Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alehssandra

Kosmetologia Kraków

Polecane posty

Witam wszystkich :) W tym roku wybieram się na studia w Krakowie. Zastanawiam się nad kosmetologią w MWSZ. Jest też ten kierunek na KWSPZ ( ale spotkałam się z niezbyt przychylnymi opiniami). Bardzo mi zależy na opiniach studentek które już tam uczęszczają ( jak wygląda tam organizacja, wykładowcy, jak jest), ale także na dziewczynach które wybierają się również na ten kierunek. Czekam :)

ja bym chciała, ale drogo ;/ nie wiem czy nie lepiej byloby studium jakies czy kurs

z tego co patrzyłam jest 340 zł na zaoczne miesięczne..i chyba to jest jedna regularna opłata czy się mylę ?

ja w warszawie na inzynierskich płaciłam 1800 za semestr, tutaj ponad 2 nie stac mnie aktualnie

Gość madziuszek77
Hej Dziewczyny :) Jestem po 4 letnim technikum Hotelarstwa i wbieram sie na kosmetologie (mysle że srednie wyniki matur i pisana chemia podstawa) a więc mianowicie mam takie pytanie , Która z was studiuję kosmetologie w Krakowie i jaką uczelnie poleca? albo może któras z was tez sie wybiera na ktorąś z tych uczelni ;D mile widziany kontakt:) bo szukam współlokatorki . ja mianowicie wybieram pomiędzy(dzienne) : -Krakowską Akademią im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego -Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia - Małopolska Wyższa Szkoła im. Józefa Dietla w Krakowie Którą z nich polecacie? wady zalezy może słyszałyście jakieś opinie ? Jak jest z wyposazeniem sal do praktyki jak budynek , pomoce naukowe(fartuszki pedzle itd czy w cenie ?) jacy wykładowcy ? poziom uczelni? Czy ciezkie studia? i jak z pracą po tym kierunku ? I stawki w jakich granicach ? A i jakie trzeba mieć wyniki matur by sie dostać są to szkoły nie publiczne płatne wiec mysle ze łatwiej sie dostać a może któraś z was poleca jeszcze inną szkołe w krakowie

Gość Leila000
Hej dziewczyny:) wybieram sie do malopolskiej wyzszej szkoly zawodowej na kosmetologie:) kolezanka tez tam studiowala i poleca ta uczelnie:) wybiera sie ktoras z was tam?:)

Gość Leila000
Jesli ktoras z was tez sie tam wybiera w tym roku to piszcie 9158157 :) w grupie zawsze razniej:P

Gość EWKA01511
No ja własnie wybieram sie na kosmetologie do MWSZ:) No własnie czytałam wiele forum i własnie wiekszość osób polecało tą szkołe:) Jeśli któs ma jakies info na temat jak jest w tej szkole czy cieżko i czy dużo chetnych jest w kazdym roku to piszcie bo jak czytałam to kierunek otwierają wówczas gdy jest min 30 osób:P

Gość EWKA01511
No ja własnie wybieram sie na kosmetologie do MWSZ:) No własnie czytałam wiele forum i własnie wiekszość osób polecało tą szkołe:) Jeśli któs ma jakies info na temat jak jest w tej szkole czy cieżko i czy dużo chetnych jest w kazdym roku to piszcie bo jak czytałam to kierunek otwierają wówczas gdy jest min 30 osób:P

Gość Justii ;)
Cześć wszystkim :) Również zastanawiam się nad MWSZ i KWSPZ ale nie moge sie zdecydować.. nie wiem też czy lepiej studiować stacjonarne czy niestacjonarne? Może jakieś rady dla mnie? Będę ogromnie wdzięczna, bo zdania moich znajomych są podzielne.

Gość EWKA01511
Z tego o mi wiadomo i czytałam na forum to lepiej polecana jest kosmetologia na MWSZ:)

Gość Justii ;)
A ty chcesz studiować dziennie czy zaocznie?

Gość EWKA01511
Ja chce studiowac dziennie:)

Ja od czytania przeróżnych forum zgłupiałam, a wybrałam KWSPZ ponieważ jedna moja znajoma już kończy tą szkołę, gadałam jeszcze z jedną dziewczyną i obie są zadowolone. Tak czy tak, na temat każdej uczelni znajdziecie pozytywy i negatywy. Reasumując nie ma co czytać forum :)) Także która z was na zaoczne do KWSPZ? :))

Gość EWKA01511
Ja wybrałam MWSZ poniewaz są niższe opłaty miesieczne a po drugie za egzaminy poprawkowe sie nie płaci jak w innych uczelniach prywatnych.

Gość a_neeta
Witam dziewczyny :)) Ja wybrałam KWSPZ dziennie kosmetologia :D Czy któraś z was również się tam wybiera?? :D:D

ja studiowałam kosmetologię na MWSZ :)

Gość ffigi
dziewczyny - wybrac kosmetologię czy pielęgniarstwo? dodam ze to studia stacjonarne na akademii medyczne j w bialym.

Gość eva-la92
hej :) Ja tez w tym roku zaocznie na kosmetologie. Wybieram się na KWSPZ ponieważ kilka koleżanek jest po tej szkole i jeżeli chodzi o część praktyczną to są bardzo zadowolone a co do teorii to proste ze kilka rzeczy jest niepotrzebnych :p PS: 'Alehssandra' widzę, że ty tez tam się wybierasz, odezwij się :) GG:2364560

Gość kalanie
A co robicie na tygodniu? Zaocznie to jeszcze ma sens, bo już dzienne studia to strata czasu. Ja zamierzam wybrać się na szkolenia, później szukać jakiejś pierwszej pracy w salonie. Jak wygląda aktualna sytuacja pod tym względem?

Gość tanreta
Jak to co? Pracuję, w salonie kosmetycznym. Bez tego nie miałabym jak się utrzymać. Studia w Polsce niby są darmowe, a mnie wychodzą ponad 1000 złotych miesięcznie studiując dziennie ;-) Potwierdzam, że studia dzienne nie mają sensu - widzę po koleżankach. Sama co jakiś czas zaliczam szkolenia w new nails i staram się utrwalać to co potrafię.

Gość farnecka
Nigdy nie chciałam studiować, bo moje dużo starsze rodzeństwo pokazało mi, jaki sens mają studia. No właśnie - dla rodziny takiej jak nasza żadnego - bo my musimy jak najszybciej zarabiać. Ja również przeszłam przez szkolenia new nails i pracuję jako kosmetyczka, a o samej szkole chyba nawet dowiedziałam się z tego forum ;-)

Gość rabuda
Wybieram się na kosmetologie dziennie na KWSPZ, czy oprócz mnie i a_neeta jeszcze ktoś tam będzie się wybierał? W razie czego to jest moje gg: 3259305

Gość Izka1993
Witam:) Ja też wybieram się na KWSPZ . Piszcie na gg 44550325

Gość Marzena1993
Cześć :) ja tez wybieram sie na KWSPZ od października na kosmetologie :D miło bedzie Was poznać wcześniej, niż na inaugracji 29 wrzesnia :) wiadomo, że zawsze bedzie troche raźniej znając kogoś :D założyłam nawet kierunek kosmetooogi naszego rocznika na nk ( wiem, ze nk mało kto teraz ma, ale na fb nie bardzo wiedziałam jak to zrobić) więc jeśli któraś z Was ma profil na nk to dopisujcie sie :)

Gość rabuda
Na fb jest nasza grupa założona : KWSPZ Kosmetologia 2012- 2015. Zapraszam do dołączania się :)

Gość Marzena1993
mogła bys wysłac link? szukam jej ale nic sie nie wyszukuje... przynajmniej mi ;/