Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i steskniona

Moj narzeczony wyjechal za granice do pracy i

Polecane posty

Gość ide spac2
co zajety, podchmielony facet robi w domu kobiety, ktora oferuje mu swoje wdzieki po polnocy? takie pytanie chcialam zadac

Gość Smutna i steskniona
Ja wolę wypić kilka ale słabszych nie lubię mocnych:) nie martwcie się pojadę go sprawdze dla was specjalnie czy tam w polu w ziemi nie obraca jakiejś samotnej kurwy:) he he napisze wam jaki wynik:)

Gość kajetanka79
podtrzymuje pytanie ,,ide spac2''panie zimowy.....???no bo pan przeciez w karty nie poszedl grac do tej kobiety o polnocy...to pan wiedzial chyba co moze ta pani chciec.....;)

Gość Zimowy człowiek
Ide spac2 bardzo rozsądne pytanie. :D Była to moja znajoma której nie widziałem kilka miesięcy, miała swoje problemy, ja byłem na wyjeździe. Rozumiesz, nie było sensu jechać po drugą połówke zwłaszcza że sie cos kroiło nie? Zresztą byłem tam koło 21. Rozumiesz, prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie.

Gość ide spac2
kajetanka ;) moze grali w te karty. w koncu on sobie ufa, jego pratnerka zapewne nie miala nic przeciwko, nawzajem obdarzaja sie duuzym zaufaniem

Gość kajetanka79
smutna,poprostu nie badz za pewna siebie w tej kwestii poprostui tyle.To wszystko. Ja wole mocniejsze,bo potem sikam co chwile...:D

Gość Smutna i steskniona
Każdy z was ma trochę racji bo każdy się spotkał z różnymi sytuacjami ale nie trzeba mierzyć wszystkich jedna miarka:)

Gość Zimowy człowiek
Jeśli Wam pasuje moge przyznać ze pojechałem zdradzić. I sie rozmyśliłem. :D:D:D

Gość ide spac2
Rozumiesz, nie było sensu jechać po drugą połówke zwłaszcza że sie cos kroiło nie? Zresztą byłem tam koło 21. Rozumiesz, prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie. alez oczywiscie. ja to wszystko rozumiem. nie bylo sensu jechac po druga polowke :D

Gość ide spac2
"Rozumiesz, nie było sensu jechać po drugą połówke zwłaszcza że sie cos kroiło nie?" wlasciwie to nie rozumiem. co sie kroilo?

Gość Smutna i steskniona
I też chodzi mi o to że on tam pojechał na te trzy miesiące i wiem że mnie nie zdradzi oczywiście nie recze jesli pojechał by tam na stale bo to całkiem co innego

Gość Smutna i steskniona
Zdesperowana jeden czy dwa drinki ci nie zaszkodza:)

Gość kajetanka79
ej ,zimowy-zaraz pekne ze smiechu:D:D:DD:D: nieprzetrzymom:D:D:D Widac alkohol Ci ,,jezyk rozwiazuje...":D IDE SPAC@ -zaraz sie dowiemy ze sciagnal majtki i je ubral,i ze sie tylko calowali,co oczywiscie nie jest zdrada....:D a mozna wiedziec czemu sie rozmysliles....?

Gość Zimowy człowiek
Ide spac. To taka ironia. Od 21. Moze rozumiesz, może nie. Okazja była, nic sie nie stało.

Gość kajetanka79
zdrsperowana,dalej nalej sobie malego:) robi sie fajnie....-to tak dla zdrowotnosci...;)

Gość ide spac2
dobra teraz to zdebialam. czy ktos rozumie zimowego?? najpierw prawi o zaufaniu, wiernosci itd. a pozniej mowi, ze nie zabral swojej drugiej polowki do znajomej bo cos sie kroilo?

Gość Zimowy człowiek
Ahahahhahaha. Oczywisicie ze nie jechalem z takim zamiarem. Gdybym mial to na uwadze coz by mnie powstrzymalo? Nie bylo cmokow, sciagania majtek itp. Zreszta kto dzis majtki sciąga? Albo sie caluje. Brrrr. :D

Gość Smutna i steskniona
Ogolnie to fajnie że jestescie:) kurwa mam z kim pogadac przynajmniej. Bo tak jestem sama...mam tylko jego a i jego mi teraz zabrakło:)

Gość ide spac2
autroko mozna sie tylko trzymac nadziei, ze tok rozumowania jaki zaprezentowal Zimowy nie jest popularny u facetow, wlaczajac w to twojego ;)

Gość Smutna i steskniona
Albo się upiłam albo tu się zabawnie zaczyna robić:)

Gość ide spac2
Zimowy, ale pozwolisz, ze sie uczepie tego twojego sformulowania, ze "cos sie kroilo".(i dlatego nie zabrales swojej drugiej polowki). Co SIE KROILO?

Gość Zimowy człowiek
:D

Gość ide spac2
"Albo się upiłam albo tu się zabawnie zaczyna robić" fifty-fifty pewnie. az tak fajnie to tu nie jest. czuje rybe :classic_cool: zimowa rybe

Gość kajetanka79
zimowy poprostu kreci i juz....pieknie pisze ze tzreba kochac ufac bezgranicznie itd a jak zdrada to wywalic na zbity pysk......a dlaczego???to co to za milosc,gdzie nie daje sie drugiej szansy>>>?co to za milosc jak nie ma wybaczenia...??? Kobitka nie miala tego czegos,wiec do niczego nie doszlo...Juz samo to ze przelecialo mu przez glowe ,ze cos sie kroi-mowi samo za siebie...Jak sie cos kroi,to sie takie sytuacje omija z daleka a nie tlumaczy godzina czy km.... Smutna-fajnie ze juz ci nie jest tak smutno:)

Gość Smutna i steskniona
Idę spać nie czepiaj się pewnie chleb się kroilo:)

Gość ide spac2
"zimowy poprostu kreci i juz..." albo prowokuje i podpuszcza.

Gość kajetanka79
mnie juz goraco i fajnie w glowie zaszumialo...:) Moze pospiewamy...?:D

Gość Smutna i steskniona
A wiecie że ja to glupia jestem i chyba bym wybaczyła zdradę? Ciężko by było ale ale ciężej bez niego:)

Gość Smutna i steskniona
Kajetanka co proponujesz zaśpiewać?:)