Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i steskniona

Moj narzeczony wyjechal za granice do pracy i

Polecane posty

Gość kajetanka79
cos dla pana zimowego:D

Gość kajetanka79
,,on zimny,on zimny.....onnnnaaa gorąąącaaa on nie chce,on nie chce,onaaaaa go trąąąąca....:D i lewą nozke,na niegoooooo kladzie...... ruszaj sie,ruszaj sie ty stary dziadzieeeeeeeeeee:D::D:D az mnie gardlo zabolalo,heheh:D:D

Gość Smutna i steskniona
Zimowy co sobie życzysz? Tzn jaki utwór chcesz...zobaczyc;D

Gość ide spac2
to zalezy od zdrADY latwiej byloby wybaczyc jednorazowy skok w bok, bo ktos stracil kontrole nad soba po alkoholu a w zwaizku bylo kiepsko facetowi, ktory swiadoomie i wyrachowanie krecilby za plecami wybaczyc juz sie praktycznie nie da. jest skreslony

Gość ide spac2
kajetanka :D

Gość Smutna i steskniona
Kajetanka to się napij:)

Gość kajetanka79
smutna-wybaczylabys pewnie,bo bardzo go kochasz,ale na bank juz nie pisalabys tak jak teraz. Powiem wiecej,ze we wszystkim widzialabys zdrade....Zaufanie jest ciezko odbudowac. Bardzo ciezko.

Gość Zimowy człowiek
Ide spać. Jeśli myślisz że trafiłaś na coś gdzie można się czegoś czepić, zapewniam że nic takieg nie ma. Bywa w życiu tak że czasem wyjeżdzasz do pracy i mieszkasz sam. Czasem jest to spora odległość. Czasem to dłuższy okres czasu. Bywasz w różnych miejcach, miewasz róznych znajomych. Do domu miałem kawał drogi. Napisałem że nie było sensu jechac po druga połowke bo sie cos kroilo, ironicznie, Do znajomej bylo dwie godziny drogi tylko. Malem jechac 8 do domu po to by zabrac kobitke a potem 6 wracac? No ale Ty tego nie wiedzialas. Zreszta temat sie rozmyl. W kazdym razie..... wiele osob zdradza. Nawet ta moja znajoma.

Gość kajetanka79
ja powoli musze sie stad zmywac,bo mnie opijecie...!!!!!:P

Gość Smutna i steskniona
Chociaż w sumie jak zdradził raz i zobaczy że mu to uszło to może zrobić to znowu... Ach to życie

Gość Smutna i steskniona
A jebac wszystko. Ma zdradzić to zdradzi wszystkiemu nie zapobiegniemy jak ma byc tak się stanie. Mam nadzieję że nas to ominie Amen:)

Gość kajetanka79
Amen:) zycze wszystkim dobrej,spokojnej nocy;) Ide sie pluskac:P

Gość ide spac2
zimowy a powiedziales o calym zdarzeniu partnerce i jak na to zareagowala? i w twojej historyjce nie pasuje mi alkohol. rozumiem ze przyjechales trzezwy, a alkohol piliscie wspolnie ze znajoma w jej domu? ale skoro do domu miales jeszcze spory kawalek samochodem tego wieczoru to dlaczego piles? wracales samochodem "po pijaku"?

Gość ide spac2
kajetanka 🖐️

Gość Zimowy człowiek
Smutna, I tak wlasnie trzymaj. Nie ma co sie spinac. Przeciez masz wlasne zycie i nie zabijesz sie jak zdradzi. Bedzie chcial to pojdzie, jak ceni co ma to bedzie wierny.

Gość ide spac2
a moze odespales u znajomej? ;)

Gość Smutna i steskniona
Idę spać-trafiłas w sedno:) rozgryzlas zimowego:) teraz pewnie nie wie co napisac ha ha dobre:) a też idę pod prysznic:)

Gość Smutna i steskniona
Zimowy-dzięki:)

Gość Smutna i steskniona
Ludzi niszczy to pieprzone życie w tej pieprzonej polsce kurwa ludzie muszą zostawiac rodziny i jechac za granice żeby w domu było co jesc ja pierdole

Gość Zimowy człowiek
Ide spac. Powiedzialem .... i byla zla. W zyciu zdarzylo mi sie raz jechac pod delikatnym wplywem i raz na kacu. Wtedy nie pilem, to ona byla pod wplywem.

Gość ide spac2
steskniona 🖐️ zimowy zdajesz sobie sprawe, ze wczesniej napisales , ze byles pod wplywem? ;)

Gość Zimowy człowiek
Napisalem pod wplywem ale odnosnie kobiety nie siebie. Wierz bardziej moim slowom bo nie mam nic do ukrycia niz swoim detektywistycznym zapedom. Gdybym zdradzil to mowi bym pewnie jak Ty i szukal dziury w calym. :D

Gość Zimowy człowiek
Choc przyznaje, brak przecinkow i zle sformulowanie zdanie moglo spowodowac ze taki wniosek moglas wyciagnac.

Gość ide spac2
nie mowie, ze zdradziles po prostu sie zastanawialam nie palam sympatia do facetow, ktorzy poznym wieczorem po pracy, z dala od domu sklonni sa "ratowac" pekajace serce znajomej. naprawde tobylo az takie emergency, ze nie moglapoczekac do nastepenego dnia? nie miala zadnych kolezanek, matkidopogadania? nawet nie przyjaciolka tylko znajoma. cos mi tu smierdzi. nie mowie o zdradzie. mialam kiedys chlopaka, ktory lubil myslec osobie ze ma dobre serce. uwielbial takie sytuacje, gdzie mogl sie poczuc bohaterem, na ramieniu ktorego mozna sie wyplakac. tak naprawde potrzebowal tego,zeby zwiekszycswoje poczucie wlasnej wartosci. mial duzo kolezanek i dobry kontakt z nimi. nigdy mnie niezdradzil, ale to nie bylo "zdrowe" co robil.

Gość masakra !!!
Smutna i steskniona Napewno to ty trafiłas na takiego co cię wali po rogach ja akurat jestem pewna ze mnie nie bedzie zdradzał i akurat o to się nie martwię i recze za to głowa a za granice pojechał pracować a nie imprezowac aja pierdole jak ja takie teksty słyszę nóż mi się w kieszeni otwierA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÓJ TEŻ POJECHAŁ BYŁAM GO PEWNA DO PRACY POJECHAŁ I TYLKO DO PRACY A TU MASZ !!!!

Gość Zimowy człowiek
Ide spac. Popieram w calej rozciaglosci. Oczywiscie ze moglo poczekac. :D

Gość ide spac2
w takim razie wyrazy kondolencji dla partnerki ;)

Gość kajetanka79
Widze ze jestescie jeszcze.... :) ide spac2 w jakim jestes wieku..?masz meza,dzieci...? a ty zimowy?Samotna...?

Gość Zimowy człowiek
Nie wiem w czym rzecz i do czego to. Wszystkiego dobrego dla Ciebie. :)

Gość ide spac2
28 lat. partner. dzieci planuje troche pozniej