Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i steskniona

Moj narzeczony wyjechal za granice do pracy i

Polecane posty

polacy to czasem pujda na dziwki, albo z inna polka. miejscowe w zyciu z polaczkiem sie nie puszcza, chyba ze na jakims disco. Niemki sa tak paskudne ze to az ochyda z taka spac... z tym burdelem to moga sobie robic wypady w pracy. to pokusa.

zordonowka --> ale skad masz miec pewnosc ze jestes w takim wlasnie zwiazku?" bo jak sie jest w takim zwiazku, to sie po prostu wie ;] na tym to polega;]

Gość Smutna i steskniona
Prezes Wertyp jesli masz ochote zwiedzić niemiecki burdel to jedź:)

Gość jasne ufac
Faceci tylko szukają okazji. Myślisz że jak będzie kilkaset km od ciebie i napatoczy mu się jakas chetna laska to ją perfidnie odepchnie i powie "nie mogę, jestem w związku i sobie ufamy" ? :)

Gość Smutna i steskniona
Jesli ktos ma nasrane w głowie to chodzi po imprezach i zdradza a ten który pojechał pracować bedzie pracował

Gość psiowaa
Przestańcie ,czyżbym była taka naiwna ,bo wierze swojemu facetowi,a może mierze Go swoja miarką:

Gość jasne ufac
No jasne, z moim też się jakieś niedojebane, wiecznie nieszczęśliwe w związku Polki puszczały. Miejscowe panny nie chcą kogoś kto jest z biednego kraju i z marna pracą, pewnie bez języka. Nawet na raz się takie coś nie nadaje hehe

Gość Smutna i steskniona
O zdradę się nie martwię bo nawet nie miałby kiedy i z kim:) tam gdzie pracuje są sami faceci a robią 7 dni w tygodniu od rana do wieczora. Wątpię że po całym dniu zapierdalania ktos miałby ochote wydać ciężko zarobione pieniądze na jakaś kurwe w burdelu:)

Zdesperowana Domowa Żona no chyba nie wierzycie ze w ciagu tych kilku miesiecy koles nie wyjdzie na zadne balety... no bez przesady, zapewnie bedzie kilka mniej lub bardziej kameralnych imprezek." ale mozna isc na balety, zeby sie pobawic, wyluzowac, a nie ruchac chetne panienki...;]

Gość psiowaa
Ja tam nie ręczę ,ale pracuje z samymi facetami,a gejem chyba nie jest

Gość psiowaa
Haha koleżanka za kółkiem ciężarówki

Gość i co wróciłaś???????????????
my tez po 8latach braliosmy slub - zakochani i zafacynowani soba - teraz 6lat po slubie - nudaaa, rutynaaa, życie

Gość widzę że sie lamiesz
twoja pewnośc siebie topnieje to że z facetami pracuje to jeszcze gorzej zaczna sie ząrciki, picie wódy, opowiastki o panienkach i w końcu ktoś zarządzi: jedziemy na dzivki! co, nie jedziesz z nami? buhaha no co ty na panienki nie pojedziesz itd, w końcu go zbajerują, nawet jakby po pijaku to go zaciągna i będa mieli satysfakcje że z porządnego faceta zrobili takie samego wieprzka jakimi oni są :D ale może wcale tak nie będzie :)

Mój narzeczony też wczoraj wrócił do Anglii.Cały tydzień cieszyliśmy się sobą.Dziś jest tak smutno i pusto.Nie dopuszczam myśli że mógłby mnie zdradzić bo ufam mu a on ufa mi. Jestescie okropni że tak dołujecie dziewczyny iż wszyscy faceci zdradzają.Niech każdy mówi za siebie a nie za innych.

ale niektore z was sa naiwne ze to az boli.. rece i glowy sobie daja uciac za facetow..zal mi was. ale kiedys was zycie nauczy a raczej wasi idealni panowie;d ze nie mozna konczyn oddawac za gatunek meski.

Gość kajetanka79
Smutna i steskniona O zdradę się nie martwię bo nawet nie miałby kiedy i z kim tam gdzie pracuje są sami faceci a robią 7 dni w tygodniu od rana do wieczora. Wątpię że po całym dniu zapie**alania ktos miałby ochote wydać ciężko zarobione pieniądze na jakaś k**we w burdelu Ale jestes naiwna......:D az mi cie zal.....:O A co niby ma Ci powiedziec facet ktory jedzie z agranice na 3 miechy-no oczywiscie ze to co piszesz...,zebys mu ufala i nie marwila sie! Co ma ci powiedziec ze czasem koncza wczesniej i ida na jakies piwo do baru,czy spotykaja sie z ludzmi-polakami-co przyjezdzaja na truskawki...:D Prosze Cie.... A do burdelu nie musi wcale chodzic-POLEK za granicami pod dostatkiem:D Wyjezdzam od 12 lat na sezony-w roznych miejscach juz bylam i wiem co robia tam ci przykladni mezawie i narzeczeni ,co to tak bardzo kochaja swoje panie i swiata poza nimi nie widza:D:D:D oj zdziwilabys sie kolezanko:D ale powodzenia!:)

no zgadza sie polki to zdradzaja i z polakami, i z zagranicznymi. a miejscowe nie chca z biedakami. takze uwazac na inne polki. a te burdele to tam jak Niemic idzie to nic mu rodzina nie powie, a w Polsce to wstyd i hanba.

Gość psiowaa
Ja myślę ,że kobiety które mówią o zdradzie facetów ,same zdradzały...proste:P

Nikt nie powiedział, ze wszyscy zdradzaja, ale smieszna jest postawa, w ktorej ktos mowi, ze ufa komus na 100% i jest w 100% pewny. Pewnym nie mozna byc nawet samego siebie, bo bywaja sytuacje, kiedy zachowujemy sie absurdalnie, gdzie wczesniej nigdy nie pomyslelibysmy, ze mozemy sie tak zachować. 🖐️