Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie uwierzycie, kiedyś byłam imprezowiczką

Polecane posty

Gość ja pitole :)
tacy młodzi a już popaprani :O zdjęcie fajne :) kreatywne nic nie pokazuje a jednak nie pozwala zapomnieć ;) mi się podoba:classic_cool:

kacper nei na przekór, właśnei autorce pisze enty post że zjawi sie stado napalonych samców czekających an zdjecie cycków a ona udaje że niedowierza 🖐️

Gość gghhjkkk
naprawde zwapnialas a raczej zaminilas sie w moher odwal sie od tego zdjecia, nic nie widac a na doddatek zdjecie rozmazane

O koorva.. Fiku czy Ty masz jakis problem z nagoscia? Zachowujesz sie jakby sama mysl o nagim ciele gorszyla Cie. Robisz raban o cos, czego nie ma ale Ty to widzisz i probujesz mi wmowic, ze klamie :o :o :o Nie wchodz w stopki i nie ogladaj zdjec, bo bedziesz miala koszmary :o

Gość głupia panienka
gosia nie udawaj świętoszki, bo wszyscy wiedzą po co taka fota, nic na niej nie widać zgodzę się, ale nikt mi nie wmówi, że nie chciałaś wyobraźni co poniektórych wzbudzić :D nie mem nawet nic do tego, ale poi co zgrywać świętoszkę jak można otwarcie powiedzieć o co chodziło? :D hehe głupie niektóre panienki

Gość ja pitole :)
mówisz to z autopsji fiku???

Fiku przeciez to Ty jestes autorka :classic_cool: Czy ja kogokolwiek probowalam przekonywac, ze jestem swieta? Nie :o :o :o Wszedzie wokol nas jest golizna, ale do zdjecia (GDZIE NICZEGO NIE WIDAC) przyczepilo sie kilka osob... Bede takie robic zdjecia jakie mi sie podobaja i to juz nie moj problem jak dzialaja na stado pajacow :o :o :o

Gość głupia panienka
hehe tylko winny się tłumaczy :D ps. szkoda, że tak dużo panienek, które nie potrafią niczym innym zaimponować jak ciałem, wielka szkoda

Gość nie zesrajcie sie
wasze żony na plaże wypuszczacie tylko w burce? :D

Gość dlaczego revolver jest głupi ?
...

Gosia, nie jesteś dziewicą, więc miej trochę szacunku do porządnej dziewczyny jaką jest fiku miku, ona jest dziewicą i mało takich porządnych kobiet w tym kraju jak ona.

Gość głupia panienka
co innego plaża, co innego wstawianie fotek w kostiumie np na fb czy nk, to od razu sugeruje, że jedyne co ma sie do pokazania to kawałek ciała, nikt inteligentny nie wstawia takich fotek, wybaczcie, takie fotki wstawiają tylko panienki nie mające nic do zaoferowania poza tyłkiem

Ja pierdolę....0.o. Może wróćmy jednak do imprez i zostawmy obojczyki i 1/10 cycka Goshialinki w spokoju?

widzę, że kompleksy fiku rosną w tempie geometrycznym goshialinka, niezwłocznie wdziej golf i wstaw porządne, ubrane zdjęcie! :P :P :D

fiku - przybij piątkę z niewyżytym sadownikiem bo tylko wam to zdjęcie skojarzyło się z golizną...

Gość Foki
Fiku mikuuu zamknij sie już, bo jesteś nudna jak flaki z olejem. Zostaw ja w spokoju, nie podoba ci sie zdjęcie to nie oglądaj go. Jak ktoś ma kompleksy to nie stara sie skupić na nich uwagii innych ludzi, więc myśle ze to z tobą jest coś nie tak bo wciąż i wciąż ja atakujesz. Idź już spac.

fiku jesteś jak przekupa na bazarze. Weź zluzuj poślady, bo to już nie smaczne jest. Ty widzisz goliznę a ja widzę zazdrosną pannicę która - bez urazy dla osób o pełniejszych ksztatach- jest bardzo zirytowana faktem, że sama nie mogłaby włożyć takiej bluzki i zrobic sobie takiej foty.. chociaż wróć ! mogłaby sobie zrobić taką fotę ale wyszałby na raczej nie ciekawie. Prawda jest taka że jak dziewczyna miałaby worek jutowy założony od szyji po kostki to i tak miałaby stado amatorów.

myślę, że ona spokojnie przeżyje twój brak szacunku. Dla mnie jest miłym rozmówcą i póki co nie widzę powodu żeby nie okazywać jej szacunku.

Fiku podziwiam Cię za zdolności czytania w myślach, ale z moimi Ci sie ni udało. Nie uważasz, ze brzmisz komicznie próbując udowodnić mi coś, co nie miało miejsca/nie jest prawda? Jakbyś wiedziała wszystko lepiej ode mnie? Jesteś bardzo przemadrzala a do tego bezczelna.