balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Puk, puk , czy moge ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 31, 2012 Balbi73 pewnie ze tak :) Guga, co robisz na obiad? Dziewczyny, moze bedziemy czasami pisaly co jemy wlasnie na obiad, bo przyznam, ze czasmai pomyslow mi braknie:) Powiem Wam od razu co jem czesto jako podwieczorek: migdały z zurawina suszona, po 30 g kazdego. Wydaje się, że mało tego, ale idzie sie zapchac:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Dzieki Kartola :) Witam wszystkie stare i nowe . Hej BInga . Wiecie , jechalam wczoraj do malej do szpitala , i nie wiem , co mi sie stalo , ale wszystkie ciuchy sa CIASNE!!! Musze sie brac za siebie , bo strach . Moze tutaj uda mi sie nabrac wiatr w zagle i cos dobrego ze soba zrobic . Mysle o orbim , bo czasu na bieganie , czy kijkowanie brak . Probuje zaczac od dzisiaj , na obiadek planuje makaron durum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 31, 2012 hej Balbi :* jak malutka? Co jej w ogóle, ze trafiła tam? Karola ja zrobiłam znowu gołąbki bo tamte rozdałam Teściowi i Ojcu i suma sumarom nie pojedliśmy dziś zrobiłam na indyczym mielonym z tartymi pieczarkami najwygodniej mi robić obiad na 2-3 dni bo wtedy mam więcej czasu na inne rzeczy na spacer jeszcze nie wyszłam bo się okropnie chmurzy no ale i tak muszę truskawki kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 31, 2012 Balbi, jakos przeoczylam, ze masz w domu orbiego. Fajna sprawa, ja pamietam jak zaczynalam cwiczyc to chyba od 5 min i dodawalam po 5 minut co tydzien, zeby sie nie zniechecic. :) Guga, daj tych golabkow, co? Bo mi sie chce, a nie chce sie robic :d Takze bedzie spaghetti.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Gugus , wlasnie jeszcze nie wiemy co z mala, maz dzisiaj do niej jedzie , i pewnie sie juz czegos dowie , ale zostanie w szpitalu okolo tygodnia , biedna , ale sie wczoraj u niej zryczalam .... Karola wlasnie orbiego nie mam , chce kupic , ale nie wiem jaki jest dobry , no i cena tez mnie troszke trzyma . Nie wiem kiedy bede mogla kiecke wyslac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Mala miala wysoka goraczke , kaszel , charczala , pewnie oskrzela . Jak juz pisalam , na obiad makaron durum , salata i ogorek - ZACZYNAM!!!! Stopke sobie zrobie jutro , jak sie zwaze , ale pewno znowu 105 lub wiecej bedzie . Oj durna ja , durna ..... Za sprzatanko sie biore . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 31, 2012 Balbi nie dziwię Ci się, że się popłakałaś :****** czekam na wieści, tez się przejmuję! orbik, taki co się nie rozleci i nie zniecheca do ćwiczeń to niestety powyżej tysiaka... u mnie pada, więc mam wymówkę by jeszcze nie iść :D jem 2 śniadanie 3 wazy z twarogiem, kilka orzechów i mięta z limonką bez rumu ;) abuuu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 31, 2012 Balbi czyli co Montiniaku nasz kochany...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Guga pewnie tak ;) Dobra uciekam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 31, 2012 Balbi ta kiecka sie tak nie przejmuj, serio ;) Kiedys, przy okazji,a jak sie nie uda, to ja tez sie smiertelnie nie obraze :d Co do orbiego, to musi byc magnetyczny a nie mechaniczny. Ja kiedys kupilam takie z tych najtanszych, rok jak bym na gwarancji robil za wieszac, a jak zaczelam jezdzic, to sie zepsul po 2 tyg :/ Jak mozesz, to na raty sobie wez troche drozszy i sie tak tego nie odczuje. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Karola wlasnie myslalam o ratach , bo wydatkow duzo , a orbi tez troche kosztuje . Chcialabym bardzo go sobie kupic - zobaczymy , moze sie uda . Gdzies mialam tez steper ( od mamy) ale on jest do 85 kg, i juz niemilosiernie skrzypi , i ciezko chodzi ( nie ma sie co dziwic, jak 105 na niego wlazlo :D ) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 31, 2012 Ja czytalam, ze przy stepperze, bardzo sie obciaza kolana, wiec mysle, ze lepiej dac sobie spokoj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 " Kijkowanie " jest super ,. ale czas trzeba miec , zeby samemu wyjsc z domu , a u mnie go niet . Steper i tak strasznie sapie , wiec nie jest juz mile cwiczenie na nim :) . Ide makaron gotowac . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Maj 31, 2012 hej :D ja wczoraj kolejny dzien na piekny plus :D zapisuje sobie wszystko co jem i pije w zeszycie nie jakies gramaturgi czy kalorie tylko po prostu co jem jakos mi latwiej :) wczoraj mialam juz ochote pocwiczyc ale nawet maz powiedzial ze chyba lekko przesadzam, dalej sie ze mnie leje wiec dzisiaj zrobie sobie tylko 8 mins abs i 8 mins arms Karolcia:D ja tez kiedys kupilam pierwszy rowerek, mechaniczny i po 3 miesiacach przegrzalam pasek od szybkiego jechania i pekl :D hehe teraz mam nowy magnetyczny, cichutki, tamten to szumial jak hoho... Balbi - mam nadzieje, ze corcia szybko wyzdrowieje :* wiem jak ciezko jest miec dziecko w szpitalu :( chore dziecko to juz serce sie lamie.. ja dzisiaj na obiad mam kurczaka po chinsku z makaronem kurczaka podsmazylam na olejku kokosowym, przelozylam do garnka, na tym samym olejku podsmazylam cebule, papryke czerwona i pomaranczowa, dodalam czerwonej fasoli, groszku i kukurydzy, do tego sos chinski i dusic razem ok 20 minut:) albo z ryzem albo z makaronem albo samo jesc:) mniam ja ostatnio do przegryzania mam orzechy nerkowca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Maj 31, 2012 aha, cwczoraj az do czesu zasniecia chodzily sa mna lody rumowe z rodzynkami... ale sie nie dalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 31, 2012 Adziam, jak masz jeszcze @, to nie cwicz brzucha. Ja kiedys na samym koncu @ zrobilam wlasnie cwiczenia na brzuch i takiego krwotoku dostalam, ze masakra.. Jeszcze 3 dni mi lecialo, a brzuch strasznie bolal... Z tym lepiej uwazac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Maj 31, 2012 masz racje Karolina :) tylko tak glupio sie teraz czuje, jakbym sie usprawiedliwiala ze nie cwicze hehe i to akurat teraz kiedy mam serio ochote - to nie moge masz ci los :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Adziam , to nie jest moja corcia , to moja klucha ;) Obiadek zaliczony . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 31, 2012 ja obiad zjadłam koło 13:30 2 gołąbki, pół grahamki i 2 moje małosolne potem poszłam zawiązać sadełko i pospałyśmy sobie z córcią godzinkę :) teraz jem arbuza i grejfruta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Maj 31, 2012 Ja zrobilam swoje 5 km, zaczelo mnie kolano bolec, chyba pozostaja mi w tej chwili cwiczenia rozciagajace, joga i z bandazami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Maj 31, 2012 poszliśmy na spacer, mała już śpi niestety mnie już też powoli wyro woła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Czekolada lezy i sie do mnie usmiecha , ale chyba nie dam sie :P Kolacyjka grzecznie : czerwona soczewica z ogorkiem i pomidorkiem , i pol kanapki - czyli OK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbi73 0 Napisano Maj 31, 2012 Dziewczyny co sie stalo , ze was juz TAM u nas nie ma ,ani waszych kont???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 hej ładnie Balbiku, ładnie widzę wiaterek wieje :D Balbi napiszę Ci na fb, nie chcę tu bo wiem, że jesteśmy czytane i nie mam ochoty na podszycia pod pomarańcze :) nocka krótka ale dobra w ten weekend mam zjazd na uczelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Hejka :) Ja wczoraj tez dobrze, zadnych wpadek, miska trzymana i efekt na wadze jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 no to klima u mnie też dobrze :) zaraz kładę małego stwora spać a ja się trochę ogarniam na uczelnie to mój ostatni zjazd, potem sesja i wakacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manusia 30 Napisano Czerwiec 1, 2012 cześc wam wszystkim ja po 2 porodzie miałam sporo nadwagi do zrzucenia no i zrzuciłam 25 kg. teraz staram się utrzymać wagę i narazie wychodzi . Chciałam się podzielić przepisem na moje ulubione śniadanie- musli. Robię je sama trochę kosztuje , ale starcza na długo. Można też przygotowywac je na bieżaco . platki owsiane, trochę kukurydzianych, orzechy parę garści, śliwki suszone, słonecznik i pestki dyni, trochę rodzynek dla osłody:). mieszam i wsypuję do pojemnika (wadą jest to ,że z czasem płatki biorą wilgoć od śliwek ) można namieszać przed posiłkiem. do małej miseczki trochę platków 2/3 szkl. mleka i smacznego, po płatkach pół greyfruta- naprawdę syte i oczyszcza orgaizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 guga ale ten rok szybko zlecial... Dopiero zaczynalas szkole, pamietam jak dzis :D manusia 30 tez tak robie musli, tylko bez platkow kukurydzianych, dodaje tez zurawine suszona, ktora uwielbiam:) Ale zimno dzisiaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 a ja sie uczę... ;) ehehe ja podobnie robię musli ale ja na bieżąco bo nie jem codziennie i bez rodzynek a sliwki tylko czasami, częściej banana wkrajam ładnie schudłaś po ciąży:) ja walczę z tym co przed ciążą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach