Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie uwierzycie, kiedyś byłam imprezowiczką

Polecane posty

"imprezowałaś" 2-3 razy w miesiacu i uważasz sie za imprezowiczkę ? I do tego przyczepiłaś sie do dziewczyny że ma zdjęcie wyzywające ? Oj dziewczyno szalałaś na maksa ;) Chyba na bingo chodziłaś z emerytami ... Ja chodziłam na imprezy 2 razy w tygodniu, wracałam o 6 rano, zmywałam makijaż, brałam prysznic i szłam na uczelnię. Co do zdjęcia jest normalne- w żadnym wypadku nie jest wyzywające, dziewczyna bardzo ładna i chyba tak cię to zabolało .

Gość revolver to ...
... zyeb

fiku to przyszła zakonnica , więc co się dziwicie , że cycki widzi , gdy ich nie ma ...

a tak fajnie sie zaczelo ;) mialo byc o imprezach i tancach, a tymczasem ogladamy i komentujemy piekny ubior goshialinki:) osobiscie jestem za. lubie takie piekne szaty, prawie jak cesarza;) kazdy widzi, co chce widziec

Gość revolver to ...
... zyeb

hallo wilczyca, troche sie opuscily, ale calkiem nie spadly. zatrzymaly sie w drodze... tylko w drodze do czego?? chyba potrzebujemy spojrzenia dziecka.

tez mnie wkurza że temat zszedł w tym kierunku :O z drugiej strony, laska fotografuje sie nago a forumowiczki próbują mi wmówić że ma sukienkę :D zabaWNE :D Krwawa - Gosi opuciła sie ponizej wyskości sutków 🖐️

A mnie ta fiku zaczyna się podobać. Bo jako facet to powiem że fiku ma rację, nie patrzę na nią jak na kobietę, ale jak na cycce, mimo że nic nie widać, ale wyobraźnia działa. Fiku to jednak porządna laska, chyba najporządniejsza na tym forum.

Obetnij zdjecie numer 3 tam, gdzie zaczyna sie sukienka. Wyjdzie Ci wuyzdana, latwa, szukajaca faceta na forum kobieta. :o :o :o

Skoro miała sukienkę, to czemu ucięła to zdjęcie? Czemu nie pokazała biustu w sukience?

A mnie się ppodoba fotka i osóbka na nim.brak odzienia powoduje ciekawe myśli o tym,czego nie widać.tak więc na przekór innym poproszę więcej:)

Gość one tez sa nagie wg fiku
po cholere ma pokazywac cycki nawet w sukience? zebys sie brandzlowal pod jej foty kretynie?

ok, może mieć skąpą sukienkę, ale na zdjeciu wyglda jakby nei miała nic, odciela sukienke sugerujac ze jest naga