Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapachowa

Rozsądne i skuteczne odchudzanie - nowa dieta!

Polecane posty

moim zdaniem jest miej wiecej to samo, jezeli nie to samo, z tego co tu sie pisze, wyglada, ze jemy te same rzeczy, a wiadomo, zeby schudnac jest po pierwsze dieta, ajezli ktos cwiczy to schudnie troche wiecej...np. dzisiaj mialam 16 dzien , na kolacje rucola z mozarella i gruszka i ogorkiem...weryficujcie...

Gość BigBig
Witam od jutra chciałam zaczać tę dietę ale nie wiem kompletnie nic na jej temat chciała bym wiedzieć ile można stracić kg w ciągu tych 4 tygodni ;) przygarniecie mnie do siebie ;)

Gość BigBig
wczesniej stosowałam Dukana zaczełam przy wadze 72 kg zrzuciłam do 65,5 a teraz po pół roku mam 79 że tak powiem efekt jojo z bonusem ;) teraz bym dała wszystko by znowu mieć te 72 ;) w każdym bądź razie musze zrzucić kilka kg bo w nic się nie mieszczę a nie mam zamiaru kupować nowych ciuchów (chyba ze w mniejszych rozmiarach niż te co mam i jeśli bedą idealnie na mnie leżeć ) dziś pobrałam z Chomika jadłospis do tej 3D z miłą chęcią się moge nim podzielić ;)

Różnie się traci,zależy od wielu czynników:wagi wyjściowej,sportu,czy nawet podejścia do diety.Kończę 23dzien,wiec niedługo koniec,wtedy napisze o moich efektach.Dobrze jest się pomierzyć tu i tam :) Waga może być nie adekwatna do wyników zrzucenia kg.BigBig,też byłam na Dukanie,schudłam 7kg,ale przybrałam 4ry :( 3kg i tak byłam do przodu.Dasz rade,trzeba być pozytywnej myśli.Powodzenia :)

Gość BigBig
Wymagajaca no ja startuje z wagą 79 jeżdżę konno ale tylko raz w tygodniu nie dam rady więcej bo nie mam co z dziećmi zrobić, nie pracuje siedzę w domu z dziećmi wiec ruchu za wiele nie mam jeszcze się nie mierzyłam ale zastosuje się do tego ;) Smakoszka no chyba ściągnełam tą złą bo jakoś jadłospis jest bez przypraw i jakiś taki dziwaczny ;) tak więc musze jeszcze poszperać w necie ;)

Gość BigBig
hymmm czemu jestem na pomarańczowo przecież mam konto na kafe ;/

To mam dla Ciebie BigBig, i nie tylko,super ćwiczenia.Są dość mocne,zacznijcie od "skalpela"podaję link http://piekniebycmama.blogspot.com/2013/01/ewa-chodakowska-wszystkie-czesci-cwiczen.html Ćwicze je w domu 2 razy w tygodniu,częściej nie dam rady,gdyż chodzę jeszcze na aerobik.Polecam te ćwiczenia dają w "tyłek" :) Pozdrawiam i miłego ćwiczenia w połączeniu z dietą :)

BigBig chyba ciężko będzie Ci sciagnac diete na necie bo jej udostepnianie jest karalne, kazdy plik z ta dieta ma unikatowy kod. Ale powodzenia moze akurat Ci sie uda:) a diete która sciagnelas to pewnie dieta proteinowa 3d;) Ja szukam filmikow Chodakowskiej do sciagniecia ale niestety nie znalazłam:(mam strasznie wolne łącze i ogladanie przez neta to masakra Pozdrawiam

U mnie łącze jest dośc szybkie,więc nie mam problemów z oglądaniem i ćwiczeniami. A diety faktycznie nie widziałam nigdzie do ściągnięcia,ja zakupiłam. Idę na śniadanko,dziś tuńczyk z pomidorami,pozdrawiam :)

Gość BigBig
Wymagająca no trza przyznać jak obejrzałam filmiki to sie trochy przeraziłam czy dam rade ;) ale dla chcącego nic trudnego trza sie w końcu wziąć za siebie bo wiosna tuż tuż Smakoszka no ciężko znaleźć jak na razie udało mi sie znaleźć na jeden dzień ale przecie nie będę żyć dzień w dzień na tym samym eh chyba trza ja zakupić ;) a takie pytanko zanim zakupie dla pewności jakie są efekty ??? czy ona faktycznie tak wyszczupla itp ??????

BIG BIG wszystko zalezy od tego, czy bedziesz sie do niej stosowała tak jak trzeba, ale twoj osobisty metabolizm tez nie jest bez znaczenia, oraz to czy cwiczysz czy nie.Ja osobiscie po 14 dniech schudłam niewiele ponad 3 kg, wiec uwazam , ze to duzo, dodam, ze wcale nie cwicze. Przyznam sie tez, ze ja boje sie diet cud, ze wzgledu na zdrowie.

Gość BigBig
dixan 3kg w 2 tyg do dużo choć wiem ze na niektórych dietach traci się 4-5 kg w tydzień ale moim zdaniem, lepiej zrzucić w miesiac 2-3 kg które nie wrócą niż te 4-5 tygodniowo które wracaja z kilka kilogramowym bonusem jak tylko przerwie sie dietowanie . a po za tym wolne spalanie jest zdrowsze i nie wykańcza organizmu ;) jesli uda mi sie taki efekt jak tobie wyszedł bede w niebowzięta ;)

Ja również nie spadłam dużo,tak jak pisalam wcześniej podejrzewam 3 kg,a mam dziś 24dzień.Również uważam,że wolniejsze chudnięcie,jest zdrowsze,mniejsze ryzyko do efektów jojo.Policz sobie BigBig,że jeśli stracisz-a napewno-3kg miesięcznie to do lata będziesz chudsza o 15kg!!!!!Czy to nie wspaniale? :)Grunt to wytrzymać,a pierwsze kg lecą szybko,gorzej będzie potem.Zakup dietę,bo uważam,że warto.Ja długo stałam na wadze,a po tej diecie wkońcu się ruszyło.Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Witam dziewczyny:)Pierwszy dzień diety 3d chili za mną. Dziś się zważyłam i waga pokazała 69,3kg ciekawe co będzie za tydzień. Postanowiłam że nie będę sie ważyć aż do przyszłego wtorku. Troszkę głodna jestem a czytałam opinie że na tej diecie można się najeść ale myślę że to wynika z tego iż przed dietą naprawdę dużo jadłam:( Pozdrawiam

SMAKOSZKA, ja tez chodzilam glodna pierwszy tydzien, teraz jest troche lepiej...byc moze porcje sa duze w jadlospisie ale to tylko kawalek kurczaka i reszta zieleniny, takze na długo Cie to nie nasyci...poza tym trzeba wziac pod uwage czy chce sie schudnac 5 kg czy 20, bo te co chca schudnac 5 kg to waza 55kg, to widocznie malo jadly, a jak ktos wazy 80 kg, znaczy, ze sie obzerał i nim skurczy mu sie zoładek troche musi potrwac.Ja w pierwszy tydzien to nawet spac nie mogla, budzilam sie o 4 rano i czekalam do 6 na sniadanie, teraz juz jest ok, ale wcale nie bylo latwo.

A jeszcze slowko do tych co chca za darmo diete: Dieta 3 D cHILI ZASTRZEGA SOBIE PRAWA AUTORSKIE I JEJ ROZPOWSZECHNIANIE JEST ZABRONIONE, moze grozic konsekwencjami!!!! Wiec dlaczego ktos mialby ryzykowac?????????????????????????????????????????????????

Gość BigBig
wlazłam na wagę a tam 76 .9 to raczej nie możliwe choć moze trochy ???? brałam wcześniej tabletki anty od których strasznie tyłam od września (bo wtedy zmieniłam na inne bo przy poprzednich bolał mnie żołądek ) przytyłam 6kg więc zdecydowałam się na wkładkę (tę bez hormonów) i myślę ze brak nadprogramowych hormonów tez może wpłynać na spadek wagi w sumie nie należałam do lubiących jeść dużo rzadko jadłam pieczywo, makarony jestem raczej z tych mięsożernych mogła bym jedynie jesć gotowane lub pieczone mięsko zwłaszcza wołowinkę ;) oraz dużo owoców jabłek mandarynek greypfrutów itp wymagajaca masz rację 15 kg do wakacji hymmmmm marzenie ;) super by było mam nadzieje ze wytrwam ;) zastanawiam sie nad tym kupnem poszperałam w necie no i trochy poczytałam mniej więcej wiem jakie składniki i jakie porcje więc tak sobie myślę czy samej sobie nie spróbować ułożyć jadłospisu na podstawie tego co znalazłam ;) Wrzosek ta dieta trochę kosztuje wiec wiesz ...... ale może spróbuj tak jak i ja poszukać i poczytać na forach i nie tylko i sama na podstawie tego ułóż sobie jadłospisik ;) smakoszka moze rozdziel sobie mniejsze porcje a jedz częściej ;) ja mojemu mężowi tak robiłam bo zjadł całą porcje na raz a potem chodził głodny do następnej wiec mu rozdzielałam jedna na dwie lub trzy i jadł częściej ale mniej a na to samo wychodziło tyle ze bez głodu ;) dixan to ze ktoś ważył 80 nie znaczy ze się obżerał na wagę składa się wiele czynników wzrost , genetyka, grubość kości, szybkość trawienia , choroby itp ja startuje z waga prawie 80 i wcale się nie obżerałam ( za to za moja wagę obwiniam tabletki anty i zawarte w nich hormony) czasami potrafiłam nie jeść przez cały dzień bo po prostu nie byłam głodna a na drugi dzień zjadałam kilka jabłek lub coś tam sobie skubnełam mój wzrost to 170 ( nikt mi nie wierzył jak mówiłam ze wazę prawie 80 bo przy moim wzroście tego nie widać) więc jak ważyłam kiedyś 60kg to byłam jak patyczak było mi kości widać teraz chciała bym spaść do 65 nie więcej ale niektóre dziewczyny widząc na wadze 6 z przodu wpadają w panikę bo twierdza ze wyglądają jak pączki w lukrze .

BIG BIG oczywiscie masz racje z ta wage, ale ja tu mialam glownie na mysli sama siebie, bo waze duzo, wlasnie dlatego, ze JADLAM I JADLAM I JADLAM, DELIKATNIE MOWIAC!!!

Witajcie dziewczyny. Myślę, ze to nie jest tak do końca z tym "nie jedzeniem" i "jedzeniem". Mnie powiedziała dietetyk, że powinno się jeść kilka porcji a mniejszych. Do BigBig Nie jedzenie przez cały dzień nie służy twojemu metabolizmowi później to co zjesz jest bardzo ciężko strawić. Trzeba zatem jeść tylko mniejsze porcje. Czasami mam tak, że zjem np. pół śniadania z diety i więcej już nie wepchnę więc wyrzucam, nie rozpycham się. Ale faktycznie racja jest, że na początku chodzi się takim niedojedzonym.

Zgadzam się z BigBig-na wagę składają się różne czynniki,genetyka i wogóle.W mojej rodzinie niestety jest tendencja do tycia.Muszę sie pilnowac już chyba do końca życia.Znam dziewczyny,co jedzą...hmmm...objadają sie batonikami,drożdżówkami...deserami z bitą śmietaną....a pomimo to są szczupłe,zazdroszcze im :) Na diecie jestem już od 10lat.Nawyki żywieniowe już nabyłam,a mimo to,moja waga się wahała,raz w górę,raz w dół.W tym roku na szczęście nie przytyłam po świętach,lecz uważałam co jem.Od dawna uważam na produkty mączne,ziemniaki,czy makarony.Nie jestem zwolennikiem tych produktów.Siedzę w warzywach-uwielbiam je.Czasami dam się "zgubić"ciastom-oczywiście nie na tej diecie :) Jolka15 ja jem właśnie małe porcje a kilka,choć z tego co jest w tej diecie,widzę,że pomimo iż wydawało mi się,że jem mało,to i tak było to za dużo.np.2jogurty danio,2,3 jabłka,3 mandarynki,czy banana,musli rano i wieczorem,a na obiad filet z warzywami.Do kawusi zdarzyło mi się zjeść drożdżówkę.Niby nic tłustego,ale jednak porcji sporo,wiedząc,że na porcje składa się np.jabłko.Teraz wiem,że dlatego nie schudłam.Prawda jest tez taka,że co nam daje przyjemność?Jedzenie.Lecz niestety,takie osoby jak ja,nie mogą się ponieść(za często,wszystko w ramach rozsądku)-emocjom i skoczyć na sernik czy fontannę czekolady :) Trzeba się pilnować,i samej się nie oszukiwać :) Dziś mam 26dzień,prawie meta.O wynikach poinformuję :) 3majcie się i wytrwałości życzę :)

U mnie 3ci dzień:) Wymagająca a trzymałaś się ściśle jadłospisu?

Tak,w zasadzie tak.Raz zgrzeszyłam i na urodzinach dzieci zjadłam kawałek tortu,ale wtedy nie jadłam kolacji,ani przekąski.Były dni,że nie zjadłam przekąski,a na jej miejsce kawe-nie umiem sie bez niej obejść.Uważam,że pomimo tego torcika,reszte jest ok.i nie powinno to mieć wpływu na dietę. :)

Jak już ktoś wcześniej wspomniał - nie łudzę się tym ze 3D Chili jest indywidualna... Zakupiłam pakiet, dieta fajnie rozpisana, ciekawe dania (choć marchew z imbirem jest dla mnie nie do przełknięcia ;D ) dobry wstęp - opisane generalnie wszystkie nawyki dobrego żywienia jakie powinno się mieć, Przyprawy - zawsze lubiłam dania dobrze przyprawione, pikantne, aromatyczne więc to jest idealne dla mnie... Jest tylko jeden problem... zaczęłam chodzić na zajecia fitness (narazie 2 razy w tg tylko bo za kazdym razem po treningu borykam sie z dość ostrymi zakwasami) i w ciągu dnia jest ok ale wieczorami - szczególnie w dni kiedy ćwicze- jestem POTWORNIE GŁODNA :( i najczesciej kusze sie na jakiś posiłek... Czy głód może być efektem intensywnego treningu (trening to ok 2h zajec)? Bo o słabości mojej to nie musicie wspominać... :P

Gość Wrzosek
Dziekuje baaaardzo przemilej I sympatycznej kobietce, ktora zaryzykowala I podzielila sie dietka :)))))) zaczynam od jutra!!!!!!

Gość chętnie
Podziele sie dieta GG 4150152

po tym fitnesie mozesz byc gloda, ja jak chodziłam na siłownie, to po treningu ssało mnie jak cholera.....

dorwała mnie straszna grypa i dieta uległa troche zmodyfikowaniu, zle sie czuje i nawet nie chce mi sie myslec , ale jem mało....jutro sie zwaze, po 3 tygodniach, zobaczymy co z tego wyniknie. A do tym poczatkujacych, ja diety nie przestrzegam tak na 100 %, na przykład jezeli ma byc imbir to robie z nim herbate, bo inaczej go nie dzierze, niestety nie udało mi sie kupic kardamonu mielonego tylko w ziarnach i do kawy wrzucam kilka ziaren, moze to nie to samo, ale coz.Zamiast kefitu czy maslank uzywam jogurtu naturalnego, ostatnio zamieniłam to nawet na pomarancze bo uwazam, ze jest za duzo nabiału, no ale to tylko na czas choroby, zeby sie troche poczuc lepiej.No i jeszcze jedno, nigdy nie zjadlam kus kus z 4 papryczkami chili, nawet z dwiema, bo jest to dla mnie awykonalne, chociaz lubie picantne!!!

dziewczyny piszcie, nawet jak cos wam nie tak poszło, nie wazne ile sie chudnie, wazne abysmy sie razem wspierały!!!!!

Dzis mam ostatni dzień :) Poszło nawet spoko,pokusy tez były,jednej się poddałam,ale i tak uważam,że to sukces.Ja równiez imbiru nie dodawałam tyle,wolałam do wody go dodać.Czasami zamieniłam obiad na obiad.A kus kus,faktycznie ostryyyyyyy jak pieron!!!!Uwielbiam ostre rzeczy,ale to już było tak palące,że szok!!Jutro podam wyniki ostateczne.Miłej niedzieli, bez Was,ciężko byłoby dotrwać :)