Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i steskniona

Moj narzeczony wyjechal za granice do pracy i

Polecane posty

Gość i co wróciłaś???????????????
carrie - to twoja fotka?

Gość pouiououou
nieogryzek - na ile wyjechał ?

Gość psiowaa
Bo kurza twarz ,nigdy by mi nie przeszło przez głowę,żeby zdradzić,żaden inny facet mnie nigdy nie pociągał i tak sobie wymyśliłam ,że tak samo mysli o mnie mój mąż(20l razem)

Gość kajetanka79
psiowaa---hehehe,no to zle sobie wymyslilas:D

Gość Smutna i steskniona
Wspolczuje niektórym z was związków:) czy wy poprostu nie możecie zrozumieć że on tam mnie nie zdradzi? Po 1 gdyby chodzili i pili po nocach to wiecej by go nikt tam nie wziął do pracy 2 jego szef jest moim znajomym i zanim mój tam wyjeżdżał to wiedzialam co tam się dzieje 3 kurwa pisze trzeci raz że pracują do 21 i to bardzo bardzo ciężko nikt nie ma sily nigdzie chodzić 4 alkomatem sprawdzanie przed i w trakcie ten który pije wyjazd do domu, 5. Pracują tam sami faceci mogę dawać rękę głowę a nawet dwie nogi za to że nie zdradzi:)

Gość psiowaa
kajetanka...znam swojego M i na pewno bym poznała, jak by zrobił skok w bok:P

Gość ciekawe co ty
Dajcie już jej spokój.. Dziewczyna chciała się tylko wyżalić, że jej smutno a wy na nią naskoczyliście :O I oczywiście kurwa wszyscy wiecie, że ją tam zdradzi :D Mój facet też wyjechał 5 tygodni temu, wraca dopiero na początku października...

Gość bimbambombambon
Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ;) Ale dawać sobie rękę uciąć a tym bardziej głowę to rzeczywiście.. :O

Gość psiowaa
Prezes..dlaczego to Cię dziwi,nie rozumiem.Dla mnie mój M jest najnaj,a reszta to tylko przeciętni faceci i tyle

Gość e tam n
nawet w koszrach wojskowych faceci sprowadzają sobie prostytutki, nie ma takiej roboty że ktoś nie mial czasu na własne życie, dniówka się kończy i można balować

Gość ipocotebluzgi
Nie każdy mysli tylko o bzykaniu :P

"nawet w koszrach wojskowych faceci sprowadzają sobie prostytutki," buahahahahahahaha i jak do tych koszarow,koszar (nie wiem jak to sie odmienia:P) te prostytutki przemycaja?

Gość bimbambombambon
A już zwłaszcza faceci. Oni w ogóle nie myślą o bzykaniu :)

Gość kajetanka79
ludzie-nawet dobrzy znajomi koloryzuja na temat pracy za granica. Nie prawda,ze ten co pije wyleci....Ludzie latami jezdza w to samo miejsce i chleja...-jezdza co roku,bo pracuja,nie wala sciemy,sa w pozadku,uczciwi itd. A ten twoj znajomy to myslisz ze swiety ,co?tam jeden drugiego kryje,dziewczyno.... Zreszta pojedziesz...,sama sie przekonasz... Narzeczony dlugoletni,zreszta-mojej kolezanki tez pracowal od switu do nocy....Zero alkoholu-no bo jak:D? nie bylo kiedy...,hehehi w dodatku byli odcieci od swiata....! No i taki pozadny...:D Tak pracowal az dzieciaka zrobil! Kolezanka do dzis zachodzi pewnie w glowe -jak on to zrobil....:O no i kiedy...??????:D:D:D

Gość ide spac2
z ta reka tofaktycznie smieszne znam jedna kobietke, ktora mi powiedziala, ze poreczylaby reka za swojego meza i jego brata (ze niby by nie zdradzili, bo maja taki szacunek do matki, itd.) fajna kobietka, jej maz tez zony w domu, oni pracuja za granica ale jego brat sie dostawial do mojej znajomej, sugerowal jej zeby zostala na noc innym razem jak byli pijani bylam swiadkiem rozmowy z ktorej wynikalo ze nie mieliby takich wielkich skrupolow ja za siebie nie moglabym poreczyc 100% (mimo, ze moj kregoslup moralny nie akceptuje zdrady) a co dopiero za druga osobe ;)

Gość bimbambombambon
Dziwka wszędzie wlezie, to ty nie wiesz?

Gość kajetanka79
psiowaa-wszystkie zony znaja swoich mezow....:D Czlowieka poznaje sie cale zycie.......

Gość Smutna i steskniona
To raczej on pojechał i bedzie obgryzal pazury ze strachu co ja robię:)

Gość bimbambombambon
Albo stwierdzi, że zdradzi ciebie zanim ty zdradzisz jego :D

no wlasnie, a on bedzie sie obawial czy go nie robisz w rogi, no i taki stres jest wlasnie zdrowy, najlepsze jest stosowac zasade ograniczonego zaufania, niczym nie poreczac, nie dac sie zaslepiac, zeby w razie czego rany nie byly zbyt glebokie.