Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z orendza trzasne

Wiem gdzie się podział Loser!

Polecane posty

Śmieszny Student- Ciekawe z czego strzelałeś, pewnie z wiatrówki albo z CP....

Wilczyca - pewnie znowu do 2 będę siedzieć - aż kolejnej tabletki nie wezmę. Już dawno tak paskudnego dnia nie miałam... Zwiad - a jeszcze niedawno się chwaliłeś. Przyznaj się, że nazbierałeś wyroków i po prostu cię tam nie chcą. Z resztą to tylko kolejny przykład tego, że za co się nie weźmiesz to się do tego nie nadajesz...

zwiad "Śmieszny Student- Ciekawe z czego strzelałeś, pewnie z wiatrówki albo z CP...." Z joystick'a od pegazusa.

Zwiad, chciałam iść do wojska to się trochę orientuję. A skoro Cię wypierdolili sami a Ty na misję nie wyjeżdzałeś...to raczej jest jasne, ze się nie nadajesz. Ale ja nie uważam, że celem życia człowieka jest posiadanie kogoś do seksu i dzieci. Ty tak uważasz. Ja żyję w zgodzie z moimi poglądami a Ty w niezgodzie ze swoimi...z kim tu jest coś nie tak? I już raz Ci powiedziałam, nie wpierdalaj swego łysego łba w nie swoje sprawy. Widzę właśnie jak mnie szanujesz, pokazowo wręcz.

a ja strzelać nie umiem, mam najgorszego cela na House of the Dead ze wszystkich znajomych mi graczy...

Moorland-Walczyłem za swoją ideologiem i za swoj kraj, oraz za moich rodaków, nie moja wina że w polsce nadal lewica rządzi i tępi wszelką opozycję. Spójrz jak to wygląda na Białorusi, w Polsce jest dużo gorzej... Za takie jak ty, to bym życie z przyjemnością oddał w twojej obronie.

Biełyje Rozy Mówię o przypadku jak to ma miejsce na Zachodzie, że przychodzi kretynka, która zaciążyła niewiadomo z kim i chce usuwać, bo tak nakazuje prawo i ubezpieczenie zdrowotne i lekarz musi to zrobić, bo każe mu ordynator. Jeśli aborcja jest potrzebna do ratowania zdrowia i życia kobiety - owszem, ma obowiązek. Ale jest to chore, że zmusza się kogoś do aborcji, jakby nie można było wziąść go do diagnozowania i porodów. Na szczęście w UE rządzi teraz "pseudo prawica" i uchwaliła klauzulę sumienia. Bo sporo lekarzy wylatowało z pracy, bo odmawiali aborcji na życzenie. ike W ciągu 20 lat osłabiono Polskę tak, że jesteśmy bezbronni i pozostaje nam partyzantka, która właśnie wygląda tak, że strzela się w plecy. Dlatego gdybym widział jakiś rosyjski czy niemiecki patrol, to strzeliłbym im w plecy. Na szczęście to nie czasy II Wojny Światowej, więc nie roztrzeliwaliby cywilów za to.

Amelia, wprowadzić tatuaże na czole. By każdy wiedział kto jest żonaty, kto jest katolikiem a kto żydem. I do tego kary zgodne z przykazaniami danej religii, było by zajebiście. A najlepiej chipy w dupe każdemu powsadzać i obroże na szyję. I w razie popełniania grzechu razić prądem. Moor, ja ze snem ostatnio mam problemy, sypiam interwałowo. Ale przynajmniej na razie nic innego mi nie dokucza;)

tyłek skopali ci "kumple" z wojska, a ty o walce mówisz. po prostu za cienki byłeś i tyle - chociaż w tym nie ma akurat nic złego, nie każdy się nadaje do wojska. Poza tym prędzej sama popełniłabym harakiri niż podziękowała komuś takiemu jak ty...

Krwawa Wilczyca - no to wszyscy są happy widzę. Ja już jakoś tak mam, że jak się źle czuję to nie mogę w nocy spać. Więc zamulam całą noc, przekręcam się z boku na bok i wkurzam faceta. Jeszcze mnie jakiś katar bierze...szit. AveDave - to przybij piątkę z moją mamą :P

AveDave, kolejny Moor, tak w nienadawaniu się do wojska nie ma nic złego. Ale jeśli jakiś hipokryta uznaje to za niesamowitą zaletę, chwali się tym a w rzeczywistości sam wyleciał to żałosne raczej jest.

Na początku z wiatrówki, potem z broni krótkiej, potem strzelałem z karabinka AKM. Ale do wojska nie chce iść, bo gdyby mnie chcieli wysłać do Iraku czy Afganistanu to bym odmówił, bo te kraje nic nam nie zrobiły.

Gość Zuzanna Amelia & 30
00:21 [zgłoś do usunięcia] Śmieszny Student Mówię o przypadku jak to ma miejsce na Zachodzie, że przychodzi kretynka, która zaciążyła niewiadomo z kim i chce usuwać, Na przyklad ta prostytutka co zaciazyla z toba...

Wilczyca - otóż to. Nie ma nic złego w tym, że się czegoś nie potrafi - nie trzeba być wszechstronnie uzdolnionym, super wytrzymałym i ogólnie być lepszą wersją Kapitana Ameryki. Tylko po co udawać, że się nią jest?

Krwawa Wilczyca- Celem każdego gatunku jest kopulacja i przedłużenie swojego życia. Skoro tego nie odczuwasz to znaczy że z toba coś nie tak. Ja zdaje sobie sprawę że nie jestem normalny i odstaje od normy. Mam wiele wad, ale walczę z nimi, staram się być normalny, a nie że uważam że 'jestem idealny". Mam trochę psychikę zniszczoną z dzieciństwa, nie umiem wielu rzeczy, nie odczuwam wielu rzeczy, takich jak miłość, współczucie, czy litość. Ale staram się to narobić, staram się pewne sprawy zrozumieć, które teraz są dla mnie niezrozumiałe, jak naprzykład zakochami ludzie, co umieją z sobą być i godzinami się przytulać, mówić ciepłe słowa itp, dla mnie taki facet jest ciotą, ale ja przynajmniej umiem się przyznać że odstaje od normy i staram się do tej normy wrócić, mam nadzieję że przez 40 bedę miał normalne uczucia o ile nie strzelę sobie w łeb. Gdybyś interesowała się wojskiem, to byś wiedziała jakie tam zasady panują, jakie panowały i na jakich zasadach czlowiek był żołnierzem, ja służyłem jeszcze za czasów poboru.

Bo w rzeczywistości się jest bardzo marną osobą, a przez mitomanię próbuje podnieść własną samoocenę. Przynajmniej ja to tak widzę. Ale zobacz, teraz by w Twojej obronie życie oddał...zmiana frontu chyba.

chyba pierwszy raz zrobiło mi się gościa szkoda...trochę. Inna sprawa, że byłoby mu dużo łatwiej żyć gdyby nie jego obsesja z "normami". wtedy mógłby normalnie się rozwijać, nie zastanawiać co wypada, co jest normalne, co trzeba robić.

Gość Zuzanna Amelia & 30
smieszny - w jakim kraju wywalano lekarzy co odmawialai aborcji na zyczenie ? Wiesz to na pewno ?

Przestałam się wojskiem interesować jak zorientowałam jak bardzo pod górkę będę miała(a miałam pewne szlachetne plany) a z betonem nie mam zamiaru walczyć. Za 20lat sam się wykruszy. Nie wmawiaj mi co powiedziałam, bo tego nie lubię. Dla mnie człowiek ma naturę dualną, odczuwa popędy, ale ma rozum i uczucia, potrafi kontrolować je, wyznawać pewne zasady. I to one nie pozwalają wielu rozkładać nóg przed pierwszym lepszym. Ale w końcu napisałeś coś co sprawiło, ze zobaczyłam w Tobie człowieka. Tak ciężko jest wyzbyć się ordynarności i być szczerym? Samemu ciężko jest się zmieniać, psychoterapia wtedy jest pomocna. Tylko też zależy jakie kto ma poglądy, ślepa wiara w jakiekolwiek nie jest dobra. I bynajmniej nigdzie nie napisałam, że jestem normalna:P W końcu jestem babochłopem z kafe.

Student, wiem, że cięzko będzie Ci to pojąć, ale w mojej stopce nie są zamieszczone moje podobizny. I bądź milszy dziecko. To ja wiem jak wyglądasz.

Krwawa Wilczyca-jaką mitomanię widzisz? To że komuś dałem w mordę wielokrotnie, to jest dla ciebie mitomania? Ja teraz i tak jestem grzeczny, gdybyś wiedziała co robiłem w wieku 16-20 lat to byś w to nie uwierzyła. Jak już pisałem to niestety miało wplyw na mnie dzieciństwo i złe wychowanie, gdzie nie było żadnych "norm".Po prostu muszę się jakby wszystkiego od nowa uczyć, bo nawet nie wiem jak z dziewczynami gadać.

Gość Zuzanna Amelia & 30
Dawno temu to bylo ?

Ave Dave, ośmieszamy się? W takim razie zlikwidujmy konstytucje, wszelkie ustawy. Niech każdy żyje jak chce:)

Krwawa - to poniekąd wyjaśnia czemu tak atakuje mojego partnera - on by chciał, ale coś go przed tym hamuje, więc się "broni". Swoją drogą, gdyby tak się nie przejmował to może jego największy kompleks (wada wymowy) też by zniknął - w końcu jąkanie się często jest wynikiem stresu, nawet jak sam zainteresowany nie zdaje sobie z tego sprawy. Jasne, że terapia by mu pomogła, ale musiałby tam iść z odpowiednim nastawieniem - przyjąć, że nie wszystko to czego się tak kurczowo trzyma to prawda. Ludzie którzy przywiązują się do takich radykalnych ideologii z reguły po potrzebują jakiejś tożsamości, bo są zagubieni. To im daje jakiś szablon, coś, na czym mogą polegać, czym mogą sami siebie wspierać. Może on kiedyś odpuści i do 40 faktycznie będzie szczęśliwy i dużo spokojniejszy. Student - dobrze, że twoje zdanie na jej temat się nie liczy. AveDave - to tylko gdybanie, daj spokój

Zwiad - a czy ty przypadkiem nie zainteresowałeś się tą całą ideologią właśnie przez ten brak zasad w domu?

Łączę się z Tobą w bólu, Student, naprawdę. Szkoda, że wtedy nie potrafiłeś tego powiedzieć. Zwiad, opisujesz jak wspaniałą jesteś osobom, a nawet nie potrafiłeś przyznać się teraz dlaczego z wojska wyleciałeś. Moor, no dobrze by było jakby umiał odpuścić.

Gość Zuzanna Amelia & 30
Ave Dave - a co zrobiles ze grozi ci prokurator ?