Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka 34

Hirsutyzm

Polecane posty

Ok ja w tym czasie ide umyc wlosy i sie tu spotkamy za chwile ;) Hmm Luiso, nie jestes pusią eheh :d To byl czysty wypadek hehe :D :D

w sobotę po weselu spali .:) eh . z jednej strony bardzo chcę a z drugiej trochę się boje, boże dlaczego ja się nie urodziłam bardziej zdecydowana

czytaj- Emi lub Emilka:) Poli Pusia hahahaaaaaa jak ta z tego kogla mogla achahcaaaaaaaaaaaaa no lece narazie zaraz wracam za godz:) moze szybciej:)

Dokladnie tak z pradem! Annqx jeszcze chwila i bedziesz odwazniejsza i plynela z pradem pod wplywem Emi, Luisy bo jak widac cos mi odwaliło i czuje sie pewna siebie... mile uczucie ;)

chyba tego że jak mnie nago zobaczy to mu stan gotowości minie .

Aaaa... no tak tak :D Ups.. ja cos dzis nie w formie jestem :D Ten kogel-mogel wczoraj cos mi na mozg padlo ;)

Poli grunt to byc pewna siebie i nie popadac w kompleksy:) ja sama popadam ale czasem udaje mi sie zyc wg tej zasady i jest super.. trza znac swoja wartosc

Annqx a co z Toba nie tak?? masz pochwe jakas krzywa czy garbata jestes ? czy zebow nie masz czy jakis trad masz bo nie rozumiem:)????

Ejj Annqx, no co ty..:) Nie mysl tak, widzi cie w ubrani i widzi ze jestes nie wiem grubsza czy masz lekka fałdke, no chyba ze zakrywasz sie pod swetrami.. No to nie bedzie oczekiwal od ciebie jakiejs figury modelki. :) Zreszta na pierwszy raz to po ciemku przeciez mozna i wgl. :) A Luisa, mowila zeby tak stanac przed lustrem i sie oswoic to chyba tez dobry pomysl..:)

bo jak masz na mysli wloski i faldke to Ci pranie mozgu zaraz zrobimy:)

fałdka mnie wkurwia . wracam do 6 weidera . mogłabym mieć szczuplejsze uda , i cycki ciut większe

No dokladnie Luisa ma racej, ludzie nie maja zebow czy luszczyce i to dopiero jest zle, brzydko i mozna sie bac..

slyszalam ze mezczyzni wola pelniejsze uda i biodra...faldke cwicz i nie jedz slodyczy pieczywa do wesela zmaleje,ale cwicz te brzuszki:) a piersi jak nawet masz mniejsze to co>?? widzial je przeciez juz wiec wie ze jakas cicolina nie jestes:) kobieto nie mysl o kompleksach bo Cie to zablokuje na przyjemnosci i bedziesz spieta i sztywna jak draka i dopiero mu sie odechce jak taki fantom bedzie z Ciebie... on Cie kocha i akceptuje a rzeczywiscie po ciemku nIC nie zauwazy..

No nalwazniejsze zeby ty sie akceptowala, no mowie on cie widzi,, w krotkich spodenkach czy jakos i wie jak wygladasz i jak bedziesz wygladala nago tak mniej wiecej... A zaczniej biegac jak Konstancja, albo jesc jakos z normą, choc zdrowo zeby ci na zdrowiu sie nie odbilo...:)

poza tym jest sporo facetow ktorzy wola mniejsze piersi niz wieksze..i uwierz mi,ze pociagasz go skoro jest z Toba i czeka...wiec nie wymagaj od siebie za duzo..ale pracuj nad tym co Cie meczy..i bedzie git:)

No właśnie , ostatnio chodzę z koleżanką na zumbe, a co do diety to zaczęłam przedwczoraj ale taką bardziej rozsądną żeby nie było takich kwiatków jak w zeszłym tygodniu

ja akurat na swoja figure nie narzekam..ale tez mam kompleksy glownie te wlosy..a moj amadeo mowil,ze dla niego wazne by kobieta ladna buzie miala:) o cyckach nie mowil ani faldce:) olac to naprawde...oni tez maja kompleksy..i sie boja ze nas nie zaspokoja itp..uwierzcie mi:) chociaz ten moj to sie zachowuje jak by ich nie mial spal nago i mial wywalone doslownie:)

to ja jestem:) serio mam taki sam tylko bardziej jasny:) moge Ci pozyczyc na ta noc po weselu kochana:) przestaaaan blaagam...jestes piekna i tak masz myslec o sobie i swoim brzuszku:)

zazdroszczę brzuszka :D a ja zrzuce tą fałdkę choćby nie wiem co

lece suszyc glowe narazie kochane...annqx :) ciesz sie tym prosze..nie mysl o brzuchu i piersiach:)

widzialas te rozstepy to dopiero kobita ma problem a cwiczyc pewnie ze cwicz az bedziesz miala taki jak chcesz:)

jezu strasznie, nawet jak schudnie to zostanie skóra i te blizny po rozstępach KOCHAM MOJĄ FAŁDKĘ

Ja tez ma podbny brzuszek ;) A co ci powiem Annqx, moja mama ma no coz jest szuplutka ale po urodzeniu dzieci wlasnie takich rozstepow dostala jak ta na drugim zdjeciu, tylko nie takie czerwone.. i ma taki lekko wiszaca skore i sie tego w ogole nie wstydzi i sie jej dziwie, ale ona normalnie w stroju kapielowym i takie tam...wiec kazdy uwaza co innego za swoje kompleksy i nie prezjmuj sie kochana :) A ja wlasnie umylam wlosy :)

niektórzy mają różne defekty ale mają na to wyjebane . też bym chciała tego nie widzieć ale niestety no. też lecę umyć włosy ;) do później dziewczynki :)

I ja zazdroszcze tym, ktorzy nie zwracaja uwagi na swoje mankamenty i dzieki temu inni mysla ze to im nie sprawai problmu i na to uwagi nie zwracaja... ale ciezko jest nie zwracac uwagii. Ja mowac szczerze do wszystkiego sie przyzwyczailam, do malych cyckow i innych sprawa, nawet do niektorych wlosow, ale nadal nie moge przestac myslec o tych na brzuchu i krzyzu, no i wasik, poprostu to jest dla mnie straszne... Ale dzieki takim kobitkom jak wy, idzie sobie uswiadomic ze facec nie sa tacy okropni, ze sa wieksze problemy i ze mozna to swinstwo jakos zmniejszyc...:) Luiso i jak ogarnelas swoj puch na glowie? ;)

Tak Poli:) ogarnelam:) nie jest zle:) Kochana TY z tymi wloskami sobie poradzisz..grunt sie zdecydowac by wasik usunac i juz nie bedzie stanowil problemu..te z brzuszka usuwaj woskiem lub depilatorem a krzyz wystarczy rozjasnic..kochana naprawde:) MNie wkurzaja moje baczki bo z nimi nic nie robie i sa sobie od zawsze ze mna:) poza tym ogarniam temat:) Poli ogladam fajna komedia ne tv4 wlacz sobie jak masz:) wlasnie sa reklamy:) a amadeo cisza..to nie podobne do niego,coraz bardziej mnie martwi..a moze spotkal sie ze swoja byla oo matkoo narazie:*