Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i steskniona

Moj narzeczony wyjechal za granice do pracy i

Polecane posty

Gość bbbbbbbxxxxxxxxx
Sobota, narzeczony ma pewnie wolne i na pewno gra teraz z kolegami w warcaby :)

Gość ugyiyiigigyigy
ja bym jednak stawiała na rozbieranego pokera z nowymi koleżankami ;) albo butelka pewnie facet musi sie z kimś pocałować,koledzy klaskają i dpoingują :D

Gość Smutna i steskniona
Niestety ani poker ani butelka ani warcaby:) dopiero dzis na 11 tam dojechał po 18 godzinach jazdy samochodem raczej poszedł spać ponieważ od jutra rana praca:) no ale według waszych teorii siedzi chla i rucha i mnie oklamuje:) spoko:) brawa:)

Gość Smutna i steskniona
Niestety ani poker ani butelka ani warcaby:) dopiero dojechał tam na 11 po 18 godzinach jazdy samochodem raczej poszedł spać bo jutro od rana praca:) no ale według waszej teorii chla wlasnie, rucha i mnie oklamuje:)

Gość mam zloty srodek na to!!!!
heheh,my kobiety -po 19 godzinach jazdy do Niemiec -sprzatamy barak ,rozpakowywujemy sie a potem wyciagamy flache i sie witamy...:D:D:D I nastepnego dnia ma sie rozumiec idziemy do pracy... A ty myslisz ze twoj facet jest zmeczony,tak...:D:D:Dhehe,nie moge:D:D:D:D

Gość Smutna i steskniona
a może jest jakas chętna wśród was co by ze mną miło spędziła czas? faceta mogłabym zdradzic tylko z inną dziewczyną, bo to w zasadzie nie zdrada ;P

Gość nie dołujcie jej
skoro dopero przyjechał to jeszcze jej nie zdradzi raczej dzisiaj, ale za tydzień, za dwa, za trzy, za cztery...z każdym dniem będzie coraz większe prawdopodobieństwo :) a nawet jak cię zdradzi z 12 prostytutkami i 7 gastarbeitkami poznanymi w miejscowej tańcbudzie to co z tego? czego oczy nie widza tego sercy nie żal, choc z drugiej strony jak facet się nauczy zdradzać to już zawsze będzie cię zdradzał i większa szansa że po 15 latach wymieni cie na nowszy model jak już się całkiem znudzi

Gość ugyiyiigigyigy
oj ludzie skąd wy wiecie co on robi ? :D jedni są przekonani że zdradza autorka że odpoczywa a może on po prostu nażarł sie jakiegoś świństwa i teraz siedzi na kiblu i jest zielony na twarzy? :D

Gość ugyiyiigigyigy
taa czego oczy nie widzą..tylkoże potem wróci i sprzeda autorce jakiegoś syfa którego przywlecze od tych dziwek..poza tym właśnie żal,żal być z kimś kto cie nie kocha tylko udaje..no przynajmniej mnie by było żal,jak ktoś wybiera życie w zakłamaniu to jego sprawa

Gość Smutna i steskniona
Widzę pojawił się i podszyw:) z reszta niechce mi się już tu wchodzić i czytać tych bzdur. Tak napisał mi wlasnie że bzyka jakaś cycata blondynę a ja mu na to ok- wolny związek:) lepiej wam? Żegnam

Gość kuleccza,.,
jestem 6 lat za granica. wiekszosc znajomych jest tu calymi rodzinami i zyjemy normalnie. kupione mieszkania kredyty, DOM. ale prawda jest taka ze mezczyzni ktorych kobiety sa w polsce zdradzaja. niestety. o jednym z nihc tylko nic jeszcze nie slyszalam.albo wyjatek albo dobrze sie kryje. reszta. boze jada do polski i kit wkrecaja jacy to oni zapracowani, na dom dla rodziny zbieraja, nawet w oczy mi mowia ze kochaja zony ale maja swoje potrzeby. a w sobote idzie jedna dziesiata kasy na balety i kobiety... i to ze ktos duzo pracuje nie znaczy ze nie znjadzie okazji. jedna z najwiekszych bzdur

Gość wybaczcie kobiety naiwne ale
i wybaczcie , ze sie wypowiem. Jestem rowniez pracodawca w Niemczech. Mam wlasna firme.Zostalo tu napisane tu duzo prawdy !!! Niestety!! Wiekszosc mezczyzn tu pracujacych i miejacych zone w Polsce ma swoe przyjaciolki i nie tylko !! Sprowadzaja sobie prostytutki Murzynki Brazylinaki i nie wiadomo co jeszcze.... ostanio byla wielka afera bo Zona jednych z nich znalazla prezerwatywy u niego w lazience...on powiedzial ze to prezerwatywy kolegi ktoremu wypozycza mieszkanie...no , wybaczcie kto w to uwierzy jest chyba chory psychincznie !!! jego zona byla wykonczona podczas jej obecnosci w DE ale wrocila do PL bez slowa i w swiadomosci ze prowadzi od 20 lat dobre malzenstwo. przykro mi. ale ten jej facet to najgorszy babiarz ktorego znam...rucha wszystko co popadnie. wiec pomyslcie same o sobie,. on jest tylko przykladem. a takich jak MNOSTWO najlepsze ze koledzy kryja sie nawzajem

Gość ugyiyiigigyigy
ee to ta żona faktycznie naiwna... ale ci to akurat prostacy,ze sobie laski z burdelu sprowadzają...i pewnie siedzą tam dłuzej niż 3 miesiące i więź między nimi a ich rodziną osłabia sie znacznie przez odległość...

mowisz ze naiwna??? piekna, atrakcyjna 40 letinia kobieta jest naiwna?? przeprazsam Cie bardzo! byc moze myslalal ze jej facet nie jest TAKI ale jednak jest. widzialem jej twarz itp dodam ze On jest od 20 lat w Niemczech a Ona ze wzgledu na pieniadze ktore od niego dostaje nie powie ani slowa..i tyle..

Gość ugyiyiigigyigy
a co ma wspolengo uroda z tym czy ktos jest naiwny czy nie bo nie widze powiązania? wiek tez nie musi grac roli...ja bym w cos takiego nie uwierzyla z tą prezerwatywą..

Gość ugyiyiigigyigy
aa zaraz,czyli ona po prostu ma to gdzies ale wazne ze kase przynosi?? aaa no ale to zupelnie inna sytuacja niz autorki,ludzie po co piszecie o takich rzeczach w tym temacie jak nie mają powiązania...raz ze siebie warci skoro jedna chce kasy a facet zdradza dwa ze 20 lat to zuupelnie co innego niż 3 miesiące,a ci po prostu widać sie nie kochają ich związek dawno umarł

Na tyle ma cos wspolnego z uroda, ze Arek ( o ktorysm pisze ) ma zawieszone zdjecia jego pieknjej zony w Polsce i 3 synow w mieszkaniu i mimo tego rucha co popadnie !Ma jeszcze przyjaciolkew DE o ktorej wszyscy wiedza i nic nie mowia !! Do teo sprowadza sobie dziwki z ulicy. Tylko ze o tym nikt nie mowi, wszyscy go kryja !! I zapewne jego Zonas nie uwierzyla w ta bajke z prezertywami ale 20 lat myslala, ze ma super meza !! A tu wychodzi cos innego!! To jest tylko przyklad. Takich ja Arek jest mnostwo. Udaja wielka milosc w PL, jacy oni super sa a za granica niestety najgorsi dziwkarze. i tyle.

gdyby ich zwiazek umarl to ona by nie byla az tak zszokowana ze cala firma o tysm mowila. dobrze sie kamuflowal przez wiele lat i to wszystko. a jak myslicie ze on jest wyjatkeim to SORRY. sami naiwnie jestescie. nie znam ani jednego wiernego faceta tutaj. wszyscy graja swoja role i tyle.-

Gość z doswiadczeniaaaaaaaaaa
pisze, ze wiekszosc wczesniej czy pozniej zdradza- to jakies 90% : z nudy, z mozliwosci, z ochoty na seks, tacy sa faceci b malo jest wiernych i wracaja do domu, prowadza dalej spokojne zycie.. wiekszosc malzenstw nie wytrzymuje tej proby.. nie ma sie czemu dziwic, odleglosc robi swoje

Gość Smutna i steskniona
Akurat przykład faceta który siedzi w cholerę lat z dala od rodziny jest glupi jesli chodzi o mój temat:) nie bede się spierać bo ja też o tym wiem i nawet o tym pisalam już że jesli facet siedzi wiele lat za granicą a rodzinę ma w polsce, zjeżdża na święta tylko, to nie ma bata żeby nie zdradzał lub zostawiał rodziny oczywiste jest to że milosc wygasa a każdy ma swoje potrzeby

Gość opel korsa dwa
nie znam osobiscie ani jednego faceta ktory cale zycie bylby przy jednej dziurze:D i i panienko nie mysl sobie ze facet nie chce sie sexic z innymi babkami....ma okazje to idzi na bok a ciebie dalej kocha calym sercem:D Facet tez chce byc adorowany przez inne babki,nie tylko przez ciebie... i napewno skozysta w ciagu tych 3 miesiecy...

Gość REDE
niestety ale większośc tu ma rację ...coraz bardziej się ot ym, przekonuję...mój mąż wyjechał w grudniu,był 2 razy w domu ...nie pił nie palił,opowiadał mi co tam się dzieje...powiedziałm mu ostatnio że na pewno pije z nimi albo zacznie...to mnie wyśmiał że mogę mu ufac że pojechał tam pracować a nie imprezować...nie minął miesiąc jak się uchlał z kolegami bo...właśnie:CZUŁ SIĘ TAKI SAMOTNY...uważam ze ten wyjazd pokazał jaki jest naprawdę...nie chcę czekac na coś gorszego że się wydarzy...niestety ale oni tam żyją w stadzie...wspólna łazienka,kuchnia ...ON sie tłumaczy problemami jakbym ja ich nie miała jakbym ja nie była tu samotna..zbieram się do rozwodu zawiódł moje zaufanie nie będę czekac aż zrobi kolejną głupotę

Gość Smutna i steskniona
Mam wyjebane na to co gadacie:) żal wam dupe ściska bo was faceci walą po rogach? Widocznie mają powody:) a to nie jest temat o zdradzie a o tęsknocie:) i przestańcie mi wrzucać niektóre za to że wierzę w nasza milosc i wierność:) pozdro

Gość Smutna i steskniona
Sory ale ja mojemu facetowi nie zabraniam się uchlac, bez przesady i to że się upije nie znaczy że zdradzi:) płytkie macie myślenie. Jesli chce to zdradzi jesli naprawde kocha to tego nie zrobi proste.

Gość widać że się denerwujesz
agresją prubójesz zagłuszyć ten niepokuj ale w głębi duszy wiesz że wiele argumentów które tu padły jest trafnych i ryzyko że cię zdradzi istnieje i jest calkiem spore 🖐️

Gość Smutna i steskniona
Agresja? Chyba żartujesz:) pisalam już kilka razy że rozumiem że gdyby pojechał na kilka lat mogłoby dojść do zdrady bo sory ale taka prawda że jak się nie dba o związek to milosc wygasa ale trzy miesiące to nie jest tak długi okres czasu żeby nie utrzymać chuja w spodniach:)

Gość Smutna i steskniona
Pisać wam że mi nie chodzi o żadna zdradę to nie rozumiecie. Mnie te wasze wywody na temat zdradzających facetów wogole nie interesują wiem przecież że są faceci którzy zdradzają ale są też i tacy którzy tego nie robią czemu tak trudno to komuś pojąć.

Gość dfreeww2222
hm ja osobiście nie zazdroszczę ,ale ufać nie zamierzam już na pewno...nie dotrzymał słowa w iinnej kwestii to w tej też może nie dotrzymac.też myslałam że będzie ok ,tu nie pił nie pił 5 lat mimo że na codzień pracował z pijącymi ....nie spodziewałam się tego ...sama się śmiałam jeszcze miesiąc temu na innym topiku z tych co wszędzie węszą zdrade i kłamstwo jak facet wyjedzie....wiesz co usłyszałam wczoraj?że to moja wina że się uchlał,bo byłam niemiła jak dzwonił-co jest bdurą....wydawało się taki rozsądny facet....krytykował innych ha ha ha ja się śmieję sama z siebie teraz...tłumaczył się tęsknota i gadał jak mnie kocha i że nie poradził sobie sam beze mnie...więc na co mam czekac?też tęskniłam płakałąm z tęsknoty teraz płaczę bo stracił moje zaufanie jeszcze jedno...nie chcę być wulgarna ale ostatnio jak był miał za przeproszeniem...puste jaja...powiedziałm mu ....zaprzeczył po czym powiedział że ręką się zadowolił....teraz już nie jestem taka pewna

Gość Smutna i steskniona
Gdyby miał wyjechać na długo to byłoby ultimatum albo jedziemy razem albo nie jedziesz wogole-proste. A na te trzy miesiące spokojnie go puściłam w tamtym roku był też na trzy w tym samym miejscu i było ok. Teraz pojechał po wspólnym uzgodnieniu ponieważ zarobi sporo i dzięki temu spłacimy jebany kredyt który nas już prześladuje 4 lata:) a ty nie martw się może miał puste jajka bo naprawde użył renaty rączkowskiej:) nie popadaj w paranoję. A to że się upił nie oznacza najgorszego-wszystko dla ludzi

Gość Smutna i steskniona
Człowiek człowiekowi powinien pomagać a nie go dołowac a wy tylko gnębic lubicie z chęcią byście mi oczy wydłubaly:) a naprawde czytają to ludzie którzy ślepo wierzą w wasze zawistne zgorzkniale pełne urazy glupoty i się dołuja