Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 starapanna2727

Mam 27 lat i 0 szansy na poznanie faceta

Polecane posty

Go艣膰 starapanna2727

Jak w temacie. Studiowa艂am, pracuj臋, chodzi艂am na kursy j臋zykowe i ka偶dy i zawsze trafiam z facetami jak kula w p艂ot. W tym wieku to ju偶 zerowe szanse na poznanie kogos wolnego i fajnego...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fac3t
przykro mi .. ja szukam dziewczyn do lat 24

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starapanna2727
Spoko, takich to jest duzo wolnych, na pewno znajdziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 notopodsumujmy
Skoro si臋 przegapi艂o czas doboru w pary, zostaj膮 ju偶 same niedobitki. Ci bardziej warto艣ciowi zostali juz zaj臋ci, a je艣li nie s膮 zaj臋ci, mog膮 mie膰 wielkbicielki m艂odsze od okolic trzydziestki (i wi臋cej). Albo trzeba spu艣ci膰 z tonu, albo odbi膰 ju偶 co艣 zaj臋tego (o ile jeste艣 na tyle atrakcyjna 偶e kto艣 got贸w jest rozwali膰 sw贸j obecny stabliny status).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Berbec
Jak czytam takie g艂upie tematy to 偶o艂膮dek zaczyna mnie bole膰! 27 lat? M艂oda dupa z ciebie 40 znajduj膮 fajnych facet贸w a ty nie mo偶esz? Zmniejsz wymagania zadbaj o siebie i kogo艣 znajdziesz z takim podej艣ciem to zostaniesz stara pann膮! Ogarnij si臋 dziewczyno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starapanna2727
Watpie, zeby tkos rozwalil swoj zwiazek dla mnie, ludzie w wieku 25-29 lat sa ze soba 5-10 lat przed slubem... Najlepsze jest to, ze jak sie ludzie dobierali w pary to nie spalam, tylko nieszczesliwa milosc tu, tam albo mnie sie adorator nie podobal. No takiego pecha to tylko ja mam. A zalozylam temat, zeby sobie ponarzekac po prostu ;] Bo co mi ktos moze poradzic (uprzedzajac pytania).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starapanna2727
Ja to bym chciala, zeby ktos madry tutaj napisal definicje 'wysokich wymagan'. Bo moze rzeczywiscie mam wymagania ponad miare.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hej, fac3t
a Ty ile masz? 24? bo w innym przypadku nie rozumiem ustawiania sobie granicy wiekowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starapanna2727
Mezczyzni po prostu wola mlodsze i jedrniejsze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez tak mam..........
jestem 2 lata starsza a wymaga艅 nie zmniejszaj facet musi ci sie podoba膰 i miec te cechy kt贸rych szukasz jak zmniejszysz te wymagania to sie b臋dziesz zmusza艂a do bycia z kims kto ci sienie podoba...nie warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paluszek solonnnny
autorko, a jak z seksem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hej, fac3t
ja jestem ta m艂odsza i j臋drnieszja:P qle jak facet np. w Twoim wieku maj膮c lat 27 ustala sobie sztywny wiek do 24 lat to dla mnie co艣 z nim nie tak. albo celuje w m艂odsze, mniej do艣wiadczone i dojrza艂e bo sam ma niewiele do zaoferowania, niepewny siebie jest albo strasznie zwraca uwag臋 na cia艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mam 27l
i te偶 ju偶 nie poznam 偶adnej fajnej babki... ehhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hej, fac3t
to si臋 zapoznajcie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przeci臋tny statystyczny
ka偶dy normalny facet woli m艂odsz膮 od siebie maj膮c do wyboru starsz膮 i m艂odsz膮, przy pozosta艂ych warunkach podobnych - wybierze m艂odsz膮 faceci to esteci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justyna765
faceci to esteci o k...a dawno sie tak nie usmialam. esteci?? to widac, slychac i czuc :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha wybierze ladniejsza
kilka lat w ta czy w druga strone jest bez roznicy, chyba, ze szuka glupiutkiej naiwnej, ktora mozna latwo sterowac:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha wybierze ladniejsza
odezwala sie ciota-esteta haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DlaczegoMusz臋Mie膰 Pod G贸r臋?
E tam. Znajdziesz, albo facet Ci臋 znajdzie. Pr臋dzej czy p贸藕niej.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starapanna2727
Z calym szacunkiem do wszystkich zajetych, ale nie widze, zeby same modelki byly zajete, czasami to sie az dziwie. Ale wedlug powyzszych komentarzy mozna uznac, ze obie strony nie mialy zbyt duzego wyboru i wziely po prostu kogos do pary (chyba ze sie myle i to byly wielkie milosci to przepraszam).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TakSobieMysle,,,
tak szczerze powiedz nigdy nie mialas faceta we wszystkim tym nie znalazlas czasu na faceta !??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starapanna2727
Ostatnio w galerii handlowej widzialam pare: babeczka na oko 100 kg, facet wysoki szczuply jak patyczek z garbem - i byli sobie razem. Oj moglby mnie znalezc... bo ja to znajduje samych zajetych od 3 lat i oczywiscie sie wycofuje (zeby nie bylo). Ide na spacer, ale bede niedlugo zeby przeczytac fajne i niefajne komentarze do sprawy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TakSobieMysle ...
skad jestes moze p贸jdziemy razem ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mam 27l
Hej, fac3t to si臋 zapoznajcie to si臋 zapozna膰 mo偶emy :P a ja nikogo na si艂臋 nie szukam, chocia偶 fajnie by ju偶 by艂o kogo艣 znale藕膰 :classic_cool: tyle 偶e ja nieurodziwy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 el viento
Autorko. Ale marudzisz. Normalnie koncertowo spe艂niasz za艂o偶enia topiku :P Chyba, 偶e to liter贸wka, masz 72 lata. Wtedy to nie wiem, ale chyba i tak lepiej ni偶 0 szansy.

Udost臋pnij ten post

przeci臋tny statystyczny ka偶dy normalny facet woli m艂odsz膮 od siebie maj膮c do wyboru starsz膮 i m艂odsz膮, przy pozosta艂ych warunkach podobnych - wybierze m艂odsz膮 faceci to esteci Czyli reasumuj膮c jak kto艣 woli starsz膮 partnerk臋 od siebie mie膰 i nie mierzy w przedia艂 wiekowy 18-24 to z nim co艣 nie tak jest?? :D Osobi艣cie wol臋 starsze bo one nie maj膮 jak wi臋kszo艣膰 m艂odszych siana w g艂owie ani wacha艅 emocjonalnych :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Na poznanie swojej drugiej
po艂贸wki jest okre艣lony czas, ja r贸wnie偶 niestety ten czas przespa艂am i ju偶 na zawsze b臋d臋 sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 el viento
Jejku, to mo偶e by艂 ju偶 te偶 i m贸j okre艣lony czas?. Pomi臋dzy wtorkiem 6 lipca 2010 - godz. 22.13 a 艣rod膮 7 lipca godz. 5.18 ?? A ja ten moment przespa艂em :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starapanna2727
No marudze, usmiechnieta i radosna to musze byc w pracy i na codzien ;p

Udost臋pnij ten post