Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna młoda21

Zapraszam dziewczyny , które staraja sie o pierwszy skarb:)

Polecane posty

Gość kanapka z serem
cześć . u mnie dziś wielkie rozczarowanie, bo zaczeły mnie boleć piersi.Tak jak mam zawsze przed okresem. Nie mam wogóle objawów ciąży a teraz jeszcze te piersi. Niestety muszę się spodziewać @. Smutno mi.Wiem, że staram się bardzo krótko, ale mocno się nastawiłam, że się uda.A teraz rozczarowanie....

Gość kanapka z serem
hej , u mnie ok. Pomyślałam, że jak okres przyjedzie to przyjdzie.Spróbujemy następnym razem...Ale jeszcze się łudzę, że za wcześnie zrobiłam test...Następny zrobię dopiero za tydzień w sobotę jeśli do tej pory @ nie przyjdzie.A jak u ciebie?

Bylismy u ksiedza w sprawie zaswiadczen i mysle ze w tym tygodniu uda nam sie wszystko zalatwic:) A co do naszego tematu to dzisiaj mam 5 dzien cyklu wiec na powazne dzialania mam jeszcze troche czasu:)

Gość wiolka40
witam powiedzcie mi panie czy jak uprawialam seks 10 dni po poronieniu samoistnym bez zabebieczenia to moglambym zajść w ciążę z gory dziekuje

Mysle ze nie-w czasie ciazy jajniki sa "w stanie zawieszenia" i nie produkuja komorek jajowych ale jak jest po poronieniu? Nie wiem na sto procent...

Gość wiolka40
tak tylko ze ja poronilam bardzo mala ciążę bo bylam 3 tygonie więc mysle ze moglam miec albo ze bedzie na dniach

Gość kanapka z serem
wiolu mam nadzieje, ze nie zaszłaś w ciąże w końcu twój organizm nie doszedł jeszcze do siebie.Jest to msło prawdopodobne.Lekarze zalecają 3 miesiące przerwy w staraniach.Jeżeli jenak jestes to życzę ci żeby teraz wszystko było dobrze.Nikt ci nie da pewnośi , że nie zaszłaś ale to naprawde mało prawdopodobne...

Gość kanapka z serem
to fajnie macie z tymi podwójnymi przygotowaniami :-) zamierzasz używać cyklotestu ? bierzesz jakieś witaminy ? ja biorę tylko folik.

Ja tez biore folik a co do testow to moze jakis kupie w aptece i wyprobuje czy to faktycznie cos pomaga. Ale mierze tez temp codziennie bo taka mam prace domowe z poradni rodzinnej:)

Gość kanapka z serem
jak ci sie podoba ta poradnia rodzinna? a ja juz nie mogę się doczekać :-)okres powinnam dostać 17-19 ze względu na to ze jest nieregularny. nie wiem czy jutro rano zrobić test czy poczekać do tego 19 :-) sama nie wiem, ciekawość straszna....nadzieje wielkie, nie wiem czy wytrzymam.Jutro jadę na szkolenie 2 dniowe, więc nie będę o tym myśleć.

witajcie dziewuszki. dolaczam sie do was. U mnie starania sie dopiera zaczna , ale dobrze wiedziec co w trawie piszczy :) Starania zaczna sie za pare miesiecy jak sie urzadzimy w nowym mieszkanku :)Dodam że slub w przyszłym roku bedzie.

Gość kanapka z serem
witaj azuka :-) gratuluacje z okazji slubu. a ile masz lat?

Ja bym chyba nie wytrzymala i zrobila ten test. A poradnia musi mi sie podobac bo zaswiadczenie stamtad jest mi potrzebne:)

Gość wiolka40
witajcie co tam uwas słychac

Gość wiolka40
idę jutro robic HCG z krwi bo tydzien po poronieniu spadlo mi z 2/3 tydzien na 1/2 po nastepnym tygodniu znow zrobilam czyli dzisiaj i tez wykazal mi 1/2 wiec niewiem jutro bede wiedziec czy mi rosnie czy spada

Gość kanapka z serem
wiolu 40 mam nadzieję, że napiszesz jutro dobre wiadomości, że rośnie. Nie stresuj się bo i tak ci nic to nie da. Wiem, że w takiej sytuacji trudno o spokój, ale stres negatywnie wpływa na nasz organizm. Ja trzymam za ciebie kciuki :-)

Gość wiolka40
dzieki ja sie niestresuje bym się cieszyla jak by mi roslo i ze zaskoczylam

Gość kanapka z serem
w takim razie trzymam kcuki żebyś szybko została mamą :-) a lekarz nie kazał ci przerwy zrobić?

Gość wiolka40
wiesz jak poronilam a bylam w czesnej ciazy 3 tyg jak poronilam i do kontroli poszlam na 4 dzien to mnie moj lekarz pocieszyl ze umnie wszysko poszlo od razu i a moge probowac po zakonczeniu krwawienia i oczywisci jesli jestem psychicznie gotowa a ja jestem wiesz mam juz dzieci troje corke 21 lat i blizniaki 12 a ze mam regulalne i zawsze co 28 dni cykle wiec probowalam wiec moze sie uda

Gość wiolka40
wiesz jak poronilam a bylam w czesnej ciazy 3 tyg jak poronilam i do kontroli poszlam na 4 dzien to mnie moj lekarz pocieszyl ze umnie wszysko poszlo od razu i a moge probowac po zakonczeniu krwawienia i oczywisci jesli jestem psychicznie gotowa a ja jestem wiesz mam juz dzieci troje corke 21 lat i blizniaki 12 a ze mam regulalne i zawsze co 28 dni cykle wiec probowalam wiec moze sie uda

Gość wiolka40
sory dwa razy mi poszlo

Gość wiolka40
nim mi pozwolil zbadal mnie dokladnie i ze nic nieznalaz zadnych pozostalosc to mi powiedzial zebym starala sie odrazu ze niema zadnych przeszkud

Gość kanapka z serem
to dobrze, że lekarz dokładnie cie zbadał :-) mam nadzieję ze ujrzysz niedługo te 2 wyczekiwane kreski. Masz już trójkę dzieci i chcesz jeszcze jedno...Podziwiam cię! ja chce mieć tylko jedno dziecko :-) chociaż może później mi się odmieni :-) jutro robię test ciążowy.dziś okres nie przyszedł, więc trzymajcie kciuki dziewczyny :-)

Gość kanapka z serem
jasne :-)

Gość kanapka z serem
Dziewczyny zrobiłam test i nie mogę w to uwierzyć :-) chyba jestem w ciąży :-) pojawiła się 2 blada kreska :-) jestem taka szczęśliwa :-) nie wiem co robić jestem taka zakręcona, na niczym się nie mogę skupić. Udało się nam za pierwszym razem :-) W poniedziałek idę do lekarza sprawdzić czy wszystko w porzątku. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :-)

No to gratulacje:) mam nadzieje ze lekarz potwierdzi ciaze-kiedy idziesz?

Gość kanapka z serem
idę w przyszłym tygodniu, po wizycie napiszę co i jak :-)