Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyzy

Jak często się kąpiecie/bierzecie prysznic?

Polecane posty

Bo dużo moich koleżanek mówi, że jak się nie wykąpią pod koniec dnia to czują się brudne i w ogóle, a ja tak nie mam. Dbam o higienę, myję twarz codziennie ale moje lenistwo nie pozwala mi kąpać się codziennie - nie chce mi się. Kąpię się co dwa dni. A Wy?

Gość lovesucks
codziennie rano i wieczorem :P

JA tak osobiście mam jak nie krochmalę.przestaję krochmalić i bach.czuję się z tym nieczysto:(. tak właśnie o...muszę krochmalić,po prsotu.obojętnie co.już nawet nie patrzę i dni nie liczę.sam krochmal krochmal krochmal.muszę krochmalić bo inaczej czuję się brudna.:( także rozumiem jak się czujesz.

Gość zombo
raz na rok

Gość jag alskar dig
codziennie wieczorem, czasem rano jak mam czas, ale w sytuacjach kiedy nie mam dostępu do łazienki, bo gdzieś jestem to nie mam problemu z pójściem spać brudną, chociaż na dłuższą metę bym chyba ocipiała, bo uwielbiam wylegiwanie się w wannie i stanie pod prysznicem :P

Gość znikam a ty?
1-2 razy dziennie zalezy jak spedzam akurat dzien ;)

Gość zombo
weźcie kurwa nie kłamcie czyściochy się znalazły

Gość kurczakudomowionu
Co 2 tygodnie

Gość paolla3d
codziennie wieczorem

Gość ja myje
kapie sie co 2-3 dni ale myje sie codzien wieczorem tzn. buzie, wlosy, pachy, okolice intymne i stopy czesto kapie sie w lato :D

Gość maja od gucia
ja codziennie wlewam sobie wode do wanny chociaz troszke bo musze sie podmyc okolice intymne pachy stopy. jestem kobieta i czuje dyskomfort jesli sie nie umyje :(

Gość heniu
a ja tak calosciowo raz na miesiac, a kilka razy w tygodniu wybiorczo :)

Gość gość
miejsca intymne, stopy i pachy co dwa dni, wlosy co tydzien, reszta co miesiac

Gość gość
Śmieszne są te osoby, które piszą jakie to miejsca myją ranom i wieczorem. Nie łatwiej, szybciej i prościej jest wejsc rano i wieczorem pod prysznic, wziąc gąbkę, żel pod prysznic, wymysc sie porządnie i opłukać? Przecież to zajmuje max 5 minut. Jesteście brudasy i tyle!

Gość gość
jak mylam sie codziennie to moja skora byla sucha niczym papier, teraz myje sie co jakis czas, tylko te miejsca, ktore bardziej smierdza myje regularnie a np takie uda czy ramiona to nie smierdza nawet jak nie umyje przez miesiac, wygladaja tez normalnie, to po co mam udawac super higienistke,marnowac wode i mydlo i prad(bojler)

Gość gość
zawsze wieczorem ale dzisiaj pobiłam rekord 6 razy byłam pod prysznicem i najlepiej bym z niego nie wychodziła

Gość gość
No tak i przy okazji opalenizny nie zmyjesz brudasie z tych swoich ramion i ud. Pewnie kleisz sie strasznie i smierdzisz.

skóra poci się w każdym miejscu po za tym jest gorąco i po kilku godzinach czuję się lepka

Gość gość
raz dziennie przed snem, no chyba, że mam bardzo złe samopoczucie to rano na obudzenie się.

Gość gość
poci sie wszedzie,ale nie smierdzi wszedzie, takie szorowanie 3 razy dziennie jest niezdrowe i glupie, najpierw zmywasz swoja naturalna bariere ochronna, skora robi sie sucha i luszczaca,wiec nakladasz chemiczne balsamy

Gość gość
Gosc z 21.39 k***a nie wierze no nie wierze co czytam ty syfie chodzacy matko jedyna padne na zawał

Gość gość
opalenizny nie da sie zmyc, to po pierwsze, po drugie-nie opalam sie, zawsze mam na sobie cos z dlugim rekawem,dlugie nogawki,chronie sie przed sloncem

Gość onnnnnnnaaaaaa
Jesli musze rano gdzies isc to myje sie rano i wieczorem (zeby wlosy umyc i zeby same wyschly). A jak nigdzie nie ide to tylko rano :P

Gość gość
Idzcie do lekarza rozłóż nogi przed ginem i mu powiedz ze mylas dwa dni temu (w srodku lata) to cie z gabinetu w********i i deratyzacje wezwie

Gość gość
nie smierdze,mam zawsze czyste wlosy, pachy- myje codziennie i na to dezodorant,myje regularnie stopy i miejsca intymne, reszta przeciez nie smierdzi ,smierdzialy wam kiedy plecy albo lydki? ;) wystarczy splukac woda raz na jakis czas.twarz tez rzadko myje,zwykle jak zmywam makijaz,a maluje sie rzadko

Gość gość
przeciez mowie,ze miejsca intymne myje regularnie, bo naleza do tych rejonow ciala ktore dosc szybko zasmierdaja

Gość gość
Bez sensu takie mycie po trochu, nie mozesz wziac prysznica, bo go nie masz w domu czy o co chodzi?

Gość gość
Nigdy nie polozylabym sie spac nie umyta-never Matko nawet sobie nie wyobrazam spie z facetem on sie do mnie dobiera a tu zapocone c*psko... Druga sprawa jak wyglada wasza posciel musi pieknie pachniec