pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Mnie to coś podbrzusze zaczęło boleć..:/ musiałam się położyć, mój B. oczywiście poszedł wędkować , łapać mi na jutrzejszy obiad szczupaczki :D Nie jest źle , już dwie koleżanki z forum zaszły w ciążę :) mam nadzieję, że worek szczęścia się na dobre rozsypał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Rzanuaria, ale masz prezent na dzień dziecka! :) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 1, 2012 pomaranczko........ miejmy nadzie ze sie rozsypal i szczescie sie do nas usmiechnie w koncu!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Oj tak Magdaleno.. ;) 3mam za nas wszystkie kciuki i mam ogromną nadzieję, że się uda! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_30_ 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Tylko Bóg to wie kiedy i jak jeszcze długo to potrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rzanuaria Napisano Czerwiec 1, 2012 Tak dziś miałam termin miesiacZki.. Wczoraj zrobiłam test i patrzę po minucie..nic nie było. Wyrzucilam test. Ale coś mnie ruszyło i za pare minut wyjelam go ze śmietnika. Druga kresecka bladziutka. Aż mi się w głowie zakrecilo bo nie wierZylam. Pózniej zrobiłam jeszcze 2 i tez blade kreseczki. Oszałamiający mojemu iść do apteki po najdroższy test jaki maja i dziś zrobiłam. Test super taki z wyswietlaczem pokazał: w ciąży 1-2tydzien więc wtedy już wątpliwości nie miałam. Nadal jestem w szoku i się stresuje czy wszystko będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rzanuaria Napisano Czerwiec 1, 2012 No fakt prezent idealny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Rzanuaria ale masz super:) Powiedziałaś już komuś? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 1, 2012 masz racje Paula BÓG jeden wie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Rzanuaria a jednak nie wytrzymałaś i zrobiłaś wcześniej :) ale się nie zawiodłaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 rzanuaria to teraz nam doradź i powiedz jak to zrobiłaś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 1, 2012 napewno potrzebny do tego mezczyzna!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_30_ 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 magdalenka1976 no niestety ty wiesz zreszta jak to boli i co czlowiek czuje i jak jest sklonny do poświecen cierpienia i bólu mysle ze podchodzimy inaczej troszke do tego i jesli nam sie uda naprawde bedzie mozna to nazwac malym CUDEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Hi mężczyzna na pewno :) ale inne szczegóły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 1, 2012 paula wiem ile potrafimy zniesc i co czuje naprawde przy kolejnej@ wierz mi takiego bolu jak przy hsg nigdy nie przezylam i nikomu nie zycze nawet wrogowi najgorszemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 1, 2012 pomaranczka..... no cos Ty nie wiesz?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_30_ 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 magdalenka1976 oj tez mialam i wiem co czujesz ale mam na mysli bardziej psychiczne cierpienie niz fizyczny ból wiadomo dobrze bylo by jak by ci laparoskopia pomogłą ale z tym tez roznie jest czlowiek wiesz łudzi sie ma nadzieje a ta zawodzi na całej lini oporu no my napewno kolejna IUI bedziemy prubowac moze w sierpniu nie chce narazie znow cierpiec i znow przez to przechodzic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Widzę, że Magdalena odpowiada za rzanuarię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rzanuaria Napisano Czerwiec 1, 2012 Tylko mój wie:) za wcZesnie to wszystko jeszcze i chce poczekac żeby się upewnić i uspokoić. Aha No i moja szefowa wie bo musiałam jej powiedzieć tym się chyba najbardziej stresowalalam:0 Ja czuje zawsze owulacje, mogę nawet powiedzieć ze nawet sam moment "pęknięcia". Kochaliśmy się w ten dzień. Zrobiłam 5cio minutowa świece,tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 A ogólnie z jaką częstotliwością się kochaliście ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_30_ 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 pomaranczka92 dobrze bylo by zeby na to byla recepta no ale niestety sama jak bym mialam na to sposób nie czekałabym tyle lat trzeba bylo by zapytac tego tam u góry który kieruje tym wszystkim i ma plany wobec nasz wszystkich tu na ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 1, 2012 paula idac na hsg wiedzialam ze jest zle teraz tez wiem ze laparoskopia mi raczej nie pomoze wole w ten sposob niz sie pozniej rozczrowac i ryczec znowu a czy podejdziemy do ivf nie wiem........nie pisalam Wam ale ostatnie usg wykazalo miesniaka na macicy dosyc duzego nie wiem ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 hmm..wiem :) ale ciekawość mnie zżera jak to było u rzenuarii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania_85_05 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 no ja dziewczyny z miłości cud powstał !! każda na swój się doczeka i głęboko w to wierzę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_30_ 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 magdalenka1976 a co na to lekarz??? wszystko?? i co laparo sie odbedzie mimo tego miesniaka? na ktorego dokladnie lipca masz? pomaranczko a co tu do ciekawosci poprostu sie udalo i tyle teraz trzeba sie cieszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 hyyy Wyczuwam przegryzłość u Pauli :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rzanuaria Napisano Czerwiec 1, 2012 Co dwa dni pomarańczka:) i nie pozwoliłam nic alkoholu pić mojemu, żmija wiem:D jestem w szoku ze tak szybko się udało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 1, 2012 powiedzial ze poczekamy do lipca zobaczymy co sie dzieje po tabl czy bedzie rosł czy jak i wtedy zobaczymy co dalej 9 lipca mam dostac @ i zaraz po mam sie zglosic do szpitala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_30_ 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 pomaranczka92 a co tu jest w zlosliwosci ? bo nie rozumiem:D porostu nie ma na to sposobu zeby zajsc w ciaze jednym sie udaje szybciej innym pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 rzanuaria mój B. to w ogóle nie pije :D ani trochi :D sama się zdziwiłam jak go poznałam :) dobraliśmy się -abstynenci :D To teraz czekamy tylko na potwierdzenie tej wspaniałej nowiny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach