel . A celem są alimenty. Prawdopodobnie wiele z was korzysta z tej instytucji lub ma taki zamiar. Ewentualnie trzyma je w zanadrzu. " beata04 " próbuje wam uświadomić pewne fakty ale do was nic nie dociera. BO ROZMOWA Z WAMI TO JAK ROZMOWA ZE ŚCIANĄ . WY WIDZICIE TYLKO ALIMENTY. I nie ważne ,że się nie należą . Mają być i koniec. " " beata04 " daj sobie spokój... to jakbyś ze ścianą dyskusje prowadziła. Do " " beata04 " mąż niech się zastanowi nad wystąpieniem o zwrot płaconych alimentów od czasu nowelizacji Kodeksu Rodzinnego tj. 13.06.2009 rok. ... dokładnie, tutaj chodzi tylko o alimenty... i idą po trupach na różne sposoby... ... zgadzam się z Tobą, szkoda czasu na te dyskusje... na dworze taka piękna pogoda i praca czeka na mnie. Pozdrawiam Ciebie, trzymaj się i nie daj się. Dzięki :)

Gość VictoriaBeckham7777
zniecierpliwiony spłodziłes dzieciaka to teraz na niego płac a nie myslisz ze poruchałes a teraz o tym zapomnisz :O a ty beata to jestes dno nie kobieta i matka, nie przez przypadek zachorowalas na raka....

Gość freelemon
Beata nie daj się wciągać w tą pseudodyskusje, zwłaszcza z ta od grudziadzkiej ulicy. Ta baba jest szalona.

Gość do beaty awanturnicy
szalona? bo napisała prawdę? bo nie zapomniała jak beata sama rączki wyciągała po alimenty? Co takiego złegow tym co napisałam? Przypomniałam prawdę o której beata zapomniała Wszystkim zarzuca w swoich atakach chęć pozyskania alimentów! Nie to że inni piszą jej jakim jest człowiekiem ale to że każda z nas chce coś wyciągnąć przekonana żę każda z nas to rozwódka i panna z dzieckiem-jednym słowem alimenciara Jasne unikaj prawdy-staraj sie o niej zapomnieć-lepiej tobie będzie zarzucać innym to co tobie przestało się już należeć "Uczciwość" twoja zasługuje na potępienie!!

Gość beata szuka potwierdzenia
beata już nie dostaje bo jej dzieci z pierwszego małżeństwa są duże i im się nie należą ale kiedy były małe to w pełni z nich korzystała.Teraz ma męża i już nie jest patologia jak nazwała wszystkie samotne matki więc również zasiłki sie nie należą. Wnerwiona ze jej pasierbica studiuje i ma zasadzone od jej męża alimenty próbuje odebrać dziecku to co prawnie się nalezy obwiniając,szpiegując,liczac i obgadujac przy okazji swoja pasierbicę.

freelemon Beata nie daj się wciągać w tą pseudodyskusje, zwłaszcza z ta od grudziadzkiej ulicy. Ta baba jest szalona. ... ta z grudziądzkiej, to baba nie tyle szalona, co chora z rozdwojeniem jaźni, te dzisiejsze wpisy są jej autorstwa, podszywa się pod różne nicki i myśli, że jest taka "fajna", po latach odnalazła mnie na naszej klasie i udawała dobrą koleżankę, taką troskliwą, bardzo zatroskała się moją chorobą... widać jak bardzo na tym forum. Kiedyś (ok 2 lata temu) przyniosła mi z urzędu miasta podatek od nieruchomości, gdyż pracuje tam jako goniec i nie było by w tym nic złego, gdyby nie dała popisu na tym forum, najpierw zaatakowała mnie z nazwiska kwestionując moje szkoły, ale to nie odniosło oczekiwanego przez nią efektu więc ubliżała, wyzywała, jak mogła, mało tego chciała ze mną jeszcze kontaktu telefonicznego?! Kiedy zobaczyła mnie chorą z łysą głową w chustce to udawała bardzo przejętą moją chorobą i bardzo mi współczuła, ale jak widać nie współodczuwała, w rezultacie tutaj na forum pokazała swoje prawdziwe oblicze, wiem jak ona wygląda, jak się nazywa i gdzie mieszka, mój mąż też ją poznał, bo przede wszystkim to ona poznała najpierw mojego męża, gdyż miałam na naszej klasie wklejone jego zdjęcie, widać, że bardzo jej zależało na odnalezieniu mnie a bardziej chyba zależało jej na odnalezieniu mojego męża, to chora osoba, jest samotna patologiczną matką w pełni tego słowa znaczeniu, ale uważa, że mnie najwięcej ma do zarzucenia niż sobie i niech tak jej będzie, nie chcę znać tej osoby, jest żałosna w tym swoim chorym świcie, wkrótce poszuka sobie innej ofiary na której będzie wieszała wszystkie psy. Ciekawe jest tylko to, jakim autorytetem jest dla swojego dziecka, tego młodszego, bo dla córki nie ma żadnego autorytetu? Jak jest postrzegana jako człowiek w ogóle? Gdyż tyle złego pisze o mnie jako o matce, a tak na prawdę w ogóle mnie nie zna! I co pani EK? zwracam się teraz do ciebie? Fajnie tak zazdrościć i nienawidzić, kogoś kto ma lepiej od ciebie? Zazdrościsz mi wszystkiego... i to jest chore, bo zazdrość twoja i nienawiść do mnie zaczęła się u ciebie już w szkole, do której razem chodziłyśmy... Spadłaś na same dno - nie tylko moralne. Gorsza jesteś od mojej pasierbicy i jej matki!!! Bijesz je o głowę. Brawo!!! Was drodzy forumowicze, proszę o nie dyskutowanie z tą chorą osobą, używającą wulgaryzmów w każdej postaci... i nie podkręcanie jej i utwierdzanie w przekonaniu, że jest fajna, bo tak nie jest. Nie mam EK żadnych wątpliwości, że jesteś osobą chorą i zaprzestań wypisywać bzdury i kłamstwa na mój temat opierające się tylko i wyłącznie na twojej chorej wyobraźni! "Dzięki" tobie ten temat zeszedł na psy! "Dzięki" tobie ja nie jestem anonimowa ani moja rodzina, w konsekwencji moja pasierbica i jej matka!!! Zastanów się 10 razy zanim cokolwiek jeszcze w tym temacie napiszesz!!!

Gość wpadłam na chwilke
to już nie pisze twoja pasierbica i jej matka a kolejna znajoma EK? jak to sie dzieje,ze ciebie wszyscy znają,źle tobie życzą i wszystko o tobie wiedzą! to w tobie jest chore,ze nie przyjmujesz do wiadomości,że jestes oceniana za swoje własne wpisy i że cały swiat nie bedzie tobie przytakiwał zrozum to w koncu kobieto

[zgłoś do usunięcia] wpadłam na chwilke to już nie pisze twoja pasierbica i jej matka a kolejna znajoma EK? jak to sie dzieje,ze ciebie wszyscy znają,źle tobie życzą i wszystko o tobie wiedzą! to w tobie jest chore,ze nie przyjmujesz do wiadomości,że jestes oceniana za swoje własne wpisy i że cały swiat nie bedzie tobie przytakiwał zrozum to w koncu kobieto ... zrozum to ty w końcu kobieto, że jesteś beznadziejnym przypadkiem rozpoznawanym po swoich chorych wpisach, trenuj swoją schizę z tymi, którym to przypada do gustu, ja natomiast w twoje psychopatyczne dyskusje nie mam zamiaru się wkręcać, pozostawiam cię papa i powodzenia

Gość Hekkktor
beatka nie daje za wygraną-waleczna sunia :-)