Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i steskniona

Moj narzeczony wyjechal za granice do pracy i

Polecane posty

Gość ide spac2
wg mnie ze zdrada to jest troche tak jak z rozwodem ktorz przysiegajac malzonkowi przed oltarzem planuje swoj rozwod? wszyscy mysla, ze beda zyc dlugo i szczesliwie, moga sie nawet na to zaklinac a statystyki rozwodow sa bezlitosne podobnie jest ze zdrada, facet sam w duchu moze byc przekonany, ze nigdy nie zdradzi, ale po latach jakis splot okolicznosci, klotnie, kryzys w zwiazku, nagle oczarowanie, alkohol i.. brzydze sie zdrada, ale nawet sama za siebie nie poreczylabym reka ;)

Gość Zimowy człowiek
I do tego sprowadza się większość spraw jak ta opisana przez ide spac2. Jak można ufać komukolwiek jak nie ufa się sobie?

Gość Smutna i steskniona
Każdy się najaral na ta zdradę to fakt:) jestem w stanie zrozumieć że jedzie facet za granice siedzi kilka lat żonę w polsce zostawia, ludzie się od siebie odzywczajaja to fakt skype tel i sms to za mało i wtedy może dojść do zdrady bo jak pisalam o milosc trzeba dbać a jak tu dbać jesli nie ma możliwości. A mój pojechał na 3 miechy jebac w polu jak bura suka wroci i bedzie ok.

Gość ide spac2
Zimowy a ty sobie ufasz?

Gość Zimowy człowiek
Miałem okazje i nie zdradziłem.

Gość kajetanka79
smutna-to wedlug twojej teori 3 \ 4 ludziom wydaje sie ze sie kochaja biorac slub:D:D:D DObre! Myslisz ze facet jest na tyle glupi by dac sie podejsc przyszlej zonie...?znal pewnie historie twojej siostry,to raz,po drugie-skoro sie o ciebie stara to nie bedzie cie zdradzal pod twoim okiem glupolu....Niemcy sa daleko:D a tam wiekszosc facetow-zachowuje sie jak spuszczeni z lancucha.... Panie zimowy czlowieku-mozna kochac i nie byc naiwnym. A zdrada jest na pozadku dziennym dzisiaj. czy sie to komus podoba czy nie:O Znajomy kiedys powiedzial;,kocham tylko moja zone,a wszystkie inne to pieprze..''

Gość Smutna i steskniona
A teraz się napije z tego wszystkiego- zdrowie wasze:)

Gość Zimowy człowiek
Ale najlepsze jest to ja wtedy wyszedlem na dupka. Bo nie wykorzystałem.

Gość kajetanka79
okazja okazji nie rowna:)

Gość kajetanka79
smutna-co pijesz?moze i ja sobie naleje...?:)

Gość ide spac2
"Miałem okazje i nie zdradziłem." to nie jest odpowiedz na moje pytanie :P co innego jak "okazja" jest Haile Berry i dodatkowo oczarowany jestes jej blyskotliwoscia, inteligencja i poczuciem humoru a sytuacja sprzyja poczuciu, ze partnerka nigdy sie nie dowie, a co innego gdy okazja jest Renata Beger :D ;)

Gość Smutna i steskniona
Kajetanka ja ci normalnie wspolczuje:) jak można kogoś kochac i bzykac inne kurwa mi się to w głowie nie mieści. Podejście nie zdrowe masz raczej. Dobra kurwa stanie się to niech się stanie i koniec. Gdyby chciał zdradzić to zdradził by mnie i tutaj bo i tak dobrze wie że wszystkiego bym się dowiedziała co tam by zrobił.

Gość Smutna i steskniona
Kajetanka wale drinka :) pij i ty

Gość Zimowy człowiek
Kajetanka.... Nie szukam okazji. Ale będąc u kobiety pod delikatnym wpływem w domu, po pólnocy, oferującej swoje wdzięki, sam na sam, ciężko o lepszą okazję.

Gość Smutna i steskniona
Zaraz założe następny temat mój facet wyjechał za granice mam w kuchni syf nic mi się niechce siedze i pije drinka kto mi przyjdzie zmyc naczynia?:)

Gość Zimowy człowiek
No właśnie... Zdrowie wiernych Pań :D:D:D

Gość ide spac2
"oferującej swoje wdzięki, " nie zrozumiales. to zalezy ktora oferuje swoje wdzieki ;) ta akurat nie podpasowala, ale moglaby sie znalezc taka, ze moznaby stracic glowe;) i wtedy 90% facetow skorzysta. musi sie tylko znalezc ta bliska idealu ;)

Gość ide spac2
*mozna by

Gość kajetanka79
smutna-no mozna .... tak samo jak mozna kochac 2 kobiety rownoczesnie...Ciezko to pojac jak sie nie jest w takiej sytuacji.... panie zimowy-nie trzeba szukac okazji....tak samo milosci nie szukamy,przychodzi sama niewiadomo skad...tak podobnie jest ze zdrada.... Smutna-Tez zrobilam sobie drina:) siekiera jak cholera,musze dolac napoju bo sie przewroce pod prysznicem:D -a dzis 13 piatek:P No to zdrowko;)

Gość Zimowy człowiek
Oczywiście masz rację. Ale to była piękna kobieta. :)

Gość ide spac2
zewnetrznie moze byla,ale wenetrznie chyba troche mniej skoro ochoczo oferowala swoje wdzieki zajetemu facetowi ;) no chyba ze celowo niedoinformowana byla :P a takie mam pytanko co zajety facet robi w domu kobiety, ktora oferuje mu swoje wdzieki po polnocy? :D jestem pewna, ze isniejerozsadna odpwiedz na to pytanie :classic_cool:

Gość Zimowy człowiek
Zdrada przychodzi nie wiadomo skąd? To chyba u kobiet. :D Całkiem możliwe że kobieta stojąc na przystanku sobie myśli. Aaaaa.... dziś to se zdradze :D